Νέα

Από Δράμα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Στο Καλαμπακι , ο Γιαννης απο οτι με πληροφορησε χτες  , εχει ακομα την Σισσυ τωρα αν εβαψε τα μαλλια της ξανθια και παχαινε ολιγο τι να κανουμε . :grin:

Υ.Γ. Την Σισσυ δεν την εβγαλα φωτος απο οτι θυμαμαι .

Οταν θα παω απο κοντα θα σας πω λεπτομερειες .

Οσο για την Μπαρμπαρα στο Στερεας Ελλαδος 2 θα μαθουμε κι γι αυτην .  ;)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Μαγκες κανα νεο απο Δραμα ανοιξε η Βιλλα Γιωτα ?
Στο Στερεας Ελλαδος 2 Ειναι ακομα η Μπαρμπαρα ?

Το Καλαμπακι τι λει ο Γιαννης εκει ?

Ολοι Τουζλα - Ασπροβαλτα - Ν. Περαμο και Αμολοφους στα μακροβουτια σας κοβω .  :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
καταδρομη χτες 04.08.2013 μετα τις 19,30 η ωρα , μπουρδελο-τσαρκα στα σπιτακια της Δραμας.

Παπαργυρη 14 :κλειστο
Παπαργυρη 16 :==> Μεταφερθηκε στο 2ο χλμ Φτελιας - Καλαμπακιου ( Η Σισσυ ru  :smitten: )

Βλεπε στο θρεντ σχετικα και φωτος ....

Στερεας Ελλαδος 2:  κλειστο ( Μπαρμπαρα Μπαρμπαρα εισαι εδω ηρθε ο κουκλακης να σε δω ) ουτε ακοη ουτε ακροαση  :grin: :S

Βιλλα Γιωτα πανω και κατω (& το Κηφησιας)...ακομα φερνουν νεες κοπελες .

Η χοντρη και αχαρη  απο το Στουντιο Λοβε εκανε λιγες μερες προυπηρεσια στην Βιλλα Γιωτα αλλα δεν εμεινε πολυ και μετα πηγε στο Στουντιο Λοβε.
:sunglasses:  πληροφοριες απο εγκυρη πηγη   ;)

Στουντιο Λοβε . Μια Σαβουρα ουτε θελω να την δω μακριααααααααααα  :S

αυτα τα νεα , αναχωρηση μετα την καταθεση στην Σισσυ (στο 2ο χλμ Φτελιας - Καλαμπακιου)  για την  Σερρες και απο κει Home Σαλονικα  ;)

taiby

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κυριοι... λοιπον στο καλαμπακι ακομα υπαρχει η "θεια" σορρυ κουκλακι αλλα εχω μια εντυπωση οτι εισαι ο Γιαννης απο το εν λογω μαγαζι...
αν δεν εισαι πραγματικα δεν ξερω τι σου εκανε και πηγες απο εκει... καποτε ειχε πολυ καλα κομματια...τωρα αν περιμενει με την "θεια" τι να πω... οχι οτι τα αλλα εχουν τιποτα...ολα ειναι χαλια... και αναγκαζομαστε να τρεχουμε στις καβατζες τις δραμας ή στο πολυστηλο... δυστυχως δεν υπαρχει πια "ζωη" στα μπουρδελα μας...πεθανανε πιστευω...κριμα γιατι καποτε ητανε απο τα καλυτερα της περιοχης. Ελπιζουμε σε καλυτερες μερες...

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Που εισαι κουκλακη να δεις που σε αλλάξανε και ονομα. :2funny:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Που εισαι κουκλακη να δεις που σε αλλάξανε και ονομα. :2funny:
Ελα φιλε σιγα σιγα θα με αλλαξουνε και το προσωπο  :2funny: :2funny: :2funny:

neger2.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Κυριοι... λοιπον στο καλαμπακι ακομα υπαρχει η "θεια" σορρυ κουκλακι αλλα εχω μια εντυπωση οτι εισαι ο Γιαννης απο το εν λογω μαγαζι...
αν δεν εισαι πραγματικα δεν ξερω τι σου εκανε και πηγες απο εκει... καποτε ειχε πολυ καλα κομματια...τωρα αν περιμενει με την "θεια" τι να πω... οχι οτι τα αλλα εχουν τιποτα...ολα ειναι χαλια... και αναγκαζομαστε να τρεχουμε στις καβατζες τις δραμας ή στο πολυστηλο... δυστυχως δεν υπαρχει πια "ζωη" στα μπουρδελα μας...πεθανανε πιστευω...κριμα γιατι καποτε ητανε απο τα καλυτερα της περιοχης. Ελπιζουμε σε καλυτερες μερες...
σορρυ αλλα απο κοντα δεν με ειδες οποτε δεν μοιαζουμε με τον Γιαννη .

2ο Η Σισσυ ειναι Μιλφ . Οταν την πρωτο γαμησα ηταν 33 τωρα 35 + τι να κανουμε ολοι μεγαλωνουμε στασιμοι δεν ειμαστε μια ζωη .

Τωρα αμα περιμενεις κανα τρυφερο 20-25 παραγγελια στο Γιαννη  :)

taiby

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ενταξει εγινε μια παρεξηγηση, απλα ετσι οπως τα γραφει μου μοιαζει οτι ειναι δικο του το μαγαζι ( συγνωμη κιολας kouklakis ) απλα χαρτες ανεβαζεις μονο για το συγκεκριμενο, πολλα καλα λογια... οκ αν εισαι καποιος αλλος ζητω συγνωμη και τα περνω ολα πισω. Η ουσια ειναι ομως μια... πλεον η Δραμα και σε αυτο τον τομεα τελειωσε... που ειναι οι καλες εποχες που ειχανε ολοι καλα κομματια... τωρα μονο στα πριβε μαγαζια...

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Ενταξει εγινε μια παρεξηγηση, απλα ετσι οπως τα γραφει μου μοιαζει οτι ειναι δικο του το μαγαζι ( συγνωμη κιολας kouklakis ) απλα χαρτες ανεβαζεις μονο για το συγκεκριμενο, πολλα καλα λογια... οκ αν εισαι καποιος αλλος ζητω συγνωμη και τα περνω ολα πισω. Η ουσια ειναι ομως μια... πλεον η Δραμα και σε αυτο τον τομεα τελειωσε... που ειναι οι καλες εποχες που ειχανε ολοι καλα κομματια... τωρα μονο στα πριβε μαγαζια...
ok.man.
Απλα κοιτα σε ολα τα θεματα της επαρχιας ,  δεν εβαλα  μονο χαρτη στο συγκεκριμενο στο Γιαννη , εδω εβαλα στις Σερρες και στην Δραμα ...στο στουντιο ΛΟΒΕ... και στα αλλα σπιτακια της Δραμας φυσικα δες και κριτικες να δεις πως δεν γαμαω  :zfuck: μονο μια ... και βγαλε συμπερασματα απο τις φωτος μου τα ρεπορταζ κτλπ.

Υ.Γ. Διαβασε απο την αρχη ολες τις σελιδες σε παρακαλω στα θεματα επαρχιας .

..και οπου υπαρχει το καλο το λεμε και το ασχημο επισης  ;)

sqrt

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πριν απο ενα μηνα περιπου επισκεφτηκα το μαγαζι στη φτελια για να δω αν ηρθε καμια καινουργια αλλα ηταν η σισσυ η οποια πρεπει να ειναι ακομα. Με το που με ειδε κατευθειαν βγηκε και πιανοντας με αγκαζε με τραβουσε στη κυριολεξια να μπω στο δωματιο. Η σισσυ ειναι πολυ εμπειρη επαγγελματιας, της πιατσας που λενε, ολο γλυκολογα και κολακειες για να σε πεισει να περασεις στα ενδοτερα. Την ειχα παρει μια φορα οταν δουλευε στο παπαργυρη ,(εχω γραψει και κριτικη) αφου πρωτα ειχα διαβασει καποια θετικα σχολια για την συγκεκριμενη. Σε γενικες γραμμες  δεν μπορω να πω οτι ειχα περασα ασχημα, αλλα ο παραγοντας ηλικια  ειναι αρνητικος για τα δικα μου γουστα και ετσι δεν θα την ξαναπερνα.Παντως αυτο που μου εκανε εντυπωση απο την προηγουμενη φορα, ηταν το πολυ εντονο βαψιμο στο στο προσωπο της, προφανως για να κρυψει την ηλικια της, αλλα για μενα δυστυχως δεν τα καταφερνει. Ο φιλος kouklakis εγραψε οτι ειναι 35+. Εγω διπλα στο συν θα βαλω αλλα 10 χρονακια μεσα στο νερο, καπου εκει πρεπει να ειναι.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Studio No .1 - ΟΙΚΟΣ ΗΔΟΝΗΣ (2ο χλμ. Φτελιάς-Καλαμπακίου) Δράμα

Νεα απο τον Γιαννη  :)

Εχει μια ξανθια ψιλη Τσεχα μουναρα 26 χρονων την Λινα.
και δουλευει ακομα η γνωστη η Σισσυ :smitten:.

Δουλευουν ενναλαξ μια μερα η Τσεχα μια η Σισσυ

Για τα αλλα ουτε ακοη ουτε ακροαση ακομα να φερουν κοπελες ?  :think:  :S

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Πριν απο ενα μηνα περιπου επισκεφτηκα το μαγαζι στη φτελια για να δω αν ηρθε καμια καινουργια αλλα ηταν η σισσυ η οποια πρεπει να ειναι ακομα. Με το που με ειδε κατευθειαν βγηκε και πιανοντας με αγκαζε με τραβουσε στη κυριολεξια να μπω στο δωματιο. Η σισσυ ειναι πολυ εμπειρη επαγγελματιας, της πιατσας που λενε, ολο γλυκολογα και κολακειες για να σε πεισει να περασεις στα ενδοτερα. Την ειχα παρει μια φορα οταν δουλευε στο παπαργυρη ,(εχω γραψει και κριτικη) αφου πρωτα ειχα διαβασει καποια θετικα σχολια για την συγκεκριμενη. Σε γενικες γραμμες  δεν μπορω να πω οτι ειχα περασα ασχημα, αλλα ο παραγοντας ηλικια  ειναι αρνητικος για τα δικα μου γουστα και ετσι δεν θα την ξαναπερνα.Παντως αυτο που μου εκανε εντυπωση απο την προηγουμενη φορα, ηταν το πολυ εντονο βαψιμο στο στο προσωπο της, προφανως για να κρυψει την ηλικια της, αλλα για μενα δυστυχως δεν τα καταφερνει. Ο φιλος kouklakis εγραψε οτι ειναι 35+. Εγω διπλα στο συν θα βαλω αλλα 10 χρονακια μεσα στο νερο, καπου εκει πρεπει να ειναι.
Σκοπος ειναι οτι ειναι πολυ καλη στο  :zfuck:
Η κοτα θεια εχει το ζουμι  :grin: :2funny:
τωρα σχετικα με την ηλικια οπως την δεις εκεινη την ωρα για αυτο εγραψα 35+. φιλαρακι  ;)
ενταξει μερικοι θελουν μικρες τρυφερες οπως εφερνε παλια  :smitten:
Εφερε μια Τσεχα 26 χρονων με λει οτι ειναι ξανθια ψιλη την Λινα . Παρε τηλ. πριν πας και ζητα την τσεχα ,  μην πας τζαμπα οκ. και βρεις την Σισσυ που δεν σε αρεσει απο θεμα ηλικιας  ;)

sqrt

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σκοπος ειναι οτι ειναι πολυ καλη στο  :zfuck:
Η κοτα θεια εχει το ζουμι  :grin: :2funny:
τωρα σχετικα με την ηλικια οπως την δεις εκεινη την ωρα για αυτο εγραψα 35+. φιλαρακι  ;)
ενταξει μερικοι θελουν μικρες τρυφερες οπως εφερνε παλια  :smitten:
Εφερε μια Τσεχα 26 χρονων με λει οτι ειναι ξανθια ψιλη την Λινα . Παρε τηλ. πριν πας και ζητα την τσεχα ,  μην πας τζαμπα οκ. και βρεις την Σισσυ που δεν σε αρεσει απο θεμα ηλικιας  ;)
Tην τσεχα που αναφερεις την πηρα την παρασκευη. Απο εμφανιση ενταξει καλη ειναι αλλα στο :knockinb: ψυχρη. Αφου τελειωσε με την πιπα και μπηκαμε στο ψητο, καμια συμμετοχη, σαν να πηδουσα μια πλαστικη κουκλα ηταν ,ψιλοξενερωσα. Τα προγραμματα που κανει ξεκινανε απο 30 το απλο μεχρι 80 ευρω Σε κανα μηνα που ειπε οτι θα φερει, στο διπλανο σπιτι που ετοιμαζει, μια μολδαβεζα. Συντομα θα κανω ενα περασμα και απο τα σπιτια μεσα στην πολη, να δω τι παιζει και θα γραψω εντυπωσεις και απο εκει.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Tην τσεχα που αναφερεις την πηρα την παρασκευη. Απο εμφανιση ενταξει καλη ειναι αλλα στο :knockinb: ψυχρη. Αφου τελειωσε με την πιπα και μπηκαμε στο ψητο, καμια συμμετοχη, σαν να πηδουσα μια πλαστικη κουκλα ηταν ,ψιλοξενερωσα. Τα προγραμματα που κανει ξεκινανε απο 30 το απλο μεχρι 80 ευρω Σε κανα μηνα που ειπε οτι θα φερει, στο διπλανο σπιτι που ετοιμαζει, μια μολδαβεζα. Συντομα θα κανω ενα περασμα και απο τα σπιτια μεσα στην πολη, να δω τι παιζει και θα γραψω εντυπωσεις και απο εκει.
Μην μου λες τετοια και δεν τις παω τις κρυωκωλες γενικα.  :S
Αμα ειναι για πλαστικες κουκλες βρισκομαι με ενα 100αρι ευρω  στην Σαλονικα και στις Σερρες στο Ερος Βιντεο κλαμπ. :grin:  :2funny:
Καλα τοτε θα περιμενω να δω κι γω την Μολδαβεζα ,  σε κανα μηνα βλεπω να πηγαινω Δραμα εκτος και φερουν τα αλλα κανα καλο  ;)

sqrt

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον εχουμε και λεμε. Στο στερεας ελλαδος 2 εφερε μια καινουργια, ουγγαρεζα 22 χρονων. Ωραιο πιπινακι αλλα ψοφιο στο  :knockinb: Προγραμματα 30 απλο, 40 ακαποτη  :pipa1:  Στη φτελια δουλευει η σισσυ, η αλλη η ουγγαρεζα  εφυγε.

kingwulf

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Την προηγουμενη πεμπτη που περασα απο ΦΤΕΛΙΑ ειχε την Λινα,μου ειπε ο Γιαννης απο τριτη θα εχει νεα κοπελα
τωρα τιεκανε? πολυ μακρυα για να ξερω

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Καλο μηνα καλα βολια  :zfuck:

ΣΚ απο οτι εμαθα σημερα ειχε την Σισσυ . (Στουντιο Νο.1 - Φτελια Δραμας)

bade

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
0
LOVE STUDIO 1-2 ANOIXTO STUDIO 2 NEA KOPELA ROMANA 23X

Συνημμένα

• 527628_318561554937644_1195709736_n.jpg
    527628_318561554937644_1195709736_n.jpg
    88,7 KB · Εμφανίσεις: 46

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Κανα νεο απο Φτελια ή απο τα σπιτακια της Δραμας ?
γιωργος νικολαιδης και λοιποι που χαθηκατε ξερα επεσε κι εκει  ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom