Νέα

Απιστη ή απλα πουτανα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μου λες να το αφησω ετσι δηλ??και το παλικαρι τι φταει να τον κοροιδευει???Σημερα βραδυ ξερω οτι τον περιμενει σπιτακι της...η κυρια...

σου ζηταει καμια ..βοηθεια..στα οικονομικα της?

Pare kai volepsou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το πιο ευκολο μαγκες ειναι να σηκωθω να φυγω,απλα ετσι μας θεωρουνε και κοροιδα!και ο αλλος μες στο ψεμα τον εχει.Αφηστε δε,που της εστειλε μνμ πριν καιρο ενας συγγενης του πρωην αντρα της και καυλαντιζει και μαζι του.μπορει και να τον πηρε!!Φαινεται την ειχε παρει πρεφα ο τυπος τι πουταναριο ειναι και μιας και τη ξαναβρηκε..Λεω να παω surprise με λουλουδια σπιτι της αποψε και να γνωριστω και με το παλικαρακι,μια ωραια ατμοσφαιρα..
Ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια όμως...... >:cheesy:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Τύπε πάντως αν χωρίσετε μην της επιστρέψεις τα δώρα γιατί θα σε βρει στο φόρουμ μετά από 4 χρόνια και θα πει να περάσεις απ' το γραφείο της :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..
Στις γυναικες να δινεις βαση στην λεπτομερεια δεν σου ειπε οτι θελει να ειναι ΜΟΝΟ μαζι σου αλλα μαζι σου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.029
Πόντοι
5.006
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..Ειχα αντιληφθει οτι μπορει να μιλαει και με αλλους.ειπαμε να ειμαστε μαζι απο εδω και περα!πριν λιγες μερες που πηγα σπιτι της εκανα κ γω την αταξια μου.βρηκα το κωδικο του λογαριασμου της στο φβ.το τι διαβασα δεν λεγεται!εχει γκομενο 3 μηνες τωρα.και του λεει τα ιδια πραγματα,πως τον αγαπαει και θε΄λει να ειναι μαζι του.Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!
η γκομενα ψοφαει για πουτσο τυπε.....ξεπατωσε την στα γαμησια και ασε τις δεσμευσεις κτλ...ο,τι και να σου πει μην τη πιστεψεις, μια φορα πουτανα για παντα πουτανα....εκτος αν εισαι πιρφορος και αγαπουλας,οποτε τα κερατα σου θα φτασουν στο διαστημα...

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Ενταξει εχω πεσει απ τα γελια με τις απαντησεις,δν υπαρχετε ετσι??Διευκρινηση:δε μου ζητησε ποτε λεφτα,ποτε!Ειναι αυτο που ειπε ενας φιλος πιο πριν,πουτσο θελει η κυρια.Απ τα μνμ που διαβαζω στο φβ,εχει πηδηχτει τους τελευταιους μηνες που βγαινουμε και μαζι με αλλους 2 τουλαχιστον.Παιδες εγω τοσο καιρο απλα περναγα καλα μαζι της,γαμισι πολυ καλο και τελος.ειπαμε εσχατως μηπως να ειμασταν και μαζι.και επι τουτου σκοπιμως βρηκα το κωδικο της να δω τι ψαρια θα βρω.Λαβρακια τελικα!

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Επι του πιεστηριου:Την πηρα τωρα τηλεφωνο και της ειπα οτι θελω να τη δω και μου ειπε οτι θα ρθει ο φιλος της(μεταφραση:ο αλλος γαμιας της) και θα τον φιλοξενησει και δν θελει να τον φερει σε δυσκολη θεση που θα ειμαι γω εκει!!!!  :idiot:  κρατιομουν μη ξεσπασω στα γελια λεμε..ρε τι μπορει να κανει ενα νιμου τελικα..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Τετοια ταλεντα δεν πρεπει να πανε χαμενα  :pipa3:

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
καρφώθηκες τώρα θα ψιλιαστεί πως μπορεί να κάνεις καμιά έφοδο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
οχι ρε ετσι ρωτησα...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
εν τω μεταξύ αν το κάνει αυτο γυναίκα(να βρει τον κωδικό με πρόγραμμα) την λέμε κατίνα.

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
καρφώθηκες τώρα θα ψιλιαστεί πως μπορεί να κάνεις καμιά έφοδο
Ε και??οτι θα ερχοταν μου το πε η ιδια πρωτη πρωτη και καλα μη της πω να παω εγω σπιτι της,να ναι καλυμενη οτι θα χει κοσμο.εγω ξερω (και το μισο bourdela.com).. πως ειτε ετσι ειτε αλλιως,και με το φοβο μου που λενε, θα πηδηχτουνε ετσι κ αλλιως.Απλα σκεφτομαι αν θα κατσω λιγο ακομα να περασω κ γω καλα ή γεια σας απο σημερα..Και αν θα ανοιξω κ τα ματια του αλλου του κερατα(ουτε εκεινος ξερει για μενα..)

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
222
Πόντοι
616
ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ και μετα ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ!!!!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καμια δεν ειναι απιστη ολες ειναι πουτανες -εκτος απο την μαμα-  :grin:

Stories

Νέο!

Stories