Νέα

Αντρικες απαιτησεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Ακουμε οτι οι γυναικες συχνα εχουν πολλες απαιτησεις που πολλες φορες τις διαβαζεις κ ζαλιζεσαι...να ειναι ετσι να ειναι αλλιως,να ειναι κ του λιμανιου κ του σαλονιου,να ειναι ρομαντικος να ειναι κ αυστηρος,να μου κανει τα χατηρια να λεει ομως κ οχι,να εχει φραγκα αλλα να ειναι κ αυτοδημιουργητος,να ειναι εργατικος αλλα να εχει χρονο κ για μενα,να ειναι πιστος αλλα οχι κ να τρεχει απο πισω μου,να με ζηλευει αλλα χωρις να με καταπιεζει,να ειναι καλος εραστης αλλα ειναι κ καλος πατερας,να φερνει λιγο απο brad pete αλλα κ λιγο απο johnny depp κ πολλα αλλα...
Αληθεια ομως εμεις σαν αντρες τι απαιτησεις εχουμε?μηπως για πολλους απο μας μας αρκει ενας ωραιος κωλος κ ενα ακομα ωραιο ζευγαρι βυζια?μηπως κοιταμε αποκλειστικα το περιτυλιγμα κ αγνοουμε την ουσια?γιατι οι γυναικες να ειναι πιο απαιτητικες απο μας?γιατι να εχουμε ριξει τοσο πολυ τον πηχη κ οπου δουμε μουνι τρεχουμε?ποιος φταιει αραγε που εχουν γινει τοσο κακομαθημενες,οταν υπαρχουν γυρω τους τοσοι λακαμαδες που ειναι ετοιμοι να τους προσφερουν τον ουρανο με τα αστρα ασχετως αν το αξιζουν πραγματικα η οχι?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Εγω δεν εχω καμια απαιτηση ουτε απο τον Λιλα, αλλα ουτε κι απο την Νανα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οι απαιτησεις μου ειναι....

Να ειναι προσγειωμενη
Να εχει πιασιματα και μεγαλα βυζια :rolleyes:
Να εχει μαστερ στην ΠΙΠΟΛΟΓΙΑ  :2funny: :grin:
και ΚΥΡΙΩΣ να φτιαχνει καλο ΜΟΥΣΑΚΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολλα ζηταω ρε παιδια ?  :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Οι απαιτησεις μου ειναι....

Να ειναι προσγειωμενη
Να εχει πιασιματα και μεγαλα βυζια :rolleyes:
Να εχει μαστερ στον ΠΙΠΟΛΟΓΙΑ  :2funny: :grin:
και ΚΥΡΙΩΣ να φτιαχνει καλο ΜΟΥΣΑΚΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κανα φραγκο στην ακρη? Κανα σπιτακι?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Και οι γυναίκες και οι άντρες έχουν τρελές απαιτήσεις πριν παντρευτούν.
Η συντριπτική πλειοψηφία όμως βολεύεται με τα απαραίτητα με τη δικαιολογία ότι βρήκε σύντροφο που τον/την καταλαβαίνει...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η συντριπτική πλειοψηφία όμως βολεύεται με τα απαραίτητα με τη δικαιολογία ότι βρήκε σύντροφο που τον/την καταλαβαίνει...

θα μπορούσε να είναι και απόφθεγμα :thumbsup:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

πολυ πριν παντρεφτουν.Ολοι να βολευτουν κ να εξασφαλιστουν ψαχνουν γιαυτο κ ειναι ονειρο ζωης το δημοσιο.Αντιστοιχα η πρωτη που τους ανοιξε τα ποδια την φορτωνονται για μια ζωη

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
άρα το σχόλιο πήγαινε στην παράθεση τύπου "αχαχούχας" που έκανα ;)
δεν ξερω αν το χεις καταλαβει...αλλα προς το παρον τουλαχιστον ,κατι παιδακια σαν κι εσενα ειναι μια τριχα απ τ @@ του αχαχουχα ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν ξερω αν το χεις καταλαβει...αλλα προς το παρον τουλαχιστον ,κατι παιδακια σαν κι εσενα ειναι μια τριχα απ τ @@ του αχαχουχα ;)

κακώς που δεν τα ξυρίζει πες του ;) πρωτίστως είναι θέμα υγιεινής :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom