Kir-Bill30
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μεταξύ αντρων φυσικα και μπορει να υπαρξει φιλία... αλλά μπρούν να υπάρξουν και τα μεγαλυτερ μαχαιρωματα!!!!
κατι πολυ χειροτερο για καποια "φιλαρακια"..ειχα καταξιωση στη δουλεια μου στη ζωη και στο χαρακτηρα μου...αυτο προκαλει μισος και φθονο πολλες φορες ακομη και σε αδερφια η οικογενειες και εσεις μιλατε για παρεες?...
ρε blackbird τι δουλεια κανεις ???
( προστασια , πωληση ναρκωτικων κλπ??????)
Ο άνθρωπός "δένει" όταν (και αν) είναι αθώος και αυτό συμβαίνει μέχρι τα 18- άντε μέχρι τα 21, για να πιάσουμε και τις πανεπιστημιακές φιλίες...
Όχι πως σε μεγαλύτερες ηλικίες δεν συνάπτονται φιλικές σχέσεις αλλά δεν είναι τό ίδιο αφού οι επαγγελματικές είναι εκ των πραγμάτων λυκοφιλίες και αν δουλεύεις σαν το σκυλί, που χρόνος για ουσιαστική επικοινωνία- pr κάνεις, όχι φιλίες...
Τα μυστικά για να διατηρηθεί μια φιλία, είναι ο φίλος να μην είναι ούτε πολύ καλύτερος ούτε πολύ χειρότερος συνολικά από εσένα, να μην κάνετε μπίσνες μαζί και στα γκομενικά, να υπάρχει εγκάρδια συνενόηση και μοιρασιά αλά Γιάλτα...
Κοσμο_Γκερλ...Επίτρεψε μου Λουκ να διαφωνήσω μόνο σε αυτό.
Και για να μην με παρεξηγήσεις εννοώ πως πραγματική φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας μπορεί να υπάρξει μόνο σε μία σχέση. Κακά τα ψέματα που λέει και μια φίλη μου ο άντρας σου είναι όχι μόνο εραστής σου αλλά και ο καλύτερος σου φίλος ;)
Ναι είναι παναθεμα την αλλά νομίζω έχει δίκιο.... ή μήπως θεωρείς πως υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών?????????????Κοσμο_Γκερλ...
Φυσικα και δεν υπαρχει....Δεν υπαρχει περιπτωση,ο ανδρας να μην σκεφτει πως θα ηταν η <<φιλη>>του στο πηδημα.....Απλα διαφωνω στο οτι στη σχεση πρεπει να εισαι και φιλος με το εταιρο ημισι....Εγω τουλαχιστον ποτε δεν ημουν φιλος,για τον απλο λογο οτι δεν ειχα ποτε κοινα ενδιαφροντα.......Ναι είναι παναθεμα την αλλά νομίζω έχει δίκιο.... ή μήπως θεωρείς πως υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών?????????????
Στο πρώτο χαίρομαι που συμφωνούμε....Φυσικα και δεν υπαρχει....Δεν υπαρχει περιπτωση,ο ανδρας να μην σκεφτει πως θα ηταν η <<φιλη>>του στο πηδημα.....Απλα διαφωνω στο οτι στη σχεση πρεπει να εισαι και φιλος με το εταιρο ημισι....Εγω τουλαχιστον ποτε δεν ημουν φιλος,για τον απλο λογο οτι δεν ειχα ποτε κοινα ενδιαφροντα.......
Πως δεν υπάρχει ρε παιδιά ? Εδώ ο άλλος ρωτάει για μια "φίλη" του τι κρέμα να αγοράσει για να μην την πονάει στο γαμήσι ο γκόμενος της που τον έχει μεγάλο...
Ναι είναι παναθεμα την αλλά νομίζω έχει δίκιο.... ή μήπως θεωρείς πως υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών?????????????
Μπρε Λουκ με τις απορίες σου..... Τί δεν κατάλαβες?
ή μήπως θεωρείς πως υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών?????????????
υπαρχει η φιλια μεταξυ ανδρα κ γυναικας!
υπαρχει η φιλια μεταξυ γυναικων!
υπαρχει η φιλια μεταξυ ανδρων!
αρκει τα μελη που την απαρτιζουν να μην εχουν τις αποψεις καποιων .... εδω μεσα...και εκει εξω ...
Όπως νομίζεις Λουκ.... Δεν θα ήθελα πάντως να βιώσω μία σχέση όπου θα είχα περισσότερη εμπιστοσύνη και άνεση να ανοιχτώ σε κάποια άλλη γυναίκα.....
αμα πιστευα οτι διαβαζα δε θα μιλουσα με ανθρωπο!!!