Νέα

Απεργίες ΜΜΜ καθημερινά...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις επιστρατεύσεις απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 26 57,8%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ

Ψήφοι: 3 6,7%
  • ΔΞ -ΔΑ

Ψήφοι: 1 2,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Eσυ δεν βρηκες πουθενα????

Καλο ειναι να μιλαμε οταν χρειάζεται. Κοιταξε να δεις εγω δεν ειπα πολλα κερασια εγω μιλησα για μερικες αγγελιες που εχω δει... μπες χρυση ευκαιρια να τις δεις και εσυ και παρε και τηλεφωνο. Μιλαω παντα με στοιχεια. Σε αντιθεση με αλλους που δεν απαντανε σε βασικες ερωτησεις. Απλα τα πραγματα.

Τωρα αν σε κοροιδευουν .... οι αγγελιες αυτες τι να πω.

Γνωστή μου που ήρθε σε τρελή ανάγκη πήρε τηλέφωνο σε αγγελία της ΧΕ για part time οικιακή βοηθό. Από την άλλη γραμμή ο τύπος της είπε ότι είναι εργένης 55άρης και ψάχνει για 'ερωτική συντροφιά'. True story
Ξεκόλλα ο κόσμος δεν είναι όπως τον γράφουν τα βιβλία

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Νταξει, αν ειναι τυχερος και / ή εχει κανα κονε μπορει να παρει κατι πανω απο 1000. Μερικες μεγαλες εταιριες λογισμικου δινουν μεχρι και 1200 καθαρα για μηχανικους λογισμικου. Επισης, αν δουλεψει για κανα γνωστο της οικογενειας του θελω να πιστευω πως θα ντρεπεται ο μαλακας να του δινει κατω απο 900-1000.

Γενικα παντως, οι μισθοι για νεοεισερχομενους στην αγορα εργασιας (graduates) κυμαινονται απο 800 μεχρι 1200 καθαρα, με την πλειοψηφια γυρω στα 850-900. Σπανια βλεπεις να ξεφευγουν απο τα ορια αυτα.

Μην ψαχνεις για δουλεια απο ΧΕ ρε συ! Μπες κατευθειαν στα site των εταιριων και κανε αιτησεις απο εκει. Αντε στην ξεφτιλα κανα skywalker / kariera.

Οπως βλεπετε... ακομη και ετσι ο φιλος μου που ειχε δυσκολευτει στην εγγραφη του στο σαιτ  :grin: και δουλευει καθημερινα και ειναι μεσα στην αγορα εργασιας και δεν καθεται να ποσταρει εδω μεσα πρωι μεσημερι βραδυ.... εχει να πει οτι 850-900 ειναι το range... και οχι 480 και αλλα τετοια που ειδαμε πριν.

Το κακο ειναι οτι πεφτει πολυ προπαγανδα στους νεους και τους φοβιζουν και μενουν πισω και ετσι γαμιεται ολο το σκηνικο επειδη οι νεοι ειναι ο μοχλος της οικονομιας της προοπτικης και της αναπτυξης.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Bαζεις στοιχημα? 50 ευρω... αλλα θα τα βαλεις τα λεφτα !!!!

Δεν προκειται να βρεις δουλεια στ αντικειμενο σου απο ΧΕ με αμοιβη ανω των 1000Ε

ολες οι φθηνοεταιρειες της πλακας ειναι εκει μεσα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γνωστή μου που ήρθε σε τρελή ανάγκη πήρε τηλέφωνο σε αγγελία της ΧΕ για part time οικιακή βοηθό. Από την άλλη γραμμή ο τύπος της είπε ότι είναι εργένης 55άρης και ψάχνει για 'ερωτική συντροφιά'. True story
Ξεκόλλα ο κόσμος δεν είναι όπως τον γράφουν τα βιβλία

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Eσυ δεν βρηκες πουθενα????

Καλο ειναι να μιλαμε οταν χρειάζεται. Κοιταξε να δεις εγω δεν ειπα πολλα κερασια εγω μιλησα για μερικες αγγελιες που εχω δει... μπες χρυση ευκαιρια να τις δεις και εσυ και παρε και τηλεφωνο. Μιλαω παντα με στοιχεια. Σε αντιθεση με αλλους που δεν απαντανε σε βασικες ερωτησεις. Απλα τα πραγματα.

Τωρα αν σε κοροιδευουν .... οι αγγελιες αυτες τι να πω.

Ρε τυπε sorry κιολας. Στην ΧΕ ψαχνεις??????  :headbang:
Αρα αρχιδια κονε θα εχεις που λεγαμε με τον φιλο dyskolieggrafi.
Κοιτα να δεις. Εγω εχω σπουδασει τουριστικα.
Κλαδος ο οποιος σε αυτην την χωρα υποτιθεται οτι θα αντεξει.
Ε ακομα κι ετσι, για να βρω δουλεια(οχι μονο σε αυτην που ειμαι τωρα αλλα και στις 2 προηγουμενες) επρεπε να τρεξω/ή να μου πει καποιος του κλαδου οτι εκει εψαχναν για ατομο.
Να παω απο κει, να τους πω οτι εχω γνωσεις για 3 ποστα και οχι μονο 1 και παλι στο τελος με πηραν μετα απο κανα 2μηνο.
Σαν και μενα ειναι χιλιαδες.
Γαμα την ΧΕ. Βρες καποιον του τομεα σου που να ειναι λιγο πιο περπατημενος απο σενα και ρωτα τον. Κατι θα ξερει ή αυτος ή καποιος αλλος γνωστος του.
Ετσι θα βρεις δουλεια.
Η ΧΕ ειναι για πωλησεις, πλασιε βραστηρων, φιλτρων, κανα pet shop και αποθηκαριους.
1000 ευρω απ την χρυση ευκαιρια δεν πηρε ποτε κανεις(απ οσους ξερω τουλαχιστον και ειναι πολλοι αυτοι)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
karazuburas καλα εχεις σπουδασει τουριστικα και αντι να πας να παρεις επιδοτηση να ανοιξεις ενα τουριστικο γραφειο να παιζεις με εκκλησιαστικες εκδρομες σε αγιους τοπους καθεσαι και κλαιγεσαι οτι δεν υπαρχουν δουλειες?

τι να πω  

μια εκδρομη να κανεις με 50 ατομα (πιστούς) έχεις τσεπώσει 15000 ευρώ.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά...
Θα τα μάθεις the hard way...
Φταίω κ εγώ που ξεχνάω το χρυσό ρητό: "Οι έξυπνοι δεν χρειάζονται συμβουλές και οι μαλάκες δεν θα τις ακούσουν ούτως ή άλλως"...

Ακριβως ! Δεν χρειαζομαι συμβουλες... για αυτο και εξαρχης δεν ζητησα...

σωστα το θέτεις  :P

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
karazuburas καλα εχεις σπουδασει τουριστικα και αντι να πας να παρεις επιδοτηση να ανοιξεις ενα τουριστικο γραφειο να παιζεις με εκκλησιαστικες εκδρομες σε αγιους τοπους καθεσαι και κλαιγεσαι οτι δεν υπαρχουν δουλειες?

τι να πω  

μια εκδρομη να κανεις με 50 ατομα (πιστούς) έχεις τσεπώσει 15000 ευρώ.

Σου ειπε κανεις οτι ηθελα να ανοιξω γραφειο τυπε?
Ξενοδοχειο ηθελα να δουλεψω και δοξα τον εξαποδω  :grin: εχω σταθει τυχερος.
Επισης δεν κλαιγομαι πουθενα αλλα καταλαβαινω πολυ καλα αυτους που εχουν προβλημα.
Σε αντιθεση με σενα που μιλας χωρις να εχεις βγει ακομα στην γυρα.

Παρακατω. Η αγγελια που ποσταρες ειναι με bonus στα 1200 ευρω.
Ο μισθος θα ειναι αρκετα πιο κατω. Αν πιασεις bonus στοχων θα ανεβει το ποσο.
Τεσπα, δεν επιμενω, σε αφηνω να το δεις μονος σου.
Καλη επιτυχια σου ευχομαι  ;)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ακριβως ! Δεν χρειαζομαι συμβουλες... για αυτο και εξαρχης δεν ζητησα...

σωστα το θέτεις  :P

Όταν μου αρχίζεις τις μαλακίες και τις συμβουλές της θείας Λένας το κράξιμο θα το τρως πάντως!  :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σου ειπε κανεις οτι ηθελα να ανοιξω γραφειο τυπε?
Ξενοδοχειο ηθελα να δουλεψω και δοξα τον εξαποδω  :grin: εχω σταθει τυχερος.
Επισης δεν κλαιγομαι πουθενα αλλα καταλαβαινω πολυ καλα αυτους που εχουν προβλημα.
Σε αντιθεση με σενα που μιλας χωρις να εχεις βγει ακομα στην γυρα.

Παρακατω. Η αγγελια που ποσταρες ειναι με bonus στα 1200 ευρω.
Ο μισθος θα ειναι αρκετα πιο κατω. Αν πιασεις bonus στοχων θα ανεβει το ποσο.
Τεσπα, δεν επιμενω, σε αφηνω να το δεις μονος σου.
Καλη επιτυχια σου ευχομαι  ;)

Επισης.

@bestman69 Παρεξηγησες. Δεν δινω συμβουλες σε κανεναν εγω.... λεω απλα την αποψη μου.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Επισης.

@bestman69 Παρεξηγησες. Δεν δινω συμβουλες σε κανεναν εγω.... λεω απλα την αποψη μου.

Κοιτα στο site του tee ρε για αγγελιες

και ασε την ΧΕ

[URL unfurl="true"]https://portal.tee.gr/tptee/jobs/pages/app/Welcome.jspx;jsessionid=6f2fe112d79b8a5e150f8982dc73eeed13d8f9d543d0e5e71adb799168899be3.e34NbhuMa30Kay0Lbx0LaNySah50[/url]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μαλακα μπολντερμορντ φτιαξε ενα ελληνικο παιχνιδι μανατζερ να τα γαμησεις ολα ρε.
Dusan Bajevic football manager την χρηματοδοτηση θα την αναλαβουμε εγω με τον απολυτο.Ο απολυτος θα σε παει και σε κανα granny να γαμησεις κιολας.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
και για την ακριβεια για τον μηνα γεναρη το ΤΕΕ εχει μονο 1 αγγελια προγραμματιστη

Ζητειται προγραμματιστης,εργασια απο το χωρο του, για την τεχνικη παρακολουθηση 1-2 sites . Βιογραφικa ........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
O Bερελης τον διορισε τον Σταματοπουλο???

φουφουτε αν δουλευεις απο το σπιτι σου ειναι even better. Διοτι παιρνεις προνομια μισθωτων με αφορολογητο στα 5000 ευρω... ουσιαστικα δηλωνεις σαν έδρα το σπιτι σου και έχεις εναν εργοδοτη.  ;)

Πρεπει να τα ξερετε τα φορολογικα πριν πατε να δουλεψετε .. μετα πατε να κοροιδεψετε εμενα  :P

Επισκέπτης
Στη αγγλια με 2,500Ε ζεις οπως εδω με 700-800Ε εαν εισαι Λονδινο..Εκτος Λονδινου αποταμιευεις ενα ποσο..Δεν μιλαμε βεβαια για οξφορδη ή brighton οπου τα ενοικια ειναι στα υψη..μιλαμε για leeds, manchester, birmingham, newcastle..

Στην Αγγλία και ειδικά στο λονδίνο με κάτω  από 4000€ το μήνα , μόνος,
ζεις σαν σκουλήκι.
Σε leeds,nachester,birmingham και newcastle
ζεις σαν σκουλήκι με οποιοδήποτε ποσό μπορεί να έχει απολαβές ένας μισθωτός.
Είναι πόλεις για σκουλήκια.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
Σε leeds,nachester,birmingham και newcastle
ζεις σαν σκουλήκι με οποιοδήποτε ποσό μπορεί να έχει απολαβές ένας μισθωτός.
Είναι πόλεις για σκουλήκια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΣΚΟΥΛΙΚΙ!!!!!!!

URL]]

Επισκέπτης
Η ΧΕ ειναι για πωλησεις, πλασιε βραστηρων, φιλτρων, κανα pet shop και αποθηκαριους.

Για αγορά κυνηγετικών όπλων μτχ πάντως είναι μία χαρά!
Έχω χτυπήσει τρελές ευκαιρίες.
Καραμπίνα των 1700€ καινούργια μετρητοίς, στα 700€ , έτους , αντουφέκιστη !!!!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
[move]ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ! [/move]

Προσλήψεις με αδιαφανείς διαδικασίες που εξυπηρετούσαν την εκλογική «πελατεία» της εκάστοτε κυβέρνησης έγιναν όλα τα χρόνια λειτουργίας του Μετρό. Η Εκθεση του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή αποκαλύπτει πώς βρέθηκαν ...μουσικοί στη θέση του οδηγού συρμών. Αποκαλύπτει και τους μισθούς στο Μετρό.

Τα ευρήματα της εκθεσης Ρακιντζή για τον τρόπο προσλήψεων και για τα πρόσωπα που εισήλθαν στην επιχείρηση είναι εντυπωσιακά. Τα πιο χαρακτηριστικά είναι:

Εντοπίστηκε πρόσληψη οδηγού συρμών ο οποίος εμφανίζεται ότι είναι μουσικός.

Βρέθηκε υπεύθυνος σταθμών ο οποίος πριν προσληφθεί εργαζόταν σε τοποθέτηση τεντών

Εγινε πρόσληψη οδηγού σε συρμό με μοναδική πρότερη εμπειρία του dealer σε καζίνο

Τελειόφοιτος του ΤΕΙ Νοσηλευτικής επιλέχτηκε για να καλύψει το πόστο του τεχνίτη συντήρησης

Απόφοιτος ΤΕΛ ο οποίος εργαζόταν ως οικοδόμος-πλακάς προσελήφθη για τη θέση του υπεύθυνου σταθμού

Υπάρχουν περιπτώσεις προσληφθέντων που έδωσαν συνέντευξη από 9 ως 21 ημέρες μετά την πρόσληψή τους.

Οι μισθοί στο μετρό

Εντύπωση προκαλεί επίσης και το πολύ υψηλό μισθολόγιο που ίσχυε για τους εργαζόμενους στο Μετρό. Σύμφωνα με την έκθεση Ρακιντζή το 2009, πριν από την κρίση, οι αποδοχές ανά ειδικότητα στο Μετρό ήταν οι εξής:

Ο χαμηλότερος μισθός για υπάλληλο προμηθειών ήταν 1.825 ευρώ το μήνα

Πωλητές εισιτηρίων: 1.915 ευρώ

Οδηγοί συρμών: 2.443 ευρώ

Υπεύθυνοι σταθμών: 2.545 ευρώ

Επόπτες: 3.268 ευρώ

Μηχανικοί τεχνικής υποστήριξης: 4.038 ευρώ

Γενικός διευθυντής: 7.942 ευρώ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως λένε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, τα τελευταία 2,5 χρόνια έχουν υποστεί μειώσεις που κυμαίνονται από 30% ως και 50%.

[video]http://enwtheite.blogspot.gr/2013/01/blog-post_26.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom