Επισκέπτης
Ειναι κρυφο ταλεντο σαν και εσεναΑπορώ που κερδισες τον πάπιο ρε τυπε, μια χαρά τα λες!
Ειναι κρυφο ταλεντο σαν και εσεναΑπορώ που κερδισες τον πάπιο ρε τυπε, μια χαρά τα λες!
Ειναι κρυφο ταλεντο σαν και εσενα
Δεν εγραφες συχνα στα πολιτικα περισυ για αυτο και δεν σε εβαλανΕγω δεν ήμουν ούτε καν στο διαγωνισμό
Δεν εγραφες συχνα στα πολιτικα περισυ για αυτο και δεν σε εβαλαν
Εγω δεν ήμουν ούτε καν στο διαγωνισμό, με συγκρίνεις με το μπολτυ που πήρε το χρυσό?
Ισως να είμαι φέτος, μπορεί να μας βάλουν αντιπαλους και να αποκλειστώ αμέσως!
καλα εσυ σιγουρα θα κερδιζες το διαγωνισμο του τρελου του σαιτενώ εσένα σε ρίξανε και σε παραλείψανε από τον διαγωνισμό...
αααα ρε φασιστόμουτρο αντισθένη που άφησες να εξελιχθεί ψηφοφορία χωρίς τα πουλαίν μας...
σουπερ ποντικα... και εσυ να μην ξεχνάς να τρέφεις την ζηλια και την ψωρα που έχεις...
σουπερ ποντικα... και εσυ να μην ξεχνάς να τρέφεις την ζηλια και την ψωρα που έχεις...
φάε τα λυσιακα σου.... οποιος αξιζει και μπορει να το αποδειξει θα πληρωθει.
Τωρα οποιος καθεται και ακουει εσενα που μαζι με τον πορνοπαπο ειστε κολλημενοι και δεν λετε και τιποτα της προκοπης ειναι αξιος της μοιρας του.
ο υπερπόντικας δεν είναι ζηλιάρης μπόλντη.... απλά κακός είναι...
ΑΝ ο σουπερμαους ειναι κακός εσύ που καταράστηκες παιδιά, πάνω στο μένος σου τι είσαι; τράβα κάνε κανα τήλιο να πιεις που έχεις και άποψη ραμολιμέντο φασιστοειδες.
-ΕΣΥ παικταρα μου ΔΕΝ χρειαζεται να μπεις στο γηπεδο καν....εχεις τον τιτλο σπιτι σου πριν αρχισει ο αγωνας!xaxaxa θα κοιταξω να σφραγισω την νικη απο το 1ο ημιχρονο....
Καβλωμένη σε βλέπω !
Μου τον σήκωσες πάλι ! Πρέπει
να βρεθούμε για γνωριμία εις βάθος !
ο υπερπόντικας δεν είναι ζηλιάρης μπόλντη.... απλά κακός είναι...
γεια σου λαδακη Δεν φταίω εγώ όμως πρέπει να μου το αναγνωρίσεις με προκαλούν
ΑΝ ο σουπερμαους ειναι κακός εσύ που καταράστηκες παιδιά, πάνω στο μένος σου τι είσαι; τράβα κάνε κανα τήλιο να πιεις που έχεις και άποψη ραμολιμέντο φασιστοειδες.
πότε καταράστηκα παιδιά ??? (αν δεν λες ψέμματα βάλε το πόστ)... εκτός φυσικά αν θεωρείς την ευχή "να ζήσουνε σαν τα ψηλά βουνα" σαν κατάρα μωρή μισάνθρωπη...
πότε καταράστηκα παιδιά ??? (αν δεν λες ψέμματα βάλε το πόστ)... εκτός φυσικά αν θεωρείς την ευχή "να ζήσουνε σαν τα ψηλά βουνα" σαν κατάρα μωρή μισάνθρωπη...
Οι πουτάνες που γαμεις εχουν ψυχη ρε παπαρα εσύ αφομοιώθηκες αυτό που γαμείς στην ουσία σου. Τέτοια πνιγηρή βρωμια αναδύεις. Θα ψάξω να βρω ρε ρημάδι της ζωής τα πόστ σου νομίζεις μπας και βρεις τρόπους να αλλαξεις το νόημα; Σου ριχνω στα μούτρα την αλήθεια και ο εαυτός σου ξέρει τον δρόμο για την κόλαση σου, ..παπαρα. Απλά. όμορφα. σαν ολα τα σκουλίκια.
Οχι και μισάνθρωπη η Εριναλ ! Σεξομανής είναι το κορίτσι !