Νέα

απλες σκεψεις που ευκολα καταριπτουν τις περισσοτερες θρησκειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
Ζωή μετά τον θάνατο
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014, 15:55

Φαίνεται πως οι επιστήμονες έχουν πλέον στη διάθεσή τους βάσιμα στοιχεία ότι υπάρχει ζωή -ή έστω συνείδηση- μετά θάνατον, και συνεπώς τη βάση για περαιτέρω διερεύνηση του κατεξοχήν μυστηρίου της ύπαρξης.

Στη μεγαλύτερη σχετική έρευνα που έγινε ποτέ, από το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον, καταδεικνύεται ότι ασθενείς που είχαν διαγνωστεί κλινικά νεκροί και επανήλθαν στη ζωή μπόρεσαν να ανακαλέσουν πρωτόγνωρες για αυτούς εμπειρίες, αλλά και μνήμες -ακόμα και λεπτομέρειες- από το περιβάλλον τους, ενώ ένα ποσοστό τους ανέφερε ότι χωρίστηκαν από το σώμα τους και έτσι είχαν «οπτική» και «συνείδηση» όλων όσων συνέβαιναν γύρω από το... διαπιστωμένα νεκρό κορμί τους!

Κλινικά νεκροί ασθενείς που επανήλθαν περιέγραψαν μιας μορφής συνειδητότητα ενώ η καρδιά τους είχε σταματήσει να χτυπάει

Ερευνητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «AWARE» («AWAreness during REsuscitation» - «Συναίσθηση κατά την ανάνηψη») δημοσίευσαν σε επιστημονικό περιοδικό το πόρισμα ότι το 40% των ανθρώπων που επανήλθαν στη ζωή ύστερα από κλινικό θάνατο περιέγραψαν μιας μορφής συνειδητότητα πριν αρχίσει η καρδιά τους να χτυπάει ξανά.

Η έρευνα διήρκεσε για τέσσερα χρόνια και περιλάμβανε στοιχεία και περιπτώσεις από 15 νοσοκομεία στις ΗΠΑ, στην Αγγλία και στην Αυστρία, και περισσότερες από 2.060 περιπτώσεις καρδιοπαθών.

Τα βασικά συμπεράσματα που προέκυψαν είναι τα εξής:

- Οι εντυπώσεις -ή οι εμπειρίες- που σχετίζονται με τον θάνατο έχουν πολύ μεγαλύτερο εύρος... θεματολογίας και εικόνων από ό,τι πιστευόταν μέχρι τώρα.

-Σε ορισμένες περιπτώσεις οι μνήμες της οπτικής συνειδητότητας των κλινικά νεκρών («εξωσωματική εμπειρία») ταυτίζονται με πραγματικά γεγονότα.

-Ένα μεγάλο ποσοστό κλινικά νεκρών που επανήλθαν στη ζωή έζησαν όντως διάφορες επιθανάτιες εμπειρίες, δεν μπορούν όμως να τις ανακαλέσουν λόγω βλάβης του εγκεφάλου ή χρήσης φαρμάκων που χορηγήθηκαν για την επαναφορά τους.

-Απαιτείται επέκταση των ερευνών, καθώς τα μέχρι στιγμής επιστημονικά πορίσματα κρίνονται ως ανεπαρκή.

αν ειναι ετσι οπως τα λετε γιατι καθονται και ασχολουνται επιστημονες;

κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για την νεκροφάνεια

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Οι επιστήμονες έχουν δίκιο γιατί αποδεικνύουν όσα λένε με στοιχεία και πειράματα. Οι πιστοί δεν έχουν δίκιο, γιατί οι ισχυρισμοί τους δεν αποδεικνύονται από κανένα στοιχείο. Αν εσύ έχεις ζήσει εμπειρίες που κατά τη γνώμη σου αποδεικνύουν την ύπαρξη του θεού, το ίδιο ακριβώς λένε αμέτρητοι οπαδοί άλλων θρησκειών. Ο επιστήμονας σου λέει ότι έχεις την τάδε ίωση και σε γιατρεύει δίνοντάς σου αντιβίωση, άρα αποδεικνύει ότι έχει δίκιο. Εσύ λες ότι με την Προσευχή μετακινείς βουνά, και δεν μπορείς να γιατρέψεις ένα κρυολόγημα, άρα δεν μπορείς να το αποδείξεις. Και διαστρέφεις την πραγματικότητα υποστηρίζοντας ότι θα γιατρευτείς μόνο αν προσευχηθείς με πραγματική πίστη. Δεν πρέπει οι άθεοι να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει θεός, οι πιστοί πρέπει να αποδείξουν την ύπαρξή του. Το έγραψα και παραπάνω, Όσο πιο ακραίους ισχυρισμούς κάνει κάποιος, τόσο πιο ακραία στοιχεία πρέπει να παρουσιάσει. Αν νομίζεις ότι οι εμπειρίες σου είναι αποδείξεις που δεσμεύουν τα υπόλοιπα δισεκατομμύρια κατοίκους της Γης, κάνεις λάθος. Αυτό λέγεται ευσεβής πόθος και όχι απόδειξη.
Aδελφε οι επιστημονικες ερευνες και αποψεις βασιζονται στα ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Γνωριζεις πως πολλες επιστημονικες ερευνες αναιρουνται με το περασμα του χρονου.
Ο Ντοκινς,ο μεγιστος μαχητης της αθειας το εχει παραδεχθει(και εχει αυτοαναιρεθει 20 χρονια  μετα το 1976).

Εγω δεν ειπα πως με την προσευχη γιατρευω το κρυολογημα.Το εχουν πει ομως γεροντες.Και αυτοι το κανουν στον εαυτο τους.Αυτο ομως απαιτει συγκεκριμενη σταση ζωης.Δεν γινεται εγω που εχω να παω στην εκκλησια τοσα χρονια κλπ να πω μια προσευχη και να μετακινησω βουνο.
Θα ηταν ξαφνικα σα να ηθελα να σηκωσω 100 κιλα στη μπαρα χωρις να εχω σηκωσει ουτε 5κιλο βαρακι προηγουμενως.

ΣΥΜΦΩΝΩ πως ολα ειναι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ(με αποδειξεις ο ιδιος ο Ντοκινς σε ντοκιμαντερ του,εχει αποδειξει την απατη των ραβδοσκοπων,των μελλοντολογων και καθε ειδους τσαρλατανου)
Αυτο εγραψα και στο σχολιο μου.Πως οτι και να γραψω,θα θεωρηθω ΜΟΥΡΛΟΣ εφοσον δεν εχω αποδειξη.Δεν διαφωνω.Οπως ελεγε και ο Καρλ Σαγκάν και λεει ο Ντοκινς: ολα στηριζονται στις αποδειξεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τελειως αστοχη συγκριση, η υπαρξη των κουαρκ ειναι μια λογικη εξηγηση για το τι συμβαινει στον μικροκοσμο
αντιθετα η θαυματουργη ανασταση ειναι μια τελειως παραλογη εξηγηση.
το ιδιο ειναι να σου πω οτι τα συννεφα ειναι απο νερο που εξατμιστηκε παροτι δεν εχεις παει να τα αγγιξεις ουτε με τις αισθησεις σου μπορεις να αντιληφθεις την εξατμιση απο την θαλασσα , με το να σου πω τα δημιουργει θαυματουργα ο ΔΙΑΣ?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:

το λογικό, το παράλογο και η αποδεικτική βαρύτητα που τους αποδίδεις είναι η κατηγοριοποίηση/εξήγηση ενός πεπερασμένου ανθρώπινου μυαλού όπως το δικό σου και το δικό μου :)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Οι επιστήμονες έχουν δίκιο γιατί αποδεικνύουν όσα λένε με στοιχεία και πειράματα. Οι πιστοί δεν έχουν δίκιο, γιατί οι ισχυρισμοί τους δεν αποδεικνύονται από κανένα στοιχείο. Αν εσύ έχεις ζήσει εμπειρίες που κατά τη γνώμη σου αποδεικνύουν την ύπαρξη του θεού, το ίδιο ακριβώς λένε αμέτρητοι οπαδοί άλλων θρησκειών. Ο επιστήμονας σου λέει ότι έχεις την τάδε ίωση και σε γιατρεύει δίνοντάς σου αντιβίωση, άρα αποδεικνύει ότι έχει δίκιο. Εσύ λες ότι με την Προσευχή μετακινείς βουνά, και δεν μπορείς να γιατρέψεις ένα κρυολόγημα, άρα δεν μπορείς να το αποδείξεις. Και διαστρέφεις την πραγματικότητα υποστηρίζοντας ότι θα γιατρευτείς μόνο αν προσευχηθείς με πραγματική πίστη. Δεν πρέπει οι άθεοι να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει θεός, οι πιστοί πρέπει να αποδείξουν την ύπαρξή του. Το έγραψα και παραπάνω, Όσο πιο ακραίους ισχυρισμούς κάνει κάποιος, τόσο πιο ακραία στοιχεία πρέπει να παρουσιάσει. Αν νομίζεις ότι οι εμπειρίες σου είναι αποδείξεις που δεσμεύουν τα υπόλοιπα δισεκατομμύρια κατοίκους της Γης, κάνεις λάθος. Αυτό λέγεται ευσεβής πόθος και όχι απόδειξη.

πράγματι μυθοπλασίες όλες οι θρησκείες,παρόλα αυτά όμως δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος και η επιστήμη έχουν φτάσει σε επίπεδο να έχουν άποψη για όλα τα θέματα..
και ο υλισμός και ο πνευματισμός όταν "μετατρέπονται" σε δόγματα με φανατικούς καταντούν το ίδιο γραφικά και φθηνά

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
πράγματι μυθοπλασίες όλες οι θρησκείες,παρόλα αυτά όμως δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος και η επιστήμη έχουν φτάσει σε επίπεδο να έχουν άποψη για όλα τα θέματα..
και ο υλισμός και ο πνευματισμός όταν γύνονται δόγματα με φανατικούς καταντούν το ίδιο γραφικά και φθηνά
τεραστια αληθεια!
επισης οπως υπαρχουν φανατισμενοι αθεοι επιστημονες,υπαρχουν και πιστοι επιστημονες.και μαλιστα παρα πολλοι και πολλοι απο αυτους τα παρατησαν ολα και εγιναν ιερεις(πχ Νικολαος Χατζηνικολαου Μεσογαιας)

Επισης κατι σημαντικο:να ψαχνουμε ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
Γιατι πολλα απο τα αθειστικα κινηματα εχουν απο πισω την θεοσοφια και τον σατανισμο.
Δεν ειναι δυσκολο να ψαχνουμε το ΠΟΙΟΣ λεει και ΓΙΑΤΙ κατι εναντιον των θρησκειων.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
τεραστια αληθεια!
επισης οπως υπαρχουν φανατισμενοι αθεοι επιστημονες,υπαρχουν και πιστοι επιστημονες.και μαλιστα παρα πολλοι και πολλοι απο αυτους τα παρατησαν ολα και εγιναν ιερεις(πχ Νικολαος Χατζηνικολαου Μεσογαιας)

Επισης κατι σημαντικο:να ψαχνουμε ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
Γιατι πολλα απο τα αθειστικα κινηματα εχουν απο πισω την θεοσοφια και τον σατανισμο.
Δεν ειναι δυσκολο να ψαχνουμε το ΠΟΙΟΣ λεει και ΓΙΑΤΙ κατι εναντιον των θρησκειων.

Σαν πραγματικός πιστός, διαστρέφεις και πάλι την κατάσταση, είπαμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Λες ότι πίσω από κάποιους άθεους κρύβονται οι Θεοσοφιστές και οι Σατανιστές. Βέβαια, δεν αισθάνεσαι υποχρεωμένος να μας διαφωτίσεις τι είναι ο Θεοσοφισμός, εγώ δεν ξέρω. Ούτε θεωρείς αναγκαίο να παρουσιάσεις κάποιες αποδείξεις, το πετάς στα ξεκούδουνα, αυθαίρετα, κι όποιος σε πιστέψει, σε πίστεψε. Τι ανάγκη έχουμε τις αποδείξεις;  Πότε θα καταλάβετε ότι ένας άθεος δεν είναι δυνατόν να πιστεύει στο Σατανά; Αθεΐα σημαίνει την έλλειψη πίστης σε κάποια θεότητα, εσύ όμως ισχυρίζεσαι ότι υπάρχουν άθεοι σατανιστές, οποία τρικυμία εν κρανίω! Τα έχεις τοποθετήσει έτσι μέσα στο μυαλό σου, ή παίζεις ρόλο ανάλογο των Ιησουιτών Μοναχών; 

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Σαν πραγματικός πιστός, διαστρέφεις και πάλι την κατάσταση, είπαμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Λες ότι πίσω από κάποιους άθεους κρύβονται οι Θεοσοφιστές και οι Σατανιστές. Βέβαια, δεν αισθάνεσαι υποχρεωμένος να μας διαφωτίσεις τι είναι ο Θεοσοφισμός, εγώ δεν ξέρω. Ούτε θεωρείς αναγκαίο να παρουσιάσεις κάποιες αποδείξεις, το πετάς στα ξεκούδουνα, αυθαίρετα, κι όποιος σε πιστέψει, σε πίστεψε. Τι ανάγκη έχουμε τις αποδείξεις;  Πότε θα καταλάβετε ότι ένας άθεος δεν είναι δυνατόν να πιστεύει στο Σατανά; Αθεΐα σημαίνει την έλλειψη πίστης σε κάποια θεότητα, εσύ όμως ισχυρίζεσαι ότι υπάρχουν άθεοι σατανιστές, οποία τρικυμία εν κρανίω! Τα έχεις τοποθετήσει έτσι μέσα στο μυαλό σου, ή παίζεις ρόλο ανάλογο των Ιησουιτών Μοναχών; 
Εισαι φανατισμενος και κανεις κακο στον εαυτο σου.
Βαλε ταξη μεσα σου και διαβασε.
Προφανως εισαι αδιαβαστος σε πολλα θεματα.Απιστευτο το οτι δεν γνωριζεις τι εστι Θεοσοφια και τι σχεση εχει με τον σατανισμο.
Αυτο δειχνει πως δεν εισαι ικανος αδελφε να διαχειριστεις αυτο το θεμα γιατι εχεις ελλειψη γνωσεων και ειναι ξεκαθαρο και σε εναν νεο στο συγκεκριμενο θρεντ.
Διαβασε τα παντα και μετα συζητα για ενα θεμα.

Ενα παραδειγμα σατανιστη καμπαλιστη?Θα σου γραψω για τον αμορφωτο και πανιβλακα Bill Maher,κορυφαιο τσαρλατανο κατα του Χριστιανισμου που στα δυσκολα δεν δυσκολευεται να πεταξει την μασκα του

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
το λογικό, το παράλογο και η αποδεικτική βαρύτητα που τους αποδίδεις είναι η κατηγοριοποίηση/εξήγηση ενός πεπερασμένου ανθρώπινου μυαλού όπως το δικό σου και το δικό μου :)
οκ την αλλη φορα που θα εχεις πονοκεφαλο μην παρεις ντεπον να σου περασει σε μιση ωρα.
κατσε και προσευχησου να υποφερεις απο πονοκεφαλο μιση μερα περιμενωντας να σε βοηθησει ο θεος.
μεχρι να καταλαβεις οτι το πεπερασμενο μυαλο των επιστημονων εφτιαξε φαρμακα που γιατρευουν.
ενω οι θρησκειες επικαλλουνται οτι θεραπευουν και τυφλους και παραλητους αλλα δυστυχως για αυτες μονο στα λογια.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
οκ την αλλη φορα που θα εχεις πονοκεφαλο μην παρεις ντεπον να σου περασει σε μιση ωρα.
κατσε και προσευχησου να υποφερεις απο πονοκεφαλο μιση μερα περιμενωντας να σε βοηθησει ο θεος.
μεχρι να καταλαβεις οτι το πεπερασμενο μυαλο των επιστημονων εφτιαξε φαρμακα που γιατρευουν.
ενω οι θρησκειες επικαλλουνται οτι θεραπευουν και τυφλους και παραλητους αλλα δυστυχως για αυτες μονο στα λογια.
πρωτα απο ολα μην μου επιτιθεστε γιατι ολοι ειμαστε στο ιδιο στρατοπεδο:αναζητουμε την αληθεια.
Απο εκει και περα,ποιος σου ειπε πως ο πιστοι δεν παιρνουν φαρμακα και κανουν προσευχη για να γινουν καλα?
Μπορει και η επιστημη και η θρησκεια να προχωρανε μαζι.Χερι χερι.
Ειναι τεραστια η προσφορα της επιστημης σε συγκεκριμενους τομεις,εξισου τεραστια και της θρησκειας σε αλλους τομεις(στο παρελθον κυριως,οχι τοσο τωρα).
Δεν υπαρχει λογος να υπαρχει πολεμος.
Πολλοι επιστημονες ειναι πιστοι,το Βατικανο εχει σπουδαια ερευνητικα κεντρα,η ρωσικη εκκλησια επισης κλπ.
Απο εκει και περα οι αγκυλώσεις των ιερεων και της εκκλησιας δεν πρεπει να σας κανουν να βαζετε σε ενα τσουβαλι ολους οσους ειναι πιστοι.
Σας εγραψα ενα παραδειγμα λαμπρου επιστημονα:Νικολαος Χατζηνικολαου.Ο Μεσογαίας.
Δεν μιλαμε για καναν αμορφωτο γεροντα.
Πολλοι ιερεις ειναι μορφωμενοι και επιστημονες που τα παρατησαν ολα για να αφιερωσουν την ζωη τους στον Θεο(κακως κατ εμε)
Μην τα τσουβαλιαζουμε ολα και μην γινεστε το αντιθετο αυτων:δηλαδη αθεοι ταλιμπανιστες.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

θα πάρω ντεπόν γιατί είναι απλό, αν όμως κολλήσω έιτζ γαμώντας μια πουτάνα θα ακολουθήσω την αγωγή και θα εναποθέσω τις ελπίδες μου στον θεό, αν τελικά πεθάνω στα γεράματα θα μου είναι πρακτικά αδιάφορο αν αυτό που με κράτησε τόσα χρόνια στην ζωή ήταν τα φάρμακα, η πίστη ως αυθυποβολή, τα δύο μαζί ή ο θεός ;)

μιας και είσαι των θετικών επιστημών μπορείς να μου αποδείξεις γιατί από 2 σημεία διέρχεται μόνο μία ευθεία?

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
για τους επιστημονες που πιστευουν ειναι ακριβως σαν τους ολυμπιακους που βλεπουν με τα ματια τους τα ψευτικα πεναλντι αλλα συνεχιζουν να λενε πως ειναι καθαρα τα πρωταθληματα, επειδη δεν μπορουν να αποτιναξουν το συναισθηματικο τους δεσιμο με την ομαδα.

το ενα λοιπον δουλευει επεκαλουμενο κανονες που εχουν λογικη αρα ορθως υποστηριζουμε οτι ισχυει (επιστημη)
το αλλο επικαλλειται παραλογισμους-θαυματα ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,
και μου λες οτι οι πιστοι παιρνουν και φαρμακα σαν επιχειρημα?
τα φαρμακα θα τους σωσουν.
η πιστη και η προσευχη ειναι απλα μια απατη βοηθαει μονο οταν αλλαζει τις ορμονες και βοηθαει το ανοσοποιητικο με αυθυποβολη, το ιδιο μπορει να πετυχει και η αστρολογια και τα πλασιμπο φαρμακα και αλλα, δεν χρειαζεται να διατηρουμε τα προκλητικα παραμυθια των θρησκειων που συνηθως εκμεταλευση και κακο κανουν.

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
θα πάρω ντεπόν γιατί είναι απλό, αν όμως κολλήσω έιτζ γαμώντας μια πουτάνα θα ακολουθήσω την αγωγή και θα εναποθέσω τις ελπίδες μου στον θεό, αν τελικά πεθάνω στα γεράματα θα μου είναι πρακτικά αδιάφορο αν αυτό που με κράτησε τόσα χρόνια στην ζωή ήταν τα φάρμακα, η πίστη ως αυθυποβολή, τα δύο μαζί ή ο θεός ;)

μιας και είσαι των θετικών επιστημών μπορείς να μου αποδείξεις γιατί από 2 σημεία διέρχεται μόνο μία ευθεία?
δεν ειμαι μαθηματικος αλλα οσες φορες το δοκιμασα οντως απο 2 σημεια καταφερα να σχεδιασω μονο μια ευθεια.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ οσες φορες και να ζητησεις με προσευχη κατι ευκολο για τον θεο πχ να γιατρεψει την θεια σου ή να κερδισεις το λοττο πηρες τα παπαρια σου

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν ειμαι μαθηματικος αλλα οσες φορες το δοκιμασα οντως απο 2 σημεια καταφερα να σχεδιασω μονο μια ευθεια.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ οσες φορες και να ζητησεις με προσευχη κατι ευκολο για τον θεο πχ να γιατρεψει την θεια σου ή να κερδισεις το λοττο πηρες τα παπαρια σου

κάθε σύστημα έχει τα εργαλεία του, η γεωμετρία θέλει κανόνα και διαβήτη (και στυλό :grin: ) και σου επέτρεψε να κάνεις κάτι δίχως να μπορείς να αποδείξεις επιστημονικά ότι δεν μπορεί να συμβεί το αντίθετο

τα εργαλεία της ορθοδοξίας είναι η πίστη, η νηστεία, η προσευχή κ.ά., ελάχιστοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα να παίξουν αυστηρά και όχι επιφανειακά με τους κανόνες οι υπόλοιποι απλώς προσπαθούσαν, εσύ απ'όσο καταλαβαίνω δεν προσπάθησες ποτέ όμως παρ'όλα αυτά έχεις άποψη ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
εδω εισαι ρε παλιομπαγλαμα παλι...δεν εχεις σχολειο??? ολο κωλοβαρεμα ρε αυτιστικε,δεν βαριεσαι!!!!1???

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
κάθε σύστημα έχει τα εργαλεία του, η γεωμετρία θέλει κανόνα και διαβήτη (και στυλό :grin: ) και σου επέτρεψε να κάνεις κάτι δίχως να μπορείς να αποδείξεις επιστημονικά ότι δεν μπορεί να συμβεί το αντίθετο

τα εργαλεία της ορθοδοξίας είναι η πίστη, η νηστεία, η προσευχή κ.ά., ελάχιστοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα να παίξουν αυστηρά και όχι επιφανειακά με τους κανόνες οι υπόλοιποι απλώς προσπαθούσαν, εσύ απ'όσο καταλαβαίνω δεν προσπάθησες ποτέ όμως παρ'όλα αυτά έχεις άποψη ;)
...μην γραφεις για πραματα που δεν κατεχεις...θα καταντησεις σαν τον απο πανω αυτιστικο με τους 100 κλωνους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom