Νέα

Από Δράμα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Παιδες Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα γυρισα στην Πατριδα τι γινετε εδω ο χαμος ελειψα και γιναν ολα μνι καπελο  :grin: :2funny:

Λοιπον η Νατασα ru.  :smitten:οταν ειμουν στο εξωτερικο μιλησαμε ,  με ειπε θα ηταν για λιγο καιρο στο Κηφησιας 14 δηλ. απο Δευτερα Διακαιν. 16.04.12 μετα θα εφευγε οριστικως στο Βολο δεν τις αρεσε η Δραμα ηταν να παει και στην διπλα πολη  οπως γνωριζεται καλα , αλλα δεν το αποφασισε να το κανει  ;)
Ετσι μας εφυγε  :badair: απο την Δραμα την Πεμπτη  στις 19.04.2012 για τον Βολο  :S

την Τριτη 24/04/2012 το Παπαργυρη 16 ανοιξε με μια νεα κοπελα 22 χρονων την Μυγαδα ! Αυτα με πληροφορησε ο Γιαννης τηλεφωνικως .

Το ΣΚ θα κατεβω Δραμα και θα σας μεταφερω τα νεα λαιφ  :)

Ανοιξε και το Στουντιο Λοβε την Δευτερα στις 16.04.012 μετα το Πασχα με πηρε τηλ. αλλα δεν με ειπε τι πως ποια κοπελα καινουργια  :dunno:

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Παιδες Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα γυρισα στην Πατριδα τι γινετε εδω ο χαμος ελειψα και γιναν ολα μνι καπελο  :grin: :2funny:

Λοιπον η Νατασα ru.  :smitten:οταν ειμουν στο εξωτερικο μιλησαμε ,  με ειπε θα ηταν για λιγο καιρο στο Κηφησιας 14 δηλ. απο Δευτερα Διακαιν. 16.04.12 μετα θα εφευγε οριστικως στο Βολο δεν τις αρεσε η Δραμα ηταν να παει και στην διπλα πολη  οπως γνωριζεται καλα , αλλα δεν το αποφασισε να το κανει  ;)
Ετσι μας εφυγε  :badair: απο την Δραμα την Πεμπτη  στις 19.04.2012 για τον Βολο  :S

την Τριτη 24/04/2012 το Παπαργυρη 16 ανοιξε με μια νεα κοπελα 22 χρονων την Μυγαδα ! Αυτα με πληροφορησε ο Γιαννης τηλεφωνικως .

Το ΣΚ θα κατεβω Δραμα και θα σας μεταφερω τα νεα λαιφ  :)

Ανοιξε και το Στουντιο Λοβε την Δευτερα στις 16.04.012 μετα το Πασχα με πηρε τηλ. αλλα δεν με ειπε τι πως ποια κοπελα καινουργια  :dunno:
Καλώ στον κι ας άργησε, ρε συ Κουκλάκις, δημιουργείς τεχνητή στέρηση για να μας  έχεις να τρέχουμε απο πίσω σου; :dancing:
Δεν βάζεις καμιά υποψηφιότητα εγώ λέω;

Κριμα για την Νατάσσα, εκείνη ξέρει καλύτερα όμως, εμείς θα βολευτούμε κι αλλιώς.

Για δες αν στο Στουντιο Love, δουλεύει η Μπάρμπι, μια ξανθιά Ουγγαρέζα με σιλικονατα βυζια (οχι μεγάλα) και μάλλον είναι Ρομα.
Μου ειχε πει αν θα γύριζε θα μετακόμιζε Δράμα.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Καλώ στον κι ας άργησε, ρε συ Κουκλάκις, δημιουργείς τεχνητή στέρηση για να μας  έχεις να τρέχουμε απο πίσω σου; :dancing:
Δεν βάζεις καμιά υποψηφιότητα εγώ λέω;

Κριμα για την Νατάσσα, εκείνη ξέρει καλύτερα όμως, εμείς θα βολευτούμε κι αλλιώς.

Για δες αν στο Στουντιο Love, δουλεύει η Μπάρμπι, μια ξανθιά Ουγγαρέζα με σιλικονατα βυζια (οχι μεγάλα) και μάλλον είναι Ρομα.
Μου ειχε πει αν θα γύριζε θα μετακόμιζε Δράμα.
Το ΣΚ θα παω τι να κανω απο μεγαλο ταξιδι σε ταξιδι μικρο ...ταξιδια και ξυδια  :grin:
Θα παω και θα σας πω τα νεα απο Δευτερα .
Για την Μπαρμπι που λες καλη ειναι να την ριξω 2 επανωτα  :grin: 

Περι Νατασας  :smitten:
Τι να την κανω εγω προσπαθησα να μεινη εστω και στην διπλα πολη αλλα δεν με ακουσε αυτη εκανε τα δικα της .
Με παρακαλουσε στο τηλ. να την γαμησω ,  ενω εγω ειμουν στο εξωτερικο , την ειπα εχω δουλειες δεν γινετε αν θελει να περιμενει να γυρισω να κατσει στο Κηφησιας 14  και να μην την κουνησει απο κει ,  με λεγε θα παει στο Βολο , δεν τις αρεσει στο Κηφησιας να δουλεψει ,  στο καλο να παει ..., αλλα γυναικες ειναι δεν ακουν οχι θα κατσω να σκασω ...  :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
εχω βρει ενα καλο σουπερ σταρ οικονομικο και ποιοτικο αμα γουσταρεις ταξιδια θα σε βολεψω να περναμε  καλα  :grin:
στην διαρκεια ομως  φιλε πρωτα να κανω ενα τσεκινκ στην Σερρες- Δραμα- (Καβαλα δεν θα παω ) εμαθα παλι η Σαρα , αυτη την Σαβουρα ακομα κει την εχουν  :grin:

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το ΣΚ θα παω τι να κανω απο μεγαλο ταξιδι σε ταξιδι μικρο ...ταξιδια και ξυδια  :grin:
Θα παω και θα σας πω τα νεα απο Δευτερα .
Για την Μπαρμπι που λες καλη ειναι να την ριξω 2 επανωτα  :grin: 

Περι Νατασας  :smitten:
Τι να την κανω εγω προσπαθησα να μεινη εστω και στην διπλα πολη αλλα δεν με ακουσε αυτη εκανε τα δικα της .
Με παρακαλουσε στο τηλ. να την γαμησω ,  ενω εγω ειμουν στο εξωτερικο , την ειπα εχω δουλειες δεν γινετε αν θελει να περιμενει να γυρισω να κατσει στο Κηφησιας 14  και να μην την κουνησει απο κει ,  με λεγε θα παει στο Βολο , δεν τις αρεσει στο Κηφησιας να δουλεψει ,  στο καλο να παει ..., αλλα γυναικες ειναι δεν ακουν οχι θα κατσω να σκασω ...  :grin:

Έτσι είναι όλες αρχηγέ μου  ....τανες και μη όσο της φτύνεις τόσο κολλάνε......
χαχαχαχα

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Έτσι είναι όλες αρχηγέ μου  ....τανες και μη όσο της φτύνεις τόσο κολλάνε......
χαχαχαχα
χαχαχαχ ετσι ειναι φιλε ...
Καλημερα φιλε , Χριστος Ανεστη , Χρονια Πολλα , που εισαι εσυ ?
Δεν πηγες καμια μπου-τσαρκα ?
Ο Γιαννης εφερε καινουργιο μωρο . Θα κατεβω σημερα Δραμα μετα τις 19.30  περιπου θαμε , αν σε βολευει  να παμε  καμια τσαρκα .
Στηλε Π.Μ. ή ΣΜΣ. οκ.
Το Ανελι τι λει με τα Ρωσιδακια ?

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Καλημερα και ευχομαι να εχετε μια υπεροχη Κυριακη με πολλα Βολια  :zfuck:
Χτεσινη Μπουρδελοτσαρκα 28 . 04 . 12 στα σπιτακια της Δραμας απο 19.00 η ωρα εως  23.45 η ωρα .
με πολλες ωρες ωρες παραμονη στηγ Δραμα οι εκπληξεις περιληπτικα ερχονται και η αγαπη μενει  :rockon:
Δεν ηταν να μπω στο φορουμ  , γιατι σημερα σκοπευω παλι να ξαναπαω Δραμα  απλα περιληπτικα σε γενικες γραμμες τα υπολοιπα αυριο συναδελφοι .

Παπαργυρη 14 : Η Ζωη  ψιλη ξανθια χοντροκωλα Βουλγαρα μονο απλο κανει με 30 ευρω . Πιπα με καποτα και  :zfuck: ! Δεν ειχε πελατες και επειδη με θυμαται η Μαρια η τσατσα με κοψε ενα ταλιρο για μενα δηλ. 25 ευρω. Τζαμπα να με την εδινε δεν την γαμω αιντε θα την εκανα κανα ψυχικο με ενα 10 ευρω αν δεν ειχα καμια επιλογη  :grin:

Παπαργυρη 16 : Η Βικτωρια 22 χρονων  απο Βραζιλια (Μυγαδα) ολα τα λεφτα αξιζει σπευσατε πιπινοκηνυγοι .

( Βιλλα Γιωτα Πανω )Στερεας Ελλαδος 4 : Κλειστον !

( Βιλλα Γιωτα ) Κηφησιας  14 : Κλειστον !

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Studio Love 7o χλμ Δραμας-Καβαλας : Ειμουν στο Στουντιο γυρω  στις  21,30 η ωρα φευγοντας απο τα μπου της Δραμας ...

Ο Αδαμ εφαγε το πικρο μηλο της Ευας και βγηκε απο τον Παραδεισο...

Η Ευα Ουγγαρεζα (Ρομα) . Ξανθια με μετρια  τιτς   :tits2: για χουφτωμα !

Μεχρι να συνεοηθουμε στο σαλονι μας πηρε το τεταρτο  :S .
Ελειπε και ο ιδιοκτητης παντα λειπη τωρα τελευταια  :think: μονο λογια στο θα... κι ολο υποσχεσεις αλλα μηδεν στην πραξη
... μας το παιζε και αφεντικο η μις Ευα , σωπα μωρη ηρθες στην Δραμα και σε δωσε προαγωγη ο ιδιοκτητης  :tickedoff:
Εχει και ενα τατου στον αριστερο της  ωμο !

Προγραμματα : 30 ευρω απλο  πιπα με καποτα και  :zfuck:
                 και 50 ευρω γυμνο τσιμπουκι και   :zfuck:

....κωλο δεν δινω με ειπε .

Μονο το γυμνο τσιμπουκακι της αξιζε , τα αλλα ολα μετρια συμμετοχη.
σωμα καλο αλλα γενικη συμμετοχη με το ζορι την  βαζω ενα 6 !
Βογγητα στο μαμησι ... 2 στασεις , βιαζοταν με ειπε δηθεν ειχε πελατες εξω .Παραμονη στο Δωμα 15 λεπτα ηθελε πιο μπροστα να με ξεπεταξει αλλα δεν τα καταφερε  :grin:
Με ειπε η Ευα  να παω μεσημερι μετα τις 12,00 να μου κανει και 30 λεπτα κρεβατι .

Στο 69 μας τα χαλασε και στο γλυψιμο βυζιων ενω τα πηγαινε στο γλυψιμο βυζιων καλα μετα αρχισε τα πονιδια .
Γλυφωμουνι της κακιας ωρας αν μη μη και να με αφηνει να γλυφω ολο και πιο πανω κατεληξα να γλυφω την ουρηρθρα της με τη  γλωσσα παρα το καθαρο μουνακι της   :S

Υ.Γ. Οταν θα ερχεται στην Δραμα  θα την φωναζετε  Ευα
οταν ξαναπαει Κομοτινη θα λεγετε Μπαρμπι αυτα ενημερωτικα .

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Μονο 2 Φωτος σημερα  απο την Βικτωρια Βραζιλιανα (Μυγαδα)  22 χρονων μια γευση να παρετε τις υπολοιπες αυριο με κριτικες ...

Εκανε και Φεις μπουκ  μπορειτε να κανετε αιτημα φιλιας στο

Ntelo Mob

Συνημμένα

• P4280008a1.jpg
    P4280008a1.jpg
    82,9 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 2a.jpg
    2a.jpg
    62,2 KB · Εμφανίσεις: 32

kostas_x

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Μονο 2 Φωτος σημερα  απο την Βικτωρια Βραζιλιανα (Μυγαδα)  22 χρονων μια γευση να παρετε τις υπολοιπες αυριο με κριτικες ...

Εκανε και Φεις μπουκ   μπορειτε να κανετε αιτημα φιλιας στο

Ntelo Mob

kouklakis is BACK!!!!!  :rockon:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
γεια σας δραμινοι συναγωνιστες!την ξεσκισατε καθολου την μπαρμπι που εγινε μεταγραφη απο κομοτηνη; :zfuck: :zfuck:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
γεια σας δραμινοι συναγωνιστες!την ξεσκισατε καθολου την μπαρμπι που εγινε μεταγραφη απο κομοτηνη; :zfuck: :zfuck:

μονο που δεν μας ξεσκισε  :grin:

διαβασε κριτικες εδω  :S

*Μπαρμπι(Κομοτινης) = ΕΥΑ (Δραμας)
*αλλαξε μονο το ονομα 

και στο θρεντ :)
Studio Love Δραμα {7οχλμ. Δραμας-Καβαλας}

Υ.Γ. Μονο Δραμινος δεν ειμαι  :S

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Χτες 04.06.2012 μετα τις 21,30 μπουρδελοτσαρκα στα σπιτακια  της Δραμας.

Παπαργυρη 14 : Κλειστον.

Παπαργυρη 16 :Νεα κοπελα . Η Ναουμη Βραζιλιανα 23 χρονων . καταθεση με 50 ευρω .Περασα πολυ καλα.Λεπτομερειες στην κριτικη.

( Βιλλα Γιωτα Πανω )Στερεας Ελλαδος 4 : Η Αιμυλια η Ελληνιδα καταθεση με 30 ευρω περασα πολυ καλα .Λεπτομερειες στην κριτικη.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Χτες 29.06.2012 μετα τις 20,30 μπουρδελοτσατρκα στα σπιτακια  της Δραμας.

Παπαργυρη 14 :NEW GIRL :  Η Στελλα  ψιλη ξανθια (25-30 χρονων) 1,70 μ. Απο που ειναι δεν με ειπε η τσαστσα μονο τα προγραμματα.
                         30 ευρω το απλο πιπα με καποτα και σεξ
                         40 ευρω ακαποτο τσιμπουκι 69 και σεξ

Παπαργυρη 16 :Νεα κοπελα . Η Τανια Ελληνιδα μιλφ  .Μελαχρινη 1,60μ. νταρτντανα ,  με μεγαλα τιτς  :tits2:
             καταθεση με 30 ευρω .

*κανει και γουστα (πιπα διχως καποτα ,69,κωλο,γλωσοφιλα,μασαζ..και παρτουζες) ολα μετα συνεονησεως στην τιμη με την κοπελα ή
                με τον   ιδιοκτητη.

Λεπτομερειες στην κριτικη.

( Βιλλα Γιωτα Πανω )Στερεας Ελλαδος 4 :???

not-kos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ανοιξε το μαγαζι στο Πολυστυλο στην Καβαλα ..

Φημες λενε οτι Ρωσιδακι πηρε αδεια για νεο μαγαζι στα Αμισιανα της Καβαλας...

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Ανοιξε το μαγαζι στο Πολυστυλο στην Καβαλα ..

Φημες λενε οτι Ρωσιδακι πηρε αδεια για νεο μαγαζι στα Αμισιανα της Καβαλας...
Ποιο Ρωσιδακι η Αλεξανδρα μηπως ?  :think:

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Που είστε όλοι ρε καταθέτες?
κανένας δεν γαμάει με την ζέστη?

daniss

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
στη δραμα στα σπιτια διπλα απο το στρατοπεδο απο την κατω πλευρα στο σπιτι τερμα στο βαθος κολλητα με το στρατοπεδο εχει ερθει μια αδυνατη ρουμανα ξανθια , αν και στην εμφανιση ειναι μετρια ειναι δυναμικη στο κρεβατι.

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
385
Πόντοι
21
Παιδια θελω να μυο δωσετε πληροφοριες για μια ραφαελλα ρουμανα που δουλευε πριν καποιους μηνες στο κηφησιας 14.Υποπτευομαι οτι ειναι αυτη που εχει ερθει στο βολο,οπου διαμενω.
Ειναι πολυ μικροκαμωμενη,σκουροχρωμη,με σχεδον ανυπαρκτο βυζακι και κοντο καρε μαλλι μεχρι τους ωμους;Στον αγωνα τι ελεγε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom