aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.514
- Πόντοι
- 11.956
Έτσι πάει????δεν ξέρω για αυτό ρωτάω?αν οι γυναικες το συμφωνήσουν έγινε
Έτσι πάει????δεν ξέρω για αυτό ρωτάω?αν οι γυναικες το συμφωνήσουν έγινε
Ναι,πες το με τροπο στη γυναίκα σου αν το δεχτεί θα το πει στην άλλη και έγινεΈτσι πάει????δεν ξέρω για αυτό ρωτάω?
Οκ ...εσύ έχεις εμπειρία το έχεις κάνει???Ναι,πες το με τροπο στη γυναίκα σου αν το δεχτεί θα το πει στην άλλη και έγινε
Ναι,ειχα μια σχέση και μου έφερνε μια φιλη της συχνά,η φιλη πιο ωραία απο τη σχεση μου.Οκ ...εσύ έχεις εμπειρία το έχεις κάνει???
Αληθινή ιστορία η φίδι....δεν παίξατε μπουκάλα ?Ναι,ειχα μια σχέση και μου έφερνε μια φιλη της συχνά,η φιλη πιο ωραία απο τη σχεση μου.
Αρχιζα και πεταγα υπονοούμενα στην αρχή τα πηρε η σχεση μου μετα ομως ολο και το επεξεργαζοταν.
Σε μια φαση μου λεει θα έρθει σπιτι για χαρτια.
Οκ λεω εγω να τρελαίνομαι με τη φίλη.
Παιξαμε χαρτι φάγαμε και τη πιτσα αρχιζα και πειραζα τη φίλη με υπονουμενα αυτη με βοηθησε που ηταν οπενμαιντ και λεει η δικια μου θα το κανουμε με τη φιλη μου γιατι ψηνεται αλλα θελω να γινει με τον τάδε φιλο σου αντίστοιχο.
Ξεφυγε το θεμα,τελος παντων εγινε η παρτουζα με τη φιλη να βγαζει ζηλια η δικια μου στο σεξ πανω κλπ μετα χωρίσαμε γιατι ηθελε να παρτουζωθει με ενα βρωμιλο φιλο μου,σιγα που θα το ανεχομουν
Φιλε μιλαμε σοβαρά τώρα.Αληθινή ιστορία η φίδι....δεν παίξατε μπουκάλα ?
εγώ όμως λέω για ζευγάρι...εσύ είπες για τρίο άλλο πράγμα το ένα άλλο το άλλο....εγώ μάλλον θα παίξω μπουκάλα το βλέπω ποίο σίγουρο...τώρα εάν είναι να φιλήσω τον Άντρα οκ θα το κάνω με βαριά καρδιάΦιλε μιλαμε σοβαρά τώρα.
Οχι μπουκαλα δεν υπηρξε
Τσαμπα θα αναλωθεις.εγώ όμως λέω για ζευγάρι...εσύ είπες για τρίο άλλο πράγμα το ένα άλλο το άλλο....εγώ μάλλον θα παίξω μπουκάλα το βλέπω ποίο σίγουρο...τώρα εάν είναι να φιλήσω τον Άντρα οκ θα το κάνω με βαριά καρδιά
Μόνο φιλιά θα έχει η μπουκάλα;εγώ όμως λέω για ζευγάρι...εσύ είπες για τρίο άλλο πράγμα το ένα άλλο το άλλο....εγώ μάλλον θα παίξω μπουκάλα το βλέπω ποίο σίγουρο...τώρα εάν είναι να φιλήσω τον Άντρα οκ θα το κάνω με βαριά καρδιά
Λες?... πωπωπω θα την πάθωΤσαμπα θα αναλωθεις.
Δεν θα πιασει η μπουκαλα
Πρέπει να το συμφωνησουν οι γυναικες να γινει ανταλλαγή
Και προσεχε γιατι αν ο αλλος ειναι γαμιας καλος δεν ξερεις μετα η γυναίκα αν θα θελει συνέχεια
Μερακλής!!!!!!Μόνο φιλιά θα έχει η μπουκάλα;
Μη σου ζητήσει να κάνεις και άλλα με τον άντρα;
Και επειδή τον ξέρω χρόνια έχω ακούσει ιστορίες ότι γαμαει καλά !!!!Τσαμπα θα αναλωθεις.
Δεν θα πιασει η μπουκαλα
Πρέπει να το συμφωνησουν οι γυναικες να γινει ανταλλαγή
Και προσεχε γιατι αν ο αλλος ειναι γαμιας καλος δεν ξερεις μετα η γυναίκα αν θα θελει συνέχεια
Ολα παιζουν,γενικα αν ξεφυγει η κατάσταση μετα θα μπλεξουν τα μπουτιαΜόνο φιλιά θα έχει η μπουκάλα;
Μη σου ζητήσει να κάνεις και άλλα με τον άντρα;
Αστο καλύτερα φιλαράκιΚαι επειδή τον ξέρω χρόνια έχω ακούσει ιστορίες ότι γαμαει καλά !!!!
Θέλω όμως θα το ρισκάρω...τι μπορεί να πάει στραβάΟλα παιζουν,γενικα αν ξεφυγει η κατάσταση μετα θα μπλεξουν τα μπουτια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αστο καλύτερα φιλαράκι
Οι γκόμενες δεν εχουν και μυαλό πολυ
Στη βράση κολλάει το σίδεροΘα το σκεφτώ!!!!!!
Αν πάει κάτι στραβά το πολύ πολύ να βρεθείς γαμημενος και σιγά τι έγινε ποναν μωρέ τα παλικάριαΘέλω όμως θα το ρισκάρω...τι μπορεί να πάει στραβά
Ολα μπορει να πανε.Θέλω όμως θα το ρισκάρω...τι μπορεί να πάει στραβά
Το καλύτερο σενάριο είναι αλλαξοκωλιες με τον φίλο ...γιατί θα είμαστε μερακλήδεςΟλα μπορει να πανε.
Απο τη μια να γλυκαθει η γυναικα σου και γαμιεται ασυστολα μετα,να σου αρέσει η γυναίκα του,μεχρι να φτασεται σε ανωμαλια με το φιλο σου για αλλαξοκωλιες.
Κοιτα λταν ξεφύγει το μέτρο μετα γινονται ολα πουτανα.
Καλύτερα να πας σε fkk Γερμανία για παρτουζωμα με άγνωστους
Οτι χειρότερο έχω ζήσει στην ζωή μου ! Η φωτογραφία είναι από άσχετο ζευγάρι ! Η τύπισσα είναι μια άθλια βρομιάρα και του αλλουνού ούτε του σηκώνετε !!! Απλά αίσχος !!!Καλησπερα ρε παίδες ,
Ξέρει κανένας τι παίζει εδώ ,; Εάν έχει δοκιμάσει καλύτερα ;;!
Ερωτικό Αληθινό Ζευγάρι
Έμπειρο ερωτικό και καυτό ζευγάρι άντρας 33 εμφανίσιμος γυμνασμένος straight και κοπέλα 22 πολύ εμφανίσιμη με ωραίο στήθος με αρκετή εμπειρία αναζητάμε κυρίους ενεργητικούς η παθητικούς για να ανταποκριθούμε σε μία ιδιαίτερη κ sexy εμπειρία που πίστεψέ μας δν θα την ξεχάσεις ποτέ... ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ...kanesex.com
Μας έσωσες φίλε…Οτι χειρότερο έχω ζήσει στην ζωή μου ! Η φωτογραφία είναι από άσχετο ζευγάρι ! Η τύπισσα είναι μια άθλια βρομιάρα και του αλλουνού ούτε του σηκώνετε !!! Απλά αίσχος !!!