You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Από Δράμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 4122
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 846
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Μακρια Μαγκες πατατα καυτη δραμινη σκετη απογοητευση :S :S :SSTUDIO2 NEA KOPELA 28X MARIA.CRAZYY GIRL...............
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Βολτα πριν μια εβδομαδα στα ντελα η στουντιο της δραμας και καβάλας (αμυγδαλεωνα)αυτο απεναντι απο το αεροδρομιο.ειχα πολυ καιρο να παω.ρε φιλε εσυ που εχεις αυτο το στουντιο μας δουλευεις ;που τις βρισκεις ολες αυτες;μια χοντρη τεραστια πατατατα .φιλε μου αλαξε την γρηγορα γιατι σε βλεπω για φουντο φερε καμια κοπελα της προκοπης που να αξιζει το 30 .μετα απο εκει στουντιο love βλεπω καινουργεια κοπελα ονομα ευα .ωραιο σωμα και πολυ ευγενικη κοπελα περασα πολυ καλα.φιλε κουκλακη ειναι ανω των 40 .μιλφαρα πατημενη και καλα συντηρημενη.στο διπλα γυρισε και μια παλια αδυνατουλα αλα εμενα μου βγαζει γκαβλα .περασα και απο εκει στο 30 .δηλαδη 60 ..μετα απο περιεργεια ας παω και απο καλαμπακη .τι να δω;100 κιλα μπαζολα και ο τσατσος να μου λεει περασε θα περασεις καλα.ασε μας ρε φιλε.αλαξε τις κοπελες γιατι το τελευταιο διαστημα φερνεις οτι χειροτερο υπαρχει .πας για λουκετο;και αν αλαξεις κοπελα βαλε και φωτο να βλεπουμε γιατι ερχομαστε απο μακρυα.αν δεν αλαξετε το εργο βουλγαρια και παλι βουλγαρια .αυτα απο εμενα
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
κοπελα ρωσσιδα.. ονομα φωτεινη.. και την αλη εβδομαδα ακομη μια απο πολονια..αν περασει καποιος ας ενημερωσει .συντομα θα περασω και εγω .love-studio-1-2-lux drama:
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Love-Studio-1-2-lux ΔΡΑΜΑ καινουργεια κοπελα ρωσσιδα.. ονομα φωτεινη.. και την αλη εβδομαδα ακομη μια απο πολωνια..αν περασει καποιος ας ενημερωσει .συντομα θα περασω και εγω
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
βολτα παλι για να δω αν εχει κατι καλο .πηγενωντας για τα γνωστα ντελα δραμας απο καβαλα στα δεξια μου το πρωην mulain rouse μετονομαστικε σε τσαρλυ.. και ανακενισμενο..δεν σταματησα γιατι ξερω οτι στα συγκεκριμενα κολομπαρα για να γαμησεις πρεπει να ξωδεψεις 100 ευρω τουλαχιστον..πρωτη σταση στουντιο λοβ.. και βγενει απο το δωματιο ενα ρωσσικο βουβαλι ..μεταβολη με χιλια..δευτερη σταση αμαζονες .και βγενει μια γροια 45 περιπου ..εξαφανιστικα και πισω σπιτι.υπαρχει jumbo στη δραμα?καποιος μου ειπε οτι κατι πεζει και εκει..αν καποιος γνωριζει κατι ας γραψει εδω
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
συμφωνωΌλες τις σαβούρες στο Στούντιο Λοβε τις μαζεύει ο σαββουρογαμης , στην αρχή έφερε μια καλή όλες οι μετά ήταν μαύρο χάλι.
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Καινουργεια κοπελα σλοβακα ονομα μικαελα.στουντιο νο 2..ξερει καποιος;
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
περασα για να δω.τι να δω,100 κιλα γυναικα ,μεταβολη και σπιτιΚαινουργεια κοπελα σλοβακα ονομα μικαελα.στουντιο νο 2..ξερει καποιος;
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
studio love. ρε φιλε ελεος, ναι εσυ που φερνεις αυτα τα μπαζα , ρε αι απο εδώ
kourastikos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Αυτη ποια ειναι στην φωτο ? , η Μιχαελα αποκλειεται η Γερμανιδα να βγει φωτο ουτε με σφαιρες η Ελλη ασε που μου βγαλες κι το προσωπο αντι να τα κρυψεις τα ματια , ενω εμεις που τα κρυβαμε...κανα μονταζ ειναι να κανει διαφημηση το μαγαζι.
Μαγαζι χωρις ποιοτητα δεν αξιζει.
Ειναι σαν να πινεις απο ενα αδειο ποτηρι νερο , δεν θα ξεδιψασεις ποτες.
Μαγαζι χωρις ποιοτητα δεν αξιζει.
Ειναι σαν να πινεις απο ενα αδειο ποτηρι νερο , δεν θα ξεδιψασεις ποτες.
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
περασα απο περιεργεια και την ειδα χθες .μου εκανε κατι ανδρικο στη φωνη και την εκανα .ρε μπας και ειναι ενχειρισμενη?με ολο το συμπαθειο αλα εμενα μου εβγαλε αυτο
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αυτή στην φωτο είναι η μπαρμπι εξτρακαβαντζα κλπ από ακγυρας, Αθήνα, τι την ποσταρες εδώ?Studio1 mihaela..studio2 hot elli..model..
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Δράμα είναι τώρα.αυτή στην φωτο είναι η μπαρμπι εξτρακαβαντζα κλπ από ακγυρας, Αθήνα, τι την ποσταρες εδώ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις