Νέα

Απιστη ή απλα πουτανα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Που μάλλον το θέλει κι ή ίδια, αλλά ντρεπόταν πως να σας το ζητήσει.
Οπότε μετά θα γίνετε μια ωραία παρέα και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα! :)
Ε βεβαια!Παιδια,απο το φατσοβιβλιο μην περιμενετε να βρειτε παναγιες.
Εγω εχω γαμησει πανω απο 15 γκομενες απο κει μεσα και ουτε μια δεν μου εκανε να την κρατησω διπλα μου για μονιμη.
Πριν ακριβως μια βδομαδα,γαμησα μια Ρωσσιδα,39 χρονων,παντρεμενη με 2 παιδια.
Ο αντρας της λειπει 3 χρονια στη αφρικη για δουλεια(ελληνας) και ερχεται καθε 3 μηνες για μια βδομαδα.
Ε,τι να κανει η κυρια,ηθελε πουτσα και της την εδωσα.
Μιλαμε τωρα καθε 2 μερες,μολις θελει θα ξαναβρεθουμε...
Ενα απλο παραδειγμα εδωσα...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Η καλύτερη εκδίκηση ειναι να δωσεις το link απο το προφιλ της στο FACEBOOk στο site μας....

Απο εκει και πέρα αστο επάνω μας
κατινιές.
τι να εκδικηθείς;
μια γκόμενα, κάποιου άλλου, που πουλάει παραμύθι;
λες και θα είναι η πρώτη ή η τελευταία, ή δεν το κάνουν και άντρες αυτό;

Η άλλη γνώρισε γκόμενο απο facebooκ και τον έβαλε και σπίτι της που μένει με το παιδί να υποθέσω... :jerking:
κατάντια, αλλά τι να κάνεις άμα η άλλη στα 35 έχει αυτό το μυαλό.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.151
Πόντοι
6.835
Mε πειραξε.δε με πονεσε.απλα με πιανει το εγωιστικο σε κατι τετοια,τι να κανουμε.
Φιλαρακι αν παντως θες να την εκδικηθεις οπως λες απλα κοψε ταχυτητα, μειωσε το ενδιαφερον που της δειχνεις(γιατι το πραγματικο δεν μειωνεται αμεσα καθοτι ακουγεσαι ερωτοχτυμημενος) πηδα τη φυσικα οποτε κανονιζεται αλλα μην το κυνηγας και πολυ γιατι αν σε παρει πρεφα οτι στραβωσες σε σουταρε πρωτη και τοτε να δεις ποσο θα σε πειραξει. Οπως ειπαν και αλλοι βγαλε οτι καυλες βιτσια εχεις στο πηδημα να γουσταρεις και μετα σουταρε τη εσυ και πες της οτι τα ηξερες ολα απο καιρο(η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο). Τωρα για τον αλλο το 21αρη μην ασχοληθεις καθολου ο τυπος ειναι στα ντουζενια του γαμαει φουλ και αν εχει πεσει και αυτος στην λουμπα της αποκλειστικοτητας τοτε σιγουρα θελει ενα γερο ταρακουνημα να στρωσει για να ξερει για τις επομενες.
Ουτε απιστη, ουτε πουτανα απλα γυναικα ειναι η δικια σου χωρις κοινωνκα ταμπου και βγαζει γουστα, δεν ειναι κακο. Αμα ηξερε τι ουρα εχουν κανει οι πουτσες εδω στο μπου για να την πηδηξουν θα εχυνε μονο στη σκεψη. 

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαρακι αν παντως θες να την εκδικηθεις οπως λες απλα κοψε ταχυτητα, μειωσε το ενδιαφερον που της δειχνεις(γιατι το πραγματικο δεν μειωνεται αμεσα καθοτι ακουγεσαι ερωτοχτυμημενος) πηδα τη φυσικα οποτε κανονιζεται αλλα μην το κυνηγας και πολυ γιατι αν σε παρει πρεφα οτι στραβωσες σε σουταρε πρωτη και τοτε να δεις ποσο θα σε πειραξει. Οπως ειπαν και αλλοι βγαλε οτι καυλες βιτσια εχεις στο πηδημα να γουσταρεις και μετα σουταρε τη εσυ και πες της οτι τα ηξερες ολα απο καιρο(η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο). Τωρα για τον αλλο το 21αρη μην ασχοληθεις καθολου ο τυπος ειναι στα ντουζενια του γαμαει φουλ και αν εχει πεσει και αυτος στην λουμπα της αποκλειστικοτητας τοτε σιγουρα θελει ενα γερο ταρακουνημα να στρωσει για να ξερει για τις επομενες.
Ουτε απιστη, ουτε πουτανα απλα γυναικα ειναι η δικια σου χωρις κοινωνκα ταμπου και βγαζει γουστα, δεν ειναι κακο. Αμα ηξερε τι ουρα εχουν κανει οι πουτσες εδω στο μπου για να την πηδηξουν θα εχυνε μονο στη σκεψη.   

Ομολογουμένως..."πουτανιάρικη" σκέψη!!!  ;) ;) :2funny: :2funny:

Θεόκλητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
177
Πόντοι
280
Άπιστη, πουτάνα, κλπ. είναι  αδόκιμοι όροι ... το παιχνίδι πλέον παίζεται σε αντίστοιχα ταμπλώ, υπάρχει υπερπληροφόρηση και υπερπροσφορά εκατέρωθεν ... όλοι θέλουν να προλάβουν να ''ζήσουν'' καθώς αυτός ο τομέας είναι ο μόνος σχετικά προσβάσιμος (δεδομένου ότι ντόλτσε βίτες, ταξίδια, ακριβά εστιατόρια, κλπ., εκφεύγουν των οικονομικών δυνατοτήτων της συντριπτικής πλειοψηφίας )...

Ακόμη, φαντάζομαι εννοείται ότι και συ, αν στο μεσοδιάστημα είχες 'ευκαιρίες', δεν θα τις άφηνες χαμένες... και βέβαια σε αντίστοιχη περίπτωση δεν θα αυτο-τιτλοφορείσαι ''άπιστος ή πουτάνος (νεολογισμός το τελευταίο ) ...

όπως είπαν και οι περισσότεροι, έχε την για ένα πούτσο και κοίτα και τα λοιπά παράλληλα όπτιονς σου ... επίσης, συμφωνώ ότι αν κανονίσεις να την παρτουζώσεις με τον 21χρονο, αυτό θα είναι προς όφελος και τέρψη όλων και είμαι βέβαιος ότι όλες οι πλευρές θα το καλοδεχθούν...  

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
κατινιές.
τι να εκδικηθείς;
μια γκόμενα, κάποιου άλλου, που πουλάει παραμύθι;
λες και θα είναι η πρώτη ή η τελευταία, ή δεν το κάνουν και άντρες αυτό;
κατάντια, αλλά τι να κάνεις άμα η άλλη στα 35 έχει αυτό το μυαλό.

Δεν με πιανεις τυπε....αστο...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εγω εχω γαμησει πανω απο 15 γκομενες απο κει μεσα και ουτε μια δεν μου εκανε να την κρατησω διπλα μου για μονιμη.
Ο αντρας της λειπει 3 χρονια στη αφρικη για δουλεια(ελληνας) και ερχεται καθε 3 μηνες για μια βδομαδα.
και μετα ξυπνησες

Επισκέπτης
μια ερωτηση...
Μπορει να μου πει καποιος ποτε μια γυναικα ειναι απιστη και ποτε απλα πουτανα :think:
επισης μπορει να μου πει καποιος πως γινεται να εχει δικιο ενας ανθρωπος που ψαχνει ολη μερα για μουνι αλλα το βραδυ χαρακτιριζει πουτανα αυτην που του το εδωσε :think: :think:
Αυτα...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μια ερωτηση...
Μπορει να μου πει καποιος ποτε μια γυναικα ειναι απιστη και ποτε απλα πουτανα :think:
επισης μπορει να μου πει καποιος πως γινεται να εχει δικιο ενας ανθρωπος που ψαχνει ολη μερα για μουνι αλλα το βραδυ χαρακτιριζει πουτανα αυτην που του το εδωσε :think: :think:
Αυτα...
ειναι αυτο που λενε μια κλειδαρια ειναι κακη οταν ανοιγεται ευκολα και απο πολλα κλειδια και ενα κλειδι καλο οταν ανοιγει πολλες κλειδαριες ...ποιος μπορει να παρει στα σοβαρα για σχεση μια γυναικα που το δινει τοσο ευκολα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Ολες οι απελπισμενες απο το φβ περιμενουν να βρουν γκομενο .....  :2funny: :2funny:

αυτα για τις ρωσιδες να τα πεις στους ρωσιδοφιλους εδω μεσα. Πιο πουστικος λαος απο τους Ρωσους δεν υπάρχει. Ποσο αμυαλος πρεπει να εισαι για να πιστευεις οτι οι ρωσιδες ειναι οι ιδανικες γυναικες ????  :headbang:

DrProkto

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..Ειχα αντιληφθει οτι μπορει να μιλαει και με αλλους.ειπαμε να ειμαστε μαζι απο εδω και περα!πριν λιγες μερες που πηγα σπιτι της εκανα κ γω την αταξια μου.βρηκα το κωδικο του λογαριασμου της στο φβ.το τι διαβασα δεν λεγεται!εχει γκομενο 3 μηνες τωρα.και του λεει τα ιδια πραγματα,πως τον αγαπαει και θε΄λει να ειναι μαζι του.Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!
Φιλε μια ειναι η τιμωρια που της αρμοζει παιχτο μαλακας μεχρι να σου δωσει κωλο ξεσκισε τον της μεχρι αηδιας μετα στειλτη προαιρετικα μπορεις να προσθεσεις και καμια ατακα

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
και μετα ξυπνησες
Ετσι λες εσυ...
να ταν η μοναδικη που εχω γαμησει απο κει μεσα...
Παρα πολλες και κυριως απο το topface που γινεται χαμος αμα ασχοληθεις λιγο.
Εσυ κατσε κοιμησου.
Ουτε που παει ο νους σου.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ολες οι απελπισμενες απο το φβ περιμενουν να βρουν γκομενο .....  :2funny: :2funny:

αυτα για τις ρωσιδες να τα πεις στους ρωσιδοφιλους εδω μεσα. Πιο πουστικος λαος απο τους Ρωσους δεν υπάρχει. Ποσο αμυαλος πρεπει να εισαι για να πιστευεις οτι οι ρωσιδες ειναι οι ιδανικες γυναικες ????  :headbang:
Εγω τις ρωσσιδες δεν τις εμπιστευομαι για σπιτι...
Μολις πριν ενα μηνα,φιλοξενησα μια ρωσσιδα που ειχα γνωρισει απο το topface.
Μιλαγαμε καιρο απο το skype και καποια στιγμη ηρθε ελλαδα γιατι την αγαπαει πολυ,εχει ξαναρθει πολλες φορες και ηρθε για να γνωριστουμε.
Καθισε 4 μερες,περασαμε τελεια,ωραια γυναικα,34 χρονων κ 1,80(!!!).
Τωρα,γουσταρει πολυ και θελει να εχουμε σχεση και οπου παει...
Εγω δεν θελω ομως γιατι εχω ξανακανει σχεση απο αποσταση και δεν θελω να ξαναμπω στο τριπακι αυτο και μετα αν προχωρησει θα πρεπει κατι να γινει ητοι η να ερθει αυτη εδω η το αντιστροφο που δεν παιζει...
Γαμω τα κοριτσια,καλη ψυχη τουλαχιστον απο οσα ειδα,αλλα δεν εμπιστευομαι ρωσσιδες γιατι εχω φαει πολλες και οι περισσοτερες ηταν παντρεμενες η δεσμευμενες...
Οποτε...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Φιλε μου εν μερει εχεις δικιο αλλα...οταν μου τσαμπουναει αγαπες κ ερωτες και βλεπω ειναι ψεμματα και κοροιδια,βιδωνομαι.στ'αρχιδια μου το τι θα κανει στη ζωη της.ο καθης πορευεται με τις επιλογες του..Και μονο που μου ορκιζεται οταν με κοιτα στα ματια για το αντιθετο,μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
προφανως η καριολα θελει να ζησει και το παραμυθι περα απο το να φαει μια δυο πουτσες..να αισθανθει "κυρια"..
απο κει και περα για να βιδωνεσαι απο τα λογια "αγαπης",υποσυνειδητα χαλιεσαι που τα λογια δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα..γενικα παντως πιστευε οτι βλεπεις,οχι οτι ακους.
θελω μια φορα να το παραδεχτει και να τη παρατησω,γνωριζοντας πως τα ξερω.απ την αλλη παλι σκεφτομαι,αι στα διαλα..εγω θα της βαλω μυαλο..
το "μυαλο" δε γινεται να το βαλεις σε κανεναν ποσω δε μαλλον σε 35αρα..ο ανθρωπος δεν αλλαζει..
απο κει και περα μην μπαινεις σε διαδικασιες να παραδεχτει κλπ,ποτε δεν προκειται να ακουσεις αυτο που θες και λιγο να φορτωσεις παραπανω παιζει να κανεις καμια μαλακια που θα μετανιωσεις μετα..σε τετοιες περιπτωσεις ή γαμας συνειδητοποιημενος οτι πας με πουτανα ή φευγεις τρεχοντας..εφοσον χαλιεσαι στη σκεψη πως τη γαμαει κι αλλος,το μερος τη συνειδητοποιησης το χεις χασει..

run for your life οσο ειναι νωρις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom