Νέα

Απιστη ή απλα πουτανα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Ε και??οτι θα ερχοταν μου το πε η ιδια πρωτη πρωτη και καλα μη της πω να παω εγω σπιτι της,να ναι καλυμενη οτι θα χει κοσμο.εγω ξερω (και το μισο bourdela.com).. πως ειτε ετσι ειτε αλλιως,και με το φοβο μου που λενε, θα πηδηχτουνε ετσι κ αλλιως.Απλα σκεφτομαι αν θα κατσω λιγο ακομα να περασω κ γω καλα ή γεια σας απο σημερα..Και αν θα ανοιξω κ τα ματια του αλλου του κερατα(ουτε εκεινος ξερει για μενα..)

Γιατί είσαστε "κερατάδες" ρε αρχηγέ; Γυναίκα σας είναι ή αρραβωνιαστικιά σας; Απλά είσαστε γαμιάδες της.

Δες το θέμα κι αλλιώς. Αν την πληρώνατε και θα ξέρατε πως υπήρχαν κι άλλοι (πολλοί!) και δεν θα σας πείραζε. Δηλαδή και τζάμπα σας το δίνει και άσχημα κάνει;

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Γιατί είσαστε "κερατάδες" ρε αρχηγέ; Γυναίκα σας είναι ή αρραβωνιαστικιά σας; Απλά είσαστε γαμιάδες της.

Δες το θέμα κι αλλιώς. Αν την πληρώνατε και θα ξέρατε πως υπήρχαν κι άλλοι (πολλοί!) και δεν θα σας πείραζε. Δηλαδή και τζάμπα σας το δίνει και άσχημα κάνει;

Φιλε μου εν μερει εχεις δικιο αλλα...οταν μου τσαμπουναει αγαπες κ ερωτες και βλεπω ειναι ψεμματα και κοροιδια,βιδωνομαι.στ'αρχιδια μου το τι θα κανει στη ζωη της.ο καθης πορευεται με τις επιλογες του..Και μονο που μου ορκιζεται οταν με κοιτα στα ματια για το αντιθετο,μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.θελω μια φορα να το παραδεχτει και να τη παρατησω,γνωριζοντας πως τα ξερω.απ την αλλη παλι σκεφτομαι,αι στα διαλα..εγω θα της βαλω μυαλο...Δικιο εχεις κ συ παντως,δε διαφωνω!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.921
Πόντοι
4.655
οκ, αρα τι ακριβως θελεις να κανεις μαζι της? Αμα την θες μονο για τον πουτσο, τοτε λογικο ειναι να πηγαινει και αλλου. Σε καποια φαση θα βρεθει αυτος που θα της δωσει καμμια σφαλιαρα και θα κοπουν τα πολλα-πολλα με αλλους, και μαζι σου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.029
Πόντοι
5.006
και επειδη ειμαστε σε μπουρδελοσαιτ τυπε,τραβα την φωτογραφιες να δουμε το πουτανι και εμεις....εξαλλου ετσι οπως την κοβω και διωρη τσοντα να γυρισεις μαζι της δεν θα εχει προβλημα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.506
Πόντοι
456
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..Ειχα αντιληφθει οτι μπορει να μιλαει και με αλλους.ειπαμε να ειμαστε μαζι απο εδω και περα!πριν λιγες μερες που πηγα σπιτι της εκανα κ γω την αταξια μου.βρηκα το κωδικο του λογαριασμου της στο φβ.το τι διαβασα δεν λεγεται!εχει γκομενο 3 μηνες τωρα.και του λεει τα ιδια πραγματα,πως τον αγαπαει και θε΄λει να ειναι μαζι του.Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!

ΤΟυ στελνεις μηνυματακι του αλλου δινετε ραντεβου σας βλεπει και τους 2 και μετα :fuck1: και πολυ ξυλο  Εξαλλου πουτανα δεν ειναι :think:
Απιστη ουτε καν ;)

Επισκέπτης
Συμφωνω με raopau. Βαλε ρε τυπε καμια φωτογραφια της κυριας να  :bigdick:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Γαμα όσο μπορείς μέχρι να ξεπουτσιαστείς....

Πήδα την σε όλες τις στάσεις.... γάμα την από τον κώλο...

ξέσκισέ της τον κώλο και κάντης τον δίευρο... και μετα δωστα της στο στομα να σου γλείψει και το παπάρι να στο καθαρίσει από τον πισινό της...

..... και μετά φύγε όσο πιο μακριά μπορείς.

Ούτε εκδίκηση ούτε τίποτα.

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τι χαζή! Έτσι στην τύχη τους αφήνουμε πονηρά ακάουντς;  :2funny:

Επισκέπτης
Ουτε πουτανα, ουτε απιστη ειναι. Απλα θελει να καλυψει τα κενα της ζωης της. Διαβασα μονο την πρωτη σελιδα του νηματος.
Καβαλησε την οσο θες, χωρις αγαπες κι οταν βρεις αλλο μουνι κλαστηνε. Δεν κατανοω σχεση γυναικας με μικροτερο αντρα και χωρις ναχει παιδια (οπως εσυ & ο πιτσιρικας των 21).
Παει στο διαολο αν ησουν κι εσυ χωρισμενος (με παιδι ή οχι) τοτε ναι ισως και να την εβλεπες ως δευτερη ευκαιρια μελλοντικα αν ταιριαζαν τα χνωτα σας.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Μάλλον τον τσούζει τον φίλο μας που πάει και με άλλους  :)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Φιλε μου εν μερει εχεις δικιο αλλα...οταν μου τσαμπουναει αγαπες κ ερωτες και βλεπω ειναι ψεμματα και κοροιδια,βιδωνομαι.στ'αρχιδια μου το τι θα κανει στη ζωη της.ο καθης πορευεται με τις επιλογες του..Και μονο που μου ορκιζεται οταν με κοιτα στα ματια για το αντιθετο,μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.θελω μια φορα να το παραδεχτει και να τη παρατησω,γνωριζοντας πως τα ξερω.απ την αλλη παλι σκεφτομαι,αι στα διαλα..εγω θα της βαλω μυαλο...Δικιο εχεις κ συ παντως,δε διαφωνω!

Ρε παίχτη μπορεί να είναι "αγαπησιάρα" στο σεξ η δικιά σου, να φιάχνεται να της λες πως την αγαπάς, να το έχει ανάγκη.
Και σε one night stand ακόμα αν το γαμήσι πετύχι μπορεί να σου πει "σ' αγαπώ!" η άλλη. Δεν κυριολεκτεί απλά εννοεί ήταν ωραίο το πήδημα.

Τώρα εσύ προφανώς έχεις "επενδύσει συναισθηματικά" και ενοχλείσαι. Λογικό! Βέβαια κακώς επένδυσες διότι σαφέστατα και κορόιδο θα ήσουν να την δεχθείς μεγαλύτερή σου και με το παιδί της.
Σε δεκαπέντε χρόνια που εσύ θα είσαι 45άρης αυτή θα είναι 50 και δεν θα γυρνάς ούτε να την κυτάξεις, αν είστε ακόμα μαζί.

Οπότε οι επιλογές σου είναι οι εξείς δύο.
Ή την αποδέχεσαι όπως είναι με ότι ζητάει και ότι προσφέρει και (κυρίως!) όσο τραβήξει (διότι οφείλει να έχει ημερομηνία λήξης η ιστορία), ή την παρατάς άμεσα.
Τώρα αν αισθάνεσαι την ανάγκη να της ρίξεις και ένα ξέχεσμα κάντο, αλλά την απάντηση στην λέω εγώ από τώρα. "Ναι, πήγαινα και μ' άλλους, αλλά μ' εσένα ήταν διαφορετικά και δεν περίμενα ποτέ από εσένα πως θα έφτανες σ' αυτό το σημείο!"
Και το πιο ωραίο θα είναι πως στο μυαλό της θα νομίζει πως όντως έχει δίκιο και την αδικείς...  

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..Ειχα αντιληφθει οτι μπορει να μιλαει και με αλλους.ειπαμε να ειμαστε μαζι απο εδω και περα!πριν λιγες μερες που πηγα σπιτι της εκανα κ γω την αταξια μου.βρηκα το κωδικο του λογαριασμου της στο φβ.το τι διαβασα δεν λεγεται!εχει γκομενο 3 μηνες τωρα.και του λεει τα ιδια πραγματα,πως τον αγαπαει και θε΄λει να ειναι μαζι του.Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!
και τι σε πειραζει αυτο ρε τυπε?
καλυτερα κιολας
γαμας και φευγεις :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πουτανακι ειναι ρε φιλε.

Αμα εχεις με τετοια συναισθηματικο δεσιμο την πάτησες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Stories

Νέο!