Επισκέπτης
nacho κανεις απο την παρέα σας δεν εχει πει που δουλευει παντως
Μήπως θες και το ΑΦΜ??
nacho κανεις απο την παρέα σας δεν εχει πει που δουλευει παντως
Σας ελεγαν και εσας οι καθηγητες οτι η μικροσοφτ ψαχνει ελληνες προγραμματιστες;
Μου τα εχει εξηγησει ο κολλητος μου. Οταν δεις τι ισχυει θα τρομαξεις.
Της οικοδομης της εχουνε κανει καμποσα μνημοσυνα Λαλακη...Χειριστής σκαφτικών κάτω των 25 θα πάρει 480 ρε μαλάκα ;;;;
Βδομαδιάτικο μπορεί .....
Μήπως θες και το ΑΦΜ??
Ολοι αυτοι εδω .... ποντικος , closer , nachos , erinal ειναι μια κοινη παρεα αριστεριστων που ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογες.
Κι όποιος δεν τα έχει, ισχυρίζεται πως τα έχει κάνει στο ανώνυμο ίντερνετ λαλάκη??
-οσους ιδιοκτητες σκαπτικων ηξερα ,σκαψανε μια μεγαλη τρυπα ,τα χωσανε μεσα και τωρα ψαχνουν ταιρι....μιλαμε ρε σεις ,τα θελει και τα λεει το ατομο?Της οικοδομης της εχουνε κανει καμποσα μνημοσυνα Λαλακη...
Αλλα αυτα συμβαινουν οταν καθαριζει ο πεθερουλης για το κεραμιδι και ο γαμπρουλης ζει στην κοσμαρα του...
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
κι εκεί υπάλληλος ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.
Πουθενά δεν είναι καλά με μισθό !!!
Και στους κουμμουνισμούς που γουστάρει το συνάφι σου
ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ,
γιατί εκεί είναι μία μερίδα πληγούρι και σπίτι 22τμ για 4 άτομα.
ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΘΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Στην Αγγλία με 2500€ , η ζωή είναι όπως εδώ με 600€.
Και μένεις σε κωλόσπιτο φτιαγμένο το 1870 σάπιο ...........
ΚΑΛΗ ΖΩΗ=ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ=ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ.
Όλα τα άλλα οδηγούν σε κολχώζ.
Δεν μιλαω για φορτο εργασιας ρε στοκε, λεω πως ολες αυτες οι ευκαιριες για πολυ χρημα σε λιγο χρονικο διαστημα ειναι ψευδες.E πες του να μπει στο Δημοσιο. ΟΙ ιδιωτικες θα του φανε το μεδουλι πες του
χαχαχαχχα
καλα σε τι περιμενετε να δουλεψετε? μπροστα σε ενα γραφειο απο τις 8 ωρες να δουλευεις τη 1 ?
ειδες ποσο ασχημο ειναι να σε κακομαθαινουν? βλεπεις ο καθε πιτσιρικος μολις ακουει ιδιωτικη παθαινει κριση πανικου χαχαχαχαχχα
Οριστε εδω λες οτι το ιντερνετ ειναι ανωνυμο.... αρα δεν εχεις προβλημα... οποτε πες μας που δουλευεις... δεν εννοουμε να δωσεις διευθυνση κτλπ.
Δεν μιλαω για φορτο εργασιας ρε στοκε, λεω πως ολες αυτες οι ευκαιριες για πολυ χρημα σε λιγο χρονικο διαστημα ειναι ψευδες.
Τι να σου πω ρε μόρτη??
Αφού με κατάλαβες..
Οντως σε καταλαβα...
Δεν μιλαω για φορτο εργασιας ρε στοκε, λεω πως ολες αυτες οι ευκαιριες για πολυ χρημα σε λιγο χρονικο διαστημα ειναι ψευδες.
Ποντικε εισαι προαπαγανδιστης δεν ισχυουν αυτα που λες
αυτη τη στιγμη εχω 4-5 αγγελιες για προγραμματιστες καθεμια απο τις οποιες δινει πανω απο 1000 ευρω μισθο.
Κανενας πληροφορικαριος δεν δουλευει με τετοια χρηματα .
Ουπς ειμαι στοκος.Ψευδείς.
Δεν ξές ουτε να μιλησεις και να γραψεις και λες εμενα στοκο
και πας να μου δωσεις και συμβουλες.
Άστον παιδί είναι ακόμα, τώρα μαθαίνει τον κόσμο.
Αύριο θα μάθει για τις πυραμίδες και τις τηλεφωνικές πωλήσεις.
Ουπς ειμαι στοκος.
Θα αρχισω να συλλαβιζω μπας και μαθω τιποτα.
Τζε-γκε-βαρα
Σωστο;
Tυπε εχεις δουλεψει?
Sorry που ρωταω αλλα...ξερεις σε ποσες αγγελιες ειχα παρει τηλεφωνο οταν πρωτοεψαχνα για δουλεια?
Τι θες να σου πω?
"1200 ευρω, ευκολα, αβιαστα"?
"1000 ευρω απο το σπιτι σου με 4 ωρες δουλεια την ημερα"?
Ξερεις ποσες τετοιες υπαρχουν? Οχι 4-5 που λες αλλα 4-5000 τουλαχιστον.
Το προβλημα θα ειναι να το πιστευεις.
Για να φτασεις στο χιλιαρικο που σου λεει η αγγελια θα πρεπει να επιτυχεις καποιους ...στοχους
Για να παρεις...bonus
Κοινως ειναι σαν τις πουτανες. 100....+20.....+20....+20...+20 το χοτελι και στο τελος η σουμα βγαινει ...180
Δεν υπαρχουν αυτα, ξεχασε το. Αν ηταν ετσι θα βγαζαν ολοι τα μαλλια της κεφαλης τους.
Θα το δεις και μονος σου. Με 5 κατοσταρικα θα ειναι η φαση παγια στα ξεκινηματα σου αν βγεις στην αγορα χωρις κονε ή καποιο γνωστο.