Νέα

απλες σκεψεις που ευκολα καταριπτουν τις περισσοτερες θρησκειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Εισαι φανατισμενος και κανεις κακο στον εαυτο σου.
Βαλε ταξη μεσα σου και διαβασε.
Προφανως εισαι αδιαβαστος σε πολλα θεματα.Απιστευτο το οτι δεν γνωριζεις τι εστι Θεοσοφια και τι σχεση εχει με τον σατανισμο.
Αυτο δειχνει πως δεν εισαι ικανος αδελφε να διαχειριστεις αυτο το θεμα γιατι εχεις ελλειψη γνωσεων και ειναι ξεκαθαρο και σε εναν νεο στο συγκεκριμενο θρεντ.
Διαβασε τα παντα και μετα συζητα για ενα θεμα.

Ενα παραδειγμα σατανιστη καμπαλιστη?Θα σου γραψω για τον αμορφωτο και πανιβλακα Bill Maher,κορυφαιο τσαρλατανο κατα του Χριστιανισμου που στα δυσκολα δεν δυσκολευεται να πεταξει την μασκα του

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι απάντησες στο απλούστατο θέμα που σου έβαλα ότι ένας άθεος είναι αδύνατο να είναι σατανιστής; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι με ενημέρωσες τις είναι η θεοσοφία; Γιατί ένας άθεος να ξέρει όλες τις απίθανες θρησκείες που γέννησε η ανθρώπινη φαντασία;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
θα πάρω ντεπόν γιατί είναι απλό, αν όμως κολλήσω έιτζ γαμώντας μια πουτάνα θα ακολουθήσω την αγωγή και θα εναποθέσω τις ελπίδες μου στον θεό, αν τελικά πεθάνω στα γεράματα θα μου είναι πρακτικά αδιάφορο αν αυτό που με κράτησε τόσα χρόνια στην ζωή ήταν τα φάρμακα, η πίστη ως αυθυποβολή, τα δύο μαζί ή ο θεός ;)

μιας και είσαι των θετικών επιστημών μπορείς να μου αποδείξεις γιατί από 2 σημεία διέρχεται μόνο μία ευθεία?

Αν είχες παρακολουθήσει την Γεωμετρία που σου έμαθαν στο γυμνάσιο, θα θυμόσουν την απόδειξη ότι δύο σημεία ορίζουν μια ευθεία, γιατί οποιαδήποτε άλλη περάσει από αυτά τα δύο σημεία αναγκαστικά θα ταυτίζεται με αυτήν, αυτή είναι η επιπεδομετρία. Τρία σημεία ορίζουν ένα επίπεδο. Το ότι η Ευκλείδεια Γεωμετρία είναι αληθινή, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει απόλυτη εφαρμογή σε οποιαδήποτε μέτρηση γίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το καταπληκτικό γεγονός, είναι ότι αν και δεν μπορείς να καταλάβεις το αρχικό μάθημα των μαθηματικών, στο παρελθόν έφερνες σαν αποδείξεις για το Θεό σου Μαθηματικούς!! Αφού υπερβαίνει την αντιληπτική σου ικανότητα, γιατί ασχολείσαι με τα μαθηματικά και τα αναφέρεις; 

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι απάντησες στο απλούστατο θέμα που σου έβαλα ότι ένας άθεος είναι αδύνατο να είναι σατανιστής; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι με ενημέρωσες τις είναι η θεοσοφία; Γιατί ένας άθεος να ξέρει όλες τις απίθανες θρησκείες που γέννησε η ανθρώπινη φαντασία;
ο πραγματικος αθεος δεν ειναι σατανιστης.
Δεν ειπα το αντιθετο.

Ειπα πως ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ υπαρχουν ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΙ που χρησιμοποιουν  την αθεια ή τον αγνωστικισμο ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΗ ή ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
Πολλοι δηθεν αθεοι φορουν αυτο τον μανδυα για να πολεμησουν ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ τον Χριστιανισμο.
Αλλα δεν κανουν εξισου τον ιδιο πολεμο και στις αλλες θρησκειες.

Εγω παραδεχομαι τους αθεους που εχουν στο στοχαστρο ΚΑΘΕ ΘΡΗΚΕΙΑ.πχ ο Ντοκινς που ναι μεν ειναι εμμονικος και φανατισμενος αλλα εναντια ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.Δεν φοβαται να τα ριξει στους εβραιους ή τους μουσουλμανους.

Αυτο που με ενοχλει ειναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αδελφε.
Οι ιδιοι ψευτοαριστεροι που πριν λιγο καιρο φωναζαν για την υποτιθεμενη λογοκρισια του Corpus Christi  και ελεγαν ταλιμπαν τους ορθοδοξους που διαμαρτυρονταν(σε αλλες χωρες οι χριστιανοι ειχαν συμπαρασταση και απο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ στις διαδηλωσεις τους κατα της παραστασης απο αλλες θεατρικες ομαδες) ΗΤΑΝ ακριβως οι ιδιοι που ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΛΕΝΗ" και σκιζαν τα καλσον τους πως θα καψουν την Αθηνα εαν προβληθει στους κινηματογραφους..

Μονα ζυγα δικα τους.Ο φασισμος του ψευτοπροοδευτισμου σε ολο του το μεγαλειο!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αν είχες παρακολουθήσει την Γεωμετρία που σου έμαθαν στο γυμνάσιο, θα θυμόσουν την απόδειξη ότι δύο σημεία ορίζουν μια ευθεία, γιατί οποιαδήποτε άλλη περάσει από αυτά τα δύο σημεία αναγκαστικά θα ταυτίζεται με αυτήν, αυτή είναι η επιπεδομετρία. Τρία σημεία ορίζουν ένα επίπεδο. Το ότι η Ευκλείδεια Γεωμετρία είναι αληθινή, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει απόλυτη εφαρμογή σε οποιαδήποτε μέτρηση γίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το καταπληκτικό γεγονός, είναι ότι αν και δεν μπορείς να καταλάβεις το αρχικό μάθημα των μαθηματικών, στο παρελθόν έφερνες σαν αποδείξεις για το Θεό σου Μαθηματικούς!! Αφού υπερβαίνει την αντιληπτική σου ικανότητα, γιατί ασχολείσαι με τα μαθηματικά και τα αναφέρεις; 

αυτό με την ΜΟΝΟ μία ευθεία από τα δύο σημεία είναι αξίωμα και δεν αποδεικνύεται παρ'όλα αυτά φαίνεται ότι μια χαρά έχει περάσει στο υποσυνείδητό σου ότι δεν ανατρέπεται με τίποτα ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
ο πραγματικος αθεος δεν ειναι σατανιστης.
Δεν ειπα το αντιθετο.

Ειπα πως ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ υπαρχουν ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΙ που χρησιμοποιουν  την αθεια ή τον αγνωστικισμο ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΗ ή ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
Πολλοι δηθεν αθεοι φορουν αυτο τον μανδυα για να πολεμησουν ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ τον Χριστιανισμο.
Αλλα δεν κανουν εξισου τον ιδιο πολεμο και στις αλλες θρησκειες.

Εγω παραδεχομαι τους αθεους που εχουν στο στοχαστρο ΚΑΘΕ ΘΡΗΚΕΙΑ.πχ ο Ντοκινς που ναι μεν ειναι εμμονικος και φανατισμενος αλλα εναντια ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.Δεν φοβαται να τα ριξει στους εβραιους ή τους μουσουλμανους.

Αυτο που με ενοχλει ειναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αδελφε.
Οι ιδιοι ψευτοαριστεροι που πριν λιγο καιρο φωναζαν για την υποτιθεμενη λογοκρισια του Corpus Christi  και ελεγαν ταλιμπαν τους ορθοδοξους που διαμαρτυρονταν(σε αλλες χωρες οι χριστιανοι ειχαν συμπαρασταση και απο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ στις διαδηλωσεις τους κατα της παραστασης απο αλλες θεατρικες ομαδες) ΗΤΑΝ ακριβως οι ιδιοι που ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΛΕΝΗ" και σκιζαν τα καλσον τους πως θα καψουν την Αθηνα εαν προβληθει στους κινηματογραφους..

Μονα ζυγα δικα τους.Ο φασισμος του ψευτοπροοδευτισμου σε ολο του το μεγαλειο!

Και πάλι αυθαίρετα, χωρίς να παρουσιάσεις καμία απόδειξη, πετάς ότι υπάρχουν άθεοι οι οποίοι πολεμάν το Χριστιανισμό με σκοτεινές ομάδες, προσποιούμενοι ότι είναι άθεοι. Έχω πεί πολλές φορές τη ρήση του Σενέκα: Η θρησκεία θεωρείται από το λαό αληθινή, από τους σοφούς ψεύτικη και από τους ηγεμόνες χρήσιμη. Εννοείται ότι δεν υποστηρίζω ότι οι πολιτικοί που δηλώνουν Χριστιανοί πιστεύουν, δεν θα έκαναν τις πράξεις που θα τους έστελναν στην κόλαση. Ομοίως είμαι σίγουρος ότι οι Μουσουλμάνοι ηγέτες δεν πιστεύουν, αλλά το Ισλάμ (σημαίνει υποταγή) είναι εξαίσιο εργαλείο για να τους κρατάει υποδουλωμένους. Είναι αυτονόητο ότι ο άθεος έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλες οι θρησκείες είναι αποκυήματα της ανθρώπινης φαντασίας και γι αυτό δηλώνει άθεος, απλώς θα άλλαζε Θρησκεία. Πάντα οι Χριστιανοί προσπαθούσαν, με βασανιστήρια και θάνατο στην πυρά όταν ήταν ικανοί, να εξαφανίσουν τις απόψεις των άλλων. Προσπάθησαν να απαγορεύσουν την κυκλοφορία των βιβλίων του Καζαντζάκη. Μη σώσουν και τα διαβάσουν. Σάμπως ήταν ικανοί να τα καταλάβουν; Εμάς γιατί προσπαθούν να μας εμποδίσουν.  Ποια Ελένη προσπάθησαν να εμποδίσουν; Από πού έχεις αυτή την πληροφορία; Μπορείς να την αποδείξεις ή πάλι θα έχουμε αστήρικτους ισχυρισμούς όπως όλοι οι προηγούμενοι;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
αυτό με την ΜΟΝΟ μία ευθεία από τα δύο σημεία είναι αξίωμα και δεν αποδεικνύεται παρ'όλα αυτά φαίνεται ότι μια χαρά έχει περάσει στο υποσυνείδητό σου ότι δεν ανατρέπεται με τίποτα ;)

Αν μια θεωρία είναι αληθινή αποδεικνύεται από την εφαρμογή της. Η Γεωμετρία του Ευκλείδη υπολογίζει σωστά αποστάσεις, επιφάνειες, όγκους 2.500 χρόνια τώρα. Η Θρησκεία σου υποστηρίζει πράγματα αντίθετα από τη λογική και τη γνώση της εποχής μας.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αν μια θεωρία είναι αληθινή αποδεικνύεται από την εφαρμογή της. Η Γεωμετρία του Ευκλείδη υπολογίζει σωστά αποστάσεις, επιφάνειες, όγκους 2.500 χρόνια τώρα. Η Θρησκεία σου υποστηρίζει πράγματα αντίθετα από τη λογική και τη γνώση της εποχής μας.

και ο αριστοτέλης θεωρούταν αυθεντία στην φυσική για 2.000 χρόνια φαίνεται δεν έμαθες τίποτα και ακόμα πιστεύεις ως ακλόνητα πράγματα που δεν έχουν αποδειχτεί, σου θυμίζει κάτι αυτό ;)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ωχ, αν υπήρχε η Βατραχογεωμετρία ποτέ δεν θα κατασκευάζονταν το Ευπαλίνειο όρυγμα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
και ο αριστοτέλης θεωρούταν αυθεντία στην φυσική για 2.000 χρόνια φαίνεται δεν έμαθες τίποτα και ακόμα πιστεύεις ως ακλόνητα πράγματα που δεν έχουν αποδειχτεί, σου θυμίζει κάτι αυτό ;)

Όπως πάντα αντί να απαντήσεις στην επισήμανσή μου ότι η Ευκλείδεια Γεωμετρία αποδεικνύει με τα αποτελέσματα των μετρήσεών της ότι είναι ορθή (2.500 χρόνια τώρα) μου μιλάς για τον Αριστοτέλη. Θεωρείς ότι μου έδωσες λογική απάντηση; Αλλάζεις την κουβέντα ασυναίσθητα για να ξεφύγεις; Δεν καταλαβαίνεις το παράλογο της συμπεριφοράς σου; Αποδεικνύεις έτσι ότι η παρατεταμένη έκθεση στον Χριστιανισμό βλάπτει τη λειτουργία της λογικής.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Ωχ, αν υπήρχε η Βατραχογεωμετρία ποτέ δεν θα κατασκευάζονταν το Ευπαλίνειο όρυγμα.

Όχι, μη πιάνεις τόσο βαρειές συζητήσεις, εδώ πνίγεται στα ρηχά κι εσύ μιλάς για τα θαύματα της Αρχιτεκτονικής; Μείνε στα απλά, το εμβαδό του τετραγώνου ισούται με το γινόμενο των πλευρών του Ε = α*α, γι αυτό και λέγεται α εις το τετράγωνο, για να μην μπερδεύουμε τους εκθέτες στην εξίσωση και υπάρξει βαρυστομαχιά

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

η δική μου γεωμετρία υποστηρίζει το αξίωμα ότι και μια δεύτερη ευθεία μπορεί να ενώσει 2 σημεία θα ξεκινάει από την αριστερή πλευρά του αριστερού σημείου και προεκτεινόμενη στο άπειρο λόγω καμπυλότητας του σύμπαντος θα συναντάει το δεξί σημείο από την δεξιά πλευρά του ;)

φυσικά αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει πραγματικές ευθείες στο σύμπαν παρά μόνο καμπύλες και αυτό θα ήταν το δεύτερο σχετικό αξίωμα :)

*αλλάζω την λέξη αποδεικνύει με την λέξη προϋποθέτει για να ειμαι συνεπής :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Όπως πάντα αντί να απαντήσεις στην επισήμανσή μου ότι η Ευκλείδεια Γεωμετρία αποδεικνύει με τα αποτελέσματα των μετρήσεών της ότι είναι ορθή (2.500 χρόνια τώρα) μου μιλάς για τον Αριστοτέλη. Θεωρείς ότι μου έδωσες λογική απάντηση; Αλλάζεις την κουβέντα ασυναίσθητα για να ξεφύγεις; Δεν καταλαβαίνεις το παράλογο της συμπεριφοράς σου; Αποδεικνύεις έτσι ότι η παρατεταμένη έκθεση στον Χριστιανισμό βλάπτει τη λειτουργία της λογικής.

ναι μεγάλε εσύ γύρνα το στις προσβολές τώρα :thumbsup:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
η δική μου γεωμετρία υποστηρίζει το αξίωμα ότι και μια δεύτερη ευθεία μπορεί να ενώσει 2 σημεία θα ξεκινάει από την αριστερή πλευρά του αριστερού σημείου και προεκτεινόμενη στο άπειρο λόγω καμπυλότητας του σύμπαντος θα συναντάει το δεξί σημείο από την δεξιά πλευρά του ;)

φυσικά αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει πραγματικές ευθείες στο σύμπαν παρά μόνο καμπύλες και αυτό θα ήταν το δεύτερο σχετικό αξίωμα :)

Δεν αφήνεις καλλίτερα την γεωμετρία;

Πωε μπορεί να υπάρχει αριστερή και δεξιά πλευρά σε ένα καμπυλωμένο Σύμπαν;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
ναι μεγάλε εσύ γύρνα το στις προσβολές τώρα :thumbsup:

ακούω λογικές απαντήσεις. Ποιός μιλάει για προσβολές. Αυτός που μου έβαζε εικόνα ότι με χέζει. Θ απαντήσεις ή έχεις ελαφρά αμνησία;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εξαρτάται από την θέση του παρατηρητή :2on1:

Αν, ας πούμε για παράδειγμα, ο παρατηρητής βρίσκεται ακριβώς πάνω σε μία κορυφή του τριγώνου τότε ποιά είναι η αριστερή και ποιά η δεξιά πλευρά;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ακούω λογικές απαντήσεις. Ποιός μιλάει για προσβολές. Αυτός που μου έβαζε εικόνα ότι με χέζει. Θ απαντήσεις ή έχεις ελαφρά αμνησία;

σου απέδειξα μόλις τώρα ότι έκανες το ίδιο άρα δεν είσαι καλύτερος και αυτοαναιρείσαι που γκρίνιαζες τότε ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και ποιός σου είπε ρε βλήμα ότι αυτό είναι απόδειξη ??? τράβα να μάθεις τι είναι αξίωμα, τι ορισμός τι θεώρημα, τι είναι αξιωματικό πεδίο και μετά να γράφεις

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αν, ας πούμε για παράδειγμα, ο παρατηρητής βρίσκεται ακριβώς πάνω σε μία κορυφή του τριγώνου τότε ποιά είναι η αριστερή και ποιά η δεξιά πλευρά;

αν κοιτάς μια μπάλα που έχεις στα χέρια σου δεν μπορείς να πεις ποιό σημείο είναι στην δεξιά πλευρά της και ποιό στην αριστερή :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom