Νέα

Απιστη ή απλα πουτανα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Ότι και να είναι ένα θα σου πω φίλε! Το ότι σε κεράτωσε αυτό δεν μειώνει εσένα και ούτε αυτό που είσαι! Απλά πριν η αξία της τύπισσας ήταν 10 ευρώ και τώρα 1 ευρώ! Μην νιώθεις λοιπόν υποτιμητικά για εσένα γιατί κανείς δεν μπορεί να μειώσει την αξία σου εκτός και αν του δώσεις το δικαίωμα να το κάνει αυτό!

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Παρατα την χωρις να της δωσεις καμμια εξηγηση.

δεν νομιζω να μπορει να δει κανεναν σοβαρα,
το προβλημα της ειναι με τον εαυτο της.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
937
Πόντοι
96
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες .... εχει γκομενο 3 μηνες τωρα...........

ετσι θα έπρεπε να ειναι όλες οι γυναικες μπας και ρίξουμε κανεναν και οχι να διαβαζουμε 300 κριτικες για πουτανες μπας και ρίξουμε καναν π@@τσο της προκοπής .

Στο θεμα αν δεν σε πειραξει που εχει και άλλον συνεχισε το  :fuck2: Αν σε πειράζει χωρισε.

[size=30pt] ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΣΟΥΛΕΣ[/size]

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Η άλλη γνώρισε γκόμενο απο facebooκ και τον έβαλε και σπίτι της που μένει με το παιδί να υποθέσω... :jerking:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
 ετσι θα έπρεπε να ειναι όλες οι γυναικες μπας και ρίξουμε κανεναν και οχι να διαβαζουμε 300 κριτικες για πουτανες μπας και ρίξουμε καναν π@@τσο της προκοπής .

Στο θεμα αν δεν σε πειραξει που εχει και άλλον συνεχισε το  :fuck2: Αν σε πειράζει χωρισε.

[size=30pt] ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΣΟΥΛΕΣ[/size]
ετσι ρε τυπε  :rockon: :rockon:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.127
Πόντοι
216
Γαμα όσο μπορείς μέχρι να ξεπουτσιαστείς....

Πήδα την σε όλες τις στάσεις.... γάμα την από τον κώλο...

ξέσκισέ της τον κώλο και κάντης τον δίευρο... και μετα δωστα της στο στομα να σου γλείψει και το παπάρι να στο καθαρίσει από τον πισινό της...

..... και μετά φύγε όσο πιο μακριά μπορείς.

Ούτε εκδίκηση ούτε τίποτα.

Ετσι ακριβως θα εκανα και εγω. συν οτι δεν θα την σεβομουν καθολου στο κρεβατι...δηλαδη "καλο" ξυλο για να με θυμαται

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ετσι ακριβως θα εκανα και εγω. συν οτι δεν θα την σεβομουν καθολου στο κρεβατι...δηλαδη "καλο" ξυλο για να με θυμαται

δηλαδη αμα ηταν ενταξει η κοπελα πως θα γαμαγατε ρε τυποι? αργα και ιεραποστολικα? τετοια διαβαζουνε και οι γκομενες εδω και θα πανε να ξενογαμιουνται επιτηδες αφηνοντας και ιχνη

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb........Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!

Τύπε κλασσική περίπτωση, δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Μου έχει τύχει ανάλογη φάση και όταν το έκανα θέμα μου έλεγε πίπες η μανδάμ.
Μην μασήσεις με αγάπες και έρωτες, ρίξτης κανά πέουλο, βγάλε ότι βίτσια έχεις  :s&m_2:  :s&m_1:  :fuck1:  :2on1: και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα πει όχι σε τίποτε.... και μετά  απέστειλέ την είς τον αγύριστον με one-way ticket και express ....

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Η καλύτερη εκδίκηση ειναι να δωσεις το link απο το προφιλ της στο FACEBOOk στο site μας....

Απο εκει και πέρα αστο επάνω μας

Εαν κανεις φιλη μια ξανθια με καποια κιλα παραπανω(με το μεγαλυτερο βυζομπαλο που εχω δει ποτε μου live) και αρχισετε να μιλατε για γλυψιματα κλπ...να θυμασαι,αυτη θα ειναι!

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Ότι και να είναι ένα θα σου πω φίλε! Το ότι σε κεράτωσε αυτό δεν μειώνει εσένα και ούτε αυτό που είσαι! Απλά πριν η αξία της τύπισσας ήταν 10 ευρώ και τώρα 1 ευρώ! Μην νιώθεις λοιπόν υποτιμητικά για εσένα γιατί κανείς δεν μπορεί να μειώσει την αξία σου εκτός και αν του δώσεις το δικαίωμα να το κάνει αυτό!

Θενκς ρε μαγκα,ειναι αυτο που ειπε κι ενα αλλο παλικαρι..οτι και να  της πεις,αυτη θα το φερει ωστε να υποστηριζει πως εχει δικιο..και θα το πιστευει!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Μου λες να το αφησω ετσι δηλ??και το παλικαρι τι φταει να τον κοροιδευει???Σημερα βραδυ ξερω οτι τον περιμενει σπιτακι της...η κυρια...
Μπορω να εχω το fb της κυριας σε πμ αφου δεν την θελεις πια?  :grin:

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Ρε τύπε τοσο πολυ αναστατωθηκες, ωστε εκανες λαθος την παραθεση?
Δαγκωσαμε λαμαρινουλα με την βυζαρου ε? οκ, πασο...

Οπως το πες βυζαρου..Μια φωτογραφια χρειαζεται για τον καθε βυζο..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Οπως το πες βυζαρου..Μια φωτογραφια χρειαζεται για τον καθε βυζο..
Αν θελεις και τη δικη μου γνωμη...
Τα πραγματα ειναι απλα και κακως τα κάνεις συνθετα.
Αν την θελεις τοσο πολυ διεκδικησε την. Μιλησε της, πες οτι εμαθες τι εγινε και πες της οτι θελεις να ειστε μαζι. Ασε τις εκδικησεις και τα πεισματα. Μεγαλα παιδια ειμαστε.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Μου λες να το αφησω ετσι δηλ??και το παλικαρι τι φταει να τον κοροιδευει???Σημερα βραδυ ξερω οτι τον περιμενει σπιτακι της...η κυρια...
Στησου εξω απο το σπιτι της και ανεβειτε μαζι με το παιδι και ξεμπροστιαστε τη και μετα ξεκωλιαστε τη.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.801
Πόντοι
1.206
Στησου εξω απο το σπιτι της και ανεβειτε μαζι με το παιδι και ξεμπροστιαστε τη και μετα ξεκωλιαστε τη (μαζί).

Που μάλλον το θέλει κι ή ίδια, αλλά ντρεπόταν πως να σας το ζητήσει.
Οπότε μετά θα γίνετε μια ωραία παρέα και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom