Νέα

Από Δράμα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
studio love 2 σε σχεση με το 1 που κοντα πεφτει  :think:

Το Studio 2 είναι ακριβώς δίπλα από το 1. Η είσοδός του είναι ακριβώς αριστερά, όπως κοιτάς το Studio 1, ανεβαίνεις κάτι σκαλάκια και φτάνεις.

sqrt

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη σημερα στη δραμα. Ανοιχτο ηταν μονο ενα σπιτι ,πισω απο τη βιλλα γιωτα στο βαθος. Η κοπελα ηταν μια ψηλη νταρντανα με χοντρο και πεταχτο κωλο και πολυ μετριο προσωπο. Μου συστηθηκε ως πετρα απο σλοβακια. Ευγενικη και ομιλητικη χωρις να ειναι ξεπετατζου. Στα αρνητικα βαζω τα ανυυπαρκτα  προκαταρκτικα, τουλαχιστον στο απλο προγραμμα που πηρα εγω. Η πιπα της παντως ηταν καλη και ειχε διαρκεια, κατοπιν δικης μου παροτρυνσης. 30 το απλο, 40 ακαποτη πιπα και60 η πισω πορτα. Στο δοξατο ηταν ανοιχτο το μπουρδελο ΝΟ1, αλλα μετα τη τελευταια φολα που εφαγα εκει, δεν  μπηκα καν στον κοπο να να δω αν ηρθε τιποτα καινουργιο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επισκεψη σημερα στη δραμα. Ανοιχτο ηταν μονο ενα σπιτι ,πισω απο τη βιλλα γιωτα στο βαθος. Η κοπελα ηταν μια ψηλη νταρντανα με χοντρο και πεταχτο κωλο και πολυ μετριο προσωπο. Μου συστηθηκε ως πετρα απο σλοβακια. Ευγενικη και ομιλητικη χωρις να ειναι ξεπετατζου.
ειναι αυτη που δουλεψε παλια θεσσαλονικη στην κατεχακη το 2008 περιπου;ρωτα αμα ξαναπας

sexolatris

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη σημερα στη δραμα. Ανοιχτο ηταν μονο ενα σπιτι ,πισω απο τη βιλλα γιωτα στο βαθος. Η κοπελα ηταν μια ψηλη νταρντανα με χοντρο και πεταχτο κωλο και πολυ μετριο προσωπο. Μου συστηθηκε ως πετρα απο σλοβακια. Ευγενικη και ομιλητικη χωρις να ειναι ξεπετατζου. Στα αρνητικα βαζω τα ανυυπαρκτα  προκαταρκτικα, τουλαχιστον στο απλο προγραμμα που πηρα εγω. Η πιπα της παντως ηταν καλη και ειχε διαρκεια, κατοπιν δικης μου παροτρυνσης. 30 το απλο, 40 ακαποτη πιπα και60 η πισω πορτα. Στο δοξατο ηταν ανοιχτο το μπουρδελο ΝΟ1, αλλα μετα τη τελευταια φολα που εφαγα εκει, δεν  μπηκα καν στον κοπο να να δω αν ηρθε τιποτα καινουργιο.

έχεις απόλυτο δίκιο  για την κοπέλα ήταν στο ίδιο σπιτάκι και πριν μερικούς μήνες.... όσο το Δοξατο είναι πάλη η ίδια εκείνο το ξανθό κρυοπλασμα..... μεγάλη μουφα όλα τα άλλα κλειστά, μεγάλη πίκρα στην ΔΡΑΜΑ τίποτε απολύτως ξέρα....

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Καλη χρονια 2013 μάγκες με πολλα βολια αλλα δεν βλεπω φως στο τουνελ και δω ξερα επεσε  :grin:

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
καλως τον κι ας άργησε!

καλή χρονιά καλά βόλια

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Μεσημέρι στο Βίλλα Γιώτα.Ήταν μια ξανθιά μεγαλόσωμη Ρωσίδα.Όχι στα κυβικά που γουστάρω αλλά τουλάχιστον δεν ήταν νεαρούλα και ήταν αφράτη με κωλάρα και μπουτάρες αλλά μικρά βυζάκια.Ήρθε γρήγορα,ήταν γελαστή και ομιλητική,τρίφτηκε ,έπαιξε τον πέο και μετά πίπα με προ αλλά ..... βάρβαρη....Με πόνεσε αρκετές φορές παρα τη διάθεση που έδειχνε....Κάθισε επάνω μου,μου έφερε και τα βυζιά στο πρόσωπο (να πω πως ήταν πεντακάθαρη!)και η εκπυρσοκρότηση ήρθε σ'αυτήν τη στάση.Μου έβγαλε προφ με μαντιλάκι με καθάρισε , χαιρετηθήκαμε και έφυγε.Αν εξαιρέσω την άγαρμπη πίπα έμεινα γενικά ευχαριστημένος

Siggi

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
κάτι άκουσα πως γύρισε η Νατάσσα ισχύει αυτό??

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Πριν 1 βδομάδα είχα επισκεφθεί τα κατατόπια στη Δράμα, αλλά χωρίς να έχω να αναφέρω κάτι αξιόλογο. Όμως μιας και έχει καιρό να πέσει σύρμα στο thread, είπα να επανεκκινήσω όλους τους φίλους και συναγωνιστές, ώστε αν υπάρχει κάτι νεότερο να είμαστε ενήμεροι.
Λοιπόν, τα γνωστά χάλια... Studio Love 1 η γνωστή ξανθιά φόλα, Love 2 απέλπιδα 40άρα βαρέων βαρών-καθαρίστρια, Βίλλα Γιώτα η γνωστή παλαίμαχος Νατάσα, κουρασμένη και καταπονημένη... όλα τα υπόλοιπα κλειστά. Αν αυτό είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει μια πόλη τόσων χιλιάδων κατοίκων, ένα κομοδίνο και δύο μεσήλικες... σόρρυ αλλά ντεν πηδήξει. Προσωπικά έφυγα θυμωμένος και αηδιασμένος με το χάλι.  >:(

Υ.γ. Δεν ήξερα τότε για το νέο στούντιο της Φτελιάς όπου μεταφέρθηκε το πρώην Παπαργύρη 16, αν κάποιος έχει νέα ας τα μεταφέρει.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Δράμα η Καβάλα στας Σέρρας :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostas_x

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Μετά από προβλεπόμενη tour:
Studio Love 1 & 2 : - Κλειστά
Κηφισίας 14 : - Κλειστό
Παπαργύρη 14 & 16 : - Κλειστά

ΑΛΛΑ............

στην "Βίλα Γιώτα"........

Για να θυμηθούν οι "παλιοί",
και να μαθαίνουν οι "νέοι".......

ΝΑΤΑΣΣΑ IS BACK!   :dancing:

Υ.Γ.
Δεν μεταδίδω άλλο (βλέπε: Χειλάκης - EURO)

sqrt

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Στη φτελια, την προηγουμενη πεμπτη δουλευε η γνωστη σισσυ και απο τι φαινεται θα μεινει καιρο. Οταν δουλευε στο παπαργυρη16 χρησιμοποιουσε και το ονομα τανια.Καταβαλει φιλοτιμες προσπαθειες για να σε ικανοποιησει και κανει αρκετα εξτραδακια, με το αντοιστιχο αντιτιμο φυσικα. Στη Δραμα εχω αρκετο καιρο να παω και απο οτι διαβαζω επεστρεψε  η ρωσιδα νατασα. Αυτη με 30 ευρο τα εκανε ολα. απο ακαποτο τσιμπουκι και πρωκτικο, μεχρι χυσιμο στο στομα(τα  καταπινε).Τις εχω τιμησει  και τις 2 στο παρελθον και για μια φορα, καλα ητανε. Δε θ ξαναπηγαινα παντως,διοτι ειναι πολυ σιτεμενες για τα δικα μου γουσταο

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Στη φτελια, την προηγουμενη πεμπτη δουλευε η γνωστη σισσυ και απο τι φαινεται θα μεινει καιρο. Οταν δουλευε στο παπαργυρη16 χρησιμοποιουσε και το ονομα τανια.Καταβαλει φιλοτιμες προσπαθειες για να σε ικανοποιησει και κανει αρκετα εξτραδακια, με το αντοιστιχο αντιτιμο φυσικα. Στη Δραμα εχω αρκετο καιρο να παω και απο οτι διαβαζω επεστρεψε  η ρωσιδα νατασα. Αυτη με 30 ευρο τα εκανε ολα. απο ακαποτο τσιμπουκι και πρωκτικο, μεχρι χυσιμο στο στομα(τα  καταπινε).Τις εχω τιμησει  και τις 2 στο παρελθον και για μια φορα, καλα ητανε. Δε θ ξαναπηγαινα παντως,διοτι ειναι πολυ σιτεμενες για τα δικα μου γουσταο
ξερεις αν φερανε καινουργεια στο στουντιο αναμεσα φτελια καλαμπακι?

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
περασα την προηγουμενη εβδομαδα απο αυτο και εγραφε απο εξω συντομα καινουργεια κοπελα.ειναι αυτη που γραφεις?

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους. Πριν 1 βδομάδα είχα επισκεφθεί τα κατατόπια στη Δράμα, αλλά χωρίς να έχω να αναφέρω κάτι αξιόλογο. Όμως μιας και έχει καιρό να πέσει σύρμα στο thread, είπα να επανεκκινήσω όλους τους φίλους και συναγωνιστές, ώστε αν υπάρχει κάτι νεότερο να είμαστε ενήμεροι.
Λοιπόν, τα γνωστά χάλια... Studio Love 1 η γνωστή ξανθιά φόλα, Love 2 απέλπιδα 40άρα βαρέων βαρών-καθαρίστρια, Βίλλα Γιώτα η γνωστή παλαίμαχος Νατάσα, κουρασμένη και καταπονημένη... όλα τα υπόλοιπα κλειστά. Αν αυτό είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει μια πόλη τόσων χιλιάδων κατοίκων, ένα κομοδίνο και δύο μεσήλικες... σόρρυ αλλά ντεν πηδήξει. Προσωπικά έφυγα θυμωμένος και αηδιασμένος με το χάλι.  >:(

Υ.γ. Δεν ήξερα τότε για το νέο στούντιο της Φτελιάς όπου μεταφέρθηκε το πρώην Παπαργύρη 16, αν κάποιος έχει νέα ας τα μεταφέρει.
φολα?μονο φολα?(studio love)αφου δεν το εχει ο νταβας γιατι την κραταει?

sqrt

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
περασα την προηγουμενη εβδομαδα απο αυτο και εγραφε απο εξω συντομα καινουργεια κοπελα.ειναι αυτη που γραφεις?
το ξαναγραφω. Η σισσυ απο το παπαργυρη 16, δουλευει τωρα στη φτελια

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Γεια χαρά στους Δραμινούς....αγάπησα εκεί και την θυμάμαι πάντα με αγάπη....!!! :smitten: :smitten: :smitten:

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
φολα?μονο φολα?(studio love)αφου δεν το εχει ο νταβας γιατι την κραταει?

Φίλε προφανώς πηγαίνουνε πολλοί ανίδεοι όπως εσύ κι εγώ και μέχρι να το καταλάβουν το έχει ήδη τσιμπήσει το ρευστό... Αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσουν οι πρωτοεμφανιζόμενοι που θα πάει!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom