Νέα

Αντρική φιλία: μύθος ή πραγματικότητα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leopard
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Εσύ δεν είσαι που έχεις 10 κολλητούς και κολλητές?  :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Καμία ρετσινιά. Μακάρι να είσαστε πάντα αγαπημένοι.
Αλλά αυτό δείχνει γενικά ότι ανήκεις στην "εξαίρεση"  ;)
Ετσι θα αρχισω να πιστευω κ γω σε λιγο καλε μου...
αλλα ακομα πιστευω πως υπαρχουν αμετρητοι ανθρωποι
με διαθεση να δωσουν κ να παρουν
κ χωρις να ειναι καχυπτοτοι,πεσιμιστες ρηχοι κ μιζεροι...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
διαφωνω καθετα γτ το ζω...
δε μπορω να σε πεισω...
απλα ευχομαι να το ζησεις... ;)
Όπως νομίζεις Λουκ.... Δεν θα ήθελα πάντως να βιώσω μία σχέση όπου θα είχα περισσότερη εμπιστοσύνη και άνεση να ανοιχτώ σε κάποια άλλη γυναίκα.....

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ετσι θα αρχισω να πιστευω κ γω σε λιγο καλε μου...
αλλα ακομα πιστευω πως υπαρχουν αμετρητοι ανθρωποι
με διαθεση να δωσουν κ να παρουν
κ χωρις να ειναι καχυπτοτοι,πεσιμιστες ρηχοι κ μιζεροι...
Μακάρι να ' ναι έτσι και να έχεις δίκιο κι εγω άδικο.
Πιο νέος ήμουν κι εγω πολύ ρομαντικός, όσο δεν φαντάζεσαι και σε κάποια πράγματα παραμένω ακόμα.
Η πραγματικότητα όμως με συνέφερε τα τελευταία χρόνια .....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μακάρι να ' ναι έτσι και να έχεις δίκιο κι εγω άδικο.
Πιο νέος ήμουν κι εγω πολύ ρομαντικός, όσο δεν φαντάζεσαι και σε κάποια πράγματα παραμένω ακόμα.
Η πραγματικότητα όμως με συνέφερε τα τελευταία χρόνια .....
ολοι την εχουμε παθει γκους μου!!
δε σημαινει αυτο οτι θα κλειστουμε γ παντα στην γυαλα μας!!!

φυσικα κ υπαρχει φιλια...
κ την αυστραλια δε θα την δεις αν δε κανεις ολα αυτα τα χιλιομετρα που πρεπει..
αλλα ειναι εκει!
και θα ειναι παντα...

zisante

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αν υπάρχει φιλία τότε...

.... είναι ΜΟΝΟ αντρικό προνόμιο

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
απλα δε καταλαβα τι ειπες..
χαθηκα λιγο...
Αυτό που είπα είναι πως πραγματική φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας αναπτύσσεται μέσα σε μια σχέση. Άλλο η φιλία και άλλο η παρέα. Το κατάλαβες τώρα αγαπητή? Δεν είναι φυσικά απαραίτητο να συμφωνείς.

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παλι πριν 5-6 χρονια πιστευα οτι ειχα αρκετους αδερφικους και ΚΑΛΟΥΣ φιλους...μεχρι που η πραξη και η ζωη μου αποδειξε οτι δεν αξιζαν μια. Τωρα εχω μονο 1 αληθινο φιλο. 

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αυτο το κολλητος σαν λεξη μου προκαλει αηδια..."κολλητος"........ :2funny: α ρε εκφρασεις που χρησιμοποιουμε στην ελλαδα.....παντου και παντα κλισε μαλακιες....υπαρχουν αληθινοι φιλοι πιστευω μεχρι να αποδειξουν το αντιθετο...καποτε ειχα φιλαρακια αληθινα και κολλητους κι εγω..οταν ημουν πιτσιρικας...μεχρι που οι κολλητοι αυτοι χωρις να χω κανει τιποτα και πιστευω καθαρα απο κρυφο μισος και ζηλια λογω του οτι ημουν κορυφη στη δουλεια και στη ζωη μου απλα απο ιδεοληψιες κ μονο κ αποδειχθηκε κ στη συνεχεια αυτο με κατεδωσαν στην ασφαλεια κ με παρουσιασαν κατι σαν τον Tony Montana στον σημαδεμενο... :2funny:τα καλα φιλαρακια και οι κολλητοι...αφου αποδειχθηκε οτι ειχαν αδικο απο την ασφαλεια η οποιοι ανθρωποι καταλαβαν οτι ολα ηταν ψεμμματα αναθεωρησα πολλα για αληθινες φιλιες και παπαριες..αυτα για να καταλαβετε καποιοι οτι δεν ζουμε στην εποχη των λουλουδιων....

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Αν υπάρχει φιλία τότε...

.... είναι ΜΟΝΟ αντρικό προνόμιο

μάλλον θα συμφωνήσω.... εγώ στα 29 μου πλέον έχω μόνο ένα άνθρωπο που τον βλέπω και με βλέπει σαν αδερφό του... για όλους τους υπόλοιπους να πω την αλήθεια δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο... ακόμα και στους άνδρες η πραγματική φιλία είναι κάτι σπάνιο (οι περισσότεροι που ξέρω δεν έχουν αδερφικό φίλο όπως εγώ) αλλά την συναντάς που και που

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
εμένα πάντως κάτι "άνδρες" "κολλητοί" μου μου φέρθηκαν χειρότερα και απτο πιο τελειωμένο "τσουλάκι". Η ισότητα των φίλων έχει πραγματοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα.

Φιλοι φιλοι.... ας γαμηθουμε και λιγο!  :-*

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
το χα ξαναπει καποτε και παλαιοτερα σε αντιστοιχο θρεντ περι φιλιών...!
καποιος ειπε παραπανω οτι δεν ζουμε στις εποχες των λουλουδιων.....τιποτα δεν ειναι ροζ!! απλα! φιλοι και κολητοι ΝΑΙ υπαρχουν ΑΛΛΑ μεχρι μια ηλικια που τα πραγματα ειναι ροζ-αθωα,δεν υπαρχει συμφερον....απο μια φαση και μετα οταν αρχιζεις και βλεπεις οτι ο καθενας τραβαει τον δρομο του....φτιαχνεται.....αν εχει μια καλη δουλεια-θεση-αυτοκινητο-σπιτι-γυναικα......ΤΕΛΟΣ!!! θα τον φανε με την ζηλεια τους ΟΛΟΙ!!!! δεν ειναι τυχαιο που απο μια ηλικια και μετα μεχρι και οι ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ εχουνε ελαχιστα παρε δωσε με φιλους....αντε καμια ταβερνα...επαφες κρατανε με κανα σοϊ κλπ κλπ.....ασε που και κει γινεται χαμος απο κουτσομπολιο......τους φιλους παει στο διαολο τους διαλεγεις αλλα τους συγγενεις ΟΧΙ!!! εδω βλεπω περιπτωσεις μεταξυ σε αδερφια που ο ενας πετυχαινει στην ζωη τουκαι ο αλλος οχι και υπαρχει πολυ ζηλια.....καυγαδες για περιουσιακα κλπ.....και λιγο πιο ακραιες περιπτωσεις....αδερφια να μην πολυμιλανε......

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
το χα ξαναπει καποτε και παλαιοτερα σε αντιστοιχο θρεντ περι φιλιών...!
καποιος ειπε παραπανω οτι δεν ζουμε στις εποχες των λουλουδιων.....τιποτα δεν ειναι ροζ!! απλα! φιλοι και κολητοι ΝΑΙ υπαρχουν ΑΛΛΑ μεχρι μια ηλικια που τα πραγματα ειναι ροζ-αθωα,δεν υπαρχει συμφερον....απο μια φαση και μετα οταν αρχιζεις και βλεπεις οτι ο καθενας τραβαει τον δρομο του....φτιαχνεται.....αν εχει μια καλη δουλεια-θεση-αυτοκινητο-σπιτι-γυναικα......ΤΕΛΟΣ!!! θα τον φανε με την ζηλεια τους ΟΛΟΙ!!!! δεν ειναι τυχαιο που απο μια ηλικια και μετα μεχρι και οι ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ εχουνε ελαχιστα παρε δωσε με φιλους....αντε καμια ταβερνα...επαφες κρατανε με κανα σοϊ κλπ κλπ.....ασε που και κει γινεται χαμος απο κουτσομπολιο......τους φιλους παει στο διαολο τους διαλεγεις αλλα τους συγγενεις ΟΧΙ!!! εδω βλεπω περιπτωσεις μεταξυ σε αδερφια που ο ενας πετυχαινει στην ζωη τουκαι ο αλλος οχι και υπαρχει πολυ ζηλια.....καυγαδες για περιουσιακα κλπ.....και λιγο πιο ακραιες περιπτωσεις....αδερφια να μην πολυμιλανε......
σωστα το εθεσες...δεν ειναι παντα οπως ειμασταν στα 20...οσο μεγαλωνουμε ο καθενας μας ακολουθει το δρομο του, αποκταμε οικογενεια, οι ευθυνες αυξανονται και θετουμε αλλες προτεραιοτητες στη ζωη μας.
Επιμενω να πιστευω ομως οτι η ανδρικη φιλια εν συγκριση με την γυναικεια ειναι μια πραγματικοτητα και οχι μυθος.
Και αυτο το διαπιστωσα σχεδον σ ολες τις σχεσεις μου.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

...μεχρι που οι κολλητοι αυτοι χωρις να χω κανει τιποτα και πιστευω καθαρα απο κρυφο μισος και ζηλια λογω του οτι ημουν κορυφη στη δουλεια και στη ζωη μου απλα απο ιδεοληψιες κ μονο κ αποδειχθηκε κ στη συνεχεια αυτο με κατεδωσαν στην ασφαλεια κ με παρουσιασαν κατι σαν τον Tony Montana στον σημαδεμενο...
ρε blackbird τι δουλεια κανεις ???

( :2funny: :2funny: :2funny:προστασια , πωληση ναρκωτικων κλπ??????)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom