Carlos Romero
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
όχι δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος
Και τότε πως σε επηρρεάζει η αργία; Ο καφετζής είσαι σε κολωχανείο/ υπουργείο;
όχι δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος
και μην ξεχναμε και "την περιουσια του γλισκμπουργκ" που αφησε να διαφυγει στο εξωτερικο επι πρωθυπουργιας τουΚαι μην ξεχναμε τα αρχαία που είχε σπίτι και μετά τα έδωσε στο μουσείο χανίων
Και τότε πως σε επηρρεάζει η αργία; Ο καφετζής είσαι σε κολωχανείο/ υπουργείο;
εργάζομαι σε δήμο με πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας υποτιθέμενης μαθητείας χωρίς δικαιώματα και με μισθό εξαθλίωσης (που ακόμα δεν έχω δεί)
Κατάλαβα.
Σε παρακαλώ μη χρησιμοποιείς λέξεις όπως "εργάζομαι" μιας και δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.
Όσο για τα δικαιώματα, δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις δεδόμενου των δικαιωμάτων όσων εργάζονται (και όχι απλά μισθοδοτούνται) στον ιδιωτικό τομέα
Συνέχισε με την ψησταριά
για τις μπυριτσες την εκανες λαου λαου ομωςγιατί να μην χρησιμοποιώ τη λέξη εργάζομαι? τι κάνω κάθε μέρα στο δήμο? σαφώς και έχω δικαιώματα
η κηδεια δημοσια δαπανη οπως εξαλλου κ ολη του η ζωη
(κλεμμενο απο ιντερνετ)
γιατί να μην χρησιμοποιώ τη λέξη εργάζομαι? τι κάνω κάθε μέρα στο δήμο? σαφώς και έχω δικαιώματα
ο κοσμος πεθαινε απο ασσυτια και το παρασιτο επαιρνε 3 συσσυτια
και μην ξεχναμε και "την περιουσια του γλισκμπουργκ" που αφησε να διαφυγει στο εξωτερικο επι πρωθυπουργιας του
δεν ισχυει αυτο τυπε.30 χρονια σκληροπυρηνικο πασοκ,αν ειχε τετοια στοιχεια θα τον ειχε γαμησει.ειδικα μετα το ειδικο δικαστηριο για τον κοσκωτα.ο κοσμος πεθαινε απο ασσυτια και το παρασιτο επαιρνε 3 συσσυτια για να ρουφιανευει στους Γερμανους
Γεμισε την Ελλαδα με εγκληματικα στοιχεια Αλβανους ,εξαιτιας του ...
έτσι ο Φασούλας θα έπαιρνε 4...ειχε μποι να θρεψει τυπε :S
το "μαρμαρο" το πηρε μαζι τουειδαμε κι αυτά που εμειναν εδώ σαπιζουν σε κοντέινερ στο τατοι :S
το "μαρμαρο" το πηρε μαζι του
τα "σαπακια" τα αφησε εδω
να ναι καλα "οι αρμοδιοι" που δεν τα αξιοποιησαν οπως γινεται σε κατοικιες αλλων ΠΡΩΗΝ βασιλεων σε ολο το κοσμοκαλα ενταξει, και τη βιλα, τους κηπους, τα αγαλματα που δεν εμπαιναν στ' αεροπλανο πως τα αξοποιησαμε τυπε?