καμια δεν ειναι απιστη ολες ειναι πουτανες -εκτος απο την μαμα-
Κι αυτό από υποχρέωση ,λένε οι σοφότεροι.. ;)
καμια δεν ειναι απιστη ολες ειναι πουτανες -εκτος απο την μαμα-
ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ μεχρι να βαρεθειςΓΑΜΑ ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ και μετα ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ!!!!
Ε και??οτι θα ερχοταν μου το πε η ιδια πρωτη πρωτη και καλα μη της πω να παω εγω σπιτι της,να ναι καλυμενη οτι θα χει κοσμο.εγω ξερω (και το μισο bourdela.com).. πως ειτε ετσι ειτε αλλιως,και με το φοβο μου που λενε, θα πηδηχτουνε ετσι κ αλλιως.Απλα σκεφτομαι αν θα κατσω λιγο ακομα να περασω κ γω καλα ή γεια σας απο σημερα..Και αν θα ανοιξω κ τα ματια του αλλου του κερατα(ουτε εκεινος ξερει για μενα..)
Γιατί είσαστε "κερατάδες" ρε αρχηγέ; Γυναίκα σας είναι ή αρραβωνιαστικιά σας; Απλά είσαστε γαμιάδες της.
Δες το θέμα κι αλλιώς. Αν την πληρώνατε και θα ξέρατε πως υπήρχαν κι άλλοι (πολλοί!) και δεν θα σας πείραζε. Δηλαδή και τζάμπα σας το δίνει και άσχημα κάνει;
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..Ειχα αντιληφθει οτι μπορει να μιλαει και με αλλους.ειπαμε να ειμαστε μαζι απο εδω και περα!πριν λιγες μερες που πηγα σπιτι της εκανα κ γω την αταξια μου.βρηκα το κωδικο του λογαριασμου της στο φβ.το τι διαβασα δεν λεγεται!εχει γκομενο 3 μηνες τωρα.και του λεει τα ιδια πραγματα,πως τον αγαπαει και θε΄λει να ειναι μαζι του.Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!
Φιλε μου εν μερει εχεις δικιο αλλα...οταν μου τσαμπουναει αγαπες κ ερωτες και βλεπω ειναι ψεμματα και κοροιδια,βιδωνομαι.στ'αρχιδια μου το τι θα κανει στη ζωη της.ο καθης πορευεται με τις επιλογες του..Και μονο που μου ορκιζεται οταν με κοιτα στα ματια για το αντιθετο,μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.θελω μια φορα να το παραδεχτει και να τη παρατησω,γνωριζοντας πως τα ξερω.απ την αλλη παλι σκεφτομαι,αι στα διαλα..εγω θα της βαλω μυαλο...Δικιο εχεις κ συ παντως,δε διαφωνω!
και τι σε πειραζει αυτο ρε τυπε?Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..Ειχα αντιληφθει οτι μπορει να μιλαει και με αλλους.ειπαμε να ειμαστε μαζι απο εδω και περα!πριν λιγες μερες που πηγα σπιτι της εκανα κ γω την αταξια μου.βρηκα το κωδικο του λογαριασμου της στο φβ.το τι διαβασα δεν λεγεται!εχει γκομενο 3 μηνες τωρα.και του λεει τα ιδια πραγματα,πως τον αγαπαει και θε΄λει να ειναι μαζι του.Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!
και τι σε πειραζει αυτο ρε τυπε?
τυπε θελει αποκλειστικοτητα...και τι σε πειραζει αυτο ρε τυπε?
καλυτερα κιολας
γαμας και φευγεις
:Sτυπε θελει αποκλειστικοτητα...
Πουτανακι ειναι ρε φιλε.
Αμα εχεις με τετοια συναισθηματικο δεσιμο την πάτησες.