Νέα

Απειλές μέσω pm

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.532
Πόντοι
12.056
Και με αυτους που ειναι κρυμμενη τι κανουμε??
Τους ανεχομαστε η γελαμε με την παρτη τους? :boobies:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
το μονο που εχει να μου κανει καποιος πμ ειναι να μου κλασει μια μαντρα με αρχιδια...!!τι μπορει να μου κανει απο το πμ..!!??

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φίλε DARKSIDEOFTHEMOON, συγνώμη για την έκφραση μου, απλά πλάκα κάνω.........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελα ρε altec να πειράξω μόνο εσένα ρε.Τουλάχιστον εσύ δεν θα βρίσεις την μάνα μου.Φαινεσαι άτομο που έχει κρίση.

Λέω να πειράξω κ τον Κρητίκαρο,αλλά οι τελευταίες μου πληροφορίες σχετικά με το δέμας του,μου φαίνεται ότι θα χρειαστώ κ μια σκάλα.

Αλήθεια εσείς οι Κρητικοί τα κοπέλια όταν τον αλληλοπαίρνετε,αληθεύει ότι δεν πονάτε κατά το ''πονάνε ορέ τα παλληκάρια;''

:headbang1: :headbang1: :headbang1:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε DARKSIDEOFTHEMOON, συγνώμη για την έκφραση μου, απλά πλάκα κάνω.........

Την δέχομαι την συγνώμη σου,απλά επέτρεψε μου να είμαι επιφυλακτικός απέναντί σου κ να μην ξαναποστάρω κάτι που να αναφέρεται σε σένα.Απλά & φιλικά για να μην παρεξηγούμαι.
Να σαι καλά.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
σχετικά με το "θέμα" του θρεντ:
Μπράβο ρε μάγκες,έπρεπε να υπάρξει κάτι τέτοιο,γιατί αν είναι αλήθεια πως κάποιοι έφυγαν λόγω τέτοιων γεγονότων,πολύ σωστά κάνετε!
Σωστότατοι και-επειδή έχετε "ακούσει" απ'ότι έχω δει κάτι φορές πολλά για "αδράνεια"-ας ακούσετε καμιά φορά και συγχαρητήρια:)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.532
Πόντοι
12.056
Τo οτι εισαι ενα κατακαθι τις κενωνιας το ξερουν ολοι φιλε Νταρκ...
Εκτος απο κρυφοβαζελος εισαι και γνωστος στις πιατσες τον ΤΡΑΝΣ....
Οποτε δεν σε παιρνει να λες και πολλα...Λλλωστε για αυτο εχεις και τζιπακι...με φυμε τζαμια...αλλα που θα παει...θα σε πετυχω...και θα σου σπασω τα παγιδια.. :dancing:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
πραγματικα μπορει καποιος να σου κανει κατι μεσω προσωπικων μυνηματων??
εγω νομιζω :badair: :badair: :badair: @@@@@@@

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Την δέχομαι την συγνώμη σου,απλά επέτρεψε μου να είμαι επιφυλακτικός απέναντί σου κ να μην ξαναποστάρω κάτι που να αναφέρεται σε σένα.Απλά & φιλικά για να μην παρεξηγούμαι.
Να σαι καλά.

Δεν δέχομαι απειλές απο σένα ειδικά...........Λούγκρα καραμπινάτη :booty: :booty: :booty: :booty:

Επισκέπτης
εμενα ρε πουστη κανεις δεν μου εστειλε απειλητικο πμ??γιατι ρε κανετε διακρισεις?? :2funny: :2funny:!!!καυγας χωρις τον γουορ δεν γινεται και ειδικα οταν απειλουν φιλαρακια του  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα σου χω πετάξει τα άντερα έξω με το τζιπ μου κ αφού θα σου κάψω το παπάκι σου,θα κάνω τα άντερα σου κοκορέτσι κ θα τα φάω μεσα στην ΘΥΡΑ 13 με τα αδερφια μου τους γαύρους. :uglystupid: :idiot:
Κ να φέρεις την άλλη την αρχιλεού την κωλοχανούμισσα τον nik που κοιτάει στα μουλωχτά κ δεν ποστάρει να την περάσω κ αυτηνανε ένα χέρι με το τζιπ.Αλλά πρόσεξε,ανέβασε την πάνω στο παπάκι σου ,γιατί το παίζει μηχανόβια χωρίς να έχει μηχανή.Απλά κυκλοφορεί με πέτσινα κ μπουφάν μηχανής για να το παίξει μηχανόβια κ καλά.

Εδώ εσύ φοράς στριγκάκια μέσα από τα πέτσινα στην κατ'επίφασην μηχανόβια λεού θα κολλήσουμε;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Αυτό ήταν δλδ το θέμα που αποχώρησαν οι "παλαίουρες"  :rolleyes:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εμενα ρε πουστη κανεις δεν μου εστειλε απειλητικο πμ??γιατι ρε κανετε διακρισεις?? :2funny: :2funny:!!!καυγας χωρις τον γουορ δεν γινεται και ειδικα οταν απειλουν φιλαρακια του  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ξου ρε βρωμοσκώληκα να μην φωνάξω καμμιά κότα.

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
εσένα ρε γουορ σε φοβουνται...!!!

λενε ''αν τον πειραξουμε αυτον θα φερει 2-3 μαντραχαλαδες με τατου θα μας πιασουν και θα μας στειλουν στο διεθνες φεστιβαλ τατου αφου πρωτα μας εχει γεμισει ο θειος γουορ ολο το σωμα μας με χρωματα..''!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μαζικα απειλητικα πμς? ουαο... μηπως θα γινει κ βιρτουαλ καβγας?

καποιος/οι αντι να παιζουν με γκομενακια στη ριαλ λαιφ με φαινεται παιζουν το πουλακι τους μονοι τους :jerking:
η ζωη ειναι αλλου ρε... κρειζι πιπολ...

ουτε εγω εχω παρει απειλητικο πμ... ολα ευγενικα ειναι...  :'( :'( :'( :'(

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εσύ εισαι πιπίνι...ποιός θα σου γράψει κακά λόγια????  :sunglasses:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.532
Πόντοι
12.056
Νταρκ...σχολαω..τα λεμε το απογευμα...
Τα στρινκ μου τα εκανε κωλο η βροχη και το βραδυ δεν θα εχω τι να βαλω :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom