Νέα

Αντρική φιλία: μύθος ή πραγματικότητα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leopard
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πολλά έχουν γραφτεί γύρω από την αντρική φιλία. Η γνώμη μου είναι ότι ,πλην εξαιρέσεων, είναι υπερεκτιμημένη και πλασμένη μέσα από μυθιστορήματα και ταινίες. Νομίζω πως οι πιο δυνατές φιλίες γεννιούνται μέσα από τις δύσκολες περιστάσεις, όπως πόλεμος και άλλες ακραίες καταστάσεις, οπότε όλες οι υπόλοιπες φιλίες είναι "fake" ή πιο απλά η "παρέα του καφέ". Ποια είναι η άποψη σας?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Πολλά έχουν γραφτεί γύρω από την αντρική φιλία. Η γνώμη μου είναι ότι ,πλην εξαιρέσεων, είναι υπερεκτιμημένη και πλασμένη μέσα από μυθιστορήματα και ταινίες. Νομίζω πως οι πιο δυνατές φιλίες γεννιούνται μέσα από τις δύσκολες περιστάσεις, όπως πόλεμος και άλλες ακραίες καταστάσεις, οπότε όλες οι υπόλοιπες φιλίες είναι "fake" ή πιο απλά η "παρέα του καφέ". Ποια είναι η άποψη σας?
στις μερες μας οταν ολα γυριζουν γυρω απ το χρημα δυσκολα πιστευεις οτι πισω απ κατι δεν υπαρχουν συμφεροντα.
εγω θελω να ζω εστω και με την ψευδαισθηση οτι υφισταται αυτος ο ορος και στη πραξη...και ειδικα εν συγκριση με τις γυναικειες σχεσεις ;)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.917
Πόντοι
606
σε σχεση με τη γυναικεια φιλια παντως ειναι πιο ισχυρη

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σε σχεση με τη γυναικεια φιλια παντως ειναι πιο ισχυρη
Eιναι ισχυρη μεχρι να βρεθει μια γυναικα που θα αρεσει και στους 2...εκει αρχιζουν τα γλεντια...ποδοπατουνται και φιλιες και ειλικρινιες κλπ κλπ....εχουν δει πολλα τα ματια μου απο προσωπικες εμπειριες.. εδω σερνει καραβι ρε το νινι δεν θα χωρισει φιλους?:cheesy:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Eιναι ισχυρη μεχρι να βρεθει μια γυναικα που θα αρεσει και στους 2...εκει αρχιζουν τα γλεντια...ποδοπατουνται και φιλιες και ειλικρινιες κλπ κλπ....εχουν δει πολλα τα ματια μοθ απο προσωπικες εμπειριες.. :cheesy:
ναι οντως αλλα αυτο που αναφερεις ειναι μια ακραια περιπτωση και ισως απ τις μοναδικες που μπορουν να οδηγησουν σε ρηξη μια φιλια...
οι γυναικες τρωγονται μεταξυ τους για ψιλου πηδημα...ασε που υπαρχει και μεγαλη ζηλια μεταξυ τους... λειτουργουν πολυ πιο ανταγωνιστικα

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Η φιλια στα κοριτσια ειναι δυνατη σε μικρη ηλικια αλλ οταν πουτανεψουνε τοτε χαλαει.

Απο το δημοτικο θυμαμαι να βλεπεις τα κοριτσακια καθε πρωι φιλακια αγκαλιες κλπ.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Οι φιλιες χαλανε απο λεφτα ή απο μουνια. Ή κι απ τα δυο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα ρε παιδια,μπορει να υπαρχει πραγματικη φιλια αλλα πολυ σπανια

miden

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εμένα πάντως κάτι "άνδρες" "κολλητοί" μου μου φέρθηκαν χειρότερα και απτο πιο τελειωμένο "τσουλάκι". Η ισότητα των φίλων έχει πραγματοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
υπαρχει η φιλια μεταξυ ανδρα κ γυναικας!
υπαρχει η φιλια μεταξυ γυναικων!
υπαρχει η φιλια μεταξυ ανδρων!

αρκει τα μελη που την απαρτιζουν να μην εχουν τις αποψεις καποιων .... εδω μεσα...και εκει εξω ...

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχει η φιλια μεταξυ γυναικων!
υπαρχει η φιλια μεταξυ ανδρων!

αρκει τα μελη που την απαρτιζουν να μην εχουν τις αποψεις καποιων .... εδω μεσα...και εκει εξω ...
ας γινουμε  ολοι φιλοι λοιπον... :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Επίτρεψε μου Λουκ να διαφωνήσω μόνο σε αυτό.
Και για να μην με παρεξηγήσεις εννοώ πως πραγματική φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας μπορεί να υπάρξει μόνο σε μία σχέση. Κακά τα ψέματα που λέει και μια φίλη μου ο άντρας σου είναι όχι μόνο εραστής σου αλλά και ο καλύτερος σου φίλος ;)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Παει το bourdela χαλασε...........

Ρε εδω δεν ειναι cosmopolitan........

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Επίτρεψε μου Λουκ να διαφωνήσω μόνο σε αυτό.
Και για να μην με παρεξηγήσεις εννοώ πως πραγματική φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας μπορεί να υπάρξει μόνο σε μία σχέση. Κακά τα ψέματα που λέει και μια φίλη μου ο άντρας σου είναι όχι μόνο εραστής σου αλλά και ο καλύτερος σου φίλος ;)
διαφωνω καθετα γτ το ζω...
δε μπορω να σε πεισω...
απλα ευχομαι να το ζησεις... ;)

Παει το bourdela χαλασε...........

Ρε εδω δεν ειναι cosmopolitan........
δε το εθεσα εγω το θεμα...
κ αν θεωρεις πιο αντρικια την αποψη"τι φιλιες κ μαλακιες"
τι να πω?! :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom