Νέα

Αντρική φιλία: μύθος ή πραγματικότητα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leopard
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kir-Bill30

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μεταξύ αντρων φυσικα και μπορει να υπαρξει φιλία... αλλά μπρούν να υπάρξουν και τα μεγαλυτερ μαχαιρωματα!!!!

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κατι πολυ χειροτερο για καποια "φιλαρακια"..ειχα καταξιωση στη δουλεια μου στη ζωη και στο χαρακτηρα μου...αυτο προκαλει μισος και φθονο πολλες φορες ακομη και σε αδερφια η οικογενειες και εσεις μιλατε για παρεες?...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο άνθρωπός "δένει" όταν (και αν) είναι αθώος και αυτό συμβαίνει μέχρι τα 18- άντε μέχρι τα 21, για να πιάσουμε και τις πανεπιστημιακές φιλίες...
Όχι πως σε μεγαλύτερες ηλικίες δεν συνάπτονται φιλικές σχέσεις αλλά δεν είναι τό ίδιο αφού οι επαγγελματικές είναι εκ των πραγμάτων λυκοφιλίες και αν δουλεύεις σαν το σκυλί, που χρόνος για ουσιαστική επικοινωνία- pr κάνεις, όχι φιλίες...

Τα μυστικά για να διατηρηθεί μια φιλία, είναι ο φίλος να μην είναι ούτε πολύ καλύτερος ούτε πολύ χειρότερος συνολικά από εσένα, να μην κάνετε μπίσνες μαζί και στα γκομενικά, να υπάρχει εγκάρδια συνενόηση και μοιρασιά αλά Γιάλτα...

OP
OP
L

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άρα από όσα διάβασα μέχρι τώρα δύσκολα υπάρχει αγνή και άδολη φιλία

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αμα πιστευα οτι διαβαζα δε θα μιλουσα με ανθρωπο!!! :headbang:

**BettyBoop**

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Aν και πιστευω πως υπαρχει φιλια πραγματικη, αντρικη αλλα και γυναικεια, θα συμφωνησω με αυτο που γραφτηκε παραπανω σχετικα με PR... Δεν κανω παρεα με ατομα απο τον χωρο της δουλειας, ποσω μαλλον να μιλησουμε για φιλιες. Δεν υπαρχει περιπτωση. Καλες μεν, τυπικες δε οι σχεσεις σε αυτον τον χωρο.

Ο άνθρωπός "δένει" όταν (και αν) είναι αθώος και αυτό συμβαίνει μέχρι τα 18- άντε μέχρι τα 21, για να πιάσουμε και τις πανεπιστημιακές φιλίες...
Όχι πως σε μεγαλύτερες ηλικίες δεν συνάπτονται φιλικές σχέσεις αλλά δεν είναι τό ίδιο αφού οι επαγγελματικές είναι εκ των πραγμάτων λυκοφιλίες και αν δουλεύεις σαν το σκυλί, που χρόνος για ουσιαστική επικοινωνία- pr κάνεις, όχι φιλίες...

Τα μυστικά για να διατηρηθεί μια φιλία, είναι ο φίλος να μην είναι ούτε πολύ καλύτερος ούτε πολύ χειρότερος συνολικά από εσένα, να μην κάνετε μπίσνες μαζί και στα γκομενικά, να υπάρχει εγκάρδια συνενόηση και μοιρασιά αλά Γιάλτα...

+1000

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Επίτρεψε μου Λουκ να διαφωνήσω μόνο σε αυτό.
Και για να μην με παρεξηγήσεις εννοώ πως πραγματική φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας μπορεί να υπάρξει μόνο σε μία σχέση. Κακά τα ψέματα που λέει και μια φίλη μου ο άντρας σου είναι όχι μόνο εραστής σου αλλά και ο καλύτερος σου φίλος ;)
Κοσμο_Γκερλ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ναι είναι παναθεμα την αλλά νομίζω έχει δίκιο.... ή μήπως θεωρείς πως υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών????????????? :grin: :grin:
Φυσικα και δεν υπαρχει....Δεν υπαρχει περιπτωση,ο ανδρας να μην σκεφτει πως θα ηταν η <<φιλη>>του στο πηδημα.....Απλα διαφωνω στο οτι στη σχεση πρεπει να εισαι και φιλος με το εταιρο ημισι....Εγω τουλαχιστον ποτε δεν ημουν φιλος,για τον απλο λογο οτι δεν ειχα ποτε κοινα ενδιαφροντα....... :sunglasses:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Πως δεν υπάρχει ρε παιδιά ? Εδώ ο άλλος ρωτάει για μια "φίλη" του τι κρέμα να αγοράσει για να μην την πονάει στο γαμήσι ο γκόμενος της που τον έχει μεγάλο...
:2on1:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Φυσικα και δεν υπαρχει....Δεν υπαρχει περιπτωση,ο ανδρας να μην σκεφτει πως θα ηταν η <<φιλη>>του στο πηδημα.....Απλα διαφωνω στο οτι στη σχεση πρεπει να εισαι και φιλος με το εταιρο ημισι....Εγω τουλαχιστον ποτε δεν ημουν φιλος,για τον απλο λογο οτι δεν ειχα ποτε κοινα ενδιαφροντα....... :sunglasses:
Στο πρώτο χαίρομαι που συμφωνούμε....
Στο δεύτερο μου τα χαλάς.... και τί εννοω φίλτατο Αετόπουλο. Μην μπερδεύεις τις έννοιες φιλία και παρέα. Λάθος που κάνουν οι περισσότεροι. Είναι τελείως διαφορετικές. Τέλος εφόσον μου μιλάς για έτερο ήμιση κακώς δεν αναζητάς και κοινά ενδιαφέροντα. Αυτό φυσικά αποτελεί προσωπική κρίση και επιλογή. Να γαμάω βρίσκω... να συνεννοηθώ όμως είναι κομματάκι δύσκολο.

Πως δεν υπάρχει ρε παιδιά ? Εδώ ο άλλος ρωτάει για μια "φίλη" του τι κρέμα να αγοράσει για να μην την πονάει στο γαμήσι ο γκόμενος της που τον έχει μεγάλο...
:2on1:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
υπαρχει η φιλια μεταξυ ανδρα κ γυναικας!
υπαρχει η φιλια μεταξυ γυναικων!
υπαρχει η φιλια μεταξυ ανδρων!

αρκει τα μελη που την απαρτιζουν να μην εχουν τις αποψεις καποιων .... εδω μεσα...και εκει εξω ...

θα συμφωνήσω λουκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom