Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δείπνο στα έβερεστ με το γκομενέτο και μετά σπίτι για χέσιμο γιατί σε δημόσιες τουαλέτες, ούτε που τις κοιτάει.
καλα ρε μαγκα λες οτι οι ψαροταβερνες ειναι για ματσομενους.δηλαδη να γαμας τανες τι ειναι για τους μπατηρηδες.και αμα θες να βγαλεις εξω καμια που θα την πας στην πιτα του παππου :S.μη μου πεις οτι μετα θα θες και να τη γαμησεις μετα αμα λεω οτι οι πιο πολλοι οχι απλα δεν γαματε τανες αλλα αναθεμα αν εχετα παει και ποτε πεφτουν να με φανε.α ρε πλακα που εχετε
μηπως θα σας στρωσουν και τραπεζομαντηλο?δείπνο στα έβερεστ με το γκομενέτο
θα τους βαλουν και κερια.κατω απο τη καρεκλα ομως για να σηκωθουν γρηγορα γρηγοραμηπως θα σας στρωσουν και τραπεζομαντηλο?
Προσωπικα χτυπαω σουβλακια, τωρα τελευταια με ντονερ...Μια φορα το μηνα ομως μου εχω επιτρεψει κινεζικο (ειναι λιγο ακριβο). Το γουσταρω πολυ, παραγγελνω συνηθως απο το china town.
1.500.000.000 ανθρωποι δεν μπορουν να κανουν λαθοςΚινέζικο.....ΞΕΡΑΣΟΓΛΟΥ
γιναν τοσοι;στο 1 δις τους αφησα στο σχολειο νομιζω....ρε τους πουστηδες....1.500.000.000 ανθρωποι δεν μπορουν να κανουν λαθος
Ξέρω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα κάπου χωμένο (το θυμάμαι από παλιότερα) αλλά δεν είχε τόσες επιλογές....ποια είναι τα αγαπημένα σας εστιατόρια;;;
Ας κάνω λοιπόν μια αξιολόγηση
McDonald's: Το δημοφιλέστερο εστιατόριο στον κόσμο....δεν είναι και της καλύτερης ποιότητας το φαγητό αλλά όπως και να χει.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 9/10
KFC: Καλό,αλλά επειδή προτιμώ βοδινό από κοτόπουλο... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10
Goody's: Γαμάνε...αλλά όχι σαν τα Μακ,και επειδή είναι αντιγραφή... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10
Everest: Τα καλύτερεα απλά!!!! Σαφώς ανώτερη ποιότητα από τα παραπάνω ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 10/10
Γρηγόρης: Θέλει να μοιάσει στα έβερεστ....αλλά δεν....όπως και να'χει δεν είναι και άσχημος ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10
Πίτα του Παππού: Μια άλλη άποψη από το κλασικό Σουβλάκι με πίτα....πρωτότυπη ιδέα σε όποιον την ξεκίνησε....αλλά επειδή τα κάνει τεράστια,χάνει 2 μονάδες ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8/10
Burger King: Ελάχιστες φορές έχω φάει εκεί.....οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη....βάζω ένα 6αρι,λόγω του ότι είναι αντιγραφή των μακ και αυτά.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10
Πιτοπωλεία: Τίποτα το ιδιαίτερο....κλασικά πράγματα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10
Pizza Hut: Επειδή δεν έχει πίτσα με γύρο,της κόβω 3 μοναδούλες ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10
Κρεατοταβέρνα: Δε τη γουστάρω καθόλου...εντελώς βλάχικη ατμόσφαιρα,αλλά επειδή είναι ελαφρώς ανώτερης ποιότητας από το "βρώμικο",παίρνει μια μοναδίτσα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1/10
Ψαροταβέρνα: Μαγαζί για ματσομένους....ελάχιστες φορές έχω φάει....και επειδή δεν είμαι πολύ φίλος του ψαριού,αλλά σαφώς είναι ανώτερης ποιότητας από της κρεατοταβέρνες.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4/10
Πίτα Παν: Κλασικό Πιτόγυρο/Πιτοσούβλακο μεν,κυριλέ δε... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10
Βρώμικο: Για τον πούτσο εντελώς...ούτε να πατήσω σε τέτοια μαγαζιά που είναι μέσα ένας 60φεύγα ετών γερομπισμπίκης (που θα έλεγε και ο φάε έναν μαλάκα) με μαυρισμένο νύχι,σάπια δόντια και να τυλίγει πίτες.....μπλιαξ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0/10
Friday's: Δεν τα συναντάω συχναά και έχω φάει ελάχιστες φορές εκεί...αλλά απ'όσες φορές έχω φάει,είναι καλής ποιότητας το φαγητό... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8/10
Domino's Pizza: Αντιγραφή πίτσας χατ,και δεν έχει πίτσα μεγύρο...... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10
Μαγειρία: Μπορώ να φτιάξω και φαγητό σπίτι μου,γιατί να σας πληρώσω; Τουλάχιστον είστε καθαροί ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10
Δεν το ηξερες?γιναν τοσοι;στο 1 δις τους αφησα στο σχολειο νομιζω....ρε τους πουστηδες....
Κοτοπουλαδες Αυθεντικον πιο γνωστο στα δυτικα προαστεια.
βιλμα εχεις μσν?
ειπες τις σωστες κουβεντες ....
βιλμα εχεις μσν?