amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.075
- Πόντοι
- 22.785
Δυστυχώς το σύστημα δεν μου επιτρέπει ακόμα ,να δώσω πλήρες πληροφορίες, καθώς και να αναρτήσω το τηλ στο προφίλ μου,λίγο υπομονή για τα περαιτέρω, οσο αφορά το ελεύθερο στοματικό,είμαι κάθετη για όσο αφορά την υγειά όλων μας, και επιλογή μου είναι τα πάντα με προφύλαξη,οι τιμές μου είναι αρκετά πιο κάτω από αυτές που ίσχυαν μέχρι πριν λίγες μέρες,από εκεί και πέρα οι κριτικές μου λένε το πια είμαι,και αν αξίζω αυτά τα χρήματα. Ευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή
Που εχει κριτικές;
Μήπως ψάχνω κάτι λάθος;
Γλυκιά μου συγνώμη που θα σε αποθαρρύνω αλλα διάβασα τις κριτικές σου και στο γραφείο που δούλευες το στοματικό είναι χωρίς προφυλακτικό για ξανακοίταξε λίγο το πρόγραμμά σου
Βλέπω να μένει μεταξεταστέα...Ε μετάνιωσε φαίνεται και είπε να επανορθώσει τώρα....
Βλέπω να μένει μεταξεταστέα...
Βλέπω να μένει μεταξεταστέα...
Το 70%πιστεύω ότι θα είναι κάποιοι κλώνοι οι οποίοι θα γράψουν ως συνήθως τα καλύτερα και ένα 30%μπορεί να το κερδίσει λόγω εμφάνισης προσωπική μου άποψη από εμφάνιση είναι καλή στο πρόγραμμα όμως υστερεί, με τον τρόπο τον πονηρό που προσπαθεί να πλασάρει το πρόγραμμά τηςΑμφιβαλλεις οτι υπαρχουν τυποι που θα της τα σκασουν και θα βαλουν και αποθεωτικες κριτικες?
Συμφωνώ...Το 70%πιστεύω ότι θα είναι κάποιοι κλώνοι οι οποίοι θα γράψουν ως συνήθως τα καλύτερα και ένα 30%μπορεί να το κερδίσει λόγω εμφάνισης προσωπική μου άποψη από εμφάνιση είναι καλή στο πρόγραμμα όμως υστερεί, με τον τρόπο τον πονηρό που προσπαθεί να πλασάρει το πρόγραμμά της
Αλλάζουνε ονόματα γιατί αλλάζουνε γραφεία... Από τη στιγμή που έφυγε από το γραφείο αν έφυγε και λέει ότι είναι ανεξάρτητη και ανοίγει νήμα μέσα στο φόρουμ το λιγότερο που θα κάνει κάποιος νοήμων άνθρωπος είναι να δει τι γίνεται από τιμές και πρόγραμμα Με λίγα λόγια μία έρευνα αγοράςΣυμφωνώ...
Εγώ από εμφάνιση δεν εχω θεμα...απο προγραμμα δεν εχω ιδεα, αλλα με απωθουν πονηρες συμπεριφορες και κοπελες που καθε χρονο αλλαζουν ονομα
Βρε εσυ το ανέφερες.Το θεμα ειναι κανεις δεν είπε "πω ρε πούστη φτηνά το εχει"
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ στα γραφεία το έχουν απο 30 και πάνω..
Εγω πιστεύω οτι καλό ειναι να υπάρχει η επιλογή του αναλ διότι δεν αρέσει σε όλους να γαμάνε έντερα
Απο κει και πέρα μην υπερβάλουμε.Η τιμη ειναι νόρμαλ θεωρώ (100€).Και ξαναθυμιζω οτι υπήρχε κοπέλα που έκανε τσιμπουκι με προφύλαξη αλλα κανεις δεν είχε θεμα.
Τωρα αμα θέλει η ίδια να το κανει 80€ δικό της καλό θα ειναι.Σε όσους δεν κανει η τιμη πάντως υπάρχουν και τα κόκκινα σπιτάκια!!!
Σε οποιαδήποτε κοπέλα μπορείς να πεις ότι θες πίπα με σκουφί. Δε θα σου πει "Α σόρρυ εγώ κάνω μόνο χωρις".
Το αντίστροφο είναι το πρόβλημα.
Ακριβως!
Η τιμή δεν είναι όμως καρμπόν από πρόγραμμα μπουρδέλου.
Είναι τιμή cg.
Και cg που κάνει πίπες με σκουφί, και δέχεται τελείωμα μόνο σε βυζιά και κώλο, δεν είναι cg.
Εκτός κι αν μιλάμε για κανά εξωγήινο υπέρμουνο που εκεί μπορεί να συγχωρέσεις πολλά.
Αλλά εδώ δε μιλάμε για κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση.
κατι παει λαθος? Στις κριτικές ως γωγω αρκετοι γραφουν οτι υπηρχε τελειωμα στο στόμα.!!!!!!! Τι ισχυει????20 ευρω για το πολύ 10 λεπτά άρα η ώρα 120, μάλλον ειμαι πιο φτηνή από παλιά,με 100 την ώρα, και πάντα έπαιζε προφυλαξη στο πρόγραμμά μου.
κατι παει λαθος? Στις κριτικές ως γωγω αρκετοι γραφουν οτι υπηρχε τελειωμα στο στόμα.!!!!!!! Τι ισχυει????
Σωστός ο συναγωνιστής!εγω θα παρω το προγραμμα στα 20 που εκανες φιλλιπιδου
Εγώ θα σου πρότεινα να κατέβεις απ΄το καλάμι, και γρήγορα μάλιστα.....Πρόγραμμα απλό μιας ώρας 100, στάση 69 , όλες τις στάσεις ελεύθερα πιασίματα , αυταρχικό, ποδολαγνια στοματικό με προφύλαξη ,τελειωτικό στο σώμα η στήθος, εξτρα αναλ + 20 ζευγάρια + 40
1.30ωρα 150
2ωρο 180
Επιπλεον υπηρεσιες η χρονος κατοπιν συνενοησεως.
Ωρες από 17.00 εως 02.00 για ραντεβου άλλη ωρα ενημέρωση τουλάχιστον 3 ωρες πριν.
κατι παει λαθος? Στις κριτικές ως γωγω αρκετοι γραφουν οτι υπηρχε τελειωμα στο στόμα.!!!!!!! Τι ισχυει????
Ολοι έχουμε το δικαίωμα να λέμε την γνώμη μας σε οτι μας πειράζει αλλα σε καμια περίπτωση δεν μπορούμε να απαιτήσουμε απο την κοπέλα να μειώσει τιμη η να αλλάξει προγραμμα.
Οταν λοιπόν κυκλοφορεί η Liza με φουλ προγραμμα στα 80€ και το μόνο + ειναι το 20αρικο για κωλο τότε θα πρέπει πρώτα να γεμίσει η Liza και μετα να πάρει δουλειά η Anzy.
Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι μόνο η Liza..αλλα οτι κυκλοφορούν και άλλες με καλύτερες τιμές ακομα και απο την Liza.Οταν λοιπόν θα γεμίζουν και αυτες θα παιρνει πελάτες η Anzy.