Νέα

Απαράδεκτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φιλαράκο σου έχω ξαναπεί....Από ιστορία πρέπει να διαβάζεις και κάνα ξένο περιοδικό........
Ενώ έχεις δίκιο για πολλά από τα εγκλήματα των κομμουνιστών αποσιωπάς πολλά από τα εγκλήματα των δεξιών.
8.000.000 δεν ήταν αυτοί που δεν ανήκαν στο ΚΚΕ. Ηταν αυτοί που είχε συμφωνήσει ο Τσώρτσιλ με τον Στάλιν ότι έπρεπε να είναι. Ο εμφύλιος δεν έγινε γιατί το ΚΚΕ ήταν 10%.... Εγινε γιατί ήταν 40% και έπρεπε να πέσει στο 10..... Τελικά μ αυτά και μ αυτά μια χαρά τηρήθηκε η συμφωνία.........Τα νούμερα ακόμα και των τωρινών εκλογών το αποδεικνύουν περίτρανα.

Υ.Γ. Φαίνεσαι ΟΚ τύπος, αλλά άρχισε να διαβάζεις και τίποτα διαφορετικό απ αυτό που σου έμαθε ο πατέρας σου. Θα σου κάνει καλό.
Το σημαντικότερο πράγμα που κατάλαβα μεγαλώνοντας ότι αποκλίνει από την πατρική Βίβλο είναι ότι όλοι οι Κομμμουνιστές δεν είναι εγκληματίες και ότι ο Παπαδόπουλος δεν έκανε καλό στην Ελλάδα........
Τελευταία μάλιστα ανακαλύπτω ότι και οι Αμερικάνοι δεν είναι "φίλοι" μας, αλλά τομαράκια παρτάκηδες.... 

Αφού κατενόησες έστω και "τώρα τελευταία" οτι οι Αμερικάνοι δεν είναι φίλοι μας, αλλά "τομαράκια παρτάκηδες", πάλι καλά.
Άλλοι βέβαια, το έλεγαν επι δεκαετίες.
Εσύ τίποτα δεν πήρες χαμπάρι;

Θα μου πείτε, βέβαια, να μην ζητάω και απο πολλά απο ένα τύπο που κυκλοφοράει με δύο -τουλάχιστον- νικ στο σάίτ.
'Ενα που το παίζει βαρύμαγκας πειραιώτης και άλλο ένα άλλο, γυναικείο, με το οποίο δήθεν υπογράφει η γκόμενά του, την οποία δεν χάνει ευκαιρία να μας λέει και πόσο καλά την "πηδάει" φυσικά.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αφού κατενόησες έστω και "τώρα τελευταία" οτι οι Αμερικάνοι δεν είναι φίλοι μας, αλλά "τομαράκια παρτάκηδες", πάλι καλά.
Άλλοι βέβαια, το έλεγαν επι δεκαετίες.
Εσύ τίποτα δεν πήρες χαμπάρι;

Θα μου πείτε, βέβαια, να μην ζητάω και απο πολλά απο ένα τύπο που κυκλοφοράει με δύο -τουλάχιστον- νικ στο σάίτ.
'Ενα που το παίζει βαρύμαγκας πειραιώτης και άλλο ένα άλλο, γυναικείο, με το οποίο δήθεν υπογράφει η γκόμενά του, την οποία δεν χάνει ευκαιρία να μας λέει και πόσο καλά την "πηδάει" φυσικά.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου
Ρε μαλάκα άντε να γαμήσεις. Μην ασχολείσαι μαζί μου. Τελειωμένος είσαι ακόμα να το πάρεις γραμμή;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε μαλάκα άντε να γαμήσεις. Μην ασχολείσαι μαζί μου. Τελειωμένος είσαι ακόμα να το πάρεις γραμμή;

ΕΣΥ είσαι τελειωμένος, ειδικά μετά τις αποψινές αποκαλύψεις, όπου γέλασε και το παρδαλό κατσίκι.
Καλό βράδυ λοιπόν γλυκέ μου (αλλά και γλυκειά μου, απευθύνομαι και στο άλλο σου νικ), βράσε στο ζουμί σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΕΣΥ είσαι τελειωμένος, ειδικά μετά τις αποψινές αποκαλύψεις, όπου γέλασε και το παρδαλό κατσίκι.
Καλό βράδυ λοιπόν γλυκέ μου (αλλά και γλυκειά μου, απευθύνομαι και στο άλλο σου νικ), βράσε στο ζουμί σου.
Ρε καμμένε δε σε παίρνει σου λέω.... Δυό είμαστε άρρεν ακι θήλυ, αυτό που εσύ δεν μπορείς ποτέ να αποκτήσεις. Μάλιστα εν ευθέτω χρόνω που θα συναντηθούμε και με επίτιμα μέλη του σάιτ θα ξεφτιλιστείς περισσότερο από όσι έχεις ξεφτιλιστεί μέχρι σήμερα.
Είπαμε ξανά..... Βρες μουνί......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε καμμένε δε σε παίρνει σου λέω.... Δυό είμαστε άρρεν ακι θήλυ, αυτό που εσύ δεν μπορείς ποτέ να αποκτήσεις. Μάλιστα εν ευθέτω χρόνω που θα συναντηθούμε και με επίτιμα μέλη του σάιτ θα ξεφτιλιστείς περισσότερο από όσι έχεις ξεφτιλιστεί μέχρι σήμερα.
Είπαμε ξανά..... Βρες μουνί......

Με έπεισες.
Όπως έπεισες και όλους άλλωστε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
'Ολα για την "Τέχνη"???
Το  2007 ,ο  Guillermo Vargas Habacuc, ένας ξεφτιλισμένος 'καλλιτέχνης' , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί  στον τοίχο μιας Γκαλερύ 'τέχνης' και το άφησε να πεθάνει αργά απο την πείνα και τη δίψα.

Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας και οι επισκέπτες  αυτής της Γκαλερύ 'τέχνης' στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου,μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία.

Δεν είναι μόνο αυτό: η αξιότιμη Biennale κεντρικής αμερικής πήρε την αισχρή απόφαση  , οτι η κτηνωδία που έκανε αυτό το υποκείμενο πρόκειτε για τέχνη , και κάλεσε τον  Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως στην Biennale του 2008.

Υπογράψτε εδω: , δε χρειάζετε να πληρώσετε, αξίζει τον κόπο, να απαιτήσουμε το υποκείμενο αυτό να μην χρίζει καμίας εκτίμισης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη βάναυση πράξη του, και για την ευχαρίστισή και την απάθειά του με τον πόνο του άλλου.. 

Είναι πολύ εύκολο, διαρκεί μόνο 10 δευτερόλεπτα και είναι αξιόπιστο!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Το εργο ''τεχνης''

Συνημμένα

• skylos 1.JPG
    skylos 1.JPG
    43 KB · Εμφανίσεις: 44
  • skylos3.JPG
    skylos3.JPG
    47 KB · Εμφανίσεις: 34
  • skylos2.JPG
    skylos2.JPG
    46 KB · Εμφανίσεις: 59
  • skylos4.JPG
    skylos4.JPG
    46,7 KB · Εμφανίσεις: 41
  • skylow4.JPG
    skylow4.JPG
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 41

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ειναι ενα θρεντ που μπορει να ξαναεμφανιστηκε αλλα καλα γινεται και συνεχιζεται.

Παιδια πατε ολοι για υπογραφη...

Απορω πως το επετρεψαν αυτο οι τοπικες αρχες.

Μακάρι να βγει κατι απο τις υπογραφες και να σωθει ενα αλλο κακομοιρο ζωακι

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
  και καλα ο "καλιτεχνης" ειναι σαλεμενος οι μαλακες οι "φιλοτεχνοι¨" τι καθονται και χαζευουν????????????????????????????????/ :huh: :huh: :huh: :huh:

Συνημμένα

• malakes.GIF
    malakes.GIF
    20,8 KB · Εμφανίσεις: 26

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
καλα αυτοι ειναι για παλουκι στο κεφαλι

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Σίχαμα ο τύπος...

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το θέμα συγχωνεύτηκε

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
:uglystupid:

Ειναι η νεα Τεχνη...να αφηνεις ενα σκυλο να πεθαινει απο πεινα και διψα.. :jerking: :headbang:

[youtube=425,350]3-jIP8i1djg[/youtube]
Altec21,δεν ειχα δει οτι ειχες ποσταρει θρεντ με αυτο το θεμα, χαιρομαι παντος που καποιος αλλος σκεφτηκε πριν απο μενα να το κανει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom