Επισκέπτης
Η "οργή" είναι "πιασάρικια" αλλά δεν αποτελεί θέση. Μόνο άρνηση.
Να δεις τι σου'χω για μετά
βρουμ βρουμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.....
Η "οργή" είναι "πιασάρικια" αλλά δεν αποτελεί θέση. Μόνο άρνηση.
Το προβλημα το εχουν οσοι δεν τους βριζουν τα τραβατρομποειδη,οχι εγω.Δε σε πήρε από κάτω η εικόνα που έχει για σένα ο τραβατρόμπας δηλαδή??
Να δεις τι σου'χω για μετά
βρουμ βρουμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.....
:γκράμπς πόπκορν:
Τωρα θυμηθηκα τον Πετρο τον Κωστοπουλο που εβγαινε στον Ευαγγελατο και ελεγε οτι δεν τον αφηνουνε τα μπλοκα(επι Σημιτη)να παει στο χωριο του να δει,λεει,τη μανα του...Τώρα ας πούμε φιάχνεσαι;
Εσύ κακομοίρη μου δεν θα μπορείς να πας ούτε μέχρι την Κόρινθο από το χωριό σου!
Εγώ λες να έχω πρόβλημα από την Δροσιά μέχρι το Χαλάνδρι; ;)
Καλά δεν θα "ρθούμε"!
Να σου πως την αλήθεια κι εγώ βαριέμαι...
Πάντως, ειλικρινά τώρα, τον Τραμ και να ήθελα να τον βρίσω ΔΕΝ θα το έκανα διότι θα σκιαζόμουν!
Βέβαια εσύ ίσως να είσαι και παληκάρι!
Εγώ λες να έχω πρόβλημα από την Δροσιά μέχρι το Χαλάνδρι; ;)
Πω μεγαλε φοβηθηκαμε το γεροντακι ασε μας ρε γκαβουλιακα που θα μας κανεις και συστάσεις να φοβομαστε το καραγκιοζιλικι, χαζογελώντας με το βλακωδες στυλάκι φαντάρων στο καψιμι
το πιο πιθανον να σε χωσει να του κανεις καμμια δουλεια μπας κ του μεινουν λεφτα να γαμησει κανενα μπαζο παρα ο,τι αλλο..Μη λες τέτοια κι εξαγριώσεις τον τραβατρόμπα μανίτσα.
Που να τα βγάλω πέρα 1,60 άνθρωπος??
ειδαμε καλα τις επιλογες του λαου τοσα χρονια.Το οτι ψηφισε με 43% τον Σαμαρα σημαινει οτι μυαλο δεν εβαλε και συνεχιζει να ψηφιζει τα κομματα που τον κατεστρεψαν.
Άν δεν επαναστατησει ο λαος μην περιμένεις σωτηρία,τα χειρότερα έρχονται!Βλεποντας απο την μια την Τουρκια να γιγαντωνεται και να βιωνει το δικο της οικονομικο θαυμα, σε καθε τομεα, με εταιρειες που μπορουν ν αγορασουν τους ραγιαδες σε 1 νυχτα, και απο την αλλη κοπροσκυλα που ρημαξαν το κρατος, σκεφτεσαι εαν υπαρχει πραγματικα σωτηρια..
Ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο...
Ας ελπισουμε να μην βιωσουμε διαμελισμο γιατι για τ υπολοιπα δεν υπαρχει καμια ελπιδα..
Με κάτι φασίστες σαν εσένα σίγουρα....Ας ελπισουμε να μην βιωσουμε διαμελισμο γιατι για τ υπολοιπα δεν υπαρχει καμια ελπιδα..
Βλεποντας απο την μια την Τουρκια να γιγαντωνεται και να βιωνει το δικο της οικονομικο θαυμα, σε καθε τομεα, με εταιρειες που μπορουν ν αγορασουν τους ραγιαδες σε 1 νυχτα, και απο την αλλη κοπροσκυλα που ρημαξαν το κρατος, σκεφτεσαι εαν υπαρχει πραγματικα σωτηρια..
Ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο...
Ας ελπισουμε να μην βιωσουμε διαμελισμο γιατι για τ υπολοιπα δεν υπαρχει καμια ελπιδα..