Νέα

απλες σκεψεις που ευκολα καταριπτουν τις περισσοτερες θρησκειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν δέχομαι να πιστέψω τα Χριστιανικά παραμύθια, χωρίς καμία απόδειξη. Πολύ περισσότερο, όταν ΠΟΥΘΕΝΑ δεν περιγράφεται ο Παράδεισός τους, που όμως θέλουν να πάνε, κι ας μην ξέρουν πως είναι.
τυπε οταν οι αλλοι θα αναστηθουν και εσενα θα σε γυρναει κανας δαιμονας στην σουβλα να τα θυμασαι αυτα :S

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
τυπε αν καιες το σωμα σου καιες και την ψυχη σου :S
αυτα ειναι σατανικα πραγματα
ασε που κανουν και κακο στο επαγγελμα μας :rolleyes:

Γιατί τύπε μου; Κάτι για 2.000€ ακούω, είναι μικρό το περιθώριο κέρδους ή χάνεις απ' τα μετά; (μνημόσυνα κτλ)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Γιατι, στην καύση δεν εχει μνημόσυνα?

Πρακτικά, μάλλον όχι. Αν είσαι άνθρωπος της εκκλησίας, προχωράς με ταφή του συγγενή σου άρα και μνημόσυνα κτλ. Για να επιλέξεις την καύση πιθανότατα δεν ακολουθείς καμία τέτοια διαδικασία.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
τυπε οταν οι αλλοι θα αναστηθουν και εσενα θα σε γυρναει κανας δαιμονας στην σουβλα να τα θυμασαι αυτα :S

Θα με βοηθούσες πολύ αν μου έλεγες αν τρολάρεις ή όχι. Αν τρολάρεις, οκ. Αλλιώς, δώσε μου σε παρακαλώ τα στοιχεία που έχεις για την ύπαρξη των αγγέλων και των δαιμόνων και γιατί έχεις καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν είναι μυθικά όντα σαν τον Πήγασο, τις Σφίγγες και τη Χίμαιρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πρακτικά, μάλλον όχι. Αν είσαι άνθρωπος της εκκλησίας, προχωράς με ταφή του συγγενή σου άρα και μνημόσυνα κτλ. Για να επιλέξεις την καύση πιθανότατα δεν ακολουθείς καμία τέτοια διαδικασία.
Γιατι ταυτίζεις την καύση με την αθεΐα?
Οι πολιτικες κηδείες στα νεκροταφεία γινονται.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θα με βοηθούσες πολύ αν μου έλεγες αν τρολάρεις ή όχι. Αν τρολάρεις, οκ. Αλλιώς, δώσε μου σε παρακαλώ τα στοιχεία που έχεις για την ύπαρξη των αγγέλων και των δαιμόνων και γιατί έχεις καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν είναι μυθικά όντα σαν τον Πήγασο, τις Σφίγγες και τη Χίμαιρα.
αυτοι που λενε οτι εχουν δει τυπε :rolleyes:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
αυτοι που λενε οτι εχουν δει τυπε :rolleyes:

Εσύ ισχυρίστηκες ότι θα με γυρνάει δαίμονας στη σούβλα, όχι αυτοί. Όσο πιο ακραίους ισχυρισμούς κάνει κάποιος, τόσο πιο ακραία στοιχεία πρέπει να παρουσιάσει. Τι στοιχεία έχεις για την ύπαρξη των δαιμόνων;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εσύ ισχυρίστηκες ότι θα με γυρνάει δαίμονας στη σούβλα, όχι αυτοί. Όσο πιο ακραίους ισχυρισμούς κάνει κάποιος, τόσο πιο ακραία στοιχεία πρέπει να παρουσιάσει. Τι στοιχεία έχεις για την ύπαρξη των δαιμόνων;
τυπε μια φορα ειχα γαμησει στο τριγωνο ενα μιλφογκρανι που ηταν σαν αποβολη του λουσιφερ :S
πιανει αυτο? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom