Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Victoria is back !!
Young Brazilian beauty !!
mallon καβαλα δραμα ξανθη γιnaμε ολοι gay!! κανεις μας δεν γραφει η μαλλον αγιασαμε!!!!!!!Τι έγινε ρε μεγάλοι καρφωτηρες γαμώ την κρίση μου.
Που χαθήκατε όλοι?
Επίσκεψη σήμερα στη βίλα γιώτα. Η τσατσά στην είσοδο μου λέει χαρακτηριστικά(πολύ καλή περιποίηση θα το απολαύσεις, τίποτα άλλο δε σου λέω).Εμφανίζεται μία ελληνίδα ,ξανθιά, ψιλονταρντάνα, γύρω στα 30 με μεγάλο πεσμένο στήθος. Πολύ καλή περιποίηση μου λέει θα περάσεις καλά. Καιρό λέω , έχω να παρω ελληνίδα σε μπουρδέλο (είναι είδος προς εξαφάνιση πλέον) ας περάσω. Καταθέτω τον οβολό μου (30 ευρώ) και μπαίνω στο δωμάτιο, περιμένοντας την καλή περιποίηση . Λοιπόν παίδες η καλη περιποίηση περιελάμβανε παίξιμο με το χέρι 30δευτ και άλλα τόσο η πίπα(αερόπιπα). Δε βαριέσαι λέω και άλλες που είχα δοκιμάσει δεν κάναν προκαταρκτικά. Σο ψητό τώρα. Ξαπλώνει και με το που πάω να μπω στην μικρή περιοχή της, μου λέει το εξής μεγαλειώδες(μην πέφτεις επάνω μου γιατί με πλακώνεις)Παρεμπιπτόντως ημουν ο μισός απ αυτην στο βάρος. Δίνω τόπο στην οργή και συνεχίζω. Μετά απο 1 λεπτό περίπου βλέποντας την να δυσανασχετεί και όντας έχοντας ξενερώσει και ο ίδιος, της λέω να γυρίσει στα 4. Δεν περνάει 1 λεπτό και την βλέπω να βάζει το χέρι πίσω, όπως ήταν στημένη και να αρχίζει να μου τον παίζει. Τι κάνεις εκεί της λέω και μου λέει το δεύτερο μεγαλειώδες. (τη δουλειά μου κάνω αγόρι μου, μην δίνεις σημασία εσύ συνέχισε) Με αυτά και με αυτά το εργαλείο έπεσε και δεν ξανασηκώνονταν .Πήγε να μου την παίξει ξανά αλλα δεν την αφησα. Άμα ήθελα να τραβήξω μακακία το έκανα και μόνος, της λέω.Τέλος πάντως για να μην τα πολυλογώ σηκώθηκα και έφυγα χωρίς να τελειώσω, λέγοντας της πόσο ελεεινή και τρισάθλιά ήταν η συμπεριφορά της. Συμπέρασμα, αν θέλετε να τραβήξετε μακακία και βαριέστε να το κάνετε μόνοι σας, επισκεφθείτε την, μόνο αυτό κάνει. Της αρπαχτής είναι η <κυρία> με απαράδεκτη και κυνική συμπεριφορά χωρίς να τιμά τα χρήματα που παίρνει. Αυτά τα ολίγα. Εις το επανιδειν......