You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απεργίες ΜΜΜ καθημερινά...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 969
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Το πλαγιόκαννο Απόλυτε, δεν αρκεί!
Λίγα φυσίγγια και μακριές κάννες!!!!
Ενώ οι κοντόκαννες χράπα χρούπα είναι πιο περιεκτικές και μανιτζέβελες !!!!
Θα ακούσουν και τον όμορφο ήχο της όπλισης
σαν τελευταία μουσική .....
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.chrisbeetlesfinephotographs.com/sites/default/files/stock-images/MICHAEL-CAINE-ON-THE-SET-OF-GET-CARTER-NEWCASTLE-1971-1-C29252.jpg[/img[/URL]] :headbang3:
[/quote]
Τυπε, μιλαμε για απολυτα αρσενικα, οχι τιτικες με οικολογικες και ουμανιστικες ανυσηχιες...
[img]http://nukethefridge.com/wp-content/uploads/2011/02/hugh-jackman.jpg
Επισκέπτης
Λακη, θα τους αφησεις να δουν τη ζωη τους περναει απο μπροστα τους,Το πλαγιόκαννο Απόλυτε, δεν αρκεί!
πριν το κλικ του κοκκορα;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
να τους παρουν τζαμπα τιποτα ξενοι τυπερε παιδια, πως γινεται να ιδιωτκοποιηθουν η δημοσιοι φορεις, ποιος θα τους παρει? με τι λεφτα?
Επισκέπτης
Λακη, θα τους αφησεις να δουν τη ζωη τους περναει απο μπροστα τους,
πριν το κλικ του κοκκορα;
Εσύ κάνεις πλάκα , αλλά αν κάπου κάποτε σε αδίκησαν και εσένα
κατάφωρα , ίσως μας πιάνεις ..............
Επισκέπτης
Εγω θα προσπαθησω να μεινω ζωντανος και ακμαιος,Λεπτομέρειες άνευ σημασίας αγαπητέ!
Αυτό που μετράει είναι το μετά ...
ωστε οταν επαναπατριστουν οι "σωτηρες" γονοι και διεκδικησουν μεριδιο απ'ο,τι απεμεινε,
να τους θυμησω τι εστι "ανδρας χωρις πολη" κατα τους Αρχαιους Ελληνες.
Επισκέπτης
Εγω θα προσπαθησω να μεινω ζωντανος και ακμαιος,
ωστε οταν επαναπατριστουν οι "σωτηρες" γονοι και διεκδικησουν μεριδιο απ'ο,τι απεμεινε,
να τους θυμησω τι εστι "ανδρας χωρις πολη" κατα τους Αρχαιους Ελληνες.
Αν αφήσουμε γόνους τους,
είμαστε άξιοι της μοίρας μας ......
Επισκέπτης
Μην γινεσαι μοιρολατρης.Αν αφήσουμε γόνους τους,
είμαστε άξιοι της μοίρας μας ......
Σε λιγο θα συμβουλευεσαι και την Λιτσα Πατερα για το ποτε ο Αρης ειναι στο ζωδιο σου,
οπου εινα επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι αυξανεται η διαθση για βια.
Τα σιδερικα σου ειναι η νεμεσις και η καθαρσις.
Πού σε αδίκησαν παλικάρι μου;Σου έφαγαν τη βυσματική θέση στο δημόσιο που επιθυμούσες,π.χ στη Βουλή με 16 παχυλούς μισθούς ή στο υπουργείο οικονομικών που και η καθαρίστρια έπαιρνε περισσότερα από τον τμηματάρχη π.χ του Υπουργείου Υγείας;Ή μήπως στο στρατό ήσουν σε μονάδα που πέταγε με 30 μέσα 1 έξω και σου έριχνε στην 29η ημέρα ο λοχαγός 1 ημέρα κράτηση για να βγάλει το βύσμα;Αν αδικήθηκες ας την είχες κοπανήσει από την Ελλάδα.Οι καλοί βρίσκουν καλές δουλειές στο εξωτερικό,και ας μένουν στην αρχή σε σοφίτα με έναν φεγγίτη που τον χειμώνα δεν τον ανοίγεις γιατί μπαίνει η βροχή και το χιόνι μέσα.Είναι καλύτερα από το να είσαι στο σπίτι του πατέρα σου και να παίρνεις χαρτζιλίκι από τη γιαγιά στα 25.Προσωπικά δεν τα έβαψα μαύρα ποτέ.Ούτε κομματόσκυλο ήμουν,τελείωσα το πανεπιστήμιο ακριβώς στα 4 χρόνια που είναι η διάρκεια του,πήρα το πτυχίο μου με 9,το proficiency με "Α" και την έκανα για άλλες πολιτείες.Εκεί που θα είμαι και σε 2 μήνες από τώρα ξανά.Για να μη φτάσω να είμαι σαν εσένα,να τα βάζω με όλους και με όλα μέσα στα forums.Εκτός αν περιμένεις κι ελπίζεις να αλλάξει το καθεστώς,να έρθει κανείς σαν τον Παπαδόπουλο,και να γίνεις αυλικός.Να κάνεις ότι κάνουν οι Σταμουλοκολάδες και να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.Διότι κάποιοι που έχουν τόσο μένος εναντίον των άλλων,στην ουσία θέλουν τη θεσούλα τους και τα κεκτημένα τους.Κάποιοι παρακαλούσαν να απολύσουν τους εργαζομένους του Μετρό,όχι για να μην πληρώνουν τους μισθούς τους,αλλά για να τρέξουν να καλύψουν τις θέσεις τους και να παίρνουν αυτοί το μισθό,έστω και κουτσουρεμένο....
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
ΒΙΝΤΕΟ: Πιο...μίνι όπλο δεν γίνεται!
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=187906&catid=11]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=187906&catid=11[/url]
Επισκέπτης
τηλεφωνικες πωλησεις δεν εκατσα πανω απο 3-4 μερες μολις εμαθα τι παιζει!!!!
Επισκέπτης
Γεια σου ρε ψαγμενε μπολντη που μιλας με στοιχεια...Eσυ δεν βρηκες πουθενα????
Καλο ειναι να μιλαμε οταν χρειάζεται. Κοιταξε να δεις εγω δεν ειπα πολλα κερασια εγω μιλησα για μερικες αγγελιες που εχω δει... μπες χρυση ευκαιρια να τις δεις και εσυ και παρε και τηλεφωνο. Μιλαω παντα με στοιχεια. Σε αντιθεση με αλλους που δεν απαντανε σε βασικες ερωτησεις. Απλα τα πραγματα.
Τωρα αν σε κοροιδευουν .... οι αγγελιες αυτες τι να πω.
Χρυση Ευκαιρια,ε?
Μη ξεχνας δικε μου...480 ευρωπουλα για τους κατω των 25...
Επισκέπτης
Να δεις εσυ πως θα εισαι υπερ των απεργιων κανα εξαμηνο μετα τον στρατο και μετα απο καμποσες αγγελιες στην ΧΕ...Ντουρο ΠΑΜΕτζη σε κοβω να γινεσαι...βλεπετε τωρα γιατι σας κοροιδευουν και ο Χιος και ο Λαζοπουλος?????
ειδικα ο Χιος που ηταν υπερ της απεργιας
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
σουπερ ποντικα... και εσυ να μην ξεχνάς να τρέφεις την ζηλια και την ψωρα που έχεις...
φάε τα λυσιακα σου.... οποιος αξιζει και μπορει να το αποδειξει θα πληρωθει.
Τωρα οποιος καθεται και ακουει εσενα που μαζι με τον πορνοπαπο ειστε κολλημενοι και δεν λετε και τιποτα της προκοπης ειναι αξιος της μοιρας του.
φάε τα λυσιακα σου.... οποιος αξιζει και μπορει να το αποδειξει θα πληρωθει.
Τωρα οποιος καθεται και ακουει εσενα που μαζι με τον πορνοπαπο ειστε κολλημενοι και δεν λετε και τιποτα της προκοπης ειναι αξιος της μοιρας του.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Να δεις εσυ πως θα εισαι υπερ των απεργιων κανα εξαμηνο μετα τον στρατο και μετα απο καμποσες αγγελιες στην ΧΕ...Ντουρο ΠΑΜΕτζη σε κοβω να γινεσαι...
Με ποιες απεργιες θα ειμαι υπερ???? με του αμορφωτου που μπηκε στα εκδοτηρια εισιτηριων και επαιρνε 1900 ευρω το μηνα??? κανονικα δεν θα επρεπε καν να δουλευει ουτε με 800 στο δημοσιο αν θες να ξερεις....
εσυ εχεις πολυ πλακα τελικα... τι εχεις σπουδασει για πες μας (ουτε σε αυτο θα απαντησεις ειμαι σιγουρος)
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.529
- Πόντοι
- 566
Με ποιες απεργιες θα ειμαι υπερ???? με του αμορφωτου που μπηκε στα εκδοτηρια εισιτηριων και επαιρνε 1900 ευρω το μηνα??? κανονικα δεν θα επρεπε καν να δουλευει ουτε με 800 στο δημοσιο αν θες να ξερεις....
εσυ εχεις πολυ πλακα τελικα... τι εχεις σπουδασει για πες μας (ουτε σε αυτο θα απαντησεις ειμαι σιγουρος)
Απορώ που κερδισες τον πάπιο ρε τυπε, μια χαρά τα λες!
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.529
- Πόντοι
- 566
Να δεις εσυ πως θα εισαι υπερ των απεργιων κανα εξαμηνο μετα τον στρατο και μετα απο καμποσες αγγελιες στην ΧΕ...Ντουρο ΠΑΜΕτζη σε κοβω να γινεσαι...
...αλλά το 60%+ υπέρ της επιστράτευσης ποντικέ!
Οταν μια απεργία στρεφεται ευθέως κατά του κοινωνικού συνόλου, ο κοσμος θα τις καταδικάζει.
Πολύ καλά εκανε ο Αντώνης, η διαφωνία μου είναι που δεν εφάρμοσε τον νόμο για απολύσεις συνδικαλιστών.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 782
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 23