Νέα

Απιστη ή απλα πουτανα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Λίγη χορηγία ο πρώην λίγη ο φίλος μας εδώ κι ο μικρός για το πήδημα

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ούτε άπιστη,ούτε πουτάνα φίλε μου.Απλά γυναίκα καρακαριόλα...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..Ειχα αντιληφθει οτι μπορει να μιλαει και με αλλους.ειπαμε να ειμαστε μαζι απο εδω και περα!πριν λιγες μερες που πηγα σπιτι της εκανα κ γω την αταξια μου.βρηκα το κωδικο του λογαριασμου της στο φβ.το τι διαβασα δεν λεγεται!εχει γκομενο 3 μηνες τωρα.και του λεει τα ιδια πραγματα,πως τον αγαπαει και θε΄λει να ειναι μαζι του.Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!

αν είναι καλή από εμφάνιση πέρνα απλά καλά... :zfuck: κράτα την για κάνα φιλικό   :pipa1:
αλλά όχι και έρωτες ρε τύπε  με τέτοιες τύπισες  :S

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..Ειχα αντιληφθει οτι μπορει να μιλαει και με αλλους.ειπαμε να ειμαστε μαζι απο εδω και περα!πριν λιγες μερες που πηγα σπιτι της εκανα κ γω την αταξια μου.βρηκα το κωδικο του λογαριασμου της στο φβ.το τι διαβασα δεν λεγεται!εχει γκομενο 3 μηνες τωρα.και του λεει τα ιδια πραγματα,πως τον αγαπαει και θε΄λει να ειναι μαζι του.Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!

τυπε βρες αλλη γκομενα μην το ψαχνεις.αυτα ειναι παλιοϊστοριες,παλιοκατασταση :S

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Αδερφέ....τι να ταπεινωθεί ?? μην το σκέφτεσε έτσι.Άμα έχεις δαγκώσει λαμαρίνα, που κακώς το έκανες - σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο γαμάς, δεν νοείται έρωτας κτλ - ρίξ' της τίποτα μπινελίκια και φύγε. Όχι ότι θα καταλάβει κάτι,αλλά για πάρτη σου...Αλλιώς ρίχνε κανένα μανίκι-κι ας τον πέρνει και από αλλού, θεώρησε ότι δεν είναι χωρισμένη και την γαμάει και ο σύζυγος- μέχρι να βρεθεί η επόμενη και πάμε γι' άλλα...

δεν βλεπω κατι περιεργο συντροφε,αν εχει παντρευτει μικρη πριν τα 28 δηλαδη,εχει χασει αρκετα απο τα καλα χρονακια της,θα ειχε και σχεση 2-3 χρονια πριν τον γαμο.Αρα ειναι απολυτως λογικο να θελει εμπειριες η κυρια.Εσυ απλα θα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις αλλα προσεχε μην κολλησεις κανενα "παρασημο". Γαμα οσο και οποτε μπορεις και παραλληλα ψαχνε και για κατι αλλο.
δεν βλεπω κατι περιεργο συντροφε,αν εχει παντρευτει μικρη πριν τα 28 δηλαδη,εχει χασει αρκετα απο τα καλα χρονακια της,θα ειχε και σχεση 2-3 χρονια πριν τον γαμο.Αρα ειναι απολυτως λογικο να θελει εμπειριες η κυρια.Εσυ απλα θα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις αλλα προσεχε μην κολλησεις κανενα "παρασημο". Γαμα οσο και οποτε μπορεις και παραλληλα ψαχνε και για κατι αλλο.

Λοιπον,παντρευτηκε φιλε μου στα 24.αυτος τη κερατωσε μου ειπε,ειχε γκομενα και γι αυτο τον χωρισε!Βλεπουμε προφανως οτι καπου εκει ειναι το ''θεμα'' της.ενδεχομενως να θελει να κανει τα ιδια τωρα αυτη σε αλλους αντρες!το αποκλειεται??για εκδικηση προς το αντρικο φυλλο και να πληγωσει κοσμο κ κοσμακη!Αλλα πιστευω οτι κ ετσι να ναι,αν δε το χεις ρε φιλε μεσα σου εστω κ λιγο..και πιστευω οτι την εχει τη πουτανια μεσα της,δε πιστευω οτι οποια τη κερατωσε ο αντρας της θα παει να κερατωνει αυτοι ολους τους αντρες που γνωριζει!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
να βαλουμε την κοκκινη γραμμη στο: μεχρι να την αφησει τυχαια εγκυο σε καποιο φιλικο....?

αν παιχτεί κάτι τέτοιο με την συγκεκριμένη τότε η ελεύθερη  πτώση από την ταράτσα θα φαντάζει λύτρωση για τον τύπο...  :grin:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Λοιπον,παντρευτηκε φιλε μου στα 24.αυτος τη κερατωσε μου ειπε,ειχε γκομενα και γι αυτο τον χωρισε!Βλεπουμε προφανως οτι καπου εκει ειναι το ''θεμα'' της.ενδεχομενως να θελει να κανει τα ιδια τωρα αυτη σε αλλους αντρες!το αποκλειεται??για εκδικηση προς το αντρικο φυλλο και να πληγωσει κοσμο κ κοσμακη!Αλλα πιστευω οτι κ ετσι να ναι,αν δε το χεις ρε φιλε μεσα σου εστω κ λιγο..και πιστευω οτι την εχει τη πουτανια μεσα της,δε πιστευω οτι οποια τη κερατωσε ο αντρας της θα παει να κερατωνει αυτοι ολους τους αντρες που γνωριζει!

τυπε δεν το αποκλειουμε καθολου.αυτο θελει να κανει.σε τετοιες περιπτωσεις η γυναικα θελει να παρει εκδικηση και γινεται η χειροτερη πουτανα,ακομα και γυναικες που δεν ειχαν τετοια συμπεριφορα θελουν να παρουν εκδικηση.βεβαια,εαν δεν σκοπευεις να κανεις κατι σοβαρο μαζι της,να ξερεις οτι μια γυναικα που ειναι σε τετοια φαση κανει τα καλυτερα γαμησια  :rockon: :rockon: :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Δε βαριεσαι αυτα συμβενουν και αλλου απλα οι περισσοτεροι δεν το ξερουν και ζουν ευτυχισμενοι

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
τυπε δεν το αποκλειουμε καθολου.αυτο θελει να κανει.σε τετοιες περιπτωσεις η γυναικα θελει να παρει εκδικηση και γινεται η χειροτερη πουτανα,ακομα και γυναικες που δεν ειχαν τετοια συμπεριφορα θελουν να παρουν εκδικηση.βεβαια,εαν δεν σκοπευεις να κανεις κατι σοβαρο μαζι της,να ξερεις οτι μια γυναικα που ειναι σε τετοια φαση κανει τα καλυτερα γαμησια  :rockon: :rockon: :rockon:

Αμ δε το ξερω..το δουλευει καλα εννοια σου.φταιω εγω τωρα να κατσω για να περασω καλα και γεια σας?

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Το πιο ευκολο μαγκες ειναι να σηκωθω να φυγω,απλα ετσι μας θεωρουνε και κοροιδα!και ο αλλος μες στο ψεμα τον εχει.Αφηστε δε,που της εστειλε μνμ πριν καιρο ενας συγγενης του πρωην αντρα της και καυλαντιζει και μαζι του.μπορει και να τον πηρε!!Φαινεται την ειχε παρει πρεφα ο τυπος τι πουταναριο ειναι και μιας και τη ξαναβρηκε..Λεω να παω surprise με λουλουδια σπιτι της αποψε και να γνωριστω και με το παλικαρακι,μια ωραια ατμοσφαιρα..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Φυγε μακρια να γλυτωσεις...στειλε μου αν θες το ονοματακι της στο  facebook να παρω την θεση σου.

Λοιπον συνεχισε μεχρι να βαρεθεις ή να σε σουταρει αυτην.
Ασε τους συναισθηματισμους.Μην το σκεφτεσαι και τοσο πολυ, θα δημιουργησεις προβλημα που δεν υπαρχει.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
τύπε καψουρεύτηκες και ζηλεύεις

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Δεν εχω διαβασει καν το θεμα..Αλλα κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι πουτανα. :grin:

Πεφτω απο τα σύννεφα, ειμαι δυνατον να εβγαλες τετοιο συμπερασμα εδω μεσα?σε ενα forum με θεματολογια τα μπουρδελα?Δεν μπορω να καταλαβω πως τα συνδύασες.  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom