Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 448K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
Σας αρέσει να βλέπετε κάποιον ( κυρίως φίλο ) να πηδάει την γυναίκα σας ? Σας καυλώνει ? Σας έχει τύχει να το ζήσετε ?
Μου αρέσει και το έχουμε κάνει αρκετές φορές, ποτέ.όμως με κάποιον φίλο μας. Δεν νομίζω ότι θα ένιωθα ωραία με κάποιον φίλο μου. Ωραια φάση είναι με μασέρ που το έχουμε κάνει αρκετες φορές.

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
Γουστάρει κάνεις εδώ μέσα να του γαμανε τη γυναίκα σε χοτελ και αυτός να ακούει σε ανοιχτή ακρόαση ΦΟΥΛ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ λεκτικο ξεφτυλισμα (εκτός από τα κλαπα κλουπα και τα κωλοσκαμπιλα) Και με το πέρας της συνεύρεσης να την παραλάβει από το χοτελ κυρία?
και ακόμα πιο σημαντικό , γουστάρει η γυναίκα κάποιου?
Το έχω κάνει 2 φορές… Απίστευτη καυλα… Την πρώτη ήμουνα έξω από την πόρτα κ τους άκουγα κ την άλλη από το τηλέφωνο.

Kabliaris21

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
250
Πόντοι
20
Αν κάποιος ψάχνει σύνοδο να του γαμαει την γυναίκα και να μας παίρνει μάτι προσφαιρομαι εγώ

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
242
Πόντοι
21
Αληθινή Ιστορία που μου μετέφερε προχθές ένας φιλος ,ενώ ήταν διακοπές με την γυναίκα του ,και ακόμη ένα ζευγάρι ,35 χρόνων αυτός ,33 η γυναίκα του ,ίδιες ηλικίες και το άλλο ζευγάρι ! Συννενοηθηκανε οι γυναίκες τους να γαμηθουν η μια με τον άντρα της άλλης ! Και η φάση είχε ως εξής!! Τα κανονίσανε έτσι οι γυναίκες ώστε με κάποιο τρόπο να μείνουν μονοι με τους άντρες την πρώτη μέρα και απλά τους πήρανε από ένα τσιμπουκι γρήγορο !! Την επόμενη μέρα έπεσε γαμησι βέβαια πάλι γρήγορο αλλά απ ότι μου είπε ο δικός μου ήταν όσο έπρεπε !! Και βέβαια στο τέλος ενω τους ανακοίνωσαν την αλήθεια την τελευταία μέρα τους πήραν ένα τσιμπουκι μπροστά τους και το τελευταίο βράδυ το πέρασαν ξεχωριστά !!! Το κάθε παράνομο ζευγαράκι μια νύχτα ολόκληρη !! Τρελή φάση !! Πραγματική αληθινή ιστορία !!

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.073
Πόντοι
1.056
Αληθινή Ιστορία που μου μετέφερε προχθές ένας φιλος ,ενώ ήταν διακοπές με την γυναίκα του ,και ακόμη ένα ζευγάρι ,35 χρόνων αυτός ,33 η γυναίκα του ,ίδιες ηλικίες και το άλλο ζευγάρι ! Συννενοηθηκανε οι γυναίκες τους να γαμηθουν η μια με τον άντρα της άλλης ! Και η φάση είχε ως εξής!! Τα κανονίσανε έτσι οι γυναίκες ώστε με κάποιο τρόπο να μείνουν μονοι με τους άντρες την πρώτη μέρα και απλά τους πήρανε από ένα τσιμπουκι γρήγορο !! Την επόμενη μέρα έπεσε γαμησι βέβαια πάλι γρήγορο αλλά απ ότι μου είπε ο δικός μου ήταν όσο έπρεπε !! Και βέβαια στο τέλος ενω τους ανακοίνωσαν την αλήθεια την τελευταία μέρα τους πήραν ένα τσιμπουκι μπροστά τους και το τελευταίο βράδυ το πέρασαν ξεχωριστά !!! Το κάθε παράνομο ζευγαράκι μια νύχτα ολόκληρη !! Τρελή φάση !! Πραγματική αληθινή ιστορία !!
Είτε αλήθεια, είτε όχι, είναι η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση που έχω διαβάσει εδώ μέσα!!

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
242
Πόντοι
21
Είτε αλήθεια, είτε όχι, είναι η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση που έχω διαβάσει εδώ μέσα!!
φίλε τα ζευγάρια ήταν απλά γνωστοι που έκαναν παρέα 1-1,5 χρόνο δεν ήταν κολλητοί !! Και απ ότι κατάλαβα οι γυναίκες το μελετούσαν και ποιο πριν !! Γιατί μου είπε ο δικός μου ότι τύχαινε να βγούμε κ όλο η συζήτηση πήγαινε στο σεξ !!

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.073
Πόντοι
1.056
φίλε τα ζευγάρια ήταν απλά γνωστοι που έκαναν παρέα 1-1,5 χρόνο δεν ήταν κολλητοί !! Και απ ότι κατάλαβα οι γυναίκες το μελετούσαν και ποιο πριν !! Γιατί μου είπε ο δικός μου ότι τύχαινε να βγούμε κ όλο η συζήτηση πήγαινε στο σεξ !!
Αν το συμφωνήσουν οι γυναίκες όλα γίνονται πιο εύκολα. Όταν θέλουν κάτι ξέρουν τον τρόπο να το κάνουν πραγματικότητα, δεν μένουν στην θεωρία.

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
47
Like
10.110
Πόντοι
6.236
Παλιά γαμησα μια Αγγλίδα, το ήθελε ο άνδρας της. Δούλευα ταξι, έλα κάτω μ ειπε ο άνδρας, η γυναίκα μου σε γουστάρει. Ήθελε να χύσω στο στόμα του, όχι τον είπα έχυσα στα μούτρα της πουτανας του.

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
242
Πόντοι
21
Δεν ξέρω πως γνωρίστηκαν ,αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως οι γυναίκες το κανόνισαν τόσο καλά! Φοβερή φάση !! Και μόνο που σκέφτομαι ότι την πρώτη μέρα απλά τους πήρανε τσιμπουκι σκέψου την συμπεριφορά που θα είχανε μέχρι την επόμενη μέρα !!

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
242
Πόντοι
21
Παλιά γαμησα μια Αγγλίδα, το ήθελε ο άνδρας της. Δούλευα ταξι,ψηλά κάτω μ ειπε ο άνδρας, η γυναίκα μου σε γουστάρει. Ήθελε να χάύσω στο στόμα του, όχι τον είπα έχυσα στα μούτρα της πουτανας του.
Ούτε εγώ θα έχυνα στο στόμα του !
Αν το συμφωνήσουν οι γυναίκες όλα γίνονται πιο εύκολα. Όταν θέλουν κάτι ξέρουν τον τρόπο να το κάνουν πραγματικότητα, δεν μένουν στην θεωρία.
Ναι φυσικά δεν το συζητώ !! Έχουν το τρόπο τους !! Και πρόσεξε ε ;; Θα μπορούσαν να μείνουν μόνο στο τσιμπουκι αυτές το τέρματησαν !!

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.073
Πόντοι
1.056
Ούτε εγώ θα έχυνα στο στόμα του !

Ναι φυσικά δεν το συζητώ !! Έχουν το τρόπο τους !! Και πρόσεξε ε ;; Θα μπορούσαν να μείνουν μόνο στο τσιμπουκι αυτές το τέρματησαν !!
Γιατί να μείνουν μόνο στο τσιμπούκι; Τη μισή φαντασίωση θα πραγματοποιούσαν.....

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
242
Πόντοι
21
Που γνωρίζονται αυτά τα ζευγάρια να γνωρίσουμε κ εμείς κανένα!!! Μονο εμείς κάνουμε παρέα με ξενέρωτα ζευγάρια???
Φίλε μου έτυχε και μένα να θέλει η γυναίκα γνωστού να γαμηθει μαζί μου αλλά ήταν περίπτωση που ήθελε αγκαλίτσες και φιλάκια και εκτός ότι δεν γινόταν αυτό δεν ήθελα να το συνεχίσω και εγώ ! Αλλά τέτοιο πράγμα και τέτοια οργάνωση ποτέ !!

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
242
Πόντοι
21
Γιατί να μείνουν μόνο στο τσιμπούκι; Τη μισή φαντασίωση θα πραγματοποιούσαν.....
Δεν την λες και μια τόσο συνηθισμένη περίπτωση γιαυτο !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν την λες και μια τόσο συνηθισμένη περίπτωση γιαυτο

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Φίλε μου έτυχε και μένα να θέλει η γυναίκα γνωστού να γαμηθει μαζί μου αλλά ήταν περίπτωση που ήθελε αγκαλίτσες και φιλάκια και εκτός ότι δεν γινόταν αυτό δεν ήθελα να το συνεχίσω και εγώ ! Αλλά τέτοιο πράγμα και τέτοια οργάνωση ποτέ !!
Σου την έπεσε κανονικά δλδ?
Καλά η οργάνωση αυτή που περιέγραψες είναι μία στο εκατομύριο. Όπως είπε κ ο φίλος επάνω κ αλήθεια να μην είναι τα σπάει

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.073
Πόντοι
1.056
Δεν την λες και μια τόσο συνηθισμένη περίπτωση γιαυτο !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν την λες και μια τόσο συνηθισμένη περίπτωση γιαυτο
Συνηθισμένο το να γίνεται στην πράξη δεν είναι (δυστυχώς), όμως συνηθισμένη σκέψη/επιθυμία πολλών γυναικών πιστεύω ότι είναι.

Λουκι λουξ

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
179
Πόντοι
1
Που γνωρίζονται αυτά τα ζευγάρια να γνωρίσουμε κ εμείς κανένα!!! Μονο εμείς κάνουμε παρέα με ξενέρωτα ζευγάρια???
Δεν ειναι ξενέρωτα απλα λείπει η σπίθα,ξερεις σε ποσα φιλικά ζευγάρια οι αντρες λιγουρευονται τις γυναικες των αλλων αλλα δεν τολμάνε.
Τώρα αν η γυναίκα γουσταρει τον άντρα αλλης τοτε θα πεσει κέρατο,οι γυναίκες οτι θελήσουν το κάνουν και είναι ικανές να διαλύσουν απο φιλίες μέχρι και οικογενειες.

• Like
Αντιδράσεις: Sotos5

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Συνηθισμένο το να γίνεται στην πράξη δεν είναι (δυστυχώς), όμως συνηθισμένη σκέψη/επιθυμία πολλών γυναικών πιστεύω ότι είναι.

Ξεκινάς πολύ μεγάλη κουβέντα τώρα!!!
Και εγώ πιστεύω πως ενδόμυχα είναι σκέψη/επιθυμία αλλά δεν τολμάνε ούτε στον εαυτό τους να το πούνε. Για τους γνωστού σε όλους μας λόγους

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
242
Πόντοι
21
Σου την έπεσε κανονικά δλδ?
Καλά η οργάνωση αυτή που περιέγραψες είναι μία στο εκατομύριο. Όπως είπε κ ο φίλος επάνω κ αλήθεια να μην είναι τα σπάει
Κανονικότατα ! Με πέτυχε έξω με κάτι φίλους. και όταν έφευγα ήρθε στο αυτοκίνητο με τον πέταξε έξω και μου το έπαιζε ! Δεν το αφησα να εξελιχθεί βέβαια όπως προ είπα !!

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
242
Πόντοι
21
Ξεκινάς πολύ μεγάλη κουβέντα τώρα!!!
Και εγώ πιστεύω πως ενδόμυχα είναι σκέψη/επιθυμία αλλά δεν τολμάνε ούτε στον εαυτό τους να το πούνε. Για τους γνωστού σε όλους μας λόγους
Ναι είναι δύσκολη σκέψη θέλει θράσος και θάρρος !! Βέβαια κόβεις κινήσεις και σιγά σιγά φαίνεται πως θα εξελιχθεί όλο αυτό !!

• Like
Αντιδράσεις: Beluga

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom