Νέα

Απεργίες ΜΜΜ καθημερινά...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις επιστρατεύσεις απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 26 57,8%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ

Ψήφοι: 3 6,7%
  • ΔΞ -ΔΑ

Ψήφοι: 1 2,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

Επισκέπτης
Η "οργή" είναι "πιασάρικια" αλλά δεν αποτελεί θέση. Μόνο άρνηση.

Να δεις τι σου'χω για μετά

tromaktiko.jpg

βρουμ βρουμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καλα εντάξει .. οι αγρότες.. μόλις πέσει η επιδοτησούλα και καμμιά αποζημίωση για ανύπαρκτες καταστροφές θα πάρουν την άγουσαν προς το καφενείο του χωριού αναμένοντας την επίσκεψη του εντοπίου βουλευτή που θα μοιράσει τις επιταγές για να συνεχίσουνε να μην παράγουν...

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
:γκράμπς πόπκορν:  :2funny:

Επισκέπτης
Είπε ο βλάκας που πρότεινε την παραγωγή βιο-λιπάσματος από τις κλάρες της ελιάς  :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Να δεις τι σου'χω για μετά

tromaktiko.jpg

βρουμ βρουμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.....

Τώρα ας πούμε φιάχνεσαι; :think:
Εσύ κακομοίρη μου δεν θα μπορείς να πας ούτε μέχρι την Κόρινθο από το χωριό σου!
Εγώ λες να έχω πρόβλημα από την Δροσιά μέχρι το Χαλάνδρι; ;)

Επισκέπτης
Τώρα ας πούμε φιάχνεσαι; :think:
Εσύ κακομοίρη μου δεν θα μπορείς να πας ούτε μέχρι την Κόρινθο από το χωριό σου!
Εγώ λες να έχω πρόβλημα από την Δροσιά μέχρι το Χαλάνδρι; ;)
Τωρα θυμηθηκα τον Πετρο τον Κωστοπουλο που εβγαινε στον Ευαγγελατο και ελεγε οτι δεν τον αφηνουνε τα μπλοκα(επι Σημιτη)να παει στο χωριο του να δει,λεει,τη μανα του... :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Καλά δεν θα "ρθούμε"! :grin:
Να σου πως την αλήθεια κι εγώ βαριέμαι...

Πάντως, ειλικρινά τώρα, τον Τραμ και να ήθελα να τον βρίσω ΔΕΝ θα το έκανα διότι θα σκιαζόμουν!
Βέβαια εσύ ίσως να είσαι και παληκάρι! :2funny: :2funny:

Πω μεγαλε φοβηθηκαμε το γεροντακι ασε μας ρε γκαβουλιακα που θα μας κανεις και συστάσεις να φοβομαστε το καραγκιοζιλικι, χαζογελώντας με το βλακωδες στυλάκι φαντάρων στο καψιμι

Επισκέπτης
Πω μεγαλε φοβηθηκαμε το γεροντακι ασε μας ρε γκαβουλιακα που θα μας κανεις και συστάσεις να φοβομαστε το καραγκιοζιλικι, χαζογελώντας με το βλακωδες στυλάκι φαντάρων στο καψιμι

Μη λες τέτοια κι εξαγριώσεις τον τραβατρόμπα μανίτσα.
Που να τα βγάλω πέρα 1,60 άνθρωπος??

Επισκέπτης
Συστασεις ας κανει ο γιανεβαν στον τραβατρομπα για το ζαχαρο,τα παραπανισια κιλακια...

Εμενα στ'αρχιδια μου δηλαδη αλλα ο γιανεβαν ειναι,λεει,επιστημων ανθρωπος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Μη λες τέτοια κι εξαγριώσεις τον τραβατρόμπα μανίτσα.
Που να τα βγάλω πέρα 1,60 άνθρωπος??
το πιο πιθανον να σε χωσει να του κανεις καμμια δουλεια μπας κ του μεινουν λεφτα να γαμησει κανενα μπαζο παρα ο,τι αλλο.. :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
ειδαμε καλα τις επιλογες του λαου τοσα χρονια.Το οτι ψηφισε με 43% τον Σαμαρα σημαινει οτι μυαλο δεν εβαλε και συνεχιζει να ψηφιζει τα κομματα που τον κατεστρεψαν.

Το Σαμαρά δεν τον ψήφισε το 43%, απλά αυτή τη στιγμή το 43% τον θεωρεί καταλληλότερο για πρωθυπουργό με διαφορά περίπου 15 μονάδες από τον βασικό του αντίπαλο. Και η πολιτική ιστορία διδάσκει πως ΠΟΤΕ δεν έχασε εκλογική αναμέτρηση κόμμα με τόσο μεγάλη διαφορά καταλληλότητος ανέμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς.

Το βασικό όμως που πρέπει να καταλάβεις είναι πως στην κοινοβουλευτική δημοκρατία αυτό που ψηφίζει ο λαός είναι σωστό ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ, διότι επί αυτής ακριβώς της αρχής στηρίζεται το σύστημα.
Αν δεν μας αρέσει ο κοινοβουλευτισμός να τον αλλάξουμε, ενδιαφέρον ακούγεται!
Ακούω προτάσεις και πρώτος αναφέρω μερικές.

Αναρχία, "λαϊκή δημοκρατία" Βορειοκορεατικού τύπου, ολιγαρχία-αριστοκρατία (στυλ Κίνας, όχι και πολύ κακή ιδέα!), απόλυτη μοναρχία-πεφωτισμένη δεσποτεία, μεσαιωνικού τύπου ή τύπου Τσαουσέσκου, Καντάφι κλπ.

Θα με βοηθούσε κάποιος αν συμπλήρωνε ότι ξέχασα...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Το πρωι ο συνδικαλας ελεγε οτι ο κοσμος ειναι μαζι τους..ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΛΕΓΕ..

Ας δουμε [size=30pt]OΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ[/size] απο το παραπανω βιντεο:

[size=20pt]alfat0omega Πριν από 1 ώρα
Μακάρι η κυβέρνηση να είχε το θάρρος να απολύσει τέτοια λαμογια.[/size]

[size=20pt]
wilwerin πριν από 4 ώρες
Αμεση απολυση.Αντε να τελειωνουμε με τους λεονταρισμους του καθενα....[/size]

[size=20pt]mario fieraku πριν από 6 ώρες
παντα ηθελα να αγορασω μια μαιμου αφτως ειναι ωτη πρεπει[/size]

[size=20pt]allenvatousa πριν από 7 ώρες
Λαμογιο ολκης[/size]

[size=20pt]
PanAndrMyc πριν από 7 ώρες
QUIT UR SELF MONKEY RAT[/size]

[size=20pt]Enforcer0077 πριν από 9 ώρες
αμόρφωτο πιθήκι..[/size]

ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗ

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Βλεποντας απο την μια την Τουρκια να γιγαντωνεται και να βιωνει το δικο της οικονομικο θαυμα, σε καθε τομεα, με εταιρειες που μπορουν ν αγορασουν τους ραγιαδες σε 1 νυχτα, και απο την αλλη κοπροσκυλα που ρημαξαν το κρατος, σκεφτεσαι εαν υπαρχει πραγματικα σωτηρια..

Ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο...

Ας ελπισουμε να μην βιωσουμε διαμελισμο γιατι για τ υπολοιπα δεν υπαρχει καμια ελπιδα..

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Βλεποντας απο την μια την Τουρκια να γιγαντωνεται και να βιωνει το δικο της οικονομικο θαυμα, σε καθε τομεα, με εταιρειες που μπορουν ν αγορασουν τους ραγιαδες σε 1 νυχτα, και απο την αλλη κοπροσκυλα που ρημαξαν το κρατος, σκεφτεσαι εαν υπαρχει πραγματικα σωτηρια..

Ας ελπισουμε να μην βιωσουμε διαμελισμο γιατι για τ υπολοιπα δεν υπαρχει καμια ελπιδα..
Άν δεν επαναστατησει ο λαος μην περιμένεις σωτηρία,τα χειρότερα έρχονται!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Με κάτι φασίστες σαν εσένα σίγουρα....
Γιατί με σκουπίδια δίπλα μου δεν μπορώ να ζήσω!!!!!!

Υ.Γ. Τράβα Τουρκία να ζήσεις man, μπας και την καταστρέψεις και αυτή, γιατί την Ελλαδίτσα της γαμήσατε τα πρέκια!!!!!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Το 2002 όμως οι "μπουνταλάδες" Τούρκοι έστειλαν όλους τους παλιούς πολιτικούς στο διάολο. Ο "δαιμόνιος" Έλληνας συνεχίζει να ψηφίζει πάντα τα ίδια σκατά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom