kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
αυτοι που λενε οτι εχουν δει τυπε
σωστός ούτε εγώ έχω δει ένα κουάρκ όμως εμπιστεύομαι τους επιστήμονες που ούτε και αυτοί το έχουν δει
αυτοι που λενε οτι εχουν δει τυπε
σωστός ούτε εγώ έχω δει ένα κουάρκ όμως εμπιστεύομαι τους επιστήμονες που ούτε και αυτοί το έχουν δει
μου εχει πει ο νωντας οτι υπαρχουν τυπε
αφου μιλαει για λαχεια ο αχαχουχας τυπεΤελικά, τίποτα δεν χαρακτηρίζει περισσότερο τον άνθρωπο από την θέλησή του να κάνει πράξεις τα οφέλη των οποίων είναι εξωφρενικά απίθανα. Αυτή είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την αγορά των λαχείων και τις θρησκείες (δεν θυμάμαι ποιος το είπε).
Χάθηκε ο αχαχούχας τύπε :Sαφου μιλαει για λαχεια ο αχαχουχας τυπε
αφου του μπαχαλευαν τα θρεντ με χυδαιοτητες τυπε :SΧάθηκε ο αχαχούχας τύπε :S
τελειως αστοχη συγκριση, η υπαρξη των κουαρκ ειναι μια λογικη εξηγηση για το τι συμβαινει στον μικροκοσμοσωστός ούτε εγώ έχω δει ένα κουάρκ όμως εμπιστεύομαι τους επιστήμονες που ούτε και αυτοί το έχουν δει
τελειως αστοχη συγκριση, η υπαρξη των κουαρκ ειναι μια λογικη εξηγηση για το τι συμβαινει στον μικροκοσμο
αντιθετα η θαυματουργη ανασταση ειναι μια τελειως παραλογη εξηγηση.
το ιδιο ειναι να σου πω οτι τα συννεφα ειναι απο νερο που εξατμιστηκε παροτι δεν εχεις παει να τα αγγιξεις ουτε με τις αισθησεις σου μπορεις να αντιληφθεις την εξατμιση απο την θαλασσα , με το να σου πω τα δημιουργει θαυματουργα ο ΔΙΑΣ?
τελειως αστοχη συγκριση, η υπαρξη των κουαρκ ειναι μια λογικη εξηγηση για το τι συμβαινει στον μικροκοσμο
αντιθετα η θαυματουργη ανασταση ειναι μια τελειως παραλογη εξηγηση.
το ιδιο ειναι να σου πω οτι τα συννεφα ειναι απο νερο που εξατμιστηκε παροτι δεν εχεις παει να τα αγγιξεις ουτε με τις αισθησεις σου μπορεις να αντιληφθεις την εξατμιση απο την θαλασσα , με το να σου πω τα δημιουργει θαυματουργα ο ΔΙΑΣ?
Αλήθεια ποιά είναι η Θάμαρ?εδώ ρωτάνε τους τράγους ποια είναι η Θάμαρ που αναφέρουν στις τελετές του γάμου και δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι την ξέρουν
ρε σαχλαμαρα εσυ τα εχεις δει τα κουαρκ;
Αλήθεια ποιά είναι η Θάμαρ?
Αλήθεια ποιά είναι η Θάμαρ?
Το θεμα ειναι πως και οι δυο πλευρες εχουν δικιο σε αρκετα σημεια.
Και οι φανατισμενοι αθεοι εχουν δικιο σε ορισμενα επιχειρηματα τους καθως και οι φαναρισμενοι θρησκοληπτοι.
Για το αν υπαρχει Θεος δεν μπορεσαν να δωσουν απαντησεις σημαντικοτεροι ανθρωποι απο εμας,αλιμονο αν μπορουμε εμεις.
Ο καθενας με τις γνωσεις του,τις εμπειριες του,την κριση του.
Αν εγω για παραδειγμα πω πως εχω ζησει πραγματα που μου εχουν αποδειξει την υπαρξη Χριστου,Παναγιας,Θεου κλπ ειναι λογικο να με παρετε για τρελο εφοσον δεν εχω αποδειξεις να σας δειξω.
Αλλα ελα που δεν μπορουμε να εχουμε αποδειξεις για τα παντα.
Οποτε ο καθενας οπως επιλεξει και οπως κρινει.