Νέα

Απαράδεκτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.830
Πόντοι
12.056
:uglystupid:

Ειναι η νεα Τεχνη...να αφηνεις ενα σκυλο να πεθαινει απο πεινα και διψα.. :jerking: :headbang:

[youtube=425,350]3-jIP8i1djg[/youtube]

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Για δείτε και αυτό!!![youtube=425,350]sifPW45WB5I&watch_response[/youtube]

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Γιατι αυτο δεν ειναι μονο τεχνη ..........οπως και να το χαρακτηρισεις....παλι χαρακτηρισμος δεν υπαρχει.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ρε φίλε δεν το είδα καθόλου γιατί είμαι πολυ ευαίσθητος στο θέμα των σκυλιών...Στην κακομεταχείρηση τους από τους ανθρώπους...
Είλικρινα τα σκυλιά τα έχω πιο ψηλά και από τους ανθρώπους...Κρίμα που υπάρχουν τέτοιοι ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ γιατί μόνο έτσι μπορώ να τους χαρακτηρίσω...Τους έυχομαι να τους γυρίσει μπουμερανγκ και να πεθάνουν με τον ίδιο βασανιστικό τρόπο γιατί μονο ένας τέτοιος θάνατος τους αξίζει....

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ρε φίλε δεν το είδα καθόλου γιατί είμαι πολυ ευαίσθητος στο θέμα των σκυλιών...Στην κακομεταχείρηση τους από τους ανθρώπους...
Είλικρινα τα σκυλιά τα έχω πιο ψηλά και από τους ανθρώπους...Κρίμα που υπάρχουν τέτοιοι ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ γιατί μόνο έτσι μπορώ να τους χαρακτηρίσω...Τους έυχομαι να τους γυρίσει μπουμερανγκ και να πεθάνουν με τον ίδιο βασανιστικό τρόπο γιατί μονο ένας τέτοιος θάνατος τους αξίζει....
+1000. Απλα δε χρειαζεται να δινεις και καταρα. Δεν θα το κρινουμε αυτο εμεις. Οι ανθρωποι αυτοι εαπο καπου θα την βρουν, να εισαι σιγουρος

Επισκέπτης
Οντως με καταρες δεν κανουμε τιποτα... (αν και πολυ θα ηθελα να ταισω στον σκυλο μου τα μυαλα και την ψωλη αυτου του "καλλιτεχνη"). Το καλυτερο ειναι να στειλουμε το link σε οσους ξερουμε μπας και τον σταματησουμε το μαλακα :tickedoff:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
+1000. Απλα δε χρειαζεται να δινεις και καταρα. Δεν θα το κρινουμε αυτο εμεις. Οι ανθρωποι αυτοι εαπο καπου θα την βρουν, να εισαι σιγουρος
Εχεις δίκιο...Αλλωστε ο λαός λέει ότι όταν στέλνεις κατάρα είναι σαν να θάβεις το λάκο του άλλου και να πέφτεις εσύ τελικά μέσα..Τι να πω...?Ο Θεός είναι ο καλύτερος κριτής και αυτός θα ξέρει καλύτερα τι να κάνει με αυτους...Και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη

Επισκέπτης
Δεν το είδα, ούτε πρόκειται να το δω. Αν ήταν άνθρωπος στο βίντεο που περιγράφεις θα το έβλεπε ευχάριστα!

stype

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
:uglystupid:

Ειναι η νεα Τεχνη...να αφηνεις ενα σκυλο να πεθαινει απο πεινα και διψα.. :jerking: :headbang:

[youtube=425,350]3-jIP8i1djg[/youtube]
φιλε altec, συγχαρητηρια για το θεμα.
ετυχε να το διαβασω προχθες και πραγματι αν τον ειχα μπροστα μου το μαλακα θα τον θα του εφαρμοζα την ιδια τακτικη.
το πιο εξωφρενικο ομως αν ειδες ηταν οτι λεει τους αρεσε το θεαμα και προετρεπαν τον μαλακα να το ξανακανει.
μιλαμε οτι η εκθεση αυτη πρεπει να ηταν εκθεση σαδομαζοχισμου και τιποτα παραπανω.
ευτυχως που δεν ημουν εκει.............................

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αφτο και αν ειναι μαλακια!!
τι ανωμαλος που ειναι ο κοσμος!!!!!!!!!

ελεος!

Επισκέπτης
Συγνωμη ρε μαγκες, επειδη δεν καταλαβα -δεν ξερω και καλα αγγλικα- ο τυπος εκανε εκθεση, τον σκυλο που πεθαινε απο πεινα και διψα και καποιοι επισκεπτονταν την εκθεση αυτη ? και αυτο εγινε στην Κοστα Ρικα ?

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
μη το δεις καλυτερα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Ωραια Τεχνη
 Ειδικα αυτου του τυπου,"visual art"
 Θα μου αρεσει περισσοτερο μαλιστα,
 οταν το καλλιτεχνημα πεθανει την ιδια στιγμη
 με τον καλλιτεχνη..

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ο κοσμος εχει χαζεψει τελειως.αφου δεν υπαρχει λογικη τουλαχιστον θα επρεπε να υπαρχει νομικο πλαισιο που να απαγορευει να γινονται τετοιες φρικαλεοτητες και να τιμωρει τους υπαιτιους

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Συγνωμη ρε μαγκες, επειδη δεν καταλαβα -δεν ξερω και καλα αγγλικα- ο τυπος εκανε εκθεση, τον σκυλο που πεθαινε απο πεινα και διψα και καποιοι επισκεπτονταν την εκθεση αυτη ? και αυτο εγινε στην Κοστα Ρικα ?
Τον βρήκε, τον άφησε να πεθάνει από τη δίψα και την πείνα και τον έβαλε σε έκθεση!!! Είναι κάτι σαν χόμπι για την τέχνη στην Κόστα Ρίκα!!! Νέες οπτικές τέχνες!!! Visual arts!!!

tasos_g

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
5
Πόντοι
1
Στη κολαση να παει ο σκατας πουτανας γιος

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πως γίνετε να του στείλουμε πρόσκληση να έρθει να παρουσιάσει αυτό το θέαμα και στην Ελλάδα?
Απλώς θα πάμε όλοι με μια ανθοδέσμη και μέσα κρύμμένη από μια βοϊδόπουτσα.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Αν θελει τεχνη ο συγκεκριμμενος 'καλλιτεχνης'(ο θεος να τον κανει) ας δεθει αυτος με ενα λουρι και ας μεινει χωρις φαι και νερο μεχρι να ψοφησει...Αυτο ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ...και ως γνωστον η τεχνη απαιτει θυσιες... :birdman:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να το κάνει. Ούτε σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Πολύ απλά γιατί κάτι τέτοιο είναι ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ πράξη.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
το 99% των εικαστικων ειναι τρελοι και αταλαντοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom