bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
αλλα ειπαμε για εσενα αποδειξη δεν υπαρχει και αξιωματα μπορεις να βγαλεις και εσυ μονος σου κατα πως βολευει στο τρολαρισμα σου
πως ακριβως παρομοιασες εμενα και τους ιεροεξεταστες μονο εσυ μπορεις
χριστιανοι και ιεροξεταστες στηριζονται σε ενα βιβλιο που γραφει αποδεδειγμενα λαθη.
γαλιλαιος και εγω που υποστηριξα για ευθειες και 1+1=2 στηριζομαστε σε παρατηρησεις και την ΛΟΓΙΚΗ εξηγηση τους.
τι πινεις?
αλλα ειπαμε για εσενα αποδειξη δεν υπαρχει και αξιωματα μπορεις να βγαλεις και εσυ μονος σου κατα πως βολευει στο τρολαρισμα σου
Πολύ σωστά.
Ένα απόσπασμα από το βιβλίο «H Οργή και η Περηφάνια» , της σπουδαίας ιταλίδας Οριάνα Φαλάτσι , δηλωμένης κομμουνίστριας , άθεης και συντρόφου του φυλακισθέντα επί χούντας Αλέκου Παναγούλη,
αν ηταν αυτονοητη η εξηγηση κουτσαφτη για την νεκρανασταση ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ θα γινονταν χριστιανοι.φίλε είναι απλό όπως εσύ δεν παραδέχεσαι τα αυτονόητα (εξήγηση κουτσάφτη) και λες πίπες θα συνεχίσω και εγώ να λέω τις δικές μου πίπες και όλοι θα βολευόμαστε ;)
πως ακριβως παρομοιασες εμενα και τους ιεροεξεταστες μονο εσυ μπορεις
χριστιανοι και ιεροξεταστες στηριζονται σε ενα βιβλιο που γραφει αποδεδειγμενα λαθη.
γαλιλαιος και εγω που υποστηριξα για ευθειες και 1+1=2 στηριζομαστε σε παρατηρησεις και την ΛΟΓΙΚΗ εξηγηση τους.
τι πινεις?
ζαλισμενος εισαι?για πες μου πως παρατήρησες ότι δύο παράλληλες τέμνονται εις το άπειρο ??
και μια και το θεμα ειναι οι παπαριες των θρησκειων και οχι η φιλοσοφικη αμφισβητηση της επιστημης απο ασχετους. κοσνικ αν εισαι πιστος μπορεις να μας πεις τελικα ποια μερα πιστευεις αναστηθηκε ο Χριστος γιατι ολα τα ευαγγελια ΔΕΝ συμφωνουν ?
οπως επισης και τα αλλα ερωτηματα στο τελευταιο βιντεο που ποσταρα.
τελικα η μαγδαλινη βρηκε 1 αντρα , 2 αντρες ή 1 αγγελο στον ταφο γιατι επισης καθε ευαγγελιο εχει αλλη αποψη?
ή μηπως θαυματουργα ολες οι εκδοχες ειναι αληθινες
ζαλισμενος εισαι?
που εγραψα κατι τετοιο?
ε τοτε να παψουν να λενε οτι το κειμενο αυτο ειναι ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ και λεει την αληθεια και να παραδεχτουν οτι το κειμενο αυτο ειναι η φαντασια καποιων που εζησαν μετα απο χρονια και θεοποιησαν καποιον που δεν ειχαν δει και δεν ειχαν ιδεα για το ποσο αληθινα ειναι αυτα που γραφουν.δεν σου περνάει το μυαλό ότι τα ευαγγέλια είναι τέσσερα, οι συγγραφείς των ευαγγελίων είναι επίσης τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι έχουν γραφτεί σε τέσσερις διαφορετικούς χρόνους και σε τέσσερα διαφορετικά μέρη και το κυριώτερο αναπαράγουν διηγήσεις που ακούσανε οι τέσσερις διαφορετικοί αυτοί άνθρωποι ??
και μια και το θεμα ειναι οι παπαριες των θρησκειων και οχι η φιλοσοφικη αμφισβητηση της επιστημης απο ασχετους.
ΛΑΘΟΣόταν σου είχα βάλει την ΛΟΓΙΚΗ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ εξήγηση του ιατροδικαστή κουτσάφτη για το ότι είναι απολύτως δυνατόν να πέθανε ο Χριστός κατά την σταύρωσή του με τον τρόπο που περιγράφεται στα Ευαγγέλια έκανες την πάπια εκεί ξαφφνικά η λογική και η επιστήμη έχασαν την αποδεικτική τους δύναμη ;)
αυτο δεν το εγραψα πουθενα, ουτε με ενδιαφερει, ουτε το γνωριζω.έγραψες ότι για τα αξιώματα στηριχθήκαμε στην παρατήρηση... και το ότι δύο παράλληλες τέμνονται εις το άπειρο αξίωμα είναι ...
ααα και κάτι ακόμη το 1+1 = 2 δεν είναι αξίωμα είναι μέτρηση...
ΛΑΘΟΣ
η εξηγηση κουτσαφτη ειναι ΛΑΘΟΣ
αν βρηκε την εξηγηση και μπορει να αποδειξει οτι οντως εγιναν ολα αυτα τα τραβηγμενα και απιθανα που περιγραφει αντι να τα αναφερει σε χριστιανικα περιοδικα και συνεντευξεις με ασχετους δημοσιογραφους να τα πει σε συνεδριο ιατρικης και μαλιστα αλλοθρησκων ωστε αυτοματως να πειστουν και να γινουν και οι αλλοι πιστοι στον χριστιανισμο σαν και αυτον
ο κορυφαιος στην ελλαδα ιατροδικαστης δεν εχει κανενα αλαθητο.εσύ ως άσχετος εκμηδένισες την επιστημονική άποψη κορυφαίου ιατροδικαστή επειδή δεν σε βόλευε το πόρισμα πλάκα κάνουμε τώρα
αν βρω ενα κειμενο που να λεει οτι αναστηθηκε ο διας μετα που του κοψανε το δακτυλο και πεθανε, θα το φατε και αυτο?
τοσο κουτοχορτο πια ηλιθιοι
εβαλα ηδη ενα απο μουσουλμανο ιατρο διαβασε το θεμα και ψαξε και μονος σου.όχι θέλω να βρεις και να βάλεις να διαβάσουμε για το ίδιο θέμα ένα αντίστοιχο πόρισμα ειδικού, ας μην είναι τόσο ειδικός όσο ένας ιατροδικαστής, έστω ιατρός, βάλε ένα από την "ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ιατρών παγκοσμίως" που ανέφερες παραπάνω
εβαλα ηδη ενα απο μουσουλμανο ιατρο διαβασε το θεμα και ψαξε και μονος σου.