FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.....Πουτανα θα ηταν αν έπαιρνε λεφτα
Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.....Πουτανα θα ηταν αν έπαιρνε λεφτα
Μου λες να το αφησω ετσι δηλ??και το παλικαρι τι φταει να τον κοροιδευει???Σημερα βραδυ ξερω οτι τον περιμενει σπιτακι της...η κυρια...
Πουτανα θα ηταν αν έπαιρνε λεφτα
Ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια όμως...... >Το πιο ευκολο μαγκες ειναι να σηκωθω να φυγω,απλα ετσι μας θεωρουνε και κοροιδα!και ο αλλος μες στο ψεμα τον εχει.Αφηστε δε,που της εστειλε μνμ πριν καιρο ενας συγγενης του πρωην αντρα της και καυλαντιζει και μαζι του.μπορει και να τον πηρε!!Φαινεται την ειχε παρει πρεφα ο τυπος τι πουταναριο ειναι και μιας και τη ξαναβρηκε..Λεω να παω surprise με λουλουδια σπιτι της αποψε και να γνωριστω και με το παλικαρακι,μια ωραια ατμοσφαιρα..
Στις γυναικες να δινεις βαση στην λεπτομερεια δεν σου ειπε οτι θελει να ειναι ΜΟΝΟ μαζι σου αλλα μαζι σουΧωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..
η γκομενα ψοφαει για πουτσο τυπε.....ξεπατωσε την στα γαμησια και ασε τις δεσμευσεις κτλ...ο,τι και να σου πει μην τη πιστεψεις, μια φορα πουτανα για παντα πουτανα....εκτος αν εισαι πιρφορος και αγαπουλας,οποτε τα κερατα σου θα φτασουν στο διαστημα...Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..Ειχα αντιληφθει οτι μπορει να μιλαει και με αλλους.ειπαμε να ειμαστε μαζι απο εδω και περα!πριν λιγες μερες που πηγα σπιτι της εκανα κ γω την αταξια μου.βρηκα το κωδικο του λογαριασμου της στο φβ.το τι διαβασα δεν λεγεται!εχει γκομενο 3 μηνες τωρα.και του λεει τα ιδια πραγματα,πως τον αγαπαει και θε΄λει να ειναι μαζι του.Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!
τον κωδικο της πως το βρηκες τυπε?και επι τουτου σκοπιμως βρηκα το κωδικο της να δω τι ψαρια θα βρω.Λαβρακια τελικα!
τον κωδικο της πως το βρηκες τυπε?
Μεγάλη κουβέντα........Στις γυναικες να δινεις βαση στην λεπτομερεια δεν σου ειπε οτι θελει να ειναι ΜΟΝΟ μαζι σου αλλα μαζι σου
Eλα μου ντε!!!ειδες κατι πραγματα??εν τω μεταξύ αν το κάνει αυτο γυναίκα(να βρει τον κωδικό με πρόγραμμα) την λέμε κατίνα.
Ε και??οτι θα ερχοταν μου το πε η ιδια πρωτη πρωτη και καλα μη της πω να παω εγω σπιτι της,να ναι καλυμενη οτι θα χει κοσμο.εγω ξερω (και το μισο bourdela.com).. πως ειτε ετσι ειτε αλλιως,και με το φοβο μου που λενε, θα πηδηχτουνε ετσι κ αλλιως.Απλα σκεφτομαι αν θα κατσω λιγο ακομα να περασω κ γω καλα ή γεια σας απο σημερα..Και αν θα ανοιξω κ τα ματια του αλλου του κερατα(ουτε εκεινος ξερει για μενα..)καρφώθηκες τώρα θα ψιλιαστεί πως μπορεί να κάνεις καμιά έφοδο