Νέα

απλες σκεψεις που ευκολα καταριπτουν τις περισσοτερες θρησκειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

γιατί ρε φίλε αν ορίσεις δύο σημεία στην μπάλα που κρατάς δεν μπορείς να τα ενώσεις με μια γραμμή από την μπροστά πλευρά αλλά και από την πίσω και τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορείς να τα ενώσεις από πάρα πολλές πλευρές και πάντα όπως θα τα κοιτάς το ένα σημείο θα βρίσκεται δεξιά και το άλλο αριστερά της μπάλας :think:

Επισκέπτης
γιατί ρε φίλε αν ορίσεις δύο σημεία στην μπάλα που κρατάς δεν μπορείς να τα ενώσεις με μια γραμμή από την μπροστά πλευρά αλλά και από την πίσω και τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορείς να τα ενώσεις από πάρα πολλές πλευρές και πάντα όπως θα τα κοιτάς το ένα σημείο θα βρίσκεται δεξιά και το άλλο αριστερά της μπάλας :think:

ρε φιλε εσυ μιλας για πλευρες σε σφαιρικο σχημα  :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε θα τρελλαθούμε τελείως;

Εδώ μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ βάτραχο.

Και εξηγούμαι: Οι βάτραχοι έχουν από ένα μάτι στις δύο πλευρές του κεφαλιού τα οποία δεν συγκλίνουν. Το καθένα από αυτά έχει μεν οπτικό πεδία 180 μοιρών αλλά δεν υπάρχει  η εικόνα του τρισδιάστατου κόσμου.
Οι βάτραχοι δηλαδή έχουν μία ανεξάρτητα εικόνα από το ένα μάτι και από το άλλο οι οποίες δεν συνδυάζονται στον εγκέφαλο του.

Ο δικός μας βάτραχος την βαφτίζει την μία εικόνα δεξιά και την άλλη αριστερή....

Για περισσότερα εδώ:

A frog hunts on land by vision. He escapes enemies mainly by
seeing them. His eyes do not move, as do ours, to follow prey, attend
suspicious events, or search for things of interest. If his body changes
its position with respect to gravity or the whole visual world is
rotated about him, then he shows compensatory eye movements.
These movements enter his hunting and evading habits only, e.g., as
he sits on a rocking lily pad. Thus his eyes are actively stabilized. He
has no fovea, or region of greatest acuity in vision, upon which he
must center a part of the image. He has only a single visual system,
retina to colliculus, not a double one such as ours where the retina
sends fibers not only to colliculus but to the lateral geniculate body
which relays to cerebral cortex. Thus, we chose to work on the frog
because of the uniformity of his retina, the normal lack of eye and
head movements except for those which stabilize the retinal image, and the relative simplicity of the connection of his eye
to his brain.
The frog does not seem to see or, at any rate, is not concerned with
the detail of stationary parts of the world around him. He will starve
to death surrounded by food if it is not moving. His choice of food is
determined only by size and movement. He will leap to capture any
object the size of an insect or worm, providing it moves like one. He
can be fooled easily not only by a bit of dangled meat but by any
moving small object. His sex life is conducted by sound and touch.
His choice of paths in escaping enemies does not seem to be
governed by anything more devious than leaping to where it is
darker. Since he is equally at home in water and on land, why should
it matter where he lights after jumping or what particular direction he
takes? He does remember a moving thing providing it stays within
his field of vision and he is not distracted.

ΤΕΛΟΣ.
Πρόκειται για πραγματικό βάτραχο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ρε θα τρελλαθούμε τελείως;

Εδώ μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ βάτραχο.

Και εξηγούμαι: Οι βάτραχοι έχουν από ένα μάτι στις δύο πλευρές του κεφαλιού τα οποία δεν συγκλίνουν. Το καθένα από αυτά έχει μεν οπτικό πεδία 180 μοιρών αλλά δεν υπάρχει  η εικόνα του τρισδιάστατου κόσμου.
Οι βάτραχοι δηλαδή έχουν μία ανεξάρτητα εικόνα από το ένα μάτι και από το άλλο οι οποίες δεν συνδυάζονται στον εγκέφαλο του.

Ο δικός μας βάτραχος την βαφτίζει την μία εικόνα δεξιά και την άλλη αριστερή....

Για περισσότερα εδώ:

A frog hunts on land by vision. He escapes enemies mainly by
seeing them. His eyes do not move, as do ours, to follow prey, attend
suspicious events, or search for things of interest. If his body changes
its position with respect to gravity or the whole visual world is
rotated about him, then he shows compensatory eye movements.
These movements enter his hunting and evading habits only, e.g., as
he sits on a rocking lily pad. Thus his eyes are actively stabilized. He
has no fovea, or region of greatest acuity in vision, upon which he
must center a part of the image. He has only a single visual system,
retina to colliculus, not a double one such as ours where the retina
sends fibers not only to colliculus but to the lateral geniculate body
which relays to cerebral cortex. Thus, we chose to work on the frog
because of the uniformity of his retina, the normal lack of eye and
head movements except for those which stabilize the retinal image, and the relative simplicity of the connection of his eye
to his brain.
The frog does not seem to see or, at any rate, is not concerned with
the detail of stationary parts of the world around him. He will starve
to death surrounded by food if it is not moving. His choice of food is
determined only by size and movement. He will leap to capture any
object the size of an insect or worm, providing it moves like one. He
can be fooled easily not only by a bit of dangled meat but by any
moving small object. His sex life is conducted by sound and touch.
His choice of paths in escaping enemies does not seem to be
governed by anything more devious than leaping to where it is
darker. Since he is equally at home in water and on land, why should
it matter where he lights after jumping or what particular direction he
takes? He does remember a moving thing providing it stays within
his field of vision and he is not distracted.

ΤΕΛΟΣ.
Πρόκειται για πραγματικό βάτραχο.

:2funny: :2funny:

ουσιαστικά αυτό που έκανα είναι να μιλήσω για γεωμετρία δίχως να ξέρω γεωμετρία όπως εδώ γράφουμε για θεολογία δίχως να ξέρουμε θεολογία ;)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:

ουσιαστικά αυτό που έκανα είναι να μιλήσω για γεωμετρία δίχως να ξέρω γεωμετρία όπως εδώ γράφουμε για θεολογία δίχως να ξέρουμε θεολογία ;)

Η ευκλειδειος γεωμετρια ισχυει μονο σε χωρο με 3 διαστασεις. Αυτες που βλεπουμε δηλαδη. Αν υπαρχουν 4+ διαστασεις, περνανε περισσοτερες απο μια ευθειες σε δυο σημεια (ενδεχομενως και καμμια :grin: ).

Δεν υπαρχει αποδειξη υπαρξης περισσοτερων διαστασεων απο αυτες που αντιλαμβανονται τα ανθρωπινα αισθητηρια οργανα, ειναι ακομα προς ερευνα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η γεωμετρια του ευκλειδη δεν εχει εφαρμογη σε αστρονομικη κλιμακα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Η ευκλειδειος γεωμετρια ισχυει μονο σε χωρο με 3 διαστασεις. Αυτες που βλεπουμε δηλαδη. Αν υπαρχουν 4+ διαστασεις, περνανε περισσοτερες απο μια ευθειες σε δυο σημεια (ενδεχομενως και καμμια :grin: ).

Δεν υπαρχει αποδειξη υπαρξης περισσοτερων διαστασεων απο αυτες που αντιλαμβανονται τα ανθρωπινα αισθητηρια οργανα, ειναι ακομα προς ερευνα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η γεωμετρια του ευκλειδη δεν εχει εφαρμογη σε αστρονομικη κλιμακα.

η ευκλείδιος γεωμετρία ισχύει σε τρισδιάστατο χώρο και στο αξιωματικό πεδίο το οποίο αυτή θέτει... αλλάζοντας το αξιωματικό πεδίο (πχ η ευθεία είναι η συντομωτέρα πάσης άλλης οδού) αλλάζει τελείως...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.155
Πόντοι
3.656
Όπως είδατε και πάλι ακολουθήθηκε το εξής μοτίβο: Από τη μια απλές σκέψεις. Γιατί να είμαστε υποχρεωμένοι να μας δίνουν ευχές όσοι πιστεύουμε κι εμείς να ακούμε τις ομολογίες πίστης του καλοκάγαθα;  Στη συνέχεια ζήτησα αποδείξεις για την ύπαρξη του Παράδεισου, του διάβολου και γιατί είναι αληθινοί κι όχι μύθοι. Έθεσα ελάχιστες από τις αντιεπιστημονικές ανακρίβειες της Γέννεσης. Ανέφερα μερικά από τα θαυμαστά επιτεύγματα της Επιστήμης. Διευκρινίστηκε ποιές  ήταν οι Θαμάρ και η Σάρα, τις οποίες επικαλούνται οι Χριστιανοί στο μυστήριο του γάμου. Από την άλλη μια αιώνια απλή στρατηγική: ποτέ καμία απάντηση επί της ουσίας. Καμία αναφορά στη Γέννεση. Ελαφριά κώφωση για τις υπέροχες κυρίες Θαμάρ και η Σάρα. Εξίσωση των άθεων με Σατανιστές και Θεοσοφιστές, χωρίς και πάλι κάποια απόδειξη. Αντί όλων αυτών το στρίψιμο της κουβέντας στο αν ισχύει η γεωμετρία του Ευκλείδη. Κατά τα άλλα, ο Χριστός είναι η αλήθεια και οι πιστοί του την ψάχνουν. Η άμυνά τους είναι απλή, αντιπερισπασμός.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Όπως είδατε και πάλι ακολουθήθηκε το εξής μοτίβο: Από τη μια απλές σκέψεις. Γιατί να είμαστε υποχρεωμένοι να μας δίνουν ευχές όσοι πιστεύουμε κι εμείς να ακούμε τις ομολογίες πίστης του καλοκάγαθα;  Στη συνέχεια ζήτησα αποδείξεις για την ύπαρξη του Παράδεισου, του διάβολου και γιατί είναι αληθινοί κι όχι μύθοι. Έθεσα ελάχιστες από τις αντιεπιστημονικές ανακρίβειες της Γέννεσης. Ανέφερα μερικά από τα θαυμαστά επιτεύγματα της Επιστήμης. Διευκρινίστηκε ποιές  ήταν οι Θαμάρ και η Σάρα, τις οποίες επικαλούνται οι Χριστιανοί στο μυστήριο του γάμου. Από την άλλη μια αιώνια απλή στρατηγική: ποτέ καμία απάντηση επί της ουσίας. Καμία αναφορά στη Γέννεση. Ελαφριά κώφωση για τις υπέροχες κυρίες Θαμάρ και η Σάρα. Εξίσωση των άθεων με Σατανιστές και Θεοσοφιστές, χωρίς και πάλι κάποια απόδειξη. Αντί όλων αυτών το στρίψιμο της κουβέντας στο αν ισχύει η γεωμετρία του Ευκλείδη. Κατά τα άλλα, ο Χριστός είναι η αλήθεια και οι πιστοί του την ψάχνουν. Η άμυνά τους είναι απλή, αντιπερισπασμός.
  ιωαννη, απο φιλοσοφια τι εχεις διαβασει και σε εχει επηρεασει πιο πολυ πιστευεις?
αρχαιοι ελληνες? σαρτρ (υπαρξισμος)? νιτσε, χαιντεγκερ? ανατολικες φιλοσοφιες?

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Κλασικές πρακτικές ενός αντίθρησκου (καμιά σχέση με τους καθ'όλα σεβαστούς φίλους μας τους άθεους)
Τα επιχειρήματά τους βασίζονται σε κάποιες αφελείς και εξυπνακίστηκες διαπιστώσεις, του στυλ
1. Ζήτησα από το Θεό να πάρει το τσάμπιονς Λιγκ  η Δόξα Δράμας και δεν έγινε , άρα πού είναι ο Θεός ;
2. Έχασα ένα χέρι σε δυστύχημα . Προσευχήθηκα και δεν φύτρωσε
Δεν ακούνε ποτέ , μα ποτέ ομως, την άλλη άποψη.
Κοροίδεύουν τον εαυτό τους ότι είναι "αντικειμενικοί" , με το να ρωτάνε εύκολους στόχους εκ του ασφαλούς.
Γι'αυτούς η αντίθετη άποψη είναι κάποιων μουρλών ταλιμπάν (κατά κανόνα μυστακοφόρες θεούσες) ή κάτι ιερέων επιπέδου Μητροπολίτη Πειραιώς.
Μάλιστα γράψανε ότι ένας πιστός δεν πρέπει να παίρνει φάρμακα.
Ρωτάνε καμιά γριούλα 160 ετών , "γιατί γιαγιά το τάδε εδάφιο του κατά Λουκά, έρχεται σε αντίθεση με το δείνα εδάφιο του κατά Μάρκου ?"
Δεν παίρνουν απάντηση και λένε , "Είδατε ? ", με το ύφος του πανέξυπνου που τους ξεσκέπασε όλους.
Εσχάτως, ρωτάνε σε σάιτ για αγοραίο έρωτα και πουτάνες ( !!!) για απαντήσεις σε θεολογικά ερωτήματα.
Μάγκες μου, έχω την αίσθηση ότι είστε σε λάθος ιστότοπο για τέτοιου είδους ερώτηματα.
Πήγαινε αλλού να ρωτήσεις για να βρεις απαντήσεις σε όλα (εκτός και αν δεν θες απαντήσεις...)
ΥΓ. Πριν λίγες μέρες έγραψα για ένα φαινόμενο NDE . Ξεσκεπάστηκε σε ένα λεπτό η "απάτη" απο ένα μέλος του σάιτ , που μας είπε ότι είναι οι αναμνήσεις του μυαλού που κρατάνε μέχρι 3 λεπτά ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Σήμερα διαβάζω ότι επιστήμονες από Πανεπιστήμια της Αμερικής (New York State University) ξεκινάνε την μεγαλύτερη μελέτη και έρευνα για το φαινόμενο αυτό, γιατί δεν ερμηνεύονται όλα τόσο εύκολα και απλά και το φαινόμενο χρίζει περαιτέρω διερεύνησης.
Προφανώς, παρά το γεγονός ότι μιλάμε για τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής ,  πρόκειται για κομπογιαννίτες, αφού η απάντηση είναι τόοοσο απλή και μας την είπαν οι φιλόσοφοι του bourdela.com μέσα σε 3 λέξεις...

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
για ευθεια ειχες πει πριν.
μπορεις να ξεχωρισεις στο μυαλο σου τουλαχιστον τις εννοιες γραμμη απο ευθεια γραμμη?
πανω σε μια μπαλα υπαρχουν μονο καμπυλες γραμμες ΚΑΜμΙΑ ΕΥΘΕΙΑ.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
για ευθεια ειχες πει πριν.
μπορεις να ξεχωρισεις στο μυαλο σου τουλαχιστον τις εννοιες γραμμη απο ευθεια γραμμη?
πανω σε μια μπαλα υπαρχουν μονο καμπυλες γραμμες ΚΑΜμΙΑ ΕΥΘΕΙΑ.

ναι για ευθεία είπα αλλά έβγαλα και δεύτερο αξίωμα ότι δεν υπάρχουν πραγματικές ευθείες στον κόσμο μας ;)

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ναι για ευθεία είπα αλλά έβγαλα και δεύτερο αξίωμα ότι δεν υπάρχουν πραγματικές ευθείες στον κόσμο μας ;)
τα αξιωματα δεν τα βγαζει αυθαιρετα ο καθενας μονος του ειναι παρατηρησεις που ισχυουν και για αυτο γινονται αποδεκτες απο ολους οπως το 1+1=2
αν εσυ λες 1+1=3
ή "ευθεια μπορει να ειναι καμπυλη" δεν βγαζεις αξιωμα απλα θεωρεισαι τρελος

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Κι εγώ άθεος είμαι ρε τύπε αλλά είσαι υπερβολικός. Ευχή είναι, με καλή πρόθεση το λένε, τις περισσότερες φορές (στα άτομα τις 3ης ηλικίας) δεν το σκέφτονται καν, βγαίνει από μόνο του. Δηλαδή όταν εσύ εύχεσαι σε νιόπαντρους "βίον ανθόσπαρτον" ή σε εορτάζοντα "Να είναι πάντα καλά", δεν ξέρεις ότι λες κάτι που είναι αδύνατο; Ευχή είναι, δεν βρίζουν, ούτε σου λένε να πιστέψεις για να ισχύσει.
Πολύ σωστά.
Ένα απόσπασμα από το βιβλίο «H Οργή και η Περηφάνια» , της σπουδαίας ιταλίδας Οριάνα Φαλάτσι , δηλωμένης κομμουνίστριας , άθεης και συντρόφου του φυλακισθέντα επί χούντας Αλέκου Παναγούλη,

"Επίσης, για δυο χιλιάδες χρόνια, η ενότητά μας ήταν βασισμένη σε μια θρησκεία που ονομάζεται Χριστιανισμός. Σε μια εκκλησία που ονομάζεται Καθολική Εκκλησία… Πάρτε εμένα σαν παράδειγμα. «Είμαι άθεη και αντικληρικών αντιλήψεων, δεν έχω τίποτε κοινό με την Καθολική Εκκλησία», δηλώνω πάντοτε. Κι αυτό είναι αλήθεια. Αλλά, ταυτόχρονα, είναι και ψέμα. Γιατί, είτε μου αρέσει είτε όχι, έχω αρκετά κοινά με την Καθολική Εκκλησία. Πιστέψτε με, γαμώτο! Πώς θα μπορούσα να μην έχω; Γεννήθηκα σ’ έναν τοπίο γεμάτο τρούλους εκκλησιών, μοναστήρια, Χριστούς, Μαντόνες, Αγίους, σταυρούς κα καμπάνες. Οι πρώτες μελωδίες που άκουσα όταν γεννήθηκα ήταν οι μελωδίες από τις καμπάνες. Τι καμπάνες του Καθεδρικού της Σάντα Μαρία ντελ Φιόρε, που τον Καιρό του Αντίσκηνου, ο μουεζίνης προσβλητικά κατέπνιγε με τα δικά του Αλλάχ-ακμπάρ.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα με αυτή τη μουσική, με αυτό το τοπίο γύρω μου, με αυτή την Εκκλησία που την έχουν προσκυνήσει ακόμη και μεγάλα μυαλά, όπως ο Δάντης Αλιγκιέρι, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Γαλιλαίος Γαλιλέι. Μέσα από αυτήν έχω μάθει τι είναι γλυπτική, αρχιτεκτονική, ζωγραφική, ποίηση και λογοτεχνία, καθώς και τι σημαίνει ο συνδυασμός της ομορφιάς με τη γνώση. Χάρη σ’ αυτήν άρχισα κάποτε ν’ αναρωτιέμαι τι είναι το Καλό και το Κακό, αν υπάρχει Θεός. Αν μας έπλασε Εκείνος, ή εμείς Εκείνον και αν η ψυχή είναι μια χημική ένωση που μπορεί να υποστεί επεξεργασία σε εργαστήρια ή είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Και, μα τον Θεό…
Βλέπετε; Πάλι χρησιμοποίησα τη λέξη «Θεός». Παρ’ όλες τις λαϊκές και αντικληρικές μου αντιλήψεις, παρ’ όλο τον αθεϊσμό μου, είμαι τόσο διαποτισμένη από τον Καθολικό πολιτισμό, ώστε αυτός να είναι αναπόσπαστο μέρος του γραπτού και προφορικού μου λόγου. Μα τον Θεό, για όνομα του Θεού, προς Θεού, δόξα τω Θεώ, Θεέ και Κύριε, Παναγία μου, έλα Παναγία μου, Χριστέ και Παναγιά μου, στην ευχή του Χριστού. Χριστέ μου… Τέτοιες εκφράσεις μου έρχονται τόσο αυθόρμητα, που δε συνειδητοποιώ ότι τις λέω ή ότι τις γράφω.
Και να σας τα πω όλα; Παρ’ όλο που ποτέ δε συγχώρεσα την Καθολική Εκκλησία για τα αίσχη που μου επέβαλε, με πρωταρχικό εκείνο της γ…ς Ιεράς Εξέτασης που τον δέκατο έβδομο αιώνα έκαψε ζωντανή την προγιαγιά μου Ιλντεμπράντα, την κακόμοιρη την Ιλντεμπράντα, παρ’ όλ’ αυτά, οι μελωδίες από τις καμπάνες συνεχίζουν να γλυκαίνουν την καρδιά μου. Μου αρέσουν.
Επίσης, μ’ αρέσουν όλες αυτές οι όμορφες αγιογραφίες με τον Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους. Είμαι μάλιστα συλλέκτρια παλαιών εικονισμάτων. Επίσης, μου αρέσουν τα αβαεία και τα μοναστήρια και τα περιβόλια τους. Μου δημιουργούν μια ακαταμάχητη αίσθηση γαλήνης και συχνά ζηλεύω αυτούς που μένουν σ’ αυτά. Και, εν τέλει, ας το παραδεχτούμε: οι καθεδρικοί ναοί μας είναι πιο όμορφοι από τα τζαμιά, τις συναγωγές, τους βουδιστικούς ναούς και τις άχρωμες εκκλησίες των Διαμαρτυρομένων…
Όλ’ αυτά τα συμβολικά στολίδια ανήκουν στη δική μου ζωή. Στον δικό μου πολιτισμό. Ξέρετε, στον κήπο του εξοχικού σπιτιού μου στην Τοσκάνη, υπάρχει ένα μικρό, παλιό ξωκλήσι. Δυστυχώς, είναι πάντοτε κλειστό. Από τότε που πέθανε η μητέρα μου, κανείς δεν το φροντίζει. Κάθε φορά που επιστρέφω στην πατρίδα, πηγαίνω και το ανοίγω. Ξεσκονίζω την Αγία Τράπεζα, προσέχω να μην έχουν κάνει φωλιές τα ποντίκια ή να μην έχουν φάει καμιά σελίδα από τη Σύνοψη. Και, παρά τον λαϊκισμό μου, τον αθεϊσμό μου, εκεί μέσα νιώθω άνετα. Παρά τις αντικληρικές απόψεις μου, εκεί μέσα νιώθω γαλήνη. (Και βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι Ιταλοί θα εκμυστηρεύονταν το ίδιο πράγμα. Σε μένα το έχει εκμυστηρευτεί, Θεέ και Κύριε, ο ίδιος ο Ενρίκο Μπερλινγκουέρ, ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας, ο άνθρωπος που εισήγαγε τον ιστορικό συμβιβασμό μεταξύ μαρξιστών και καθολικών…)."

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τα αξιωματα δεν τα βγαζει αυθαιρετα ο καθενας μονος του ειναι παρατηρησεις που ισχυουν και για αυτο γινονται αποδεκτες απο ολους οπως το 1+1=2
αν εσυ λες 1+1=3
ή "ευθεια μπορει να ειναι καμπυλη" δεν βγαζεις αξιωμα απλα θεωρεισαι τρελος
οχι πως δεν θεωρεισαι τρελος αν πιστευεις σε αντιφασεις και θαυματα σαν της βιβλου απλως εκει εχεις εκατομμυρια αλλους τρελους να σου συμπαρασταθουν και ετσι κερδιζετε την νομιμη παραμονη σας εξω απο το τρελαδικο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τα αξιωματα δεν τα βγαζει αυθαιρετα ο καθενας μονος του ειναι παρατηρησεις που ισχυουν και για αυτο γινονται αποδεκτες απο ολλους οπως το 1+1=2
αν εσυ λες 1+1=3
ή ευθεια μπορει να ειναι καμπυλη δεν βγαζεις αξιωμα απλα θεωρεισαι τρελος

κάπως έτσι κορόιδευαν και τον γαλιλαίο κάποτε βλέπεις πόσο στενόμυαλος είσαι ίδιος με τους ιεροεξεταστές ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οχι πως δεν θεωρεισαι τρελος αν πιστευεις σε αντιφασεις και θαυματα σαν της βιβλου απλως εκει εχεις εκατομμυρια αλλους τρελους να σου συμπαρασταθουν και ετσι κερδιζετε την νομιμη παραμονη σας εξω απο το τρελαδικο

εσύ τώρα που κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου είσαι λογικός :2funny:

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
κάπως έτσι κορόιδευαν και τον γαλιλαίο κάποτε βλέπεις πόσο στενόμυαλος είσαι ίδιος με τους ιεροεξεταστές ;)
πως ακριβως παρομοιασες εμενα και τους ιεροεξεταστες μονο εσυ μπορεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χριστιανοι και ιεροξεταστες στηριζονται σε ενα βιβλιο που γραφει αποδεδειγμενα λαθη.
γαλιλαιος και εγω που υποστηριξα για ευθειες και 1+1=2 στηριζομαστε σε παρατηρησεις και την ΛΟΓΙΚΗ εξηγηση τους.
τι πινεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom