bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
που ακριβως τα απαξιωσα??
το οτι ολοι οι αθεοι μαθηματικοι και ειναι χιλιαδες μετα απο αυτην την "αποδειξη" δεν εγιναν πιστοι δεν σε βαζει σε υποψιες? 2 οι τρελοι μαθηματικοι ή χιλιαδες οι τρελοι μαθηματικοι πιο το πιθανοτερο σεναριο????
τι έγινε αρχίσαμε τις κωλοτούμπες?
οι άλλοι δύο επιστήμονες, οι σύγχρονοί μας, που το απέδειξαν μαθηματικά με χρήση Η/Υ κι αυτοί μουρλοί είναι?
πλάκα έχεις
που ακριβως τα απαξιωσα??
ποιες κολοτουμπες ρε, ο μαθηματικος που λες εκανε ενα αξιωμα τον θεο και υστερα ειπε αφου δεχομαστε τα αλλα αξιωματα παροτι δεν τα αποδεικνυουμε πρεπει να δεχτουμε και το αξιωμα υπαρχει θεος, ελα μου ντε που το υπαρχει θεος ΔΕΝ ειναι μαθηματικο αξιωμα οπως το 1+1=2, γιατι δεν το βλεπουμε να ισχυει, ουτε καν βλεπουμε ενδειξεις του, αντιθετα με το 1+1=2 που μεχρι τωρα το βλεπουμε να ισχυει καθε μερα παμπολλες φορες
(1) εξακολουθείς να παραμένεις ένας ηλίθιος ημιμαθής
έχει τεράστια πλάκα όταν ένας υποτίθεται χριστιανός κατηγορεί ένα άθεο ή αγνωστικιστή για άγνοια της θρησκείας. Όλοι έχουν internet και μπορούν να επιβεβαιώσουν αυτά που θα πω. Ο Stephen Prothero, professor and chair of the religion department at Boston University έγραψε το βιβλίο religious illiteracy στο οποίο επισημαίνει ότι το υποτιθέμενα πιο θρησκευόμενο έθνος του Δυτικού κόσμου, οι Η.Π.Α. είναι ουσιαστικά ΑΓΡΑΜΑΤΟ για τη θρησκεία που υποτίθεται ότι πιστεύει. π.χ. οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι η γυναίκα του Νώε ήταν η Ζαν ντ’ Αρκ, νομίζουν ότι τα Σόδομα και τα Γόμορρα ήταν ανδρόγυνο, και η πλειοψηφία των Αμερικανών δεν μπορεί να πει ΕΝΑ Ευαγγέλιο. Μόνο ένας στους τρεις ξέρει ότι την επί του όρους ομιλία την κήρυξε ο ίδιος ο Χριστός και νομίζουν ότι στη Βίβλο υπάρχει το γνωμικό ότι ο Θεός βοηθάει αυτούς που βοηθάνε τον εαυτό τους. Το πρόβλημα της άγνοιας των Χριστιανών είναι τόσο προφανές που ο πάπας Βενέδικτος XVI είπε ότι η άγνοια της πίστης θέτει τους Χριστιανούς στον κίνδυνο να ακολουθήσουν μια θρησκεία δικής τους κατασκευής (για να μην κουράζεστε να το ψάχνετε VATICAN CITY (CNS) -- Ignorance of the faith puts Christians at risk of following a "do-it-yourself" religion, Pope Benedict XVI said.) Αλλά τι να κάνεις ρε φουκαρά, σε καταλαβαίνω, πρέπει να πεις ότι εγώ έχω άγνοια, όταν οτιδήποτε κι αν έχω ισχυριστεί μπορώ να το υποστηρίξω με ένα εδάφιο από την Αγία Γραφή.
(2) στα παπάρια μου αν είναι ελεήμων και φιλάνθρωπος η χριστιανική θρησκέια... ο καθένας έχει κρίση και με αυτή παίρνει αποφάσεις. Δεν απαντάς και πάλι, θεωρείς τη Χριστιανική Θρησκεία ελεήμονα και φιλάνθρωπο, όπως ισχυρίζονται οι πιστοί της? Συμφωνώ ότι όποιος διαβάζει αυτά που λέμε, έχει κρίση και καταλαβαίνει.
(3) επαναλαμβάνω εξακολουθείς να είσαι ηλίθιος ημιμαθής και επιπλέον πρέπει να προστεθεί και οι όροι κακεντρεχής αλλά και γκαιμπελίσκος στα χαρακτηριστικά σου διότι είναι άλλο να λέω ότι στην χριστιανική θρησκεία τα βιβλία αυτά ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ θεόπνευστα και άλλο το αν είναι θεόπνευστα...
Ο Γκαίμπελς έλεγε συνεχώς ψέματα. Ξεκαθάρισέ μου ότι θεωρείς ότι η Αγία Γραφή δεν είναι θεόπνευστη, όπως έχω την απόλυτη πεποίθηση εγώ, και τότε δεν θα διαφωνούμε. Γιατί όμως είμαι κακεντρεχής? (χαιρέκακος, που επιδιώκει το κακό των άλλων και χαίρεται όταν τους συμβεί κάτι δυσάρεστο). Δικαιολόγησέ το από τα γραφόμενά μου, ίσως με βοηθήσεις να δω καθαρά τον εαυτό μου
(4) το αν θεός των χριστιανών είναι πανάγαθος και το ανέπρεπε ή όχι να αφήσει αυτά τα δεινά στην γή να αφήσεις τους χριστιανούς να το κρίνουν και να το αποφασίσουν...
Με λίγα λόγια ισχυρίζεσαι ότι οι ισχυρισμοί των Χριστιανών, είναι κάτι που θα το κρίνουν μόνο οι ίδιοι. Οποιαδήποτε θρησκεία, πολιτική θεωρία κλπ, απευθύνεται στον κόσμο εκτίθεται στην κριτική. Και πάλι δείχνεις την άγνοιάς σου στη Χριστιανική θρησκεία. 14 υμεις εστε το φως του κοσμου ου δυναται πολις κρυβηναι επανω ορους κειμενη. Στην Επί του όρους ομιλία αναφέρει ο υποτιθέμενος Χριστός ότι θα οι μαθητές του θα λάμπουν σα φως, όπως δεν είναι δυνατόν να κρυφτεί πόλη που βρίσκεται πάνω σε βουνό. Από συμπεραίνεις ότι οι άλλοι δεν δικαιούνται να κριτικάρουν τους Χριστιανούς?
(5) μπορείς να μου εξηγήσεις εσύ γιατί υπάρχουν τα μικρόβια και γιατί ο υδρολογικός κύκλος της γης είναι αυτός που είναι
μην επανέλθεις... δεν χρειάζεται... δεν πρόκειται ξανά να απαντήσω σε ηλίθιους σαν και σένα...
Και βέβαια μπορώ να σου εξηγήσω, η σκαπάνη της Αρχαιολογίας τα έχει βρει όλα. Η ζωή εμφανίστηκε τυχαία στη Γη και επειδή υπάρχει συνεχής αλλαγή αλλάζουν και οι μορφές της. Μονοκύτταροι οργανισμοί εξελίχτηκαν σε πολυκύτταρους, όλο και πιο πολύπλοκους. Τα μικρόβια είναι η αρχική μορφή ζωής. Δεν τα έφτιαξε κάποιος θεός για να μας βασανίζουν. Εδώ και εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια η Γη αλλάζει συνεχώς μορφή. Αλλάζει η πολικότητα του Βόρειου και του Νότιου Πόλου, αλλάζει το κλίμα, οι Ήπειροι Αλλάζουν μορφή γιατί η Αιολική Ενέργεια τις ομαλοποιεί από πάνω, ενώ η ηφαιστειακή δραστηριότητα τις σπρώχνει προς τα πάνω. Το νερό είχε φύγει από την Αφρική, για αυτό τα δάση της αραίωσαν, οι πίθηκοί της έχασαν την ουρά τους, κάποιοι αναγκάστηκαν να κατέβουν από τα δέντρα και τσουπ. Να ‘μαστε, ο Γυμνός κυνηγός πίθηκος, αφού πέρασε πρώτα ένα βάπτισμα στο νερό και απόκτησε κάποια υδρόβια χαρακτηριστικά. Όταν βλέπουμε την άμμο της Σαχάρας, πρέπει να καταλάβουμε ότι βλέπουμε τον πάτο μιας τεράστιας εσωτερικής θάλασσας, που ξεράθηκε. Από τα πεθαμένα ζώα της προέρχεται το πετρέλαιο. Κάποτε η Σαχάρα είχε τεράστιες ποσότητες νερού, έχουν βρεθεί βραχογραφίες με ανθρώπους που κολυμπάνε. Ο υδρολογικός κύκλος άλλαξε, αλλάζει συνέχεια και θα συνεχίσει να αλλάζει. Η Λιθοσφαιρική πλάκα που σφηνώνεται κάτω από την Ασία και δημιούργησε την οροσειρά Του Έβερεστ, δημιούργησε την έρημο Γκόμπι, αφού τα σύννεφα δεν μπορούν να την περάσουν. Η Ευρώπη ήταν κάποτε στην Τροπική Ζώνη, τα τεράστια κοιτάσματα του κάρβουνου έγιναν από τα τροπικά δάση που καταπλακώθηκαν. Η ηλιόλουστη Ισπανία πριν από 10.000 χρόνια είχε παγετώνες, γι αυτό υπάρχουν οι τοιχογραφίες των Μαμούθ στα σπήλαια της Αλταμίρας. Και η αλλαγή θα συνεχίζει, τίποτα δεν μένει σταθερό. Γι αυτό και τα απολιθώματα των ζώων που βρίσκουμε δεν έχουν καμία σχέση με τα τωρινά ζώα. Όσα προσαρμόστηκαν στην αλλαγή του περιβάλλοντος επέζησαν. Τα άλλα, εξαφανίστηκαν.
Τελικά, η πρακτική των Χριστιανών είναι απελπιστικά όμοια και προβλέψιμη. Στην αρχή θυμώνουν, στη συνέχεια βρίζουν, κατόπιν απειλούν και στο τέλος το βάζουν στα πόδια.
Ζήτησα βιβλίο φυσικού και εσύ μου έδωσες μια δουλειά μαθηματικού ο οποίος πέθανε θεληματικά από την πείνα. Ο Μαθηματικός αυτός ήταν για το φρενοκομείο. Γιατί τον αναφέρεις? ποιός κάνει κωλοτούμπα? εγώ που ζητάω κάτι σαφές και κανείς δεν μου το δίνει ή εσύ που μου μοστράρεις την εργασία ενός ημιπαράφρονα μαθηματικού?
Η χρήση υπολογιστή για ποιο ακριβώς πράγμα χρειάστηκε;
τα ξαναπαμε παρα πολλοι πριν ξεψυχησουν δεν παρακαλανε κανενα θεο οπως δεν πιστευουν και σε καμια αστρολογικη προβλεψηΓαμώτο !!
'οταν σε ζώνουνε τα φίδια για το κάθε τι στη ζωή σου ... υγεία... εργασία ... κίνδυνοι ... παιδιά και οικογένεια ... φόβοι και προκαταλήψεις .... που απευθύνεσαι ?
οτι και να πεις οσο άθεος και νάσαι .... οταν .... εκεί απευθύνεσαι ... στο θείο ... στο μεταφυσικό στο υπεράνω ....
όλα τάλλα είναι .... έπεα πτερέοντα....
εδω εχει δικιο ο μπυρδελιωτης...το βαρος αποδειξης πεφτει σ αυτους που ισχυριζονται οτι υπαρχει κατι....ρε κοσνικ τα βιντεο που αναρτηθηκαν 2 σελιδες πισω δεν μπηκες σε κοπο να τα δεις??? η επιστημη δεν μπορει να αποδειξει ανυπαρξια υπερτατου οντος οπως δεν μπορει να αποδειξει και οτι σε μεγαλα βαθη υπαρχουν γοργονες παρολα αυτα εσυ λες οτι επειδη τις γοργονες τις σκεφτονατι παρα πολλοι και τις αναφερουν και ιερα κειμενα ειναι υπαρκτες!!!!
εδω εχει δικιο ο μπυρδελιωτης...το βαρος αποδειξης πεφτει σ αυτους που ισχυριζονται οτι υπαρχει κατι....
και μεχρι τωρα οι πιστοι δεν εχουν αποδειξει τιποτα...
τα ξαναπαμε παρα πολλοι πριν ξεψυχησουν δεν παρακαλανε κανενα θεο οπως δεν πιστευουν και σε καμια αστρολογικη προβλεψη
οχι δεν τη διαβασα και ουτε προκειται...ειναι απλα μια μελετη,οπωσ χιλιαδες αλλες...το άρθρο που ανέβασα πιο πίσω έκανες τον κόπο να το διαβάσεις?
εγώ να συμφωνήσω ότι δεν είναι αυτή η μελέτη που θα αποδείξει την ύπαρξη του θεού, δεν καταλαβαίνω γιατί την προσπερνάτε όλοι σαν να πρόκειται για εργασία παιδιού πρώτης δημοτικού
νταξει αυτο δεν σημαινει και τιποτα...αν βρισκεσαι ενα βημα πριν το θανατο, λες και κανεις τα παντα για αν τη σκαπουλαρεις...το παρα πολλοί τι σημαίνει ?
πιστευω οτι 99 στις 100 περιπτώσεις που ξεψυχανε σε καθε γωνια τησ γης ακριβώς το αντιθετο συμβαινει.
τι σε κάνει να αναφέρεσαι στην απόλυτη μειονότητα ? που μπορεί και ναναι και καποιος με ανίατη μορφη επικοινωνίας με τον εαυτό του ?