Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 462K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.633
Πόντοι
1.106
Τύποι μεγάλη μαλακια το thread
Υπάρχουν εδώ νέα καλά παιδιά που κατά καιρούς είναι πιο τίμια και γράφουν πως δεν θα συμμετέχουν πως απλά θα κοιτάνε δεν είναι πουστηδες κτλ
Απλά ζητάνε καμμια φωτογραφία τον πουτσο σας ή την κωλοτρυπιδα σας κι εσείς το παρεξηγείτε
Μίζεροι ε μιζεροι

Sotos5

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2023
Like
52
Πόντοι
0
θα βρεις πολλους εδω φιλε..
Σωστός ο φίλος αλλά ας βρεθεί ένας να μας πει ότι τελικά γαμησε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα

IMG_0826.jpeg
Συγχαρητήρια, αξιαγάπητη!

Εγγρ.
16 Δεκ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Ξέρω ότι αρκετοί ίσως βγουν να κράξουν το θέμα... και κάποιοι να κάνουν χαβαλέ... αλλά γεγονός είναι ότι υπάρχει και τέτοια κατηγορία...
Οπότε σε όποιον δεν αρέσει το θέμα ή έχει όρεξη για πλάκα...να πάει αλλού...

Ζευγάρια swingers και άντρες που τους αρέσει να βλέπουν τη γυναίκα τους να γαμιέται με άλλους... ίσως να θέλουν να το εκμεταλευτούν, περνώντας καλά οι ίδιοι και κερδίζοντας και κάποιο δωράκι... Άντρες επίσης που βαρέθηκαν να πετάνε κατοστάρικα σε επαγγελματίες, μπορεί να βρουν ενδιαφέρων μια τέτοια ερασιτεχνική εμπειρία...

Ξεκινάμε λοιπόν τη κουβέντα... όποιος θέλει μπορεί να βάλει και φωτό από τη γυναίκα του... για να έρθουν σε επικοινωνία οι ενδιαφερόμενοι... ή απλά να πει ότι ανήκει σε αυτή τη κατηγορία για να γίνει η συνεννόηση μέσω pm... Επίσης και άντρες μόνοι που θέλουν τέτοια εμπειρία, μπορούν να γράφουν μήνυμα εδώ για να τους βρίσκουν τα ζευγάρια που δεν θέλουν να διαφημιστούν δημόσια...

Alex@1234

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Like
12
Πόντοι
0

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
7.243
Πόντοι
1.056
Ειμαι Μαύρος, νέος, γυμνασμένος έτοιμος να γαμησω την γυναικα κάθε ενδιαφερόμενου. Δέχομαι και προτάσεις για επαλήθευση ότι είμαι όντως μαυρος
Αν όντως ψηνόταν η γυναίκα μου σίγουρα θα ήθελα να την ξεσκισεις...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.724
Πόντοι
7.885
Ειμαι Μαύρος, νέος, γυμνασμένος έτοιμος να γαμησω την γυναικα κάθε ενδιαφερόμενου. Δέχομαι και προτάσεις για επαλήθευση ότι είμαι όντως μαυρος
Τύπε μήπως μοιάζεις στον Τζίμη τον τανζανο :confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom