Νέα

Απεργίες ΜΜΜ καθημερινά...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις επιστρατεύσεις απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 26 57,8%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ

Ψήφοι: 3 6,7%
  • ΔΞ -ΔΑ

Ψήφοι: 1 2,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ειναι κρυφο ταλεντο σαν και εσενα  :grin:

Εγω δεν ήμουν ούτε καν στο διαγωνισμό, με συγκρίνεις με το μπολτυ που πήρε το χρυσό?  :idiot:

Ισως να είμαι φέτος, μπορεί να μας βάλουν αντιπαλους και να αποκλειστώ αμέσως! :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν εγραφες συχνα στα πολιτικα περισυ για αυτο και δεν σε εβαλαν :2funny:

ενώ εσένα σε ρίξανε και σε παραλείψανε από τον διαγωνισμό...

αααα ρε φασιστόμουτρο αντισθένη που άφησες να εξελιχθεί ψηφοφορία χωρίς τα πουλαίν μας...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω δεν ήμουν ούτε καν στο διαγωνισμό, με συγκρίνεις με το μπολτυ που πήρε το χρυσό?  :idiot:

Ισως να είμαι φέτος, μπορεί να μας βάλουν αντιπαλους και να αποκλειστώ αμέσως! :grin:

xaxaxa θα κοιταξω να σφραγισω την νικη απο το 1ο ημιχρονο....

Επισκέπτης
ενώ εσένα σε ρίξανε και σε παραλείψανε από τον διαγωνισμό...

αααα ρε φασιστόμουτρο αντισθένη που άφησες να εξελιχθεί ψηφοφορία χωρίς τα πουλαίν μας...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα εσυ σιγουρα θα κερδιζες το διαγωνισμο του τρελου του σαιτ :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σουπερ ποντικα... και εσυ να μην ξεχνάς να τρέφεις την ζηλια και την ψωρα που έχεις...

φάε τα λυσιακα σου.... οποιος αξιζει και μπορει να το αποδειξει θα πληρωθει.

Τωρα οποιος καθεται και ακουει εσενα που μαζι με τον πορνοπαπο ειστε κολλημενοι και δεν λετε και τιποτα της προκοπης ειναι αξιος της μοιρας του.

ο υπερπόντικας δεν είναι ζηλιάρης μπόλντη.... απλά κακός είναι...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ο υπερπόντικας δεν είναι ζηλιάρης μπόλντη.... απλά κακός είναι...

ΑΝ ο σουπερμαους ειναι κακός εσύ που καταράστηκες παιδιά, πάνω στο μένος σου τι είσαι; τράβα κάνε κανα τήλιο να πιεις που έχεις και άποψη ραμολιμέντο φασιστοειδες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
ΑΝ ο σουπερμαους ειναι κακός εσύ που καταράστηκες παιδιά, πάνω στο μένος σου τι είσαι; τράβα κάνε κανα τήλιο να πιεις που έχεις και άποψη ραμολιμέντο φασιστοειδες.

Καβλωμένη σε βλέπω !  :rockon:

Μου τον σήκωσες πάλι ! Πρέπει

να βρεθούμε για γνωριμία εις βάθος !

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
xaxaxa θα κοιταξω να σφραγισω την νικη απο το 1ο ημιχρονο....
-ΕΣΥ παικταρα μου ΔΕΝ χρειαζεται να  μπεις στο γηπεδο καν....εχεις τον τιτλο σπιτι σου πριν αρχισει ο αγωνας!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
γεια σου λαδακη  :2funny: Δεν φταίω εγώ όμως πρέπει να μου το αναγνωρίσεις με προκαλούν  :grin:

Εισαι κάβλα ,πάλι με ερέθισες με τις βρισιές σου !  :rockon:

Πάω να ρίξω ένα σε στούντιο γιατί

θα εκραγεί το παντελόνι μου .Είσαι και μακριά και δεν μπορώ να

σε συναντήσω ΤΩΡΑ !

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

πότε καταράστηκα παιδιά ??? (αν δεν λες ψέμματα βάλε το πόστ)... εκτός φυσικά αν θεωρείς την ευχή "να ζήσουνε σαν τα ψηλά βουνα" σαν κατάρα μωρή μισάνθρωπη...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
πότε καταράστηκα παιδιά ??? (αν δεν λες ψέμματα βάλε το πόστ)... εκτός φυσικά αν θεωρείς την ευχή "να ζήσουνε σαν τα ψηλά βουνα" σαν κατάρα μωρή μισάνθρωπη...

:2funny: :2funny: :2funny:

Οχι και μισάνθρωπη η Εριναλ ! Σεξομανής είναι το κορίτσι !

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Οι πουτάνες που γαμεις εχουν ψυχη ρε παπαρα εσύ αφομοιώθηκες αυτό που γαμείς στην ουσία σου. Τέτοια πνιγηρή βρωμια αναδύεις. Θα ψάξω να βρω ρε ρημάδι της ζωής τα πόστ σου νομίζεις μπας και βρεις τρόπους να αλλαξεις το νόημα; Σου ριχνω στα μούτρα την αλήθεια και ο εαυτός σου ξέρει τον δρόμο για την κόλαση σου, ..παπαρα. Απλά. όμορφα. σαν ολα τα σκουλίκια.  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι πουτάνες που γαμεις εχουν ψυχη ρε παπαρα εσύ αφομοιώθηκες αυτό που γαμείς στην ουσία σου. Τέτοια πνιγηρή βρωμια αναδύεις. Θα ψάξω να βρω ρε ρημάδι της ζωής τα πόστ σου νομίζεις μπας και βρεις τρόπους να αλλαξεις το νόημα; Σου ριχνω στα μούτρα την αλήθεια και ο εαυτός σου ξέρει τον δρόμο για την κόλαση σου, ..παπαρα. Απλά. όμορφα. σαν ολα τα σκουλίκια.  :grin:

ψάξε μωρή ξεκωλιάρα ότι θέλεις... αει σύρε και γαμίσου...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny:

Οχι και μισάνθρωπη η Εριναλ ! Σεξομανής είναι το κορίτσι !

Εγω αγαπώ ολο τον κόσμο λαδάκη μου, αλλά δεν μπορώ να ακούω όλη μέρα τον σκατανθρωπο να λεει ότι τουρθει και να διαστρεβώνει την αληθεια γιατι το κάνει εσκεμμένα. Αλλοι το κάνουν απο απλή βλακεία ε αυτούς δεν τους βριζω πολυ  :sunglasses: :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom