House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Λίγη χορηγία ο πρώην λίγη ο φίλος μας εδώ κι ο μικρός για το πήδημα
και οι σεναριογράφοι από που θα κλέβουν ιδέες ;Σωστός, συνήθως καταλήγουν να γίνονται επεισόδιο στη δέκατη εντολή
Αν το κανει για σένα θα το κανει ΚΑΙ σε σένα
End of Story
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..Ειχα αντιληφθει οτι μπορει να μιλαει και με αλλους.ειπαμε να ειμαστε μαζι απο εδω και περα!πριν λιγες μερες που πηγα σπιτι της εκανα κ γω την αταξια μου.βρηκα το κωδικο του λογαριασμου της στο φβ.το τι διαβασα δεν λεγεται!εχει γκομενο 3 μηνες τωρα.και του λεει τα ιδια πραγματα,πως τον αγαπαει και θε΄λει να ειναι μαζι του.Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..Ειχα αντιληφθει οτι μπορει να μιλαει και με αλλους.ειπαμε να ειμαστε μαζι απο εδω και περα!πριν λιγες μερες που πηγα σπιτι της εκανα κ γω την αταξια μου.βρηκα το κωδικο του λογαριασμου της στο φβ.το τι διαβασα δεν λεγεται!εχει γκομενο 3 μηνες τωρα.και του λεει τα ιδια πραγματα,πως τον αγαπαει και θε΄λει να ειναι μαζι του.Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!
αλλά όχι και έρωτες ρε τύπε με τέτοιες τύπισες :S
Αδερφέ....τι να ταπεινωθεί ?? μην το σκέφτεσε έτσι.Άμα έχεις δαγκώσει λαμαρίνα, που κακώς το έκανες - σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο γαμάς, δεν νοείται έρωτας κτλ - ρίξ' της τίποτα μπινελίκια και φύγε. Όχι ότι θα καταλάβει κάτι,αλλά για πάρτη σου...Αλλιώς ρίχνε κανένα μανίκι-κι ας τον πέρνει και από αλλού, θεώρησε ότι δεν είναι χωρισμένη και την γαμάει και ο σύζυγος- μέχρι να βρεθεί η επόμενη και πάμε γι' άλλα...
δεν βλεπω κατι περιεργο συντροφε,αν εχει παντρευτει μικρη πριν τα 28 δηλαδη,εχει χασει αρκετα απο τα καλα χρονακια της,θα ειχε και σχεση 2-3 χρονια πριν τον γαμο.Αρα ειναι απολυτως λογικο να θελει εμπειριες η κυρια.Εσυ απλα θα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις αλλα προσεχε μην κολλησεις κανενα "παρασημο". Γαμα οσο και οποτε μπορεις και παραλληλα ψαχνε και για κατι αλλο.
δεν βλεπω κατι περιεργο συντροφε,αν εχει παντρευτει μικρη πριν τα 28 δηλαδη,εχει χασει αρκετα απο τα καλα χρονακια της,θα ειχε και σχεση 2-3 χρονια πριν τον γαμο.Αρα ειναι απολυτως λογικο να θελει εμπειριες η κυρια.Εσυ απλα θα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις αλλα προσεχε μην κολλησεις κανενα "παρασημο". Γαμα οσο και οποτε μπορεις και παραλληλα ψαχνε και για κατι αλλο.
να βαλουμε την κοκκινη γραμμη στο: μεχρι να την αφησει τυχαια εγκυο σε καποιο φιλικο....?
Λοιπον,παντρευτηκε φιλε μου στα 24.αυτος τη κερατωσε μου ειπε,ειχε γκομενα και γι αυτο τον χωρισε!Βλεπουμε προφανως οτι καπου εκει ειναι το ''θεμα'' της.ενδεχομενως να θελει να κανει τα ιδια τωρα αυτη σε αλλους αντρες!το αποκλειεται??για εκδικηση προς το αντρικο φυλλο και να πληγωσει κοσμο κ κοσμακη!Αλλα πιστευω οτι κ ετσι να ναι,αν δε το χεις ρε φιλε μεσα σου εστω κ λιγο..και πιστευω οτι την εχει τη πουτανια μεσα της,δε πιστευω οτι οποια τη κερατωσε ο αντρας της θα παει να κερατωνει αυτοι ολους τους αντρες που γνωριζει!
τυπε δεν το αποκλειουμε καθολου.αυτο θελει να κανει.σε τετοιες περιπτωσεις η γυναικα θελει να παρει εκδικηση και γινεται η χειροτερη πουτανα,ακομα και γυναικες που δεν ειχαν τετοια συμπεριφορα θελουν να παρουν εκδικηση.βεβαια,εαν δεν σκοπευεις να κανεις κατι σοβαρο μαζι της,να ξερεις οτι μια γυναικα που ειναι σε τετοια φαση κανει τα καλυτερα γαμησια
τύπε καψουρεύτηκες και ζηλεύεις
Πουτανα θα ηταν αν έπαιρνε λεφταΔεν εχω διαβασει καν το θεμα..Αλλα κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι πουτανα.
Δεν εχω διαβασει καν το θεμα..Αλλα κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι πουτανα.