Νέα

Άντρες και γυναίκες του σήμερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexy_captain
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παίκτες,
Στους περισσότερους απο εμας αρέσει η καλή ζωή! Και εμεις πολλές φορές το ίδιο κάνουμε με τις γυναίκες!
Παράδειγμα
Είναι να διαλέξεις ανάμεσα σε μια μουν@@@ρα 18αρα και μια νορμαλ 30αρα. Η 30αρα όμως αν έχει βίλλα, κότερο, ferrari είναι λογικό να διαλέξεις την 30αρα γιατί ξέρεις οτι θα κάνεις μαζί της καλή ζωή!

Δεν λέω να γίνεις ζιγκολο και να καρφώνεις 30,40,50αρες για να ζήσεις.
Απλά λέω οτι στις επιλογές μας σ' ολα τα πράγματα στη ζωή πολλές φορές(καλως ή κακός) σημαντικό ρόλο παίζει το χρήμα!

Επισκέπτης
Ρε παίκτες,
Στους περισσότερους απο εμας αρέσει η καλή ζωή! Και εμεις πολλές φορές το ίδιο κάνουμε με τις γυναίκες!
Παράδειγμα
Είναι να διαλέξεις ανάμεσα σε μια μουν@@@ρα 18αρα και μια νορμαλ 30αρα. Η 30αρα όμως αν έχει βίλλα, κότερο, ferrari είναι λογικό να διαλέξεις την 30αρα γιατί ξέρεις οτι θα κάνεις μαζί της καλή ζωή!

Δεν λέω να γίνεις ζιγκολο και να καρφώνεις 30,40,50αρες για να ζήσεις.
Απλά λέω οτι στις επιλογές μας σ' ολα τα πράγματα στη ζωή πολλές φορές(καλως ή κακός) σημαντικό ρόλο παίζει το χρήμα!

φιλε μου λεφτα εχω...αφου μπορω να σκαω ενα σεβαστο ποσο στις πουτανες.Απλα ειναι το lifestyle που εχουν υιοθετησει μερικες παπαρογκομενες ελληνιδες που στο εξωτερικο καν δεν ισχυουν αυτα ειτε αρεσει σε μερικους ειτε οχι.

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου λεφτα εχω...αφου μπορω να σκαω ενα σεβαστο ποσο στις πουτανες.Απλα ειναι το lifestyle που εχουν υιοθετησει μερικες παπαρογκομενες ελληνιδες που στο εξωτερικο καν δεν ισχυουν αυτα ειτε αρεσει σε μερικους ειτε οχι.
Ρε κωστή δεν είπα αν έχεις λεφτά ή όχι (ούτε και μ' ενδιαφέρει)και το έχω ή όχι χρήματα είναι σχετικό άλλος νιώθει πλούσιος με 100000Ευρώ και άλλος όχι.
Η τελευταία μου πρόταση αναφέρεται γενικά και σε άνδρες και σε γυναίκες και στις επιλογές τους.
Δεν σημαίνει οτι αν δεν έχεις χρήμα γαμάς φοτωμένες γκόμενες ή αν έχεις το αντίστροφο...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ισα ισα γουσταρω να συναναστρεφομαι σκουπιδια για να τα γαμησω γιατι μονο για αυτο το λογο πιιστευω οτι αξιζουν να υπαρχουν.
Τωρα δεν ψαχνω να γαμησω...οποτε θελω γαμαω απλα με ενοχλουν αυτα τα στανταρ που εχουν θεσει η μικρες...Και δεν το λεω μονο για την bmw.Αλλα  βλεπεις και 17αρα να θελει 30αρη...

H 17άρα συνήθως δε θέλει τον 30άρη αλλά την οικονομική και κοινωνική άνεση που συνήθως αυτός έχει. Γιατί αν ήθελε τον 30άρη (γενικά) οι μόνοι που θα είχαν πρόβλημα με αυτό θα ήταν οι 17άρηδες.

Για την ακρίβεια πολλές γυναίκες σήμερα χρησιμοποιούν το κορμί τους για να εξαγοράσουν κάτι, και μετά παραπονιούνται που είναι ανοργασμικές.

Επισκέπτης
H 17άρα συνήθως δε θέλει τον 30άρη αλλά την οικονομική και κοινωνική άνεση που συνήθως αυτός έχει. Γιατί αν ήθελε τον 30άρη (γενικά) οι μόνοι που θα είχαν πρόβλημα με αυτό θα ήταν οι 17άρηδες.

Για την ακρίβεια πολλές γυναίκες σήμερα χρησιμοποιούν το κορμί τους για να εξαγοράσουν κάτι, και μετά παραπονιούνται που είναι ανοργασμικές.

Αυτο λεω και εγω αλλα μου χιμηξαν...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όσο για τα "σκουπίδια", δεν υπάρχει γυναίκα που να μην είναι σκουπίδι. Όλες βασίζονται στο μουνί τους και το χρησιμοποιούν για να εξαγοράσουν άντρες που νομίζουν αυτές με το φτωχό τους μυαλό ότι θα προσθέσουν στο στάτους τους (πχ ο νταής του σχολείου, ο χασίκλας, αυτός με το φιγουράτο κινούμενο, ο φωνακλάς, ο συνδικαλιστής φοιτητοπατέρας και πάει λέγοντας). Όλες τους έχουν σα φιλοδοξία να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, να αποτελούν "την ψυχή της παρέας" (δηλαδή να κακαρίζουν σα βλαμένες), να πέφτουν τα λιγούρια ξερά στο πέρασμά τους και πάει λέγοντας.

Επισκέπτης
Όσο για τα "σκουπίδια", δεν υπάρχει γυναίκα που να μην είναι σκουπίδι. Όλες βασίζονται στο μουνί τους και το χρησιμοποιούν για να εξαγοράσουν άντρες που νομίζουν αυτές με το φτωχό τους μυαλό ότι θα προσθέσουν στο στάτους τους (πχ ο νταής του σχολείου, ο χασίκλας, αυτός με το φιγουράτο κινούμενο, ο φωνακλάς, ο συνδικαλιστής φοιτητοπατέρας και πάει λέγοντας). Όλες τους έχουν σα φιλοδοξία να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, να αποτελούν "την ψυχή της παρέας" (δηλαδή να κακαρίζουν σα βλαμένες), να πέφτουν τα λιγούρια ξερά στο πέρασμά τους και πάει λέγοντας.

Ετσι ρε Todok...Πεστα ρε αρχοντα...γιατι μερικοι ξεφτυλισμενοι μαλακες εδω μεσα τα στηριζουν αυτα τα καραγκιοζιλικια...Ουστ μωρη καργιες που θελετε και bmw και τρεντιδες.

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
"Οι γνώμες είναι σαν τις κωλ@@@πίδες...καθένας έχει απο μία"(ατάκα ταινίας)

Οι έχοντες και απο τη θέση του ισχυρού αφού απολαμβάνουν τη δύναμη που αυτοί έχουν κυρίως λόγο οικονομικής άνεσης, διαλέγουν οποιο ξεκωλάκι τους αρέσει....
οι υπόλοιποι βλέπουν τον τυπα με το mercedes roadster και λένε "δες το μαλάκα τί μουνί κυκλοφορεί" γιατί θέλουν να τον μειώσουν αλλά κατα βάθος να του μοιάζουν.....

Επισκέπτης
"Οι γνώμες είναι σαν τις κωλ@@@πίδες...καθένας έχει απο μία"(ατάκα ταινίας)

Οι έχοντες και απο τη θέση του ισχυρού αφού απολαμβάνουν τη δύναμη που αυτοί έχουν κυρίως λόγο οικονομικής άνεσης, διαλέγουν οποιο ξεκωλάκι τους αρέσει....
οι υπόλοιποι βλέπουν τον τυπα με το mercedes roadster και λένε "δες το μαλάκα τί μουνί κυκλοφορεί" γιατί θέλουν να τον μειώσουν αλλά κατα βάθος να του μοιάζουν.....

Δεν ειναι μονο το αμαξι και τα λεφτα...Ειναι το στιλ του μαλακοκαγκουρα που θελουν οι σημερινες γκομενες.Τωρα αν εισαι ενας απο αυτους και 8ιγεσαι ειναι αλλο θεμα..αλλα μην μου λες παπαριες.Ειναι γελοιο να βλεπεις εκφυλα ατομα που αμα τα φυσηξεις θα πεσουν κατω να σερνουν μουναρες..Και στα @@ μου προσωπικα γιατι ποτε δεν παρακαλαω για μουνι οταν θελω να γαμησω ,γαμαω....

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Κωστη
Για τα εκφυλα άτομα συμφωνώ. Αλλά παντα υπάρχουν και μαλάκες άνδρες και σωστοί. Το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες, υπάρχουν πολύ μαλακισμένες και λιγοτερο μαλακισμένες.
Δεν συμαίνει όμως οτι οι μαλάκες είναι ο κανόνας.

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ που τα λέμε πολύ ξεφτυλισμένο όχημα η Z3 και από γκάζια ακόμη πιο ξεφτύλα.Δεν χρειάζεται καν να κατεβάσεις ταχύτητα για να τους κεράσεις τα τσάγια τους ...
το ίδιο και η z4. εκτος απο την 3λιτρη

Επισκέπτης
Κωστη
Για τα εκφυλα άτομα συμφωνώ. Αλλά παντα υπάρχουν και μαλάκες άνδρες και σωστοί. Το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες, υπάρχουν πολύ μαλακισμένες και λιγοτερο μαλακισμένες.
Δεν συμαίνει όμως οτι οι μαλάκες είναι ο κανόνας.

Ναι ενοειτε παντα υπαρχουν και εξαιρεσεις.Για την πλειοψηφια λεω που ειναι φλωρακια και μαμαλουκοι καθως προβαλουν την ψευτομαγκια τους και μολις τους παιξεις μια φαπα κλαινε η τρεχουν να φερουν παρεα.

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ενοειτε παντα υπαρχουν και εξαιρεσεις.Για την πλειοψηφια λεω που ειναι φλωρακια και μαμαλουκοι καθως προβαλουν την ψευτομαγκια τους και μολις τους παιξεις μια φαπα κλαινε η τρεχουν να φερουν παρεα.
Συμφωνώ παντως οτι έχει πολλούς φλώρους και είναι λίγοι αυτοι που έχουν όλα τα παραπάνω και την original μαγκιά.
Και όσον αφορά το στυλ που ανέφερες είναι πάντα υποκειμενικό. Κάποιος μπορεί να του αρέσει να είναι trendy και κάποιος άλλος στυλάτος με Σ κεφαλαίο και δεν εννοώ στυλάτος μόνο κοστουμια φαση και έτσι. Μπορείς να είσαι στυλάτος και χωρίς κοστούμι.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Εδώ που τα λέμε πολύ ξεφτυλισμένο όχημα η Z3 και από γκάζια ακόμη πιο ξεφτύλα.Δεν χρειάζεται καν να κατεβάσεις ταχύτητα για να τους κεράσεις τα τσάγια τους ...
πεστα ρε λακη με τον κουβα που σερνεται και τριζει ολοκληρο.ωραια ειναι καμπριο.και?μαλακια ειναι

Επισκέπτης
πεστα ρε λακη με τον κουβα που σερνεται και τριζει ολοκληρο.ωραια ειναι καμπριο.και?μαλακια ειναι

Πέρα του ότι είναι μαλακία και δεν πάει είναι και μύθος ότι όλοι όσοι έχουν bmw cabrio και τα λοιπά γαμάνε ξανθιές μπίμπο κτλ. Αν ήταν έτσι θα πέρναν οι περισσότεροι από μια και καθάριζαν.

Αν κάνει κανείς μια βόλτα Παρασκευή και Σάββατο προς ... Σόλωνος μεριά θα δει ότι πολλοί μάγκες με cabrio bmw τη βγάζουν με φθηνο-τραβελότσαρκα. Θα δει και πολλά τέτοια μουράτα να οδεύουν προς τη μεριά του ... Σουδάν ...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω εχω δει slk καινουργια με νεαρο μεσα να φορτωνει μαυρη απο δημαρχειο και να της δινει και γλωσσοφιλο.μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
χωρις πλακα παντως το Ζ3 μον εμφανιση εχει.εχω μπει μεσα και δεν εχι χωρους ορατοτητα ουτε γκαζι.και τριζει.μαλακια και μιση μονο για μουρη.καλυτερο ειναι ενα mx5

Επισκέπτης
εγω εχω δει slk καινουργια με νεαρο μεσα να φορτωνει μαυρη απο δημαρχειο και να της δινει και γλωσσοφιλο

Ε ρε εσύ , το leasing της SLK δεν αφήνει περιθώρια για πολυτέλειες, όπως CG , CT , μασαζάκια κτλ. Τι να κάνει το παληκάρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom