991844a
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2016
- Like
- 656
- Πόντοι
- 80
Σου περιέγραψαν τον χαρακτήρα της....πάντως θα ήθελα να την δω να στάζει ολόκληρη ψωλκοχυμαΓια την γυναίκα σου...
Σου περιέγραψαν τον χαρακτήρα της....πάντως θα ήθελα να την δω να στάζει ολόκληρη ψωλκοχυμαΓια την γυναίκα σου...
Ναι αλλά είναι ντροπαλή. Βέβαια αυτές είναι οι καλύτερες...Σου περιέγραψαν τον χαρακτήρα της....πάντως θα ήθελα να την δω να στάζει ολόκληρη ψωλκοχυμα
Λες;;; Μακάρι να είναι έτσι....Ναι αλλά είναι ντροπαλή. Βέβαια αυτές είναι οι καλύτερες...
Εσένα θα ρωτήσουμε? Που δεν έχεις γυναίκα και ψάχνεσαι τι θα αρπάξει ο κώλος σου? Αλλά στο τέλος ούτε αυτό δεν κάνεις...Παιδιά το παν είναι να ψήνεται η γυναίκα.Αν γουστάρει την καύλα της φάσης όλα είναι τέλεια.Ρωτηστε και εμένα
Ενδιαφέρουσα περίπτωση ;)Λες;;; Μακάρι να είναι έτσι....
Τα πόδια της![]()
Αμα δεν εισαι με καμια κοπελα πως θα κανεις Swingers?Ξερεις τι ειναι Swingers?Καλησπέρα κύριοι και κυρίες. Είμαι καινούργιο μέλος οπότε συγχωρέστε με αν η ερώτηση που θα σας απευθύνω φανεί εκτός νήματος. Εδώ και κάνα δυο χρόνια τώρα έχω δοκιμάσει πάμπολλες φορές παρτούζες, όλες βέβαια με εσκορτς. Σε όλες πέρασα υπέροχα και εν ολίγοις εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως κάποιος μπορεί να εισχωρήσει ουσιαστικά στο χώρο των swingers.;Να παραθέσω ότι είμαι 26 και γενικά θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία του swinging. Παρόλαυτα αυτή την περίοδο δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Αυτά σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Θέλει να γαμαει παντρεμένες το παιδί :-))Αμα δεν εισαι με καμια κοπελα πως θα κανεις Swingers?Ξερεις τι ειναι Swingers?
Και ποιος καλέ μου φίλε δεν το θέλει αυτό???????Θέλει να γαμαει παντρεμένες το παιδί :-))
Ναι καταλαβα τι θελει...οπως το θελουμε ολοι....τι σχεση εχει με το Swigers να μας πει..Θέλει να γαμαει παντρεμένες το παιδί :-))
Αν δεν της το πεις δεν θα μάθεις ότι μπορεί να το θέλει.Σου περιέγραψαν τον χαρακτήρα της....πάντως θα ήθελα να την δω να στάζει ολόκληρη ψωλκοχυμα
Η ερώτηση δεν είναι τόσο εκτός νήματος ,όσο είναι βλακώδης.Καλησπέρα κύριοι και κυρίες. Είμαι καινούργιο μέλος οπότε συγχωρέστε με αν η ερώτηση που θα σας απευθύνω φανεί εκτός νήματος. Εδώ και κάνα δυο χρόνια τώρα έχω δοκιμάσει πάμπολλες φορές παρτούζες, όλες βέβαια με εσκορτς. Σε όλες πέρασα υπέροχα και εν ολίγοις εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως κάποιος μπορεί να εισχωρήσει ουσιαστικά στο χώρο των swingers.;Να παραθέσω ότι είμαι 26 και γενικά θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία του swinging. Παρόλαυτα αυτή την περίοδο δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Αυτά σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Και εγώ ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα αδερφέ, μερικά swingers bar έχουν βραδιά που πηγαίνουν και άντρες μόνοι, αν χρειαστείς παρέα ίσως μπορούμε να πάμε μαζί να δούμε τι παίζει εκείΚαλησπέρα κύριοι και κυρίες. Είμαι καινούργιο μέλος οπότε συγχωρέστε με αν η ερώτηση που θα σας απευθύνω φανεί εκτός νήματος. Εδώ και κάνα δυο χρόνια τώρα έχω δοκιμάσει πάμπολλες φορές παρτούζες, όλες βέβαια με εσκορτς. Σε όλες πέρασα υπέροχα και εν ολίγοις εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως κάποιος μπορεί να εισχωρήσει ουσιαστικά στο χώρο των swingers.;Να παραθέσω ότι είμαι 26 και γενικά θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία του swinging. Παρόλαυτα αυτή την περίοδο δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Αυτά σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Έλα τύπε συνέχισε,έχουμε μαζευτεί εθελοντές να ικανοποιήσουμε την φαντασίωση σουΛες;;; Μακάρι να είναι έτσι....
Τα πόδια της![]()
Και γιατί να τρέχετε μέχρι το swingerαδικο και να μην πάτε κατευθείαν να τη βρείτε μεταξύ σας? Θα σας μείνουν και τα λεφτά της εισόδου.Και εγώ ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα αδερφέ, μερικά swingers bar έχουν βραδιά που πηγαίνουν και άντρες μόνοι, αν χρειαστείς παρέα ίσως μπορούμε να πάμε μαζί να δούμε τι παίζει εκεί
Φαίνεται για να ξέρεις πώς είναι θα το έχεις δοκιμάσει αρκετές φορές και θα σου άρεσεΚαι γιατί να τρέχετε μέχρι το swingerαδικο και να μην πάτε κατευθείαν να τη βρείτε μεταξύ σας? Θα σας μείνουν και τα λεφτά της εισόδου.
Όχι απλά κατα καιρούς έχουν σκάσει πουστρακια στα διάφορα θέματα, που το ρίχνουν αρχικά στο παρεϊστικο και μετα εκδηλωνονται.Φαίνεται για να ξέρεις πώς είναι θα το έχεις δοκιμάσει αρκετές φορές και θα σου άρεσε
Πανεπιστήμιο έχει γίνει το bou, που θα πάει θα μπείτε όλοι στον ίσιο δρόμο!Nubic συγχαρητήρια για τις παντα εύστοχες τοποθετήσεις σου!Η ερώτηση δεν είναι τόσο εκτός νήματος ,όσο είναι βλακώδης.
Swingers είναι τα ζευγάρια. Δεν υπάρχουν swingers μόνοι άντρες. Τα βασικά για να συνεννοούμαστε.
Εσύ θέλεις να μπεις σε παρτούζες με ζευγάρια ,να γαμήσεις τη γυναίκα κανενός άλλου. Ξεκίνα να πηγαίνεις σε swingers bar, πήγαινε να μιλήσεις σε ζευγάρια να γνωριστείτε και αν σε γουστάρουν μπορεί και να γίνει φάση. Εγγυήσεις δεν υπάρχουν για τίποτα, ρίσκο θέλει η ζωή.
Και τι φοβάσαι μην τον φας;Όχι απλά κατα καιρούς έχουν σκάσει πουστρακια στα διάφορα θέματα, που το ρίχνουν αρχικά στο παρεϊστικο και μετα εκδηλωνονται.