Νέα

Απαράδεκτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ειδικά αν αυτός ο κάποιος τυγχάνει και θαυμαστής του ναζισμού, ενός καθεστώτος που έκαιγε τα βιβλία στις πλατείες!

Το κάψιμο βιβλίων δεν είναι αποκλειστικό γνώρισμα των Ναζί.
Το ίδιο έκαναν και οι ΠΑΣΟΚτζήδες.

Αρχές δεκαετίας του '80 , επί Δημαρχίας Μπέη, αποσύρθηκαν τα βιβλία του Πλεύρη από τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Αθηναίων και ΚΑΗΚΑΝ , κατόπιν εντολής του Δημοτικού Συμβουλίου , που πάρθηκε με τις ψήφους των ΠΑΣΟΚων.

Για την πουστιά του Βελουχιώτη , θα γράψω όταν βρώ χρόνο.
Δεν θα είμαι ο πρώτος όμως, έχουν γραφτεί χιλιάδες παρόμοια ποστ σε άπειρα φόρουμ με άπειρες αναφορές σε πρωτογενείς πηγές/μαρτυρίες.

Με ένα τυχαίο ψάξιμο, βλέπω ένα ποστ εδώ

Επισκέπτης
Αν διάβαζες προσεκτικά αυτό που έγραφα παραπάνω, θα έβλεπες οτι δεν νομιμοποιείται κανένας να σκοτώσει ένα ζώο η έναν άνθρωπο εν ονόματι της "τέχνης". Και οτι κάτι τέτοιο είναι ποινικά κολάσιμο. Που σημαίνει ΦΥΛΑΚΗ.

Για φόνο ζώου, δεν νομίζω ότι πάει κανείς φυλακή.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το κάψιμο βιβλίων δεν είναι αποκλειστικό γνώρισμα των Ναζί.
Το ίδιο έκαναν και οι ΠΑΣΟΚτζήδες.
Δεν μας είπες όμως αν εσύ προσωπικά είσαι ΥΠΕΡ η ΚΑΤΑ του να καίγονται τα βιβλία.
Και μιλάω για ΟΛΑ τα βιβλία, είτε είναι του Πλεύρη είτε του οποιουδήποτε αναρχικού.
Δεν μας κάνεις μια δήλωση να ξέρουμε τι πρεσβεύεις επ' αυτού, Λαλάκη;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν το σκοτώσει στην ψύχρα (αν δηλαδή δεν πρόκειται για άγριο θηρίο που του επιτεθεί) και κάποιος τον καταγγείλει, ΝΑΙ, ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
Μην το δοκιμάσεις, συνεπώς. 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Φυλακή δεν νομίζω να μπαίνει, αλλά είναι ποινικό αδίκημα, εγώ ένα πούστη που έριξε φόλα στο Ροξάκι μου, αν τον βρω θα τον γαμήσω!!! και ας έχουν περάσει κάμποσα χρόνια.

Επισκέπτης
Αν το σκοτώσει στην ψύχρα (αν δηλαδή δεν πρόκειται για άγριο θηρίο που του επιτεθεί) και κάποιος τον καταγγείλει, ΝΑΙ, ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
Μην το δοκιμάσεις, συνεπώς. 

Φόνος ζώου πρέπει να είναι πταίσμα ή πλημμέλημα.
Για να πάει μέσα , πρέπει να φάει πάνω από 24 μήνες φυλακή.
Χλωμό το κόβω.

Τώρα αν το σκοτώσει με κανένα παράνομο καλάσνικωφ και συλληφθεί και παίξουν κι άλλα αδικήματα , μπορεί να βγεί καμιά τρελή σούμα.
Δεν νομίζω όμως ότι έχει πάει ποτέ κανείς φυλακή για φόνο ζώου.
Εδώ δεν πάνε μέσα για ανθρωποκτονίες καλά καλά, σιγά μην τους πάνε μέσα για ζώα ...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αυτοδικία - η μόνη μορφή δικαιοσύνης

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
Παιδια να ρωτήσω κάτι; Γιατί σε κάθε θέμα που ανοίγει καπιος στο τέλος φαγωνόμαστε μεταξύ μας;και κάνουμε διαγωνισμό ποίος θα πει την μεγαλύτερη εξυπνάδα; Επίσης δεν σχολίασε κανείς αυτό.πχ άντε αυτός είναι καραγκιόζης και δεν είναι καλλιτέχνης .ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΈΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΔΕΣ που πάνε στην έκθεση του και την βλέπουν τη σκ@τ@ είναι; και δείτε και αυτό σε ενα blog δικό μου .ΑΥΤΟ και αν δεν είναι απάνθρωπο.!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν πάντως θέλετε να υπογράψετε και να διαμαρτυρηθείτε για το εγκληματικό γεγονός που όλοι καταδικάσαμε, αλλά και να αξιώσετε να ΜΗΝ επιτραπεί άλλη τέτοια έκθεση, μπορείτε να το κάνετε εδώ:

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Το 2007 ,ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας ξεφτιλισμένος 'καλλιτέχνης' , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί στον τοίχο μιας Γκαλερύ 'τέχνης' και το άφησε να πεθάνει αργά απο την πείνα και τη δίψα:

Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας και οι επισκέπτες αυτής της Γκαλερύ 'τέχνης' στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου,μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία.

2i72wqc.jpg

ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ???
Δεν είναι μόνο αυτό: η αξιότιμη Biennale κεντρικής αμερικής πήρε την αισχρή απόφαση , οτι η κτηνωδία που έκανε αυτό το υποκείμενο πρόκειτε για τέχνη , και κάλεσε τον Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως στην Biennale του 2008.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!!!

Υπογράψτε εδω: www.petitiononline.com/13031953/petition.html]http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html[/url]

δε χρειάζετε να πληρώσετε, ούτε να υπογράψετε, αξίζει τον κόπο, να απαιτήσουμε το υποκείμενο αυτό να μην χρίζει καμίας εκτίμισης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη βάναυση πράξη του, και για την ευχαρίστισή και την απάθειά του με τον πόνο του άλλου..

Είναι πολύ εύκολο, δειαρκεί μόνο 10 δευτερόλεπτα και είναι αξιόπιστο!

ΥΓ: Αν γράψετε το όνομα αυτού του ελεινου στη μηχανη αναζήτησης Google θα δείτε τις φωτογραφίες του δύστυχου ζώου , και σελίδες web για να δείτε οτι πρόκειται για αληθινο περιστατικό.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Round_Ass το θέμα συγχωνεύτηκε

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά μην κάθεστε!!! Ολοι πρέπει να  ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ευχαρίστως θα έκανα και εγώ τέχνη: Θα του έκοβα τα αρχίδια και θα του τα έδινα να τα φάει. Και μετά θα τον άφηνα σε μια γωνία μιας γκαλερί να τον βλέπουν οι επισκέπτες.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.292
Πόντοι
8.225
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: o oρος απαραδεκτος ειναι πολυ ηπιος και για να μην αρχισω τα μπινελικια και γινω warned θα πω απλως αυτο θΑΝΑΤΟΣ ΣΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Θεωρώ τον εαυτό μου ΜΗ-φιλόζωο - τουλάχιστον όπως θεωρούν την φιλοζωια οι περισσοτεροι  :jerking:
(να φυλακίζεις ενα ζώο σε ενα μπαλκόνι και να το βγάζεις  1 φορά την ημέρα για χέσιμο, αφήνωντας πισω σου τις κουράδες για ντεκόρ και οταν κουραστείς απο το καθημερινό πεντάλεπτο να το αμολάς στον δρόμο)

ο συγκεκριμένος τύπος όμως θέλει τουλάχιστον άγριο ξυλοκόπημα

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το 2007 ,ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας ξεφτιλισμένος 'καλλιτέχνης' , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί στον τοίχο μιας Γκαλερύ 'τέχνης' και το άφησε να πεθάνει αργά απο την πείνα και τη δίψα:

Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας και οι επισκέπτες αυτής της Γκαλερύ 'τέχνης' στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου,μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία.

2i72wqc.jpg

ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ???
Δεν είναι μόνο αυτό: η αξιότιμη Biennale κεντρικής αμερικής πήρε την αισχρή απόφαση , οτι η κτηνωδία που έκανε αυτό το υποκείμενο πρόκειτε για τέχνη , και κάλεσε τον Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως στην Biennale του 2008.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!!!

Υπογράψτε εδω: www.petitiononline.com/13031953/petition.html]http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html[/url]

δε χρειάζετε να πληρώσετε, ούτε να υπογράψετε, αξίζει τον κόπο, να απαιτήσουμε το υποκείμενο αυτό να μην χρίζει καμίας εκτίμισης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη βάναυση πράξη του, και για την ευχαρίστισή και την απάθειά του με τον πόνο του άλλου..

Είναι πολύ εύκολο, δειαρκεί μόνο 10 δευτερόλεπτα και είναι αξιόπιστο!

ΥΓ: Αν γράψετε το όνομα αυτού του ελεινου στη μηχανη αναζήτησης Google θα δείτε τις φωτογραφίες του δύστυχου ζώου , και σελίδες web για να δείτε οτι πρόκειται για αληθινο περιστατικό.

Ελεος  αυτος θελει κρεμασμα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, με συγχωρείτε... πήγαν δηλαδή "άνθρωποι" στη γκαλερί να απολαύσουν αυτό το μοναδικό θέαμα;
Δεν μπορεί κάποιος να τους σαπίσει στο ξύλο?
Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να ζουν. Είναι λάθη της φύσης.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Προσωπικα τα σκυλια δεν τα συμπαθω (περισσοτερο παω τις γατουλες) αλλα δεν θα επετρεπα σε κανεναν να κακομεταχειριζεται ετσι ενα ζωντανο.
Ειναι απανθρωπο αυτο το πραγμα.
ΕΓΚΛΗΜΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom