You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απαράδεκτος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 92
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ρε φίλε δεν το είδα καθόλου γιατί είμαι πολυ ευαίσθητος στο θέμα των σκυλιών...Στην κακομεταχείρηση τους από τους ανθρώπους...
Είλικρινα τα σκυλιά τα έχω πιο ψηλά και από τους ανθρώπους...Κρίμα που υπάρχουν τέτοιοι ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ γιατί μόνο έτσι μπορώ να τους χαρακτηρίσω...Τους έυχομαι να τους γυρίσει μπουμερανγκ και να πεθάνουν με τον ίδιο βασανιστικό τρόπο γιατί μονο ένας τέτοιος θάνατος τους αξίζει....
Είλικρινα τα σκυλιά τα έχω πιο ψηλά και από τους ανθρώπους...Κρίμα που υπάρχουν τέτοιοι ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ γιατί μόνο έτσι μπορώ να τους χαρακτηρίσω...Τους έυχομαι να τους γυρίσει μπουμερανγκ και να πεθάνουν με τον ίδιο βασανιστικό τρόπο γιατί μονο ένας τέτοιος θάνατος τους αξίζει....
+1000. Απλα δε χρειαζεται να δινεις και καταρα. Δεν θα το κρινουμε αυτο εμεις. Οι ανθρωποι αυτοι εαπο καπου θα την βρουν, να εισαι σιγουροςΡε φίλε δεν το είδα καθόλου γιατί είμαι πολυ ευαίσθητος στο θέμα των σκυλιών...Στην κακομεταχείρηση τους από τους ανθρώπους...
Επισκέπτης
Οντως με καταρες δεν κανουμε τιποτα... (αν και πολυ θα ηθελα να ταισω στον σκυλο μου τα μυαλα και την ψωλη αυτου του "καλλιτεχνη"). Το καλυτερο ειναι να στειλουμε το link σε οσους ξερουμε μπας και τον σταματησουμε το μαλακα
Εχεις δίκιο...Αλλωστε ο λαός λέει ότι όταν στέλνεις κατάρα είναι σαν να θάβεις το λάκο του άλλου και να πέφτεις εσύ τελικά μέσα..Τι να πω...?Ο Θεός είναι ο καλύτερος κριτής και αυτός θα ξέρει καλύτερα τι να κάνει με αυτους...Και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη+1000. Απλα δε χρειαζεται να δινεις και καταρα. Δεν θα το κρινουμε αυτο εμεις. Οι ανθρωποι αυτοι εαπο καπου θα την βρουν, να εισαι σιγουρος
Επισκέπτης
Δεν το είδα, ούτε πρόκειται να το δω. Αν ήταν άνθρωπος στο βίντεο που περιγράφεις θα το έβλεπε ευχάριστα!
φιλε altec, συγχαρητηρια για το θεμα.
Ειναι η νεα Τεχνη...να αφηνεις ενα σκυλο να πεθαινει απο πεινα και διψα..
[youtube=425,350]3-jIP8i1djg[/youtube]
ετυχε να το διαβασω προχθες και πραγματι αν τον ειχα μπροστα μου το μαλακα θα τον θα του εφαρμοζα την ιδια τακτικη.
το πιο εξωφρενικο ομως αν ειδες ηταν οτι λεει τους αρεσε το θεαμα και προετρεπαν τον μαλακα να το ξανακανει.
μιλαμε οτι η εκθεση αυτη πρεπει να ηταν εκθεση σαδομαζοχισμου και τιποτα παραπανω.
ευτυχως που δεν ημουν εκει.............................
Επισκέπτης
Συγνωμη ρε μαγκες, επειδη δεν καταλαβα -δεν ξερω και καλα αγγλικα- ο τυπος εκανε εκθεση, τον σκυλο που πεθαινε απο πεινα και διψα και καποιοι επισκεπτονταν την εκθεση αυτη ? και αυτο εγινε στην Κοστα Ρικα ?
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
μη το δεις καλυτεραΡε φίλε δεν το είδα καθόλου γιατί είμαι πολυ ευαίσθητος στο θέμα των σκυλιών...Στην κακομεταχείρηση τους από τους ανθρώπους...
Τον βρήκε, τον άφησε να πεθάνει από τη δίψα και την πείνα και τον έβαλε σε έκθεση!!! Είναι κάτι σαν χόμπι για την τέχνη στην Κόστα Ρίκα!!! Νέες οπτικές τέχνες!!! Visual arts!!!Συγνωμη ρε μαγκες, επειδη δεν καταλαβα -δεν ξερω και καλα αγγλικα- ο τυπος εκανε εκθεση, τον σκυλο που πεθαινε απο πεινα και διψα και καποιοι επισκεπτονταν την εκθεση αυτη ? και αυτο εγινε στην Κοστα Ρικα ?
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πως γίνετε να του στείλουμε πρόσκληση να έρθει να παρουσιάσει αυτό το θέαμα και στην Ελλάδα?
Απλώς θα πάμε όλοι με μια ανθοδέσμη και μέσα κρύμμένη από μια βοϊδόπουτσα.
Απλώς θα πάμε όλοι με μια ανθοδέσμη και μέσα κρύμμένη από μια βοϊδόπουτσα.
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Αν θελει τεχνη ο συγκεκριμμενος 'καλλιτεχνης'(ο θεος να τον κανει) ας δεθει αυτος με ενα λουρι και ας μεινει χωρις φαι και νερο μεχρι να ψοφησει...Αυτο ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ...και ως γνωστον η τεχνη απαιτει θυσιες...
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
το 99% των εικαστικων ειναι τρελοι και αταλαντοι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις