Νέα

Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 970
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ενω αυτο που καναμε, να ζουμε με δανεικα και να μην παραγουμε ηταν το σωστο
ποιος ρε τυπε δεν παρηγαγε;εγω και συ;εγω και συ δεν δουλευαμε και δουλευουμε;μιλαμε ο τυπος διελυσε ολον τον παραγωγικο ιστο,ξεπουλησε τα παντα.ακομη και την τσαμπα επιβιβαση στα αστικα 05.00-07.00 κατηργησε,που πηγαινε ο εργαζομενος στη δουλεια του.και μιλαμε για ενα παρασιτο που ακομη και στην κατοχη ειχε 3 κουπονια ο δοσιλογος,δεν εχει κολλησει ουτε ενα ενσημο και ειχε το θρασσος να λεει οτι ειμαστε τεμπεληδες.ΟΧΙ,ο θανων ΔΕΝ δεδικαιωται :S :S :S

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
cccc86ebd5a3053edb74af2aaf09cfbb-1.jpg

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Το 1993 έσπασε όλα τα ρεκόρ το Δημόσιο Χρέος φτάνοντας το 111,6% του ΑΕΠ .  
Αν προσθέσουμε το Χαράτσι, το ξεπούλημα ΔΕΚΟ , Τσιμέντα κλπ εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι μας κάποιος μας έκλεβε .

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Δόξα συ ο Θεός
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Πόσες συντάξεις έπαιρνε ;

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ποιος μιλαει ομως..το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
ενας αποτυχημενος δημοσιογραφισκος της πλακας που το γυρισε στην πολιτικη και την κονομα..οι Αμαρουσσιωτες γνωριζουν καλα...ουτε τριχα απο τ αρχ@@@ του δρακουλα ο συγκεκριμενος...ουτε ο καταληψιας δεν τον λαμβανει πλεον υποψην του αυτον και την σεχτα του....

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Το 1993 έσπασε όλα τα ρεκόρ το Δημόσιο Χρέος φτάνοντας το 111,6% του ΑΕΠ .  
Αν προσθέσουμε το Χαράτσι, το ξεπούλημα ΔΕΚΟ , Τσιμέντα κλπ εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι μας κάποιος μας έκλεβε .
ετσι ρε τυπε,μονο και μονο για τα τσιμεντα επρεπε να ειναι σε λατομειο και να σπαει πετρες μεχρι τωρα που πεθανε :S :S :S

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ετσι ρε τυπε,μονο και μονο για τα τσιμεντα επρεπε να ειναι σε λατομειο και να σπαει πετρες μεχρι τωρα που πεθανε :S :S :S
εισαι σιγουρος?γιατι αλλοι πουλησαν και υποδουλωσαν την χωρα..και τα τσιμεντα μετα την αγετ ηρακλης..τα πουλησαν ξανα στους κολλητους γαλλους και στη Lafarge....

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Εντάξει,ο αποθανών δεδικαίωται και λοιπές φιλολογικές παπαριές αλλά μου φαίνεται ξεχνάμε τα πολλά περίεργα και ύποπτα περί των οικονομικών δοσοληψιών του μακαρίτη.

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τη ζωή του το παρακάτω:

όπου σε κάποιο σημείο του γράφονται τα εξής για τα οικονομικά του και λοιπά σχετικά-σπίτια στο Παρίσι,αρχαιολογικές συλλογές,πάρε-δώσε με Ζήμενς,λογαριασμός στη Μayo.

Το αινιγματικό «πόθεν έσχες»

«Είπεν ο κ. Πιστολάκης ότι ενώ εγώ εισήλθον εις την πολιτικήν πτωχός συγκέντρωσα και έχω τεράστιαν περιουσίαν. Τ
ούτο, κ. βουλευταί, με θίγει ως δημόσιον άνδρα και με αναγκάζει να καταφύγω στα δικαστήρια» (από την εφημερίδα «Ελευθερία», 14 Φεβρουαρίου 1957).

Από τα πρώτα χρόνια της κοινοβουλευτικής ζωής του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα κατηγορηθεί εμμέσως πλην σαφώς για φιλοχρηματία, ομιχλώδεις συναλλαγές με συμφέροντα και πλουτισμό μέσω της πολιτικής.

Ενδεικτική η απόρρητη επιστολή της 1ης Μαΐου 1979 του βρετανού πρέσβη Σάδερλαντ προς τα κεντρικά γραφεία του Foreign Office στο Λονδίνο:
«Το σημαντικότερο πρόβλημα του Μητσοτάκη είναι ότι σε μια χώρα όπου οι προσωπικότητες και η προσωπική φήμη παίζουν πρωταγωνιστικό πολιτικό ρόλο, το όνομά του ακούγεται συχνά σε ιστορίες δωροληψίας και διαφθοράς.
Προσωπικά, πιστεύω ότι πρόκειται για επιθέσεις από πολιτικούς του εχθρούς που φθονούν τη θέση του, όμως η λάσπη κολλάει και ίσως να υπάρχει κάποιο ποσοστό αλήθειας σε αυτές τις φήμες».

«Υπάρχει ένα κενό γύρω από τον Μητσοτάκη, το οποίο ο ίδιος δεν το έχει αναπληρώσει» λέει ο κ. Σωμερίτης.
«Είναι, για να το πω με τα λόγια της εποχής, το “πόθεν έσχες”.
Σε μια βιογραφία του περιγράφει πώς πρωτόφτασε στην Αθήνα πρωτοεκλεγμένος βουλευτής των Φιλελελευθέρων με τρύπιο παντελόνι. Η αλήθεια είναι ότι η Μαρίκα είχε περιουσία.

Μια φορά είχα ρωτήσει τον Μητσοτάκη πώς τα βγάζει πέρα στο Παρίσι. Ηταν τεράστια τα έξοδα:
δύο διαμερίσματα ενωμένα, το αυτοκίνητο, πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία για τα παιδιά, η γερμανίδα νταντά, τα πεθερικά του που έμειναν για καιρό, ταξίδια, συνεχώς από την Ελλάδα φιλοξενούμενοι.

Μου είπε:
“Μα γι’ αυτό πηγαίνω κάθε τόσο στο Λονδίνο.Είμαι δικηγόρος, αυτή είναι η δουλειά μου, και με εμπιστεύονται μεγάλοι καραβοκύρηδες για να κάνω “συμβιβασμούς”».

O ίδιος θα αποκρούσει με περισσή δριμύτητα τις οικονομικές ατασθαλίες που του καταλογίζουν αναφορικά με το διαμέρισμα στο Παρίσι και το οικόπεδο στη Σαβοΐα, το κτήμα των 6.666 τ.μ. της Αλοννήσου (τo 1984 ο ίδιος αποκαλεί το δημοσίευμα στο «Ποντίκι» «μεθοδευμένη προσπάθεια αντιπερισπασμού για την υπόθεση του Αγαμέμνονα Κουτσόγιωργα»), την αρχαιολογική συλλογή, τη σχέση του με τη λιβεριανή εταιρεία Mayo (όταν το 1989 καταγγέλθηκε ότι πήρε από αυτή 2,5 εκατομμύρια δολάρια για τις προεκλογικές ανάγκες του κόμματός του), τις «οικοσυσκευές» Siemens κ.ο.κ.

Η αγάπη του για την καλή ζωή θεωρείται, πάντως, αδιαμφισβήτητη.
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας (1990) τίθενται στη διάθεσή του ιδιωτικά αεροσκάφη γνωστών εφοπλιστών, παρά τις αντίθετες υποδείξεις του επικοινωνιακού επιτελείου του.

«Είχε προκύψει ένα θέμα και με τον τεράστιο λογαριασμό νερού του Μητσοτάκη,σε περίοδο μάλιστα λειψυδρίας, που οφειλόταν στην πισίνα στο σπίτι της Γλυφάδας» θυμάται ο κ. Κύρτσος.

«Με φώναξε πρωί πρωί με άλλους δύο επικοινωνιολόγους.
Συμφωνήσαμε ότι έπρεπε να λυθεί το θέμα και βγάλαμε μια ωραία ανακοίνωση ότι καταλαβαίνουμε τον προβληματισμό του κόσμου, ότι όλα αυτά βέβαια συνέβησαν γιατί η κυρία Μητσοτάκη, που είχε προβλήματα υγείας, είχε ανάγκη την πισίνα, αλλά εν πάση περιπτώσει η οικογένεια του πρωθυπουργού σάς διαβεβαιώνει ότι η πισίνα αποτελεί παρελθόν!
Φύγαμε ικανοποιημένοι και το μεσημέρι ακούσαμε στο ραδιόφωνο ότι ο Μητσοτάκης θα κρατούσε την πισίνα»."

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
εισαι σιγουρος?γιατι αλλοι πουλησαν και υποδουλωσαν την χωρα..και τα τσιμεντα μετα την αγετ ηρακλης..τα πουλησαν ξανα στους κολλητους γαλλους και στη Lafarge....
ναι τυπε,ειμαι σιγουρος,το 1992 πουλησε στην calzestruzzi την τσιμεντοβιομηχανια ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ :S :S :S

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Και την πούλησε την ΑΓΕΤ και αμέσως μετά (όλως τυχαίως) αποκαλύφθηκε ότι η ΑΓΕΤ είχε στην ιδιοκτησία της μια σπάνια συλλογή έργων τέχνης τα οποία είχαν "ξεχάσει" να συμπεριλάβουν στο τίμημα της πώλησης.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Like
23
Πόντοι
0
Από τις μεγαλύτερες και βρώμικες πολιτικές πληγές του τόπου η οικογένεια του οποίου δυστυχώς θα μας ταλαιπωρήσει για πολλά χρόνια ακόμη μια και σόι πάει το βασίλειο.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
μην ξεχναμε και τα 3 συσσιτια που επαιρνε επι κατοχης  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Αραγε ο Τσακλαγιανκιλ ζει ακομα?

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Από τις μεγαλύτερες και βρώμικες πολιτικές πληγές του τόπου η οικογένεια του οποίου δυστυχώς θα μας ταλαιπωρήσει για πολλά χρόνια ακόμη μια και σόι πάει το βασίλειο.
Ειναι ντροπη και ανηθικο να μιλαμε ετσι σε πεθαμενους!!  :hi:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
ποιος ρε τυπε δεν παρηγαγε;εγω και συ;εγω και συ δεν δουλευαμε και δουλευουμε;μιλαμε ο τυπος διελυσε ολον τον παραγωγικο ιστο,ξεπουλησε τα παντα.ακομη και την τσαμπα επιβιβαση στα αστικα 05.00-07.00 κατηργησε,που πηγαινε ο εργαζομενος στη δουλεια του.και μιλαμε για ενα παρασιτο που ακομη και στην κατοχη ειχε 3 κουπονια ο δοσιλογος,δεν εχει κολλησει ουτε ενα ενσημο και ειχε το θρασσος να λεει οτι ειμαστε τεμπεληδες.ΟΧΙ,ο θανων ΔΕΝ δεδικαιωται :S :S :S

Τυπε τη παραγωγη τη διελυσε ο αντρεας σε μια μερα διπλασιασε τα ΙΚΑ και τα λοιπα μπορδελα για να δωσει θαλασσο συνταξεις και διελυσε βιοτεχνια τα παντα ολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom