Νέα

απλες σκεψεις που ευκολα καταριπτουν τις περισσοτερες θρησκειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
όχι αλλα κάποιος άλλος της εκκλησίας μπορεί να τους δώσει (εσόσον ακολουθεί τους κανόνες της)...

εσένα κανένας...

μπα .... οι περισσότεροι στο προαύλιο της εκκλησίας μπαζόλες ειναι ..... καρατσεκαρισμένο ...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ιατρο -φαρμακευτικά  ?

οταν έχω προβλημα εγω ζητάω και αυτος μου δινει .... οτιδήποτε ζητω .... και ουτε γατα ουτε ζημιά .....

στα πλαίσια του εκάστοτε εφικτού φυσικά και της δεδομένης χρονικής στιγμής ...

πρόσεξέ το αυτο .... δεν πραγματποιείται το κάθε τι κάθε στιγμή ..... υπάρχουν τα  ναι και τα δεν .....

το έχεις  διαπιστωσει ποτέ ?
Τι εχεις λαβει φιλε;Ετσι για να δουμε και εμεις!

Επισκέπτης
παίδες θα μιλήσουμε για Κοσμολογία ή για κατηχητική αγωγή και βουδιστικούς τρόπους ζωής;

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
οι άλλοι 2 ήταν παράφρονες? τα μαθηματικά με την φυσική δεν συνδέονται?

Αφού δεν έχεις το επίπεδο να δεις αν αυτή η μαθηματική απόδειξη είναι σωστή, γιατί το συζητάς? Η Κοσμολογία χρησιμοποιεί τα μαθηματικά. Αυτά απέδειξαν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι οι Γαλαξίες απομακρύνονται με σταθερή ταχύτητα και θεμελιώθηκε η θεωρία του BIG BANG. ΟΙ καθ' ύλην αρμόδιοι επιστήμονες για τη δημιουργία του κόσμου είναι οι Φυσικοί, όχι οι Μαθηματικοί. Τα μαθηματικά είναι πολύτιμο εργαλείο και τίποτα άλλο. Ο  Πασκάλ, αυτό το καταπληκτικό μαθηματικό μυαλό, έφτιαξε το στοίχημα του Πασκάλ που δεν αντέχει στην παραμικρή λογική κριτική, το ανάλυσα πιο πάνω. Αλλά, για τη χάρη της συζήτησης, δέχομαι ότι επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη Θεού. Γιατί ο Θεός αυτός να μην είναι η τριάδα των Σίβα, Βράχμα και Βισνού, η τριάδα των Όσιρι, Ίσιδας και Ώρου, το Ελληνικό Δωδεκάθεο, η παρέα του Όντιν ή η αόρατη Ροζ Μονόκερος? Πως αυθαίρετα λες αφού υπάρχει Θεός, αυτός είναι ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ?

πως τα ξέρεις ολα αυτά ? που τα΄μαθες ? που τα επιβεβαίωσες ? πως ?

ασχολεισαι με πίτουρα ? τι σε ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες ?   μήπως συμφέρει να απολαμβάνεια το σύνολο και ολα γύρω σου παρα να τα εξετάζεις κατω απο το φακό ?

ο θεός ειναι γα αυτόν που κερδίζει ..... που τον χρησιμοποιεί στη ζωή .... που τα φέρενι ολα δεξιά ..... που του ζητά και αυτος δινει ... αλλιως τι αξίζει ?  ετσι να τον εχεις διπλα σου για πλακα χωρις να κερδιζεις το κατι τις ?  ουτε ο θεος δεν θέλει τετοια παπαρία ....

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
μπα φιλε...εγω ειμαι πιο εξυπνος απο σενα...

μπορέι αλλά τι σημασία εχει ?

σημασία έχει αν κανεις σεφτέ - αν κανεις σουμα και βγαζεις κερδος και γλυκα μεσα σου καθε βραδυ και πρωί ....

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Τι εχεις λαβει φιλε;Ετσι για να δουμε και εμεις!

καλή ζωή .... ευτυχία οικογένεια υγεία επιτυχίες αγαθά διακρίσεις και δύναμη ..... ολα οπως τα ζητω ......

αληθινά και πραγματικά ....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μπορέι αλλά τι σημασία εχει ?

σημασία έχει αν κανεις σεφτέ - αν κανεις σουμα και βγαζεις κερδος και γλυκα μεσα σου καθε βραδυ και πρωί ....

μαν να γίνω λίγο αδιάκριτος και να σου ζητήσω να μας προσδιορίζεις τις θρησκευτικές σου αντιλήψεις πχ είσαι χριστιανός ορθόδοξος, χριστιανός με δικές του απόψεις, κάτι άλλο? :think:

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εδω εχεις απολυτα δικιο...η εκκλησια ειναι ενας απο τους καλυτερους δρομους για επαγγελματικη αποκατασταση σε πληθωρα επαγγελματων....

αν έχεις την δυνατότητα να την συνδιάσεις - την εκκλησία - με την μασονία, οχι μονον εδω αλλά και σε διεθνές επίπεδο ... εχεις πολλά - παρα πολλά να κερδίσεις .... και αν φωτίζει το δρομο σου ο ύψιστος .... κερδίζεις στα πάντα

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
μαν να γίνω λίγο αδιάκριτος και να σου ζητήσω να μας προσδιορίζεις τις θρησκευτικές σου αντιλήψεις πχ είσαι χριστιανός ορθόδοξος, χριστιανός με δικές του απόψεις, κάτι άλλο? :think:

χριστιανός ,,,,, με <ειδκές> απόψεις ....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
καλή ζωή .... ευτυχία οικογένεια υγεία επιτυχίες αγαθά διακρίσεις και δύναμη ..... ολα οπως τα ζητω ......

αληθινά και πραγματικά ....
Αλλοι που πιστευουν σε αλλο Θεο ή πουθενα δεν τα εχουν αυτα;

Αν αυριο σου ερθει κατι αναποδο τι θα γινει;Ο Θεος δεν θα σου δίνει;
(σαν παραδειγμα το γραφω,μακαρι ολα να σου πηγαινουν οπως τα θες)

Επισκέπτης
αν έχεις την δυνατότητα να την συνδιάσεις - την εκκλησία - με την μασονία, οχι μονον εδω αλλά και σε διεθνές επίπεδο ... εχεις πολλά - παρα πολλά να κερδίσεις .... και αν φωτίζει το δρομο σου ο ύψιστος .... κερδίζεις στα πάντα

μαν καλά όλα αυτά, αλλά θα σου πρότεινα να ανοίξεις ένα νέο θρεντ για τρόπους ζωής, ηθική, κλπ

εδώ η συζήτηση αφορά καθαρή κοσμολογία και να πω την αλήθεια την ψιλογάμησες λίγο... :S

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
οχι οταν εχω πονοκεφαλο περνω ντεπον και περναει σε 20 λεπτα, ο ενας φιλος μου της εκκλησιας, ειναι και κατα των φαρμακων οταν εχει πονοκεφαλο δεν παιρνει ντεπον και κραταει ο πονοκεφαλος κανα 10ωρο και μας πρηζει σαν τις γκομενες με περιοδο. επιστημη-θεος 2-0

και εγω αποφευγω τα φάρμακα γιατι πρακτικά δεν χρειάζονται ... αν έχεις τη δυνατότηατ να λειτουργήσεις το εργοστάσιο της ανθρώπινης μηχανής που βρισκεται διπλα σου δημιουργεις αυτο που χριεάζεται η μηχανή σου τη κάθε στιγμή ....

η για να πω την αλήθεια ... τις περισσότερες φορές ....

και αν έχεις και τη δυνατότητα να ζητάς απο το φυλακα άγγελο να κάνει τη δουλιά του ακόμη καλύτερα ...

τον εχεις δοκιμάσει ποτέ ?  αν θες να σοπυ πω το όνομα του να τον καλέσει απόψε.... αν θε ς...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και αν έχεις και τη δυνατότητα να ζητάς απο το φυλακα άγγελο να κάνει τη δουλιά του ακόμη καλύτερα ...

τον εχεις δοκιμάσει ποτέ ?  αν θες να σοπυ πω το όνομα του να τον καλέσει απόψε.... αν θε ς...

:)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
και εγω αποφευγω τα φάρμακα γιατι πρακτικά δεν χρειάζονται ... αν έχεις τη δυνατότηατ να λειτουργήσεις το εργοστάσιο της ανθρώπινης μηχανής που βρισκεται διπλα σου δημιουργεις αυτο που χριεάζεται η μηχανή σου τη κάθε στιγμή ....

η για να πω την αλήθεια ... τις περισσότερες φορές ....

τον εχεις δοκιμάσει ποτέ ?  αν θες να σοπυ πω το όνομα του να τον καλέσει απόψε.... αν θε ς...
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
μαν καλά όλα αυτά, αλλά θα σου πρότεινα να ανοίξεις ένα νέο θρεντ για τρόπους ζωής, ηθική, κλπ

εδώ η συζήτηση αφορά καθαρή κοσμολογία και να πω την αλήθεια την ψιλογάμησες λίγο... :S

οκ συγνώμη .... αλλά βαριέμαι //// αυτη η κοσμολογία δε μου λεει τιποτα .... ολα ειναι μέσα μου ..... γιατι να την καλέσω ? ρωτας και μαθαινεις ....

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αλλοι που πιστευουν σε αλλο Θεο ή πουθενα δεν τα εχουν αυτα;

Αν αυριο σου ερθει κατι αναποδο τι θα γινει;Ο Θεος δεν θα σου δίνει;
(σαν παραδειγμα το γραφω,μακαρι ολα να σου πηγαινουν οπως τα θες)

όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη ρώμη .... και ο πουθενάς καλός ειναι .....

αν έρθει κατι ανάποδο και δεν διορθωνεται σημαίνει οτι ετσι γράφει το πεπρωμένο και ετσι θα γινει ... τέλειωσαν οι μέρες μου σε αυτο το παραμύθι .... ακολουθεί το επόμενο ... και αν σε αυτο τα πήγα καλουτσικα μεχρι ενα σημειο στο επομενο θα τα πάω  καλύτερα γιατι ξέρω να πλάθω - διορθώνω - προετοιμάζω - το μέλλον.  

πολύ - μα πού απλά .... χωρίς φιλοσοφίες και παπαριές ..... καρατσεκαρισμένο ..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη ρώμη .... και ο πουθενάς καλός ειναι .....

αν έρθει κατι ανάποδο και δεν διορθωνεται σημαίνει οτι ετσι γράφει το πεπρωμένο και ετσι θα γινει ... τέλειωσαν οι μέρες μου σε αυτο το παραμύθι .... ακολουθεί το επόμενο ... και αν σε αυτο τα πήγα καλουτσικα μεχρι ενα σημειο στο επομενο θα τα πάω  καλύτερα γιατι ξέρω να πλάθω - διορθώνω - προετοιμάζω - το μέλλον.  

πολύ - μα πού απλά .... χωρίς φιλοσοφίες και παπαριές ..... καρατσεκαρισμένο ..
Και μετενσαρκωση τωρα;  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom