Νέα

"Απ'έξω" φαγητό,τι προτιμάτε;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• McDonald's

Ψήφοι: 4 3,9%
  • KFC

Ψήφοι: 5 4,9%
  • Goody's

Ψήφοι: 7 6,9%
  • Everest

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γρηγόρης

Ψήφοι: 3 2,9%
  • Πίτα του Παππού

Ψήφοι: 9 8,8%
  • Burger King

• Πιτοπωλεία (Το βρίσκω πιο σωστό από τον όρο "τυροπιτάδικο")

Ψήφοι: 2 2,0%
  • Pizza Hut

Ψήφοι: 2 2,0%
  • Κρεατοταβέρνα

Ψήφοι: 9 8,8%
  • Ψαροταβέρνα

Ψήφοι: 7 6,9%
  • Πίτα Παν

Ψήφοι: 1 1,0%
  • "Βρώμικο" (Ψητοπωλεία (Ο Θεός να τα κάνει) τύπου "Ο Αντώνης ο μερακλής",καντίνες,κτλ)

Ψήφοι: 19 18,6%
  • Friday's

Ψήφοι: 4 3,9%
  • Domino's Pizza

• Μαγειρία (με σπιτικό φαγητό)

Ψήφοι: 20 19,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

δείπνο στα έβερεστ με το γκομενέτο και μετά σπίτι για χέσιμο γιατί σε δημόσιες τουαλέτες, ούτε που τις κοιτάει.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
γνωρίζω πως είμαι σχεδόν απολκειστικά σαρκοφάγος για να μην πω μοσχαροφάγος μπορώντας να τρέφομαι επί μακρόν με μπριζόλες ή με το συκώτι του, αραιά και που συνεργάζομαι και με θαλασσινά, όπως αραιότερα
και με σουβλατζιδικόπιτσάδικα και γειτονικά μου εστιατόρια  ή φαστφουντάδικα
:rolleyes: :uglystupid: :boobies: :headbang: :dancing: :dancing: :tickedoff: :rockon: :S :S

Συνημμένα

• argentina.jpg
    argentina.jpg
    93,2 KB · Εμφανίσεις: 36

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
καλα ρε μαγκα λες οτι οι ψαροταβερνες ειναι για ματσομενους.δηλαδη να γαμας τανες τι ειναι για τους μπατηρηδες.και αμα θες να βγαλεις εξω καμια που θα την πας στην πιτα του παππου :S.μη μου πεις οτι μετα θα θες και να τη γαμησεις :cum:μετα αμα λεω οτι οι πιο πολλοι οχι απλα δεν γαματε τανες αλλα αναθεμα αν εχετα παει και ποτε πεφτουν να με φανε.α ρε πλακα που εχετε

Ρε αλανι δηλαδη εγω που πηγα γκομενα στο Σαλλονικιο για πατσα στο πρωτο ραντεβου και μετα γαμησα?
Μαγκες αν σε γουσταρει η γκομενα και το χερι στην τσεπη θα βαλει και  :pipa2: θα σου κανει μετα :grin:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.246
Πόντοι
5.595
Δεν υπαρχει η πιτσα FAN στην ψηφοφορια...????? :huh:
Εγω την προτιμω... καλη κ οικονομικη....

Και πιτσα HUT ειναι πολυ καλη...αλλα πανακριβη!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
το καλυτερο value for money ειναι μακραν η πιτσα φαν, ειδικα τωρα με τα κουπονακια 50% εκπτωση

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Προσωπικα χτυπαω σουβλακια, τωρα τελευταια με ντονερ...Μια φορα το μηνα ομως μου εχω επιτρεψει κινεζικο (ειναι λιγο ακριβο). Το γουσταρω πολυ, παραγγελνω συνηθως απο το china town.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αμα θες καλο φαστφουντ νομιζω γκουντις....ιδιως οι σαλατες ,το γκριν μπεργκερ και οι κοτομπουκιες....

αμα κανω βολτα σε μπουρδελα κλπ μπορει να χτυπησω κατι απο καμια καντινα....στην βιλκα στην σαλονικη πχ εχει αρκετες καλες στην εισοδο του λιμανιου κλπ....

πιτσα φαν συμφωνω αλλα και αλλες κατα τοπους καλες παιζουν....συνοικιακες...απλα πρεπει να τις ανακαλυψεις....

εβερεστ δεν μου πολυαρεσει που πρεπει εγω να φτιαξω το σαντουιτσ και δεν πετυχαινω μια καλη γευση εντελει....

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Πιτόγυρο από Πολύγευστο στο Νέο Ηράκλειο

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.201
Πόντοι
1.056
Πιτσα-Μακαρονια-Μανιταρια.................ΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ !!! :s&m_3:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ξέρω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα κάπου χωμένο (το θυμάμαι από παλιότερα) αλλά δεν είχε τόσες επιλογές....ποια είναι τα αγαπημένα σας εστιατόρια;;;

Ας κάνω λοιπόν μια αξιολόγηση :grin:

McDonald's: Το δημοφιλέστερο εστιατόριο στον κόσμο....δεν είναι και της καλύτερης ποιότητας το φαγητό αλλά όπως και να χει.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 9/10

KFC: Καλό,αλλά επειδή προτιμώ βοδινό από κοτόπουλο... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10

Goody's: Γαμάνε...αλλά όχι σαν τα Μακ,και επειδή είναι αντιγραφή... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10

Everest: Τα καλύτερεα απλά!!!! Σαφώς ανώτερη ποιότητα από τα παραπάνω ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 10/10

Γρηγόρης: Θέλει να μοιάσει στα έβερεστ....αλλά δεν....όπως και να'χει δεν είναι και άσχημος ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10

Πίτα του Παππού: Μια άλλη άποψη από το κλασικό Σουβλάκι με πίτα....πρωτότυπη ιδέα σε όποιον την ξεκίνησε....αλλά επειδή τα κάνει τεράστια,χάνει 2 μονάδες ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8/10

Burger King: Ελάχιστες φορές έχω φάει εκεί.....οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη....βάζω ένα 6αρι,λόγω του ότι είναι αντιγραφή των μακ και αυτά.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10

Πιτοπωλεία: Τίποτα το ιδιαίτερο....κλασικά πράγματα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10

Pizza Hut: Επειδή δεν έχει πίτσα με γύρο,της κόβω 3 μοναδούλες ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10

Κρεατοταβέρνα: Δε τη γουστάρω καθόλου...εντελώς βλάχικη ατμόσφαιρα,αλλά επειδή είναι ελαφρώς ανώτερης ποιότητας από το "βρώμικο",παίρνει μια μοναδίτσα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1/10

Ψαροταβέρνα: Μαγαζί για ματσομένους....ελάχιστες φορές έχω φάει....και επειδή δεν είμαι πολύ φίλος του ψαριού,αλλά σαφώς είναι ανώτερης ποιότητας από της κρεατοταβέρνες.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4/10

Πίτα Παν: Κλασικό Πιτόγυρο/Πιτοσούβλακο μεν,κυριλέ δε... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10

Βρώμικο: Για τον πούτσο εντελώς...ούτε να πατήσω σε τέτοια μαγαζιά που είναι μέσα ένας 60φεύγα ετών γερομπισμπίκης (που θα έλεγε και ο φάε έναν μαλάκα) με μαυρισμένο νύχι,σάπια δόντια και να τυλίγει πίτες.....μπλιαξ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0/10

Friday's: Δεν τα συναντάω συχναά και έχω φάει ελάχιστες φορές εκεί...αλλά απ'όσες φορές έχω φάει,είναι καλής ποιότητας το φαγητό... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8/10

Domino's Pizza: Αντιγραφή πίτσας χατ,και δεν έχει πίτσα μεγύρο...... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10

Μαγειρία: Μπορώ να φτιάξω και φαγητό σπίτι μου,γιατί να σας πληρώσω; Τουλάχιστον είστε καθαροί  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ma boy :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom