Νέα

Απεργίες ΜΜΜ καθημερινά...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις επιστρατεύσεις απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 26 57,8%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ

Ψήφοι: 3 6,7%
  • ΔΞ -ΔΑ

Ψήφοι: 1 2,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Nαι ειμαι παιδι ακομη επειδη δεν κλαιγομαι παρεα με εσάς.

χαχαχα σε βάλανε στο κολπο με τις πυραμίοδες????? τετοιο θυμα που εισαι....

τηλεφωνικες πωλησεις δεν εκατσα πανω απο 3-4 μερες μολις εμαθα τι παιζει!!!!

Στις πυραμίδες μπαίνουν μόνο απελπισμένοι και κορόιδα. Πήγε να με βάλει μια γνωστή αλλά της είπα ότι αν θέλει να απαντάω όταν παίρνει τηλεφωνό και να βγαίνουμε για  κανα καφέ να το κόψει.

Έχεις εμπειρία από τηλεπωλήσεις παλικάρι μου;;;;
Για πε, για πε...
Στην "πρακτική" τους έβγαλες καλή δουλίτσα πριν πάνε τα επόμενα κορόιδα;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δεν ξερεις απο δουλειες που ζητανε προγραμματιστες ουτε εσυ ουτε αυτοι που ειρωνευονται. Οποτε δεν μπορεις να έχεις αποψη....
Το μονο που ξερουν να λενε ολοι ειναι δεν μας φτανουν τα λεφτα μας γαμησε ο Σαμαρας αυτος φταιει....αντι να κατσουν να στρωσουν το κωλο τους κατω... να μαθουν καμια δουλεια της προκοπης

κριτικη σκεψη 0 κατα τα αλλα σε λενε παιδι μολις δουν οτι δεν κλαιγεσαι παρεα με αυτους και οτι και καλα δεν ξερεις τι παιζει εξω... ενω αυτοι ξέρουν.... ξέρουν τα @@ μου  :P αμα αρχισω να ρωταω παλι θα λενε σαν τον αλλον για ΑΦΜ και οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι να πουν

Ναι βρε αγορι μου απο προγραμματιστες δεν ξερω. Εσυ δεν εχεις δουλεψει ποτε ομως.
Εσυ που δεν εχεις δουλεψει ποτε σου πως εχεις αποψη για τις δουλειες των υπαλληλων του μετρο και τις απεργιες τους με την ιδια λογικη?  ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Tυπε εχεις δουλεψει?
Sorry που ρωταω αλλα...ξερεις σε ποσες αγγελιες ειχα παρει τηλεφωνο οταν πρωτοεψαχνα για δουλεια?
Τι θες να σου πω?
"1200 ευρω, ευκολα, αβιαστα"?
"1000 ευρω απο το σπιτι σου με 4 ωρες δουλεια την ημερα"?

Ξερεις ποσες τετοιες υπαρχουν? Οχι 4-5 που λες αλλα 4-5000 τουλαχιστον.
Το προβλημα θα ειναι να το πιστευεις.
Για να φτασεις στο χιλιαρικο που σου λεει η αγγελια θα πρεπει να επιτυχεις καποιους ...στοχους  :2funny:
Για να παρεις...bonus  :2funny:
Κοινως ειναι σαν τις πουτανες. 100....+20.....+20....+20...+20 το χοτελι και στο τελος η σουμα βγαινει ...180  :grin:

Δεν υπαρχουν αυτα, ξεχασε το. Αν ηταν ετσι θα βγαζαν ολοι τα μαλλια της κεφαλης τους.
Θα το δεις και μονος σου. Με 5 κατοσταρικα θα ειναι η φαση παγια στα ξεκινηματα σου αν βγεις στην αγορα χωρις κονε ή καποιο γνωστο.

και κυριως...

πρεπει να εισαι ΓΡΗΓΟΡΟΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...

και να ξεχνας οτι εισαι....ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Στις πυραμίδες μπαίνουν μόνο απελπισμένοι και κορόιδα. Πήγε να με βάλει μια γνωστή αλλά της είπα ότι αν θέλει να απαντάω όταν παίρνει τηλεφωνό και να βγαίνουμε για  κανα καφέ να το κόψει.

Έχεις εμπειρία από τηλεπωλήσεις παλικάρι μου;;;;
Για πε, για πε...
Στην "πρακτική" τους έβγαλες καλή δουλίτσα πριν πάνε τα επόμενα κορόιδα;

@karazuburas το αν εχω δουλεψει ή οχι δεν μπορεις να το κρινεις εσυ ....

@bestman69 Α ωραια ειχες μια φιλη που ηθελε να σε εκμεταλευτει.... στην πρακτικη έπαιρνα καπου 700 ευρω το μηνα και ουσιαστικα ειχαμε παει σε μια επιχειρηση στα Πατησια... την 01ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ  :)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
και κυριως...

πρεπει να εισαι ΓΡΗΓΟΡΟΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...

και να ξεχνας οτι εισαι....ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ..

Και το κυριοτερο ολων. Να εισαι απελπισμενος ή αβγαλτος.
Γιατι μονο ετσι πας σε τεοια δουλεια ευτυχως ή δυστυχως.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

Ωραια για πες που εχεις δουλεψει.
Αφου ρωτας και τους αλλους απο πανω, αρα δεν εχεις προβλημα να πεις.
Σε ακουμε  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ωραια για πες που εχεις δουλεψει.
Αφου ρωτας και τους αλλους απο πανω, αρα δεν εχεις προβλημα να πεις.
Σε ακουμε  :)

Οχι εφοσον δεν λενε και οι αλλοι δεν θα πω περισσοτερα εγω.  Ειπα την πρακτικη μου που την εκανα.... αρκετο αυτο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν καταλαβα? ειμαι υποχρεωμενος???μηπως να δωσω και ΑΦΜ???

χαχαχαχχα πάρε πετσα τωρα  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Οχι εφοσον δεν λενε και οι αλλοι δεν θα πω περισσοτερα εγω.  Ειπα την πρακτικη μου που την εκανα.... αρκετο αυτο

Μα εσυ εγραφες στην προηγουμενη σελιδα οτι διαφερεις απο τους αλλους που τους ρωτανε κατι συγκεκριμενο και δεν απαντανε  :grin:
Τυπε την κολοκυθια θα παιξουμε?  :grin:
Πρακτικη εχουμε κανει ολοι. Δεν ειναι δουλεια αυτο  :)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Τυπε Μπολντι τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα, ακομα και για τους κομπιουτεραδες. Ξερω παρα πολλα παιδια που ειναι ανεργα. Και κανεις δε θα σου δωσει πανω απο 1000 ευρω πρωτο μισθο, μην τρεφεις αυταπατες, εκτος βεβαια κι αν εχεις κονε.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

@bestman69 Α ωραια ειχες μια φιλη που ηθελε να σε εκμεταλευτει.... στην πρακτικη έπαιρνα καπου 700 ευρω το μηνα και ουσιαστικα ειχαμε παει σε μια επιχειρηση στα Πατησια... την 01ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ  :)

Τρέλα πουλάς;
Τι σχέση η πρακτική με τις τηλεπωλήσεις που μετά από 4 μέρες(!) κατάλαβες τι παίζει και την έκανες;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Τυπε Μπολντι τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα, ακομα και για τους κομπιουτεραδες. Ξερω παρα πολλα παιδια που ειναι ανεργα. Και κανεις δε θα σου δωσει πανω απο 1000 ευρω πρωτο μισθο, μην τρεφεις αυταπατες, εκτος βεβαια κι αν εχεις κονε.

Βρε και κονε να εχει πανω απο 700 δεν θα παρει.
Εκτος κι αν την μυριστει τη φαση απο νωρις και την κανει για εξω(που του το ευχομαι αν εχει την δυνατοτητα)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εσυ εισαι πολυ ασχετος τελικα  :P

αντι να πεις ψευδεις στον πληθυντικο ειπες ψευδες !!!!

Λυκειο εχεις βγαλει???? και λες τους αλλους στοκους?
Ουτε το γυμνασιο δεν μπορεσα να βγαλω.
Μην ψαχνεις για λαθακια γιατι και εσυ κανεις πολλα.
Καταλαβες τζε γκε βαρα;  :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Προσεξτε να μην αρχισετε να αποφευγετε σαν τον λοπεζ οταν τελειωσω και βρω ή φτιαξω κατι καλο μονος μου... ετσι και ο λοπεζ μιλαγε μπολικα για καποια θεματα και τωρα που διαψευδετε κανει το κοροιδο  :P

αυτο θα πει δικαιοσυνη. Ξερω καλα ο καθενας τι ρολο βαραει παιδακια και δεν χρειαζομαι συμβουλες απο ατομα που δεν γνωριζουν την αγορα εργασιας

Πραγματικά μπόλντη, μακάρι να γίνουν αυτά που λες, στο εύχομαι γιατί ανήκουμε στην ίδια κατηγορία επαγγελματικού προσανατολισμού (περίπου)
Το κακό με σένα όμως είναι ότι μιλάς. Μιλάς πολύ. Κι όπους ακούς πολλά κεράσια... κόψε τους μπάφους τα κεράσια δεν μιλάνε  :birdman:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ο μπολντεμορτ θα φτιαξει το λειτουργικο ''cambines''

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πραγματικά μπόλντη, μακάρι να γίνουν αυτά που λες, στο εύχομαι γιατί ανήκουμε στην ίδια κατηγορία επαγγελματικού προσανατολισμού (περίπου)
Το κακό με σένα όμως είναι ότι μιλάς. Μιλάς πολύ. Κι όπους ακούς πολλά κεράσια... κόψε τους μπάφους τα κεράσια δεν μιλάνε  :birdman:

Eσυ δεν βρηκες πουθενα????

Καλο ειναι να μιλαμε οταν χρειάζεται. Κοιταξε να δεις εγω δεν ειπα πολλα κερασια εγω μιλησα για μερικες αγγελιες που εχω δει... μπες χρυση ευκαιρια να τις δεις και εσυ και παρε και τηλεφωνο. Μιλαω παντα με στοιχεια. Σε αντιθεση με αλλους που δεν απαντανε σε βασικες ερωτησεις. Απλα τα πραγματα.

Τωρα αν σε κοροιδευουν .... οι αγγελιες αυτες τι να πω.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

Καλο ειναι να μιλαμε οταν χρειάζεται. Κοιταξε να δεις εγω δεν ειπα πολλα κερασια εγω μιλησα για μερικες αγγελιες που εχω δει... μπες χρυση ευκαιρια να τις δεις και εσυ και παρε και τηλεφωνο. Μιλαω παντα με στοιχεια. Σε αντιθεση με αλλους που δεν απαντανε σε βασικες ερωτησεις. Απλα τα πραγματα.

η Χ.Ε ειναι μονο για μεταχειρισμενα Pc, καναρινια, τραπεζαριες και γατακια περσιας

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Βρε και κονε να εχει πανω απο 700 δεν θα παρει.
Εκτος κι αν την μυριστει τη φαση απο νωρις και την κανει για εξω(που του το ευχομαι αν εχει την δυνατοτητα)

Νταξει, αν ειναι τυχερος και / ή εχει κανα κονε μπορει να παρει κατι πανω απο 1000. Μερικες μεγαλες εταιριες λογισμικου δινουν μεχρι και 1200 καθαρα για μηχανικους λογισμικου. Επισης, αν δουλεψει για κανα γνωστο της οικογενειας του θελω να πιστευω πως θα ντρεπεται ο μαλακας να του δινει κατω απο 900-1000.

Γενικα παντως, οι μισθοι για νεοεισερχομενους στην αγορα εργασιας (graduates) κυμαινονται απο 800 μεχρι 1200 καθαρα, με την πλειοψηφια γυρω στα 850-900. Σπανια βλεπεις να ξεφευγουν απο τα ορια αυτα.

Μην ψαχνεις για δουλεια απο ΧΕ ρε συ! Μπες κατευθειαν στα site των εταιριων και κανε αιτησεις απο εκει. Αντε στην ξεφτιλα κανα skywalker / kariera.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom