Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Ευχάριστες εκπλήξεις επεφύλασσε επίσκεψη στους οίκους της Δράμας με το κλείσιμο του 2013! Ενώ στην Καβάλα τα πράγματα ήταν από μέτρια έως άσχημα, με μετριότατες παρουσίες και στα δύο στούντιο, στη Δράμα μπορώ να πω ότι εξεπλάγην θετικά από αυτά που είδα, ενώ το καλοκαίρι είχα απογοητευτεί κ είχα γράψει ότι δεν υπάρχει τίποτα καλό.
Δύο επισκέψεις λοιπόν κατά την προηγούμενη εβδομάδα: η πρώτη στο σπίτάκι κολλητά με το στρατόπεδο, το οποίο κ πέτυχα την τελευταία μέρα πριν τις διακοπές των εορτών! Κέητ από Ουγγαρία, μελαχρινό 25χρονο μωρό σκέτη τρέλα, με περιποιήθηκε με μασαζάκι, γυμνή πίπα κ
σε όλες τος στάσεις. 50 ευρά για παραμονή στο δωμάτιο περί τα 25 λεπτά. Παρότι η κοπέλα επιστρέφει στη χώρα της, ο ιδιοκτήτης του οίκου έχει φύγει κι αυτός για τουρ στο ευρω-ανατολικό μπλοκ, και επιστρέφει στις 3 του μηνός με 2 νέες κοπέλες!
Επίσκεψη αναγνωριστική πραγματοποιήθηκε και στη βίλλα Γιώτα ακριβώς δίπλα, όπου σίγουρα η θέα της κοπέλας, Ρουμάνα 22χρονη ψηλή και αδύνατη με όμορφα εκφραστικά μάτια και κορμί που κόβει την ανάσα, μόνο ασυγκίνητο δεν μπορεί να αφήσει κάποιον... Την πρώτη φορά που την είδα ακολούθησε η κατάθεση που προανέφερα, αλλά όπως με ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης του πιο πάνω οίκου από μαρτυρίες συναγωνιστών είναι όλο ''μη με πιάνεις εδώ, μη με ακουμπάς εκεί'' κλπ, πράγματα που μπορεί να σε ξενερώσουν άσχημα... Έτσι όταν ξαναπήγα, ζήτησα να μιλήσω στην ίδια και όχι στη τσατσά, κ όταν της ζήτησα ακάποτη πίπα από τις αντιδράσεις της κατάλαβα ότι πρόκειται για πολύ ξενέρωτο πλάσμα, οπότε φυσικά δεν πέρασα στα ενδότερα. Η εμφάνιση καλή, αλλά μόνο αυτό τι να το κάνεις...;
Η αποκάλυψη για μένα ήταν το στούντιο Love no 2 στο Δοξάτο! Πολυάριθμες κριτικές έχουν γραφτεί στο σάιτ, και από εμένα τον ίδιο για το πόσο κακή ποιότητα υπηρεσιών παρέχουν οι κοπέλες που εργάζονται στο εν λόγω στούντιο και πόσο άσχημα έχουμε περάσει κ μετανιώσαμε για τα λεφτά που δώσαμε. Παρόλα αυτά η κατάθεση που πραγματοποίησα με άφησε πολύ ικανοποιημένο! Η Αναστασία λοιπόν, 20 χρονών από Μολδαβία, μελαχρινή με μακρύ μαλλάκι, και πολύ petite με σωματάκι αδύνατο, όχι ιδιαίτερα ψηλή, που σε κερδίζει από την υποδοχή με το ζεστό χαμόγελό της και καρφώνοντάς σε στα μάτια! Είναι μετρίου αναστήματος και αρκετά γλυκιά, η συμφοιτήτρια που θέλεις να πηδήξεις όπως κ δήποτε!!! Παρότι πέρασα με το απλό πρόγραμμα των 30 (για να μην μετανιώνω αργότερα αν πέσω σε πατάτα) η κοπέλα μου έδωσε άνεση χρόνου, με ικανοποίησε πλήρως σε ο,τι της ζήτησα, μου έκανε μια εξαιρετική πίπα διαρκείας (με καπότα) και σεξ με εναλλαγή στάσεων όπου έχυσα με αυτήν από πάνω να με αγκαλιάζει, να με γλύφει στο στήθος και να κουνιέται ρυθμικά πάνω μου. Όλη η συμπεριφορά της ήταν από άκρως ικανοποιητική έως τέλεια, με χαμόγελο και τρόπους που σε κερδίζει! Για όποιους τους αρέσουν τα πιπίνια, συστήνω μια επίσκεψη
Αυτά τα ολίγα από εμένα! Καλές γιορτές σε όλους και να πάτε να γαμηθείτε! Και να μας πείτε πως τα περάσατε!!!