Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 537K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

theots81

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
1.067
Πόντοι
206

991844a

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2016
Like
656
Πόντοι
80
Ναι αλλά είναι ντροπαλή. Βέβαια αυτές είναι οι καλύτερες...
Λες;;; Μακάρι να είναι έτσι....
Τα πόδια της
received_666662551991844.jpeg

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.695
Πόντοι
201
Παιδιά το παν είναι να ψήνεται η γυναίκα.Αν γουστάρει την καύλα της φάσης όλα είναι τέλεια.Ρωτηστε και εμένα
Εσένα θα ρωτήσουμε? Που δεν έχεις γυναίκα και ψάχνεσαι τι θα αρπάξει ο κώλος σου? Αλλά στο τέλος ούτε αυτό δεν κάνεις...

Kyle.Wayne

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι και κυρίες. Είμαι καινούργιο μέλος οπότε συγχωρέστε με αν η ερώτηση που θα σας απευθύνω φανεί εκτός νήματος. Εδώ και κάνα δυο χρόνια τώρα έχω δοκιμάσει πάμπολλες φορές παρτούζες, όλες βέβαια με εσκορτς. Σε όλες πέρασα υπέροχα και εν ολίγοις εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως κάποιος μπορεί να εισχωρήσει ουσιαστικά στο χώρο των swingers.;Να παραθέσω ότι είμαι 26 και γενικά θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία του swinging. Παρόλαυτα αυτή την περίοδο δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Αυτά σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
618
Πόντοι
81
Καλησπέρα κύριοι και κυρίες. Είμαι καινούργιο μέλος οπότε συγχωρέστε με αν η ερώτηση που θα σας απευθύνω φανεί εκτός νήματος. Εδώ και κάνα δυο χρόνια τώρα έχω δοκιμάσει πάμπολλες φορές παρτούζες, όλες βέβαια με εσκορτς. Σε όλες πέρασα υπέροχα και εν ολίγοις εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως κάποιος μπορεί να εισχωρήσει ουσιαστικά στο χώρο των swingers.;Να παραθέσω ότι είμαι 26 και γενικά θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία του swinging. Παρόλαυτα αυτή την περίοδο δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Αυτά σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Αμα δεν εισαι με καμια κοπελα πως θα κανεις Swingers?Ξερεις τι ειναι Swingers?

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

George_Yamaha

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2023
Like
67
Πόντοι
0

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.578
Πόντοι
3.846
Η ερώτηση δεν είναι τόσο εκτός νήματος ,όσο είναι βλακώδης.
Swingers είναι τα ζευγάρια. Δεν υπάρχουν swingers μόνοι άντρες. Τα βασικά για να συνεννοούμαστε.

Εσύ θέλεις να μπεις σε παρτούζες με ζευγάρια ,να γαμήσεις τη γυναίκα κανενός άλλου. Ξεκίνα να πηγαίνεις σε swingers bar, πήγαινε να μιλήσεις σε ζευγάρια να γνωριστείτε και αν σε γουστάρουν μπορεί και να γίνει φάση. Εγγυήσεις δεν υπάρχουν για τίποτα, ρίσκο θέλει η ζωή.

Youngbull

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Και εγώ ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα αδερφέ, μερικά swingers bar έχουν βραδιά που πηγαίνουν και άντρες μόνοι, αν χρειαστείς παρέα ίσως μπορούμε να πάμε μαζί να δούμε τι παίζει εκεί

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.568
Πόντοι
7.885

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.331
Πόντοι
6.030
Και εγώ ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα αδερφέ, μερικά swingers bar έχουν βραδιά που πηγαίνουν και άντρες μόνοι, αν χρειαστείς παρέα ίσως μπορούμε να πάμε μαζί να δούμε τι παίζει εκεί
Και γιατί να τρέχετε μέχρι το swingerαδικο και να μην πάτε κατευθείαν να τη βρείτε μεταξύ σας? Θα σας μείνουν και τα λεφτά της εισόδου.

Youngbull

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Και γιατί να τρέχετε μέχρι το swingerαδικο και να μην πάτε κατευθείαν να τη βρείτε μεταξύ σας? Θα σας μείνουν και τα λεφτά της εισόδου.
Φαίνεται για να ξέρεις πώς είναι θα το έχεις δοκιμάσει αρκετές φορές και θα σου άρεσε

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.331
Πόντοι
6.030
Φαίνεται για να ξέρεις πώς είναι θα το έχεις δοκιμάσει αρκετές φορές και θα σου άρεσε
Όχι απλά κατα καιρούς έχουν σκάσει πουστρακια στα διάφορα θέματα, που το ρίχνουν αρχικά στο παρεϊστικο και μετα εκδηλωνονται.

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
39
Πόντοι
0
Η ερώτηση δεν είναι τόσο εκτός νήματος ,όσο είναι βλακώδης.
Swingers είναι τα ζευγάρια. Δεν υπάρχουν swingers μόνοι άντρες. Τα βασικά για να συνεννοούμαστε.

Εσύ θέλεις να μπεις σε παρτούζες με ζευγάρια ,να γαμήσεις τη γυναίκα κανενός άλλου. Ξεκίνα να πηγαίνεις σε swingers bar, πήγαινε να μιλήσεις σε ζευγάρια να γνωριστείτε και αν σε γουστάρουν μπορεί και να γίνει φάση. Εγγυήσεις δεν υπάρχουν για τίποτα, ρίσκο θέλει η ζωή.
Πανεπιστήμιο έχει γίνει το bou, που θα πάει θα μπείτε όλοι στον ίσιο δρόμο!Nubic συγχαρητήρια για τις παντα εύστοχες τοποθετήσεις σου!

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom