Νέα

Απεργίες ΜΜΜ καθημερινά...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις επιστρατεύσεις απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 26 57,8%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ

Ψήφοι: 3 6,7%
  • ΔΞ -ΔΑ

Ψήφοι: 1 2,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Σύρε και γαμήσου ρε μουνόπανο..

Αυτό σημαίνει αντιπαράθεση με επιχειρήματα!!

Πέραν του ότι αν ήσουν μπροστά του, πίστεψέ με, ούτε που θα το σκεφτόσουν να του το πεις. ;)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
παιδια μην τσακωνεστε ο αντωνης καθαρισε για παρτη μας.τους εστειλε τα στρουμφακια σπιτι με το ραβασακι και ολοι γυρισαν στη δουλεια.εμπρος αντωνη  οδηγησε μας στην αναπτυξη

Επισκέπτης
Αυτό σημαίνει αντιπαράθεση με επιχειρήματα!!

Πέραν του ότι αν ήσουν μπροστά του, πίστεψέ με, ούτε που θα το σκεφτόσουν να του το πεις. ;)

Aς ευχόταν κάτι ανάλογο για τα παιδιά σου κι ας έψαχνες για επιχειρήματα εσύ.
Α και που'σαι, όσο για το άλλο, άστο. Μόνο τα μούτρα του ξέρεις οπότε δε μπορείς να κρίνεις τι θα του έλεγα μπροστά του..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
παιδια μην τσακωνεστε ο αντωνης καθαρισε για παρτη μας.τους εστειλε τα στρουμφακια σπιτι με το ραβασακι και ολοι γυρισαν στη δουλεια.εμπρος αντωνη  οδηγησε μας στην αναπτυξη

Δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα γίνει, είναι όμως σίγουρο πως είναι η μόνη πιθανότητα για να γίνει.
Ο αντίλογος είναι "να τα κάνουμε όλα μαντάρα" αλλά προφανώς αυτό δεν οδηγεί πουθενά.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Μόνο τα μούτρα του ξέρεις οπότε δε μπορείς να κρίνεις τι θα του έλεγα μπροστά του..

Να τον πάρω μια μέρα να έρθουμε προς τα μέρη σου να σε ακούσω με τα αυτιά μου να του το λες; :rolleyes:

Πρόσεξε τί εύχεσαι διότι ενίοτε ενδέχεται και να συμβεί! :grin:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα γίνει, είναι όμως σίγουρο πως είναι η μόνη πιθανότητα για να γίνει.
Ο αντίλογος είναι "να τα κάνουμε όλα μαντάρα" αλλά προφανώς αυτό δεν οδηγεί πουθενά.
τελευταια ελπιδα ο αντωνης :rockon: :rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.419
Πόντοι
6.515
Μπορει να μην γινω ποτε καπιταλιστης αλλα αναγνωριζω οτι ενας καπιταλιστης μπορει να δωσει δουλεια σε 10 ατομα..... ενω ενας βολεμενος αριστερος του δημοσιου να παρει 3 μισθους που αντιστοιχουν σε ανεργους πχ 3200 εποπτης εισιτηριων....

3200 / 4 = 800 ευρω ενας αξιοπρεπης πρωτος μισθος στην ελλαδα του 2013 και οχι του 1990

εποπτης εισητηριων ειπες, μηπως γι αυτο δεν εχει σιδερενιες μπαρες το ελληνικο μετρο, ενω οσα εχω δει στο εξωτερικο εχουν?
Μηπως για να διορισει μερικες εκατονταδες ελεγκτες ο βερελης? :think: Τελικα πισω απ'ολα υπαρχει μια αιτια :uglystupid:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
τελευταια ελπιδα ο αντωνης :rockon: :rockon:

Χέστηκα για τον Αντώνη ρε φίλε στην τελική! Και ξέρεις τί μπηνελίκια του έχω ρίξει το 93;
Απλά αυτός έτυχε να είναι ο μόνος που ενδέχεται κάτι να καταφέρει.
Δεν το λέω εγώ, το 43% του Ελληνικού λαού το λέει. Για τον "άλλον" το λέει το 29%. Υπάρχει μια σημαντική δαφορά.

Αλλά τί να ξέρει ο λαός; Η αριστερή ιντελιγκέντζια μόνο δικαιούται να έχει άποψη!

Επισκέπτης
Να τον πάρω μια μέρα να έρθουμε προς τα μέρη σου να σε ακούσω με τα αυτιά μου να του το λες; :rolleyes:

Πρόσεξε τί εύχεσαι διότι ενίοτε ενδέχεται και να συμβεί! :grin:

Tώρα άμα σου πω πως δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να δω τον σιχαμένο μπροστά μου, θα πεις πως τον φοβάμαι κιόλας.
Στα πελέ μου όμως..

Επισκέπτης
Αρχισε απο τωρα η ηττοπαθεια aka κρατα και μια πισινη?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
εποπτης εισητηριων ειπες, μηπως γι αυτο δεν εχει σιδερενιες μπαρες το ελληνικο μετρο, ενω οσα εχω δει στο εξωτερικο εχουν?
Μηπως για να διορισει μερικες εκατονταδες ελεγκτες ο βερελης? :think: Τελικα πισω απ'ολα υπαρχει μια αιτια :uglystupid:

Πάντως σε όλα τα μετρό του κόσμου που έχουν μπάρες υπάρχει ένας επόπτης σε ΚΑΘΕ μπάρα!
Αλλά δεν νομίζω να αμοίβονται με 3.000 το μήνα έκαστος γι αυτή τη "βαρειά" δουλειά.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Αρχισε απο τωρα η ηττοπαθεια aka κρατα και μια πισινη?

Αν μπεις σε χειρουργείο με ασθενή που έχει γενικευμένο καρκίνο ξέρεις πως οι πιθανότητές του είναι 50-50, ας πούμε, αλλά το προσπαθείς.
Δεν λες "να τα κάνουμε μπάχαλο" σαν τον "πιτσιρίκο".
Η "οργή" είναι "πιασάρικια" αλλά δεν αποτελεί θέση. Μόνο άρνηση.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.419
Πόντοι
6.515
Tώρα άμα σου πω πως δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να δω τον σιχαμένο μπροστά μου, θα πεις πως τον φοβάμαι κιόλας.
Στα πελέ μου όμως..

παιδια κουβεντα κανουμε, μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε, δεν υπαρχει κανενας λογος να βριζομαστε. Εξαλου αν συμφωνουσαμε ολοι θα ειμασταν σαν πανελ του τραγκα που βριζουν ολοι μαζι τη μερκελ :idiot:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Χέστηκα για τον Αντώνη ρε φίλε στην τελική! Και ξέρεις τί μπηνελίκια του έχω ρίξει το 93;
Δεν το λέω εγώ, το 43% του Ελληνικού λαού το λέει. Για τον "άλλον" το λέει το 29%. Υπάρχει μια σημαντική δαφορά.

Αλλά τί να ξέρει ο λαός; Η αριστερή ιντελιγκέντζια μόνο δικαιούται να έχει άποψη!
ολοι τον βρισαμε το 93 ξεχνα το και κοιτα μπροστα.τα λεμε παω για αλητιες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

ειδαμε καλα τις επιλογες του λαου τοσα χρονια.Το οτι ψηφισε με 43% τον Σαμαρα σημαινει οτι μυαλο δεν εβαλε και συνεχιζει να ψηφιζει τα κομματα που τον κατεστρεψαν.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να δω τον σιχαμένο μπροστά μου.

Καλά δεν θα "ρθούμε"! :grin:
Να σου πως την αλήθεια κι εγώ βαριέμαι...

Πάντως, ειλικρινά τώρα, τον Τραμ και να ήθελα να τον βρίσω ΔΕΝ θα το έκανα διότι θα σκιαζόμουν!
Βέβαια εσύ ίσως να είσαι και παληκάρι! :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αν μπεις σε χειρουργείο με ασθενή που έχει γενικευμένο καρκίνο ξέρεις πως οι πιθανότητές του είναι 50-50, ας πούμε, αλλά το προσπαθείς.
Δεν λες "να τα κάνουμε μπάχαλο" σαν τον "πιτσιρίκο".
Η "οργή" είναι "πιασάρικια" αλλά δεν αποτελεί θέση. Μόνο άρνηση.

μπαααα... το λένε γιατί πιστεύουνε σε αυτό....

%2525CF%252587%2525CE%2525BF%2525CF%25258D%2525CE%2525BD%2525CF%252584%2525CE%2525B1_thumb%25255B3%25255D.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom