Πολλά έχουν γραφτεί γύρω από την αντρική φιλία. Η γνώμη μου είναι ότι ,πλην εξαιρέσεων, είναι υπερεκτιμημένη και πλασμένη μέσα από μυθιστορήματα και ταινίες. Νομίζω πως οι πιο δυνατές φιλίες γεννιούνται μέσα από τις δύσκολες περιστάσεις, όπως πόλεμος και άλλες ακραίες καταστάσεις, οπότε όλες οι υπόλοιπες φιλίες είναι "fake" ή πιο απλά η "παρέα του καφέ". Ποια είναι η άποψη σας?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αντρική φιλία: μύθος ή πραγματικότητα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα leopard
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
στις μερες μας οταν ολα γυριζουν γυρω απ το χρημα δυσκολα πιστευεις οτι πισω απ κατι δεν υπαρχουν συμφεροντα.Πολλά έχουν γραφτεί γύρω από την αντρική φιλία. Η γνώμη μου είναι ότι ,πλην εξαιρέσεων, είναι υπερεκτιμημένη και πλασμένη μέσα από μυθιστορήματα και ταινίες. Νομίζω πως οι πιο δυνατές φιλίες γεννιούνται μέσα από τις δύσκολες περιστάσεις, όπως πόλεμος και άλλες ακραίες καταστάσεις, οπότε όλες οι υπόλοιπες φιλίες είναι "fake" ή πιο απλά η "παρέα του καφέ". Ποια είναι η άποψη σας?
εγω θελω να ζω εστω και με την ψευδαισθηση οτι υφισταται αυτος ο ορος και στη πραξη...και ειδικα εν συγκριση με τις γυναικειες σχεσεις ;)
Ναι σίγουρα , για αυτό νομίζω ότι δεν αμφιβάλει κανείς μας. Γυναικία φιλία δεν υπάρχει.σε σχεση με τη γυναικεια φιλια παντως ειναι πιο ισχυρη
Eιναι ισχυρη μεχρι να βρεθει μια γυναικα που θα αρεσει και στους 2...εκει αρχιζουν τα γλεντια...ποδοπατουνται και φιλιες και ειλικρινιες κλπ κλπ....εχουν δει πολλα τα ματια μου απο προσωπικες εμπειριες.. εδω σερνει καραβι ρε το νινι δεν θα χωρισει φιλους?σε σχεση με τη γυναικεια φιλια παντως ειναι πιο ισχυρη
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
ναι οντως αλλα αυτο που αναφερεις ειναι μια ακραια περιπτωση και ισως απ τις μοναδικες που μπορουν να οδηγησουν σε ρηξη μια φιλια...Eιναι ισχυρη μεχρι να βρεθει μια γυναικα που θα αρεσει και στους 2...εκει αρχιζουν τα γλεντια...ποδοπατουνται και φιλιες και ειλικρινιες κλπ κλπ....εχουν δει πολλα τα ματια μοθ απο προσωπικες εμπειριες..
οι γυναικες τρωγονται μεταξυ τους για ψιλου πηδημα...ασε που υπαρχει και μεγαλη ζηλια μεταξυ τους... λειτουργουν πολυ πιο ανταγωνιστικα
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Ναι σίγουρα , για αυτό νομίζω ότι δεν αμφιβάλει κανείς μας. Γυναικία φιλία δεν υπάρχει.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
αμφιβαλεις λουκρι?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
[size=14pt]σαφεστατα!!![/size]αμφιβαλεις λουκρι?
Οι φιλιες χαλανε απο λεφτα ή απο μουνια. Ή κι απ τα δυο.
+1 δισεκατομύριο
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
υπαρχει η φιλια μεταξυ ανδρα κ γυναικας!
υπαρχει η φιλια μεταξυ γυναικων!
υπαρχει η φιλια μεταξυ ανδρων!
αρκει τα μελη που την απαρτιζουν να μην εχουν τις αποψεις καποιων .... εδω μεσα...και εκει εξω ...
αρκει τα μελη που την απαρτιζουν να μην εχουν τις αποψεις καποιων .... εδω μεσα...και εκει εξω ...
ας γινουμε ολοι φιλοι λοιπον...υπαρχει η φιλια μεταξυ ανδρα κ γυναικας!
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Επίτρεψε μου Λουκ να διαφωνήσω μόνο σε αυτό.υπαρχει η φιλια μεταξυ ανδρα κ γυναικας!
Και για να μην με παρεξηγήσεις εννοώ πως πραγματική φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας μπορεί να υπάρξει μόνο σε μία σχέση. Κακά τα ψέματα που λέει και μια φίλη μου ο άντρας σου είναι όχι μόνο εραστής σου αλλά και ο καλύτερος σου φίλος ;)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
διαφωνω καθετα γτ το ζω...Επίτρεψε μου Λουκ να διαφωνήσω μόνο σε αυτό.
Και για να μην με παρεξηγήσεις εννοώ πως πραγματική φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας μπορεί να υπάρξει μόνο σε μία σχέση. Κακά τα ψέματα που λέει και μια φίλη μου ο άντρας σου είναι όχι μόνο εραστής σου αλλά και ο καλύτερος σου φίλος ;)
δε μπορω να σε πεισω...
απλα ευχομαι να το ζησεις... ;)
δε το εθεσα εγω το θεμα...Παει το bourdela χαλασε...........
Ρε εδω δεν ειναι cosmopolitan........
κ αν θεωρεις πιο αντρικια την αποψη"τι φιλιες κ μαλακιες"
τι να πω?!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 130
- Εμφανίσεις
- 13K
?
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις