Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 522K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
16.775
Πόντοι
3.846
Καλησπέρα σας. Θα μιλήσω ειλικρινά. Έχω ως φαντασίωση να δω να μου γαμάνε την γυναίκα, με την οποία είναι σχεδόν 10 χρόνια μαζί. Το γεγονός ότι είναι χαμηλών τόνων και ντροπαλή μου ανάβει περισσότερο την φαντασία. Βέβαια, είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί να κάνει τέτοιο, αλλά είναι συνεχώς στο μυαλό μου
Είναι ντροπαλή μαζί σου; Δηλαδή αν έπινε αλκοόλ θα το ξεπερνούσε;
Στο λεώ γιατί μπορεί να γουστάρει τη φάση και ας είναι ντροπαλή και χαμηλών τόνων. Είχα δει μια φορά στο 2+2 μια κοπέλα που ούτε που μιλούσε σε κανέναν εκτός από το γκόμενό της, ντύσιμο - εμφάνιση εντελώς της διπλανής πόρτα και γενικά έδινε την εντύπωση πολύ ήρεμης παρουσίας. Μέχρι που το πήρε απόφαση και μπήκε στο μεγάλο δωμάτιο του ισογείου και τους πήρε όλους παραμάζωμα. Σε κάποια φάση τη γαμούσαν τρεις ταυτόχρονα.

Για αυτό σου λέω παίκτη. Έχεις σκεφτεί αν την πας σε ένα swingers bar? ίσως βλέποντας τα άλλα ζευγάρια να παίζουν της φύγουν οι ντροπές.

Nickpg33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
3.287
Πόντοι
441
Είναι ντροπαλή μαζί σου; Δηλαδή αν έπινε αλκοόλ θα το ξεπερνούσε;
Στο λεώ γιατί μπορεί να γουστάρει τη φάση και ας είναι ντροπαλή και χαμηλών τόνων. Είχα δει μια φορά στο 2+2 μια κοπέλα που ούτε που μιλούσε σε κανέναν εκτός από το γκόμενό της, ντύσιμο - εμφάνιση εντελώς της διπλανής πόρτα και γενικά έδινε την εντύπωση πολύ ήρεμης παρουσίας. Μέχρι που το πήρε απόφαση και μπήκε στο μεγάλο δωμάτιο του ισογείου και τους πήρε όλους παραμάζωμα. Σε κάποια φάση τη γαμούσαν τρεις ταυτόχρονα.

Για αυτό σου λέω παίκτη. Έχεις σκεφτεί αν την πας σε ένα swingers bar? ίσως βλέποντας τα άλλα ζευγάρια να παίζουν της φύγουν οι ντροπές.
Παλιότερα της είχα κάνει κουβέντα για μπαρ, δεν ήταν θετική. Έχουν περάσει χρόνια. Αλλά θα το ξανά κάνω

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.544
Πόντοι
456
Παλιότερα της είχα κάνει κουβέντα για μπαρ, δεν ήταν θετική. Έχουν περάσει χρόνια. Αλλά θα το ξανά κάνω
Γενικά χρειάζεται σοβαρότητα και αποδοχή απο τις 2 πλευρές.

Εκτός απο το να πάτε ενα βράδυ σε swingers club (για να δείτε τι παίζει για αρχή) καλό θα ήταν έμμεσα να της πεις τι σε καυλώνει. Δείξε της ενα βιντεάκι με φάση cuckold όταν είστε καυλωμένοι και δες τι θα σου πει.
Να είσαι ξεκάθαρος ότι σ αρέσει και γουστάρεις. Επίσης, σε ενα αρχικό και μεταγενέστερο στάδιο ίσως την βοηθήσει να κάνει τηλεφωνικό με κάποιον άγνωστο. Έχω αρκετές εμπειρίες στην φάση. Ότι θες ρωτάς.

Nickpg33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
3.287
Πόντοι
441
Γενικά χρειάζεται σοβαρότητα και αποδοχή απο τις 2 πλευρές.

Εκτός απο το να πάτε ενα βράδυ σε swingers club (για να δείτε τι παίζει για αρχή) καλό θα ήταν έμμεσα να της πεις τι σε καυλώνει. Δείξε της ενα βιντεάκι με φάση cuckold όταν είστε καυλωμένοι και δες τι θα σου πει.
Να είσαι ξεκάθαρος ότι σ αρέσει και γουστάρεις. Επίσης, σε ενα αρχικό και μεταγενέστερο στάδιο ίσως την βοηθήσει να κάνει τηλεφωνικό με κάποιον άγνωστο. Έχω αρκετές εμπειρίες στην φάση. Ότι θες ρωτάς.
Μάλιστα.. εντάξει θέλει σωστούς χειρισμούς ..

• Like
Αντιδράσεις: Begood

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
16.775
Πόντοι
3.846
Νομίζω έχεις καταλάβει ότι αν δε θέλει, δεν πρόκεται να γίνει η φάση.

Θα σου έλεγα να της το φέρεις "πάμε από περιέργεια και αν δε σου αρέσει φεύγουμε αμέσως, δεν είναι ανάγκη να κάνουμε κάτι". Θα μιλήσετε με άλλα ζευγάρια, θα κάνετε το μάτι και κόβεις αντιδράσεις. Αν τη δεις ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου, άστο καλύτερα.

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.142
Πόντοι
206
Κάποιες πόρτες δεν τις ανοίγουμε ποτέ..

Κ αν ο άλλος την έχει μεγαλύτερη; Ή πηδάει καλύτερα; Γτ να γυρίσει σε σένα;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
16.775
Πόντοι
3.846
Μπράβο στον ήρωα που στο νήμα "άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα" έγραψε "κάποιες πόρτες δεν τις ανοίγουμε ποτέ"

Σε περιμένουμε και στο "Τι τσίμπησες μαν;" να μας μιλήσεις για το βιγκανισμό

• Χαχα
Αντιδράσεις: Begood

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom