Νέα

Απιστη ή απλα πουτανα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..Ειχα αντιληφθει οτι μπορει να μιλαει και με αλλους.ειπαμε να ειμαστε μαζι απο εδω και περα!πριν λιγες μερες που πηγα σπιτι της εκανα κ γω την αταξια μου.βρηκα το κωδικο του λογαριασμου της στο φβ.το τι διαβασα δεν λεγεται!εχει γκομενο 3 μηνες τωρα.και του λεει τα ιδια πραγματα,πως τον αγαπαει και θε΄λει να ειναι μαζι του.Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!
απαγορευονται καθημερινες αυτα τα θεματα, σβηστο και ξαναγραψτο κυριακη

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
χαχαχ σιγα μην ελεγες κατι αλλο  :grin:

E ναι   κοροιδευομαστε  τωρα???.....Αυτη εχει παιδι
Θα φορτωθει αυτοs το παιδι καποιου αλλου.....αν τοβλεπε για σοβαρα...λεμε
Ενω  τωρα θα  εχει το τζαμπα σεξ του  ...Δεν ειναι καιροι για ηρωεs  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
E ναι   κοροιδευομαστε  τωρα???.....Αυτη εχει παιδι
Θα φορτωθει αυτοs το παιδι καποιου αλλου.....αν τοβλεπε για σοβαρα...λεμε
Ενω  τωρα θα  εχει το τζαμπα σεξ του  ...Δεν ειναι καιροι για ηρωεs  :grin:
πρακτικο μυαλο :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
ειπα φευγω φευγω φευγω θα βρω αλλη γκομενα να με εγω καλα μωρο μου και απο γυναικες να :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Οτι σου δινει ο Θεοs.....O πατεραs μου ελεγε ...αν σου δινουν τζαμπα φαι και γυναικα, κατσε και φαε κι απ τα δυο....Αμα δειs ξυλο ....κοπανα την   :grin: :grin:
αχαχαχχαχαχ αρκει να μην σε χαλαει

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αχαχαχχαχαχ αρκει να μην σε χαλαει
Δεν ξερω κανεναν που χαλαστηκε απ το τζαμπα
Βεβαια το ζητημα θα σοβαρεψει αν την ηθελε για μονιμα κτλ
Αλλα  απ οτι βλεπω....εκδικηση γυρευει.....
Ενω με τον δικο μου τροπο .....θα χαιρεται το τζαμπα :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Δεν ξερω κανεναν που χαλαστηκε απ το τζαμπα
Βεβαια το ζητημα θα σοβαρεψει αν την ηθελε για μονιμα κτλ
Αλλα  απ οτι βλεπω....εκδικηση γυρευει.....
Ενω με τον δικο μου τροπο .....θα χαιρεται το τζαμπα :grin:
εκδικηση ζητας αν κατι σε πονεσε πολυ η σε πειραξε.Ενα απο τα 2 σιγουρα παντως εδω

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..Ειχα αντιληφθει οτι μπορει να μιλαει και με αλλους.ειπαμε να ειμαστε μαζι απο εδω και περα!πριν λιγες μερες που πηγα σπιτι της εκανα κ γω την αταξια μου.βρηκα το κωδικο του λογαριασμου της στο φβ.το τι διαβασα δεν λεγεται!εχει γκομενο 3 μηνες τωρα.και του λεει τα ιδια πραγματα,πως τον αγαπαει και θε΄λει να ειναι μαζι του.Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!
ειναι κυρια φιλε μου να την παντρευτης και να κανεις και ενα παιδι μαζι της αυτη ειναι για σπιτι :jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εκδικηση ζητας αν κατι σε πονεσε πολυ η σε πειραξε.Ενα απο τα 2 σιγουρα παντως εδω

Του περναει απ το μυαλο παντωs...To εχει σαν τελευταια φραση
Και σιγα δλδ.......τι εκδικηση να παρειs απο καποια με παιδι
Η την αφηνειs στα προβληματα τηs.....η εκμεταλλευεσαι το τζαμπα

Επισκέπτης
Πρακτικο μυαλο για το σχολιαστη που αναφερθηκες, αλλα ο θεματοθετης πρεπει να κανει πρωκτικο :grin: με την τυπισσα και να αφησει τις αγαπες στην ακρη. Δε λεω καλος ο ερωτας κι εγω θελω να ερωτευομαι, ομως με την καταλληλη γυναικα.  Εδω ειναι σχεση της βουρτσας.
Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο ^^

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Πρακτικο μυαλο για το σχολιαστη που αναφερθηκες, αλλα ο θεματοθετης πρεπει να κανει πρωκτικο :grin: με την τυπισσα και να αφησει τις αγαπες στην ακρη. Δε λεω καλος ο ερωτας κι εγω θελω να ερωτευομαι, ομως με την καταλληλη γυναικα.  Εδω ειναι σχεση της βουρτσας.
Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο ^^
ντουντ ορισμενες φορες δεν ελεγχεται ομως και συμβαινουν δραματα

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
Η καλύτερη εκδίκηση ειναι να δωσεις το link απο το προφιλ της στο FACEBOOk στο site μας....

Απο εκει και πέρα αστο επάνω μας

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
σιγα ρε τυπε, γιατι ταπεινωθηκες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom