Νέα

Απίστευτο!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Φίλε άκουσμα, η άποψή σου σαν άνθρωπος που έχεις μεγαλώσει σε επαρχία είναι πολύ σημαντική.

Έχω την εντύπωση ότι οι βρωμοχωριάτες εκεί ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι παίζει και νομίζουν ότι με τις συνηθισμένες γυφτιές τους θα ξεφύγουν.

Μετά τον πρόεδρο της δημοκρατίας, και η υπ.παιδείας έκανε παρέμβαση ζητώντας εξηγήσεις και δείχνοντας ενδιαφέρον σχετικά με το αν "οι καθηγητές είχαν λάβει υπ'όψιν τους όλα τα στοιχεία πρίν πάρουν την απόφαση".

Οψόμεθα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως ρε παιδια η μαμα της βιασθεισης κορης ειχε την ιδια φωνη και αρθρωση των ελληνικων με την θεοδωρα της μαρνης........μιλαμε κουφαθηκα οταν την ακουσα στην τατιανα την τριτη το απογευμα.....ασε δε που εμοιαζε και το μαλλι απο πισω.......και μου την συστησαν σαν κα κατερινα......ρε μπας και ηταν η θεοδωρα?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Βρε δεν πα' να λέτε όλοι σας για χαρακτηρισμούς και κουραφέξαλα. Εγώ θα το φωνάζω και θα το λέω, με κεφαλαία γράμματα αυτή τη φορά: ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΙ, ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΙ, ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΙ.

Και πρώτα πρώτα για αυτόυς που μένουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη φιλαράκι!Ειδικά στην Αθήνα έχω δει την υπέρτατη εξαθλίωση της ανθρώπινης προσωπικότητας από ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΥΣ των "καλών" συνοικιών. Τουλάχιστον εγώ έχω ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και ξέρω!Τα μεγαλύτερα [size=10pt][glow=red,2,300]τσογλάνια [/glow][/size]τα έχω συναντήσει στις μεγάλες πόλλες αλλά είναι πολλά και χάνονται μέσα στο πλήθος στην πρέζα, στην παρτούζα, στην επετεία, στην ληστεία και στον φόνο. Απλά στην επαρχία είναι λίγοι και τους δείχνουν με το δάκτυλο γι' αυτό φαίνονται. Και μιλάμε για πραγματικούς βιασμούς στα σχολεία όχι μαλακίες

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
alfa, ποσώς με ενδιαφέρει η γνώμη σου.

Ξεκαθάρισα από την αρχή τι γνώμη έχω για σένα και κάποια άλλα επιπόλαια κοκκόρια που χωρίς να ξέρουν σπιλώνουν υπολήψεις ανθρώπων.

Τις απόψεις σου, από τη στιγμή που αφορούν το ποιον και τις πράξεις άλλων, να τις κρατάς για τον εαυτό σου, ιδιαίτερα όταν τα γεγονότα είναι ασαφή και μη αποδεδειγμένα. Αλλά για να το ξέρεις αυτό πρέπει να σου το έχουν μάθει από το σπίτι σου. Εκεί όμως λέξεις μόνο τύπου "γιδοπρόξενου" φαίνεται έμαθες. Κάτι θα ξέρεις.

Για να θιγείς είπαμε.

Πρέπει να έχεις στοιχειώδες φιλότιμο και νοημοσύνη.

Μην αγχώνεσαι. Σου λείπουν παντελώς.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Nαι, ας πούμε του καθηγητή που έστειλε επιστολή άλλοι του σπιλώνουν την υπόληψη κι όχι αυτά που έγραψε...

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
                             ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!

Νιώθω λεηλατημένος ψυχικά και ιδεολογικά
  Δεν θέλω να πιστεύω ...
                                                                                                                                                            .....................................    
(ΠΕ04 - Φυσικός στο Γενικό Λύκειο του Δήμου Αμαρυνθίων)

Ένας ασήμαντος δάσκαλος, ενός σχολείου που προσπαθεί να συμμαζέψει τα κομμάτια του διαμελισμένου του σώματος και να επουλώσει τις πληγές του. 

Να ένα κείμενο της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας που ΠΡΕΠΕΙ να διδάσκεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στα Σχολεία...
  Δυστυχώς ή ευτυχώς μου έρχεται πολύ πιο εύκολο να καταλάβω ένα βιαστή ...

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
  Προσπαθήστε να το ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΤΕ! Αξίζει τρελλά....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παντως ρε παιδια η μαμα της βιασθεισης κορης ειχε την ιδια φωνη και αρθρωση των ελληνικων με την θεοδωρα της μαρνης........μιλαμε κουφαθηκα οταν την ακουσα στην τατιανα την τριτη το απογευμα.....ασε δε που εμοιαζε και το μαλλι απο πισω.......και μου την συστησαν σαν κα κατερινα......ρε μπας και ηταν η θεοδωρα?

βρε παληκαρι, κι εγω το ιδιο νομιζα μολις την ειδα και την ακουσα.... παιζει να ναι και διδυμη ξαδελφη της....  :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Και πρώτα πρώτα για αυτόυς που μένουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη φιλαράκι!Ειδικά στην Αθήνα έχω δει την υπέρτατη εξαθλίωση της ανθρώπινης προσωπικότητας από ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΥΣ των "καλών" συνοικιών. Τουλάχιστον εγώ έχω ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και ξέρω!Τα μεγαλύτερα [size=10pt][glow=red,2,300]τσογλάνια [/glow][/size]τα έχω συναντήσει στις μεγάλες πόλλες αλλά είναι πολλά και χάνονται μέσα στο πλήθος στην πρέζα, στην παρτούζα, στην επετεία, στην ληστεία και στον φόνο. Απλά στην επαρχία είναι λίγοι και τους δείχνουν με το δάκτυλο γι' αυτό φαίνονται. Και μιλάμε για πραγματικούς βιασμούς στα σχολεία όχι μαλακίες

αυτο που λεει το παληκαρι βανζελ ειναι ακριβως ετσι....
εγω μετα απο μια δεκαετια σε επαγγελμα που απαιτουσε συνεχη ταξιδια σε ολη την ελλαδα, και οχι μονο, κατεληξα με βεβαιοτητα στην ιδια αποψη και μαλιστα ειχα και πολλες φορες την ευκαιρια να την επιβεβαιωσω..

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Δυστυχως η ελληνικη κοινωνία εχει μια χωριατικη αντίληψη. Ο ελληνας κουβαλάει το  χωριο του ειτε παει στην Αθηνα είτε στην νεα Υορκη. Για τον Ελληνα δεν μπορει μια γυναικα να εχει ορμες (καυλες) αλλα καποιος την παρασυρει, αν μια γυναικα εχει σεξουαλική δραστηριοτητα (πηδιέται) ειναι αυτοματως πουτανακι,τσουλί κλπ. Η κοπελίτσα γκόμενο εψαχνε και ο μαλάκας την πουλησε με τον χειρότερο τρόπο. Ελεος πια τοοοσο λογικο σας φαινεται μια γυναικα να παει με 4 άντρες ταυτοχρονα. Συγνωμη αλλα ουτε η Γιάννα της Βεικου δεν πρεπει να το εχει κάνει αυτό. Πόσοι από εσας εχουν κάνει παρτούζα (έστω και με πουτάνες)?

Ειμαστε η χωρα της ανεχειας (κοινως μπουρδελό) και ταυτοχρονα συντηριτικουρες του κερατα. Απο το 90 που ξεκίνησαν οι καταληψεις λεγαν οτι οσοι γονεις αφηνουν τα παιδια τους να  κοιμουνται στα σχολεια παρανομουν (υπαρχει και νομος για πλημμελη επιμελεια ανηλίκου) στον πουτσο μας ομως. Οταν οι κανακαρηδες της Βαθειας ορμηξαν στην κοπέλα κατηγόρησαν ολοι την κοπελα που η κακομοιρα μεγαλωνει μονη της με τη μάνα της, επρεπε να εχει ενα πατερα ή ενα αδελφο  να τους σφαξει ολους τους κωλοπαιδαραδες .
 Παντως θελει μεγαλη μαγκια 2 γυναικες μονες τους να ερθουν αντιμετωπες με ενα χωριο 3000 κατοικων. Θελει τεραστια αρχιδια αυτο ενω οι τσαμπα μαγκες οι Ελληνες κρυβονται πισω απο τις πλατες των γονιων τους. δυστυχως θα φτασει μια μέρα που δεν θα ειμαστε οι τελευταιοι στην Ευρωπη αλλα οι τελευταιοι στα Βαλκανια.  

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δυστυχως η ελληνικη κοινωνία εχει μια χωριατικη αντίληψη. Ο ελληνας κουβαλάει το  χωριο του ειτε παει στην Αθηνα είτε στην νεα Υορκη. Για τον Ελληνα δεν μπορει μια γυναικα να εχει ορμες (καυλες) αλλα καποιος την παρασυρει, αν μια γυναικα εχει σεξουαλική δραστηριοτητα (πηδιέται) ειναι αυτοματως πουτανακι,τσουλί κλπ. Η κοπελίτσα γκόμενο εψαχνε και ο μαλάκας την πουλησε με τον χειρότερο τρόπο. Ελεος πια τοοοσο λογικο σας φαινεται μια γυναικα να παει με 4 άντρες ταυτοχρονα. Συγνωμη αλλα ουτε η Γιάννα της Βεικου δεν πρεπει να το εχει κάνει αυτό. Πόσοι από εσας εχουν κάνει παρτούζα (έστω και με πουτάνες)?

Ειμαστε η χωρα της ανεχειας (κοινως μπουρδελό) και ταυτοχρονα συντηριτικουρες του κερατα. Απο το 90 που ξεκίνησαν οι καταληψεις λεγαν οτι οσοι γονεις αφηνουν τα παιδια τους να  κοιμουνται στα σχολεια παρανομουν (υπαρχει και νομος για πλημμελη επιμελεια ανηλίκου) στον πουτσο μας ομως. Οταν οι κανακαρηδες της Βαθειας ορμηξαν στην κοπέλα κατηγόρησαν ολοι την κοπελα που η κακομοιρα μεγαλωνει μονη της με τη μάνα της, επρεπε να εχει ενα πατερα ή ενα αδελφο  να τους σφαξει ολους τους κωλοπαιδαραδες .
  Παντως θελει μεγαλη μαγκια 2 γυναικες μονες τους να ερθουν αντιμετωπες με ενα χωριο 3000 κατοικων. Θελει τεραστια αρχιδια αυτο ενω οι τσαμπα μαγκες οι Ελληνες κρυβονται πισω απο τις πλατες των γονιων τους. δυστυχως θα φτασει μια μέρα που δεν θα ειμαστε οι τελευταιοι στην Ευρωπη αλλα οι τελευταιοι στα Βαλκανια. 

δηλαδη ρε παληκαρι, το να παει ο πατερας ή ο αδελφος της να τους σφαξει δεν ειναι βλαχια ?
και ναι, θελει μεγαλη μαγκια για να τα βαλουν με ενα χωριο 3000 κατοικων,  που μαλλον παρεπιπτοντως ειναι κωμοπολη, αλλη ισως να μην θελει και τοση μαγκια......... αρκει να σου λειπει η πρασινη καρτα.... ;) ;)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Η Βουλγαρια απο το 2007 ή το 2008 μπαινει στην ΕΕ. (Αρα καρτα δεν χρειαζονται). Και οχι δεν ειναι βλαχια να υπερασπιζεσαι την οικογενεια σου αν την απειλουν. Ειναι βλαχια αν καποιο μέλος της οικογενεια σου κανει κακο σε καποιον άλλον να αμυνεσαι για να μην τιμωρηθει.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Το γράφει ο Ψυχογιος στο Βήμα. Πολυ αριστερός για τα γούστα μου, αλλά όσοι δεν τα ξερουν ή δεν έχουν ζήσει στην επαρχία ή εθελοτυφλούν με το κεφάλι βαθιά στην άμμο. Ναι, ως στρουθοκάμηλοι.

Με την ιστορία της Αμαρύνθου δεν θέλω να ασχοληθώ, ημερολόγιό μου. Κάτω Βάθεια ονομαζόταν το χωριό πριν υποκύψει στην αρχαία ελληνική γεωγραφία - και καλό είναι να το ονομάζουμε έτσι, για να θυμόμαστε τι είναι η βαθειά Ελλάδα. Βγαίνουν διάφοροι περισπούδαστοι και άσχετοι να μιλήσουν για «εμπορευματοποίηση» των σχέσεων, ότι φταίει η τηλεόραση, η διάρρηξη των παραδοσιακών σχέσεων αλληλεγγύης, η αποβιομηχάνιση και δεν ξέρω τι άλλο σύγχρονο κακό - απλώς αγνοούν τις φρικτές πραγματικότητες βίας και εκμετάλλευσης, σεξουαλικής και οικονομικής, που κρύβουν οι εξιδανικευμένες «των Ελλήνων οι κοινότητες» - όχι μόνο οι ελληνικές, όλες οι παραδοσιακές αγροτικές κοινότητες. Πριν αρχίσουν να λένε μεγαλόστομες μπούρδες, δεν ρωτάνε και κανέναν εθνολόγο να μάθουν τι θα πει χωριό;

Είναι χωριό όμως η τουριστική Κάτω Βάθεια; Δεν είναι ακριβώς χωριό, αν ήταν, θα είχαν γίνει ακόμα χειρότερα από όσα έγιναν, που στο κάτω κάτω ήσαν αγριότητες εφήβων.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
H ελλάδα είναι ένα απέραντο βρωμοχώρι...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης πάντως προέρχεται από πολύ θρησκευόμενη οικογένεια καθηγητών, ενώ οι υπόλοιποι είχαν ως φιλοδοξία τους να μπουν στο στρατό και την αστυνομία... τα γράφουν οι εφημερίδες της κυριακής...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης πάντως προέρχεται από πολύ θρησκευόμενη οικογένεια καθηγητών, ενώ οι υπόλοιποι είχαν ως φιλοδοξία τους να μπουν στο στρατό και την αστυνομία... τα γράφουν οι εφημερίδες της κυριακής...

Και γαμώ τά παιδιά δηλαδή! Να τους χαίρονται οι οικογένειες τους (ασχέτως αν βίασαν ή όχι, έτσι).

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Κάτω Βάθεια ονομαζόταν το χωριό πριν υποκύψει στην αρχαία ελληνική γεωγραφία - και καλό είναι να το ονομάζουμε έτσι, για να θυμόμαστε τι είναι η βαθειά Ελλάδα.

Το χωρίο ονομάζεται και σκέτο Βάθεια, επισήμως όμως Αμάρυνθος ήδη από τη δεκαετία του 60. Μάλιστα, σε πρόσφατο επεισόδιο της "Λούφας και Παραλλαγής", παίζει ένα μικρό βιντεάκι από τα Επίκαιρα. Εκεί, μπορεί κάποιος να δει επίσκεψη του τέως στην περιοχή, και φαίνεται καθαρά ένα πανό που γράφει "Καλώς ήρθατε στην ηρωική Αμάρυνθο".

Η Βάθεια είναι δευτερεύουσα ονομασία, που οφείλεται ίσως στο γεγονός ότι η περιοχή ξανακατοικήθηκε στις αρχές του αιώνα από κατοίκους της ʼνω Βάθειας, ενός χωριού που βρίσκεται βόρεια της σημερινής Αμαρύνθου. Φυσικά επειδή υπάρχει χωριό με την ονομασία ʼνω Βάθεια, δεν σημαίνει ότι κατ' ανάγκη θα υπάρχει και Κάτω.

Το Αμάρυνθος προέρχεται από την αρχαιότητα, γιατί στην περιοχή βρισκόταν ο ναός της Αμαρυνθίας Αρτέμιδος. Θεωρούνταν θαυματουργή και υπήρξε τόπος λατρείας όλης της Ελλάδος. Λέγεται ότι σε αυτήν προσέτρεξαν και οι Αχαιοί προ της Τρωικής εκστρατείας. Γύρω από αυτή αναπτύχθηκε κατά τα ευρήματα και μια μικρή πόλη - κράτος, η οποία βέβαια επισκιάστηκε από την κοντινή Ερέτρια.

Κατά την εκστρατεία των Περσών, και μετά την καταστροφή της Ερέτριας, ο στρατός τους λεηλάτησε και την περιοχή της Αμαρύνθου και φυσικά το πλούσιο ιερό. Οι αμαρύνθιοι που επέζησαν κατέφυγαν στην Αθήνα, και έλαβαν μέρος στη συνέχεια του πολέμου στο πλευρό της. Μετά το τέλος του πολέμου, τιμής ένεκεν, οι Αθηναίοι τους επέτρεψαν να εγκατασταθούν μόνιμα εκεί και δημιούργησαν δική τους φυλή. Κατοικούσαν στα βόρεια της πόλης και φυσικά μετέφεραν την λατρεία της Αρτέμιδος, από την πόλη τους: η ʼρτεμης αυτή έχει μείνει γνωστή ως Αμαρούσια ʼρτεμης. Από αυτούς φέρεται να έχει μείνει και η ονομασία του Αμαρουσίου.

Η περιοχή φαίνεται να έχει μείνει ακατοίκητη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πιθανολογείται βυζαντινός οικισμός (υπάρχουν δύο εκκλησίες) αλλά είναι αρκετά σίγουρο ότι κατά την διάρκεια της Επαναστάσεως δεν υπήρχαν κάτοικοι. Η περιοχή ήταν μετόχι της τοπικής μονής αλλά τα κτήματα διαμοιράστηκαν όταν στην περιοχή εγκαταστάθηκαν πρόσφυγες από την Μικρασιατική καταστροφή (και δημιούργησαν τον Συνοικισμό). Ο πληθυσμός της περιοχής είναι μείγμα κατοίκων των χωριών που βρίσκονται βόρεια της κωμόπολης (ʼνω Βάθεια, Καλλιθέα (Μάμουλα), Γυμνό κα Σέττα) και προσφύγων.

Αυτά τα ανούσια προς διευκρίνηση της ιστορικής αλήθειας.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Και γαμώ τά παιδιά δηλαδή! Να τους χαίρονται οι οικογένειες τους (ασχέτως αν βίασαν ή όχι, έτσι).

Μάγκες συγνώμη αλλά αν γκόμενα μου έλεγε
- Έλα να με σκίσεις παρτούζα εσύ από τον κώλο και ο φιλαράκος σου μουνί και όλα μέσα ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.

Την λέω την αμαρτία μου

Και ας είμαι και γαμώ τα παιδιά! :)

Και πιστεύω ότι αν ήμουν σε ανώριμη ηλικία και η γκομενάρα του σχολείου μου έλεγε κάτι τέτοιο μάλλον θα το έκανα. Να βίαζα όχι. Αλλά αν γούσταρε να γαμηθεί θα την πηδούσα!

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

Και αφήστε τα
-Ποιός έγω; Όχι ποτέ! Εγώ καλό παιδί μόνο κάτω απο τα σεντόνια και μόνο με τον έρωτα της ζωής μου... :)

Ίσως ο gayboy να μην το έκανε!

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά δείτε το παρακάτω.Είναι από το σημερινό φύλο του Αδέσμευτου τύπου (Ρίζος).Αν ισχύει,περαστικά μας...Αν ισχύει πρέπει να κατέβουμε όλοι στους δρόμους,ώστε να κλείσουν εδώ και τώρα ΌΛΑ τα κανάλια,και όλοι οι "φωστήρες" να πάνε στο σπίτι τους...

Αλβανός βίασε 16χρονη Ελληνίδα

ΕΥΒΟΙΑ

Την φρίκη του βιασμού στα χέρια ενός 24χρονου Αλβανού έζησε μία ανήλικη Ελληνίδα, μόλις 16 ετών. Οι εφιαλτικές στιγμές που πέρασε  ξεπερνούν κάθε σημείο διαστροφής, καθώς ο νεαρός άνδρας, αφού την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία παρά την θέλησή της, την βίασε και στην συνέχεια τοποθέτησε ένα σκουπόξυλο στα γεννητικά της όργανα. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου σε ερημική τοποθεσία μεταξύ Χαλκίδας και Αρτάκη, χωρίς όμως η υπόθεση να λάβει τις ανάλογες διαστάσεις δημοσιότητας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, οι δύο νέοι γνωρίζονταν εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 24χρονος Αλβανός φέρεται να πίεζε την κοπέλα να προβεί σε ερωτικές περιπτύξεις με άγνωστους άνδρες έναντι αμοιβής. Η ίδια αντιδρούσε και αυτός φαίνεται ότι ήταν ο λόγος που εξόργισε τον φίλο της. Έτσι, αφού την οδήγησε με το αυτοκίνητό του και παρά την θέλησή της σε απόμερο σημείο έξω από την Χαλκίδα, την βίασε. Εκεί, όμως, δεν σταμάτησε η περιπέτειά της, καθώς την χτύπησε βίαια και ακολούθως της προκάλεσε ανεπανόρθωτες βλάβες στα γεννητικά της όργανα με σκουπόξυλο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η νεαρή σε άσχημη κατάσταση εισήχθη στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία δεν άργησε να φτάσει στα ίχνη του δράστη. Ο 24χρονος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του.

ΜΑΡ.ΓΚΟΥΡ. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom