Νέα

απλες σκεψεις που ευκολα καταριπτουν τις περισσοτερες θρησκειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Από τον ένα ανύπαρκτο Θεό θα μας στέλνετε στον ανύπαρκτο  αντίθετό του. Δεν μπορείτε να μην δίνετε είτε ευχές, είτε κατάρες, πρέπει να παλινδρομείτε συνεχώς και να βάζετε στο παιχνίδι σας και όλους τους άλλους, τους αρέσει δεν τους αρέσει. Δεν μ’ αρέσουν οι σωτήρες. Δεν γουστάρω να σωθώ.

μα πόσο στ΄αρχίδια μας ...

ρε φίλε μια ευχή έδωσε η γυναίκα σύμφωνα με αυτά που πιστεύει.... τι θα ήθελες να σου πεί δηλαδή ??

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Αν δεν πιστευετε, προφανως δεν σας νοιαζει αν σας στελνουμε στο διαολο.
Ετσι δεν είναι? Θα επρεπε να σας είναι αδιαφορο.

Αν δεν προσπαθούσατε δι όλων των μέσων να προωθήσετε την πίστη σας, κανείς δεν θα ασχολιόταν με σας. Εσείς όμως συνεχίζετε με λύσσα, χωρίς να ακολουθείτε τα λόγια του υποτιθέμενου Ιησού που είπε όποιος θέλει να τον ακολουθήσει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
μα πόσο στ΄αρχίδια μας ...

ρε φίλε μια ευχή έδωσε η γυναίκα σύμφωνα με αυτά που πιστεύει.... τι θα ήθελες να σου πεί δηλαδή ??

Να κρατάει τις ευχές για τον εαυτό της και για όσους μοιράζονται την πίστη της. Να μην κάνει προπαγάνδα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν δεν προσπαθούσατε δι όλων των μέσων να προωθήσετε την πίστη σας, κανείς δεν θα ασχολιόταν με σας. Εσείς όμως συνεχίζετε με λύσσα, χωρίς να ακολουθείτε τα λόγια του υποτιθέμενου Ιησού που είπε όποιος θέλει να τον ακολουθήσει.
τυπε δεν πιστευω να εισαι υπερ της καυσης νεκρων? :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Πατέρας Μάξιμος τα είπε ωραία σήμερα  :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
τυπε δεν πιστευω να εισαι υπερ της καυσης νεκρων? :S

μην κάνεις ότι δεν θυμάσαι. Έχω αφήσει εντολή αν πάθω κάτι να με πάνε στη Βουλγαρία, αν δεν έχει επιτραπεί στην Ελλάδα. Άλλο 'ενα θαύμα της Εκκλησίας. Ο Νόμος έχει ψηφιστεί πολλά χρόνια, αλλά δεν υπλοποιείται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να κρατάει τις ευχές για τον εαυτό της και για όσους μοιράζονται την πίστη της. Να μην κάνει προπαγάνδα
Ε βεβαια. Όταν λες εσυ ό,τι γουστάρεις, είναι ελευθερια λογου.
Αν καποιος σου πει μια ευχη με βαση αυτά που πιστευει, είναι προπαγανδα.
Κι εσυ απλα βλαξ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μην κάνεις ότι δεν θυμάσαι. Έχω αφήσει εντολή αν πάθω κάτι να με πάνε στη Βουλγαρία, αν δεν έχει επιτραπεί στην Ελλάδα. Άλλο 'ενα θαύμα της Εκκλησίας. Ο Νόμος έχει ψηφιστεί πολλά χρόνια, αλλά δεν υπλοποιείται.
ξανασκεψου το τυπε
δεν θα μπορεις να αναστηθεις οταν ερθει η ωρα :S

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Κι εγώ άθεος είμαι ρε τύπε αλλά είσαι υπερβολικός. Ευχή είναι, με καλή πρόθεση το λένε, τις περισσότερες φορές (στα άτομα τις 3ης ηλικίας) δεν το σκέφτονται καν, βγαίνει από μόνο του. Δηλαδή όταν εσύ εύχεσαι σε νιόπαντρους "βίον ανθόσπαρτον" ή σε εορτάζοντα "Να είναι πάντα καλά", δεν ξέρεις ότι λες κάτι που είναι αδύνατο; Ευχή είναι, δεν βρίζουν, ούτε σου λένε να πιστέψεις για να ισχύσει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Κι εγώ άθεος είμαι ρε τύπε αλλά είσαι υπερβολικός. Ευχή είναι, με καλή πρόθεση το λένε, τις περισσότερες φορές (στα άτομα τις 3ης ηλικίας) δεν το σκέφτονται καν, βγαίνει από μόνο του. Δηλαδή όταν εσύ εύχεσαι σε νιόπαντρους "βίον ανθόσπαρτον" ή σε εορτάζοντα "Να είναι πάντα καλά", δεν ξέρεις ότι λες κάτι που είναι αδύνατο; Ευχή είναι, δεν βρίζουν, ούτε σου λένε να πιστέψεις για να ισχύσει.
Αντιλαμβάνεσαι ότι συζητάμε με έναν ανθρωπο, που του λες "ο θεος να σε εχει καλα" και εξοργιζεται επειδή του κάνεις προπαγανδα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ελα μωρέ τον παπάρα..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Ε βεβαια. Όταν λες εσυ ό,τι γουστάρεις, είναι ελευθερια λογου.
Αν καποιος σου πει μια ευχη με βαση αυτά που πιστευει, είναι προπαγανδα.
Κι εσυ απλα βλαξ.

Ξαναρωτάω. Θα δεχόσουν να σου ευχηθώ να πας στα Ιλισσια πεδία, στο Μουσουλμανικό παράδεισο με τα 72 Ουρί .η στη Βαλχάλα με τον Όντιν;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ξαναρωτάω. Θα δεχόσουν να σου ευχηθώ να πας στα Ιλισσια πεδία, στο Μουσουλμανικό παράδεισο με τα 72 Ουρί .η στη Βαλχάλα με τον Όντιν;
Δεν θα εξοργιζομουν κιολας. Αν το πιστευες, θα στηριζομουν στην διαθεση σου να μου πεις κατι καλο και θα εμενα εκει. Δεν θα αρχιζα να ερμηνευω ότι μου κάνεις προπαγανδα. Κοιτα συνελθε γιατι αυτά που λες είναι του μουρλοκομείου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
ξανασκεψου το τυπε
δεν θα μπορεις να αναστηθεις οταν ερθει η ωρα :S

Δεν δέχομαι να πιστέψω τα Χριστιανικά παραμύθια, χωρίς καμία απόδειξη. Πολύ περισσότερο, όταν ΠΟΥΘΕΝΑ δεν περιγράφεται ο Παράδεισός τους, που όμως θέλουν να πάνε, κι ας μην ξέρουν πως είναι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έχει πει ο Άνθιμος ότι θα υπάρξει ανάσταση ψυχών και όχι σωμάτων τύπε.  :priest: :priest:
τυπε αν καιες το σωμα σου καιες και την ψυχη σου :S
αυτα ειναι σατανικα πραγματα
ασε που κανουν και κακο στο επαγγελμα μας :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom