ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
εεε πες το και αμα σου πούνε "αει γαμίσου ρε μαλάκα" κάνε παράπονα...
εδώ που ειμαι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που νοικιάζω είναι μουσουλμάνος...
όταν του είπα ότι εγώ πιστεύω στον "¨μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος" και γράφω στα αρχίδια μου το τι λένε βέδες, ευαγγέλια, κοράνια είπε γιες μαστερ...
Σαν πραγματικός πιστός (ο σκοπός αγιάζει τα μέσα) κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Ήμουν σαφέστατος, ότι κάθε φορά που μου το λένε και τους ζητάω να διευκρινίσουν ποιο θεό εννοούν μένουν με ανοιχτό το στόμα. Εσύ συνεχίζεις να νομίζεις ότι έχουν τα κότσια να με βρίσουν. Όχι, δεν τα έχουν. Μένουν αποσβολωμένοι, γιατί το μικρό τους μυαλουδάκι αδυνατεί να αντιδράσει λογικά. Ο Μουσουλμάνος φυσικά και θα συμφωνήσει με το Μεγάλο Αρχιτέκτονα. Πιστεύει σε ένα Θεό δημιουργό, όπως κι εσύ. Πιστεύει ότι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ έδωσε το Κοράνι στον Προφήτη του, άσχετα αν δεν έχει αποδεχτεί η ύπαρξή του. Δεν του περνάει από το μυαλό, ότι η ανθρώπινη φαντασία δημιουργεί συνέχεια φανταστικά πλάσματα. Κένταυρους, Νεράιδες, Καλικαντζάρους, Τρολλ, Ξωτικά, Λυκάνθρωπους, Βρικόλακες, Μονόκερους. Όπως και συ είσαι ανίκανος να παραδεχτείς ότι πιστεύεις σε πλάσματα της ανθρώπινης φαντασίας σαν το Θεό της Βίβλου, τους Αγγέλους, το Διάβολο, τους Δαίμονες, Το Χριστό, τον Παύλο. Το ότι δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ σε σένα, μόνο σε άλλους, είναι μια μικρή, ασήμαντη, λεπτομέρεια. Το ότι ποτέ δεν απαντούν στις προσευχές σου, σύμπτωση. Το ότι δεν έχεις δει ποτέ κάποιο θαύμα, ατυχία. Ίσως όμως δεν είσαι αρκετά πιστός, αρκετά Άγιος, δεν κάνεις τις νηστείες που πρέπει, δεν προσκυνάς τόσο βαθειά όπως αρμόζει στους Χριστιανούς, αυνανίζεσαι τακτικά, πράγμα που απαγορεύει η θρησκεία σου και ο Θεός σε τιμωρεί. Δεν βαριέσαι, θα κερδίσεις τον Παράδεισο, εμείς θα βράζουμε στα καζάνια της Κόλασης κι εσύ θα γελάς. Ευλόγησον.